Ми рекомендуємо

  • Суші-салат «Улюблений букет».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рис промити, залити холодною водою, дотримуючись пропорції. Варити після закипання під кришкою до випаровування води. Не заважати! Після випаровування швидко прокласти під кришку серветку і залишити на вимкненій плиті на 15 хвилин. Обережно зняти кришку і серветку-щоб вода з кришки не потрапила в рис. 2. Приготувати розчин оцту з сіллю і цукрової ...
    Читати далі

Ви шукали: люля кебаб

  • ЛЮЛЯ КЕБАБ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе курки, свинини двічі пропускаємо ч / з м'ясорубку, додаємо сирої рубаний. цибулю, спеції, сіль, перець. Все добре перемішуємо і прибираємо в холодильник накривши на 30 хв. Готуємо начинку: Кріп і петрушку дрібно ріжемо, добовляем розм'якшене масло, трохи посолити і все перемішуємо. З фаршу робимо невеликі коржі, на середину кладемо начинку і ...
    Читати далі

  • люля кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Волію тільки свининку;), а тому використовую її. ОТЖЕ: Беремо фарш, додаємо туди сіль, перець, дрібно нарізану цибулю, трохи хмелі-сунелі, розмішуємо, а потім відбиваємо фарш дуже хорошо !!! приблизно хвилин 10-15, до тих пір поки не вийти єдина, монолітна маса і фарш перестане "лопатися і рватися". Потім змочуємо руки в холодній ...
    Читати далі

  • Люля кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Робимо фарш: м'ясо та жир рубаємо ножем поки не стане фаршем, все перемішуємо, додаємо порізану кінзу і сіль. Ставимо фарш на 1:00 в холодильник Робимо довгі ковбаски і нанизуємо їх на шампура (в моєму випадку це бамбукові шпажки) На деко викладаємо фольгу і укладаємо кебаби, так що б вони не торкалися один-одного і на середину духовки ...
    Читати далі

  • ЛЮЛЯ КЕБАБ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ерут баранячу лопатку або частину задньої ноги, відокремлюють від кісток, м'якоть разом з цибулею пропускають через м'ясорубку, фарш заправляють сіллю, перцем. Потім добре його розмішують, щоб вийшла в'язка маса. Після цього приготований фарш заправляють сіллю, перцем. Потім добре його розмішують, щоб вийшла в'язка маса. Після цього приготований ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб "Комиші"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Приготувати фарш як на котлети, зліпити люля-кебаби, обсмажити. Одягнути на дерев'яні шпажки, прикрасити зеленою цибулею і зеленим часником.
    Читати далі

  • Мій люля-кебаб з духовки

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо має бути достатньо жирним! Прокручуємо його двічі в м'ясорубці. Там же прокручуємо і цибулю з часником Усі сухі приправи повинні бути мелені. Додаємо всі інші інгредієнти до фаршу і гарненько перемішуємо. У холодильник ~ на годину Так як ми смажимо їх в духовці на фользі, то і вибивати цей фарш не потрібно. Формуємо навколо шпажки ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб в духовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На дно форми налити трохи олії, 150г пива, 1 ст. ложку рідкого диму. Гуртки картоплі викласти одним шаром, посипати приправою, якщо треба, посолити. З фаршу сформувати ковбаски, нанизати на китайські палички. Духовку прогріти до 200С, ковбаски покласти на картоплю (валетом), поставити в гарячу духовку. Через 15-20 мінуткебаби ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб по-домашньому.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш солимо, добре вимішуємо, додаємо зіру і прянощі. Потім наліплювали на дерев'яні шампурікі у вигляді невеликих ковбасок, паніруємо злегка в борошні (щоб "не стріляло" на сковороді) і обсмажуємо на рослинному маслі. Подаємо зі свіжими овочами. Звичайно це не справжній кебаб, але виходить смачно і незвично, особливо зелень базиліка і кінзи ...
    Читати далі

  • Люля кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть баранини без сухожиль, разом з курдючним салом два-три рази пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо сирої ріпчасту цибулю, сіль перець, лимонний сік або лимонну кислоту, розчинену у воді. Отриману масу добре розмішуємо і витримуємо на льоду протягом 2 - 3:00. З маси формуючи короткі ковбаски. Надягаємо ковбаски на шпажки (шампури) ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб з начинкою (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо та 2 гол. цибулі пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати спеції, все перемішати. Готуємо начинку. Чорнослив (предворительно замочений) дрібно порізати. 1 гол. цибулі дрібно порізати і обсмажити. З'єднати чорнослив з цибулею і перемішати. Беремо по немногу фарш, робимо коржики подовженої форми, на середину кладемо начинку і краю коржі загинаючи ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб в домашніх умовах

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'ясо пропустити через м'ясорубку 2 рази, на тертці натерти цибулю (або пропустити через м'ясорубку), дрібно порізати зелень, заправити спеціями, додати оливкове масло і лим. сік. Всі тчательно вимішати і відбити (гарненько, щоб маса стала зовсім однорідною). Відправити промаринуватися мінімум на півгодини, краще-довше. Спочатку розігріти духовку ...
    Читати далі

  • Імпровізація на люля-кебаб

    Інші  /  Інші рецепти

    обмазала рослинним маслом і рідким димом, рідкий дим 1 ст. ложка налила на дно аерогриля, сформувала ковбаски і посадила на шпажки. Готувала при температурі 235 градусів, 20 хвилин, середня швидкість. Дуже смачно. Смачного!
    Читати далі

  • люля кебаб

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо і сало дрібно рубаємо ножем, щоб вийшов фарш. Потім дрібно рубаємо цибулю, часник і зелень, додаємо насіння зіри і кінзи. Змішуємо з фаршем. Фарш посолити, поперчити, влити соус. Обов'язково фарш добре вибити, хвилин 15, тоді він буде еластичність і не буде разваліватся. Потім додати в фарш вершки і добре вимішати. Вершки пом'якшують присмак сала. Щоб ...
    Читати далі

  • Люля кебаб. Аерогриль.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Фарш змішати з дрібно-порізаною цибулею. Додати сухарі, спеції, рідкий дим, сіль, перець і все перемішати. Сформувати з фаршу витягнуті котлетки і насадити їх на шпажки. Скропити олією. Трохи рідкого диму на дно аерогрилю. Ставимо високу решітку зі шпажками в аерогриль і готуємо 20-30 хв. при темп. 350 гр.
    Читати далі

  • Люля-кебаб за зимовим розкладом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Звичайно, люля-кебаб в ідеалі-це вогнищева тема. Але, так як на вулиці скажімо-не травень месяц- неприємно й сиро, можна спробувати приготувати в духовці щось, наближене до Кострова варіанту. У мене немає підстав не довіряти авторові оригінального рецепта, а тому, спробую донести його рекомендації вам, тільки своїми словами. Головна умова: люля-кебаб ...
    Читати далі

  • люля-кебаб духовий зі свинини

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    фарш ретельно подготовіть- т. е. можна припустити його кілька разів через м'ясорубку або перекрутити в блендері, а можна і отбіть- місити як тісто до стану хорошою в'язкості (щоб до рук прилипало). Цибуля ріпчаста і Честноков перекрутити в блендері або дуже дрібно нашаткувати (часник можна придушити в чесночнецедавке). Отриману таким чином ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб з фісташками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. За допомогою блендера або кавомолки подрібнити очищені фісташки. 2. Фісташки Додати в м'ясний фарш, посолити, поперчити, додати одне яйце. Далі додати у фарш дві ст. ложки соєвого соусу, добре перемішати і відбити (побити, як можна сильніше) про дерев'яну дошку. 3. Розпалити в мангалі багаття. Фарш відправити в холодильник на час, поки ...
    Читати далі

  • Лю-Ля Кебаб (дружній варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю і зелень ріжемо дрібно. Можна пропустити через м'ясорубку або блендер. Взагалі чим більше зелені та цибулі тим смачніше. Все змішати з м'ясом посолити добре поперчити і додати оцет. У мене оцет 25-% і я додаю 3-4 ст. ложки. добре перемішати і залишити хвилин 10 маринуватися. Формуємо довгі котлетки навколо дерев'яних шпажок. Ложем ...
    Читати далі

  • "Не люля, що не кебаб"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Перекручуємо свинину з часником на крупній решітці. Результат перевершив всі очікування! М'ясо не перемолола в кашу, а вийшла відмінна красива маса з дрібних шматочків свинини. На цій же решітці перекручуємо цибулю і віджимаємо його від соку, щоб маса не вийшла рідкої (а то буде погано триматися на шпазі). У фарш додаємо цибулю, порізану кінзу ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб на вугіллі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Етап підготовчий на домашній кухні: Беремо м'ясо яловичину і свинину в рівних пропорціях (або готовий фарш), перекручуємо на м'ясорубці, додаємо цибулю, сіль, перець і все ретельно перемішуємо. Даємо трохи "настоятися" фаршу і приступаємо до заготівлі "напівфабрикатів. Фарш поділяємо на невеликі порції і викочуємо ковбаски, довжина яких ...
    Читати далі