Ми рекомендуємо

  • Омрайс

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис "Кубань" ТМ Містраль відварити окремо. У сковороді розігріти олію і підсмажити порізану свинину і гриби, посолити за смаком. Додати 1 ст. л. кетчупу, розмішати і змішати з відвареним рисом. Два яйця збити з сіллю. На сковороді розігріти рослинне і вершкове масло, підсмажити яєчню так, щоб верх був ще непросмажений ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Курінний стейк

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулину порубати. Лук-різанець нарізати кільцями. Стручок паприки вичистити, нарізати кубиками, змішати з нарізаними ріпчастою і зеленою цибулею, курячим фаршем, яйцем, панірувальними сухарями і вимісити фарш. Посолити і поперчити. Розділити сир на 8 порцій, обліпивши ці порції фаршем. Обсмажити стейки в маслі по 4 хв з кожної сторони.
    Читати далі

  • Фантазія

    Салати  /  Салат із сьомгою  /  Салат з ікрою і сьомгою

    відварюємо яйце, чистимо, нарізаємо кубиком і висипаємо в блюдо додаємо дрібні варені креветки ріжемо кубиками сьомгу трьом сир на тертку додаємо червону ікру додаємо майонез і акуратно перемішуємо, щоб не пошкодити ікринки акуратно викладаємо на тарілку прикрашаємо великої креветкою, петрушкою і цибулею
    Читати далі

  • Шлуночки курчати з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Суботній вечір, практично вихідний. А в холодильнику охолоджені шлуночки бройлерного курчати. Варіантів багато і на сайті і в інеті, та й сам готував не раз. Але ж хочеться смачної страви. Відварити вирішив я їх, що б надалі ніжніше були вони. Попередньо хорошенечко промив в проточній воді, дав злитися. У каструлю з шлуночками ...
    Читати далі

  • м'ясо по "французькому"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо режим невеликими шматками і добре відбиваємо, цибуля режим напів-кільцями, сир на диктатора. Протвинь змащуємо олією засипаємо все дно цибулею рясно, зверху відбите м'ясо солимо, перчимо. Майонезом змащуємо і засипаємо сиром. У духову шафу час приготування в залежності від м'яса.
    Читати далі

  • Квіточки з рису з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварюємо рис в пропорції 1: 2, солимо. Змішуємо рис з білками. Обсмажуємо гриби з мелконарезанним цибулею, солимо, перчимо. З рису формуємо пелюстка в середину якого накладаємо обсмажені гриби. Викладаємо пелюсточки на деко, змащене олією. Змащуємо пелюсточки жовтками і запікаємо 15 хвилин. Решта гриби тушкуємо зі ...
    Читати далі

  • Салат з авокадо і квасолею

    Салати  /  Інші салати

    Приготувати соус з перерахованих продуктів. (Попередньо порубати часник на дрібні шматочки). Змішати і злегка збити виделкою. (без чилі) Замочену на ніч квасолю відварити до м'якості у великому кол-ве воду разом з лавровим листом, жовтим цибулею. Злити воду. Вийняти цибулю і лавр. І злегка підсушити а теплою комфорки. Промити салатні листи ...
    Читати далі

  • салат "лисичка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Гриби дрібно порубати і обсмажити (можна обсмажити з цибулею). Викласти шарами: 1 шар-відварений в мундирі, очищений і натертий картоплю, змастити майонезом; 2слой-дрібно порубане філе оселедця; 3слоя-обсмажені гриби; 4слой-обсмажений нарізану цибулю, змастити майонезом; 5слоев-відварна морква, терта крупно, змастити майонезом.
    Читати далі

  • Омлет з грибами, сиром і перцем / Рецепт турботливого чоловіка :)

    Другі страви  /  Яєчня  /  Яєчня з сиром

    перець порізати невеликий соломкою, часник подрібнити, гриби нарізати невеликими шматочками масло розтопити в сковорідці, викласти часник, смажити на середньому вогні 30 секунд і додати гриби і перець, посолити, поперчити і тушкувати до готовності овочів (4 хвилини) готові овочі викласти на окрему тарілку . яйця з молоком і подрібненою цибулею збити ...
    Читати далі

  • Цепеліни

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перший раз виставляю рецепт як варіант, тому якщо щось не так, не ображайтеся будь ласка. З дитинства, щороку відпочиваю в Литві і при цьому була впевнена, що цепеліни роблять просто з відвареної картоплі з додаванням крохмалю, і трохи борошна (майже як в рецепті на який я і посилаюся). Так навчила мене їх робити одна знайома з Литви ....
    Читати далі

  • Сімейна вечеря: буряковий киш і простенький салат з тунця

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготуємо тісто для пирога: змішати борошно з 80 гр. розм'якшеного вершкового масла, додати 1 яйце і сіль. Тісто розім'яти, зліпити з нього кулю, накрити фольгою і поставити в холодильник на 30 хвилин. А в цей час приготуємо начинку: сиру буряк і яблуко очистити, натерти на тертці, цибулю дрібно посікти. Обсмажити все разом в залишився вершковому ...
    Читати далі

  • пиріжки "Русские"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    борошно висипати гіркою і зробивши в ній поглиблення ввести яйце. половину води. масло і сіль. почати перемішувати колоподібними рухами. поступово доливаючи іншу воду. тісто, що вийшло. побити кілька разів. досить інтенсивно об стіл. тісто має бути досить пружним і еластичним. накрити харчовою плівкою і дати відпочити 15 хв. смазатьстол ...
    Читати далі

  • Бараняча корейка запечена з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранячу корейку вимити, розрізати на окремі реберця, обмазати соусом ткемалі (слива, часник, зелень перець пекучий), я додала яблучний сік і кілька листочків чорної смородини для аромату, скласти в глибокий посуд, накрити і залишити маринуватися в холодному місці на добу. Викласти корейку у форму для запікання разом з листочками, прикрити ...
    Читати далі

  • Курячо-грибний паштет

    Закуски  /  М'ясні

    Порей миємо, нарізаємо тонкими кільцями. Печериці чистимо, миємо, дрібно нарізаємо. На добре розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо порей з грибами, до м'якості, періодично помішуючи, знімаємо з вогню Курячі ніжки смажимо-варимо-паримо, загалом піддаємо будь тепловій обробці, даємо охолонути, видаляємо шкіру та кістки, а м'ясо ...
    Читати далі

  • Бесбармак (м'ясо по казахському)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    замісити тісто, розкачати тонкими соковиті, злегка їх підсушити і нарізати у вигляді квадратиків або ромбів. М'ясо розібрати на частини (якщо м'ясо з кісточкою), залити холодною водою довести до кипіння, зняти накип, і варити при дуже слабкому кипінні 2часа, потім додати перець горошком, лавровий лист і варити до готовності. По готовності м'ясо вийняти з ...
    Читати далі

  • Перці солодкі, фаршировані, в соусі "Бешамель"

    Інші  /  Інші рецепти

    Якось спілкуючись з Настею (klassik173) дізналася я від неї, що її бабуся готувала фаршировані перці в соусі "Бешамель". Мене це зацікавило, і я залишила кілька перців, призначених для мангала, для тушкування в соусі. Вийшло щось. Вірніше, ось що. Візьмемо солодкий болгарський перець (у мене був червоний, жовтий і зелений). Свинину прокручуємо ...
    Читати далі

  • М'ясні котлети 1001 варіант

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо подрібнюємо в м'ясорубці разом з нутом, салом, капустою і цибулею. У перекручений фарш додаємо пропущений через Часничниці або подрібнений на тертці часник. Скибочку сірого хліба розкришити руками в фарш. Влити вершки, додати сметану, сіль перець і добре вимісити фарш до однорідного стану, відбити кілька разів. Сформувати з ...
    Читати далі

  • Гарячий салат з баклажанів і баранини

    Закуски  /  М'ясні

    Провернути баранину через м'ясорубку з цибулею і часником, посолити, поперчити, додати мелений коріандр і гострий червоний перець, добре перемішати. Кабачок і баклажан нарізати кружечками і обсмажити на олії, після чого викласти на серветку, щоб видалити зайве масло. Баранячий фарш обсмажити на олії до готовності постійно ...
    Читати далі

  • Печінковий торт.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінка вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку разом з цибулею або протерти за допомогою блендера. До печінки додати яйця, молоко, борошно, сіль і перець, щоб вийшло тісто по консистенції, як на оладки. Можна менше молока влити (треба дивитися). Смажити печінкові млинці на розігрітій, змащеній маслом, сковороді з двох сторін до готовності ....
    Читати далі

  • Салат з сиру і яєць

    Салати  /  Інші салати

    Сир нарізати соломкою, з'єднати з дрібно посічений яйцем, нашаткованим зеленою цибулею, товченим часником, зеленим горошком, посолити, заправити майонезом, викласти в салатник і прикрасити рубаним яйцем.
    Читати далі

  • "Рибний день" (окунь)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Окунів потрашім і замочуємо в молоці на 1:00. Потім промиваємо тушки окунів, солимо, перчимо (додаємо приправи за смаком) і залишаємо рибу ще на 30 хвилин. Потім укладаємо рибу у фольгу (кожну тушку окремо), зверху посупаем дрібно подрібненою цибулею і тертою морквою, поливаємо майонезом і томатною пастою. (Можна додати рідкий дим) Щільно ...
    Читати далі