Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пельмені "Чорнявенького"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити тісто, щоб не липло до рук, але не дуже туге. Дати тісту "відпочити" хвилин 40 в поліетиленовому пакеті, щоб не сохло. За цей час приготувати фарш: перекрутити в м'ясорубці м'ясо разом з цибулею і часником. Можна зробити це двічі, але мої домочадці люблять фарш не дрібний. Додати сіль, спеції, яйце, дрібно порізану зелень. Всетщательно ...
    Читати далі

  • Млинчастий пиріг

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Замісити тісто для млинців, змішати всі інгредієнти, борошно сипати стільки щоб вийшло не дуже рідке, але й не густе тісто, наприкінці обережно додати окріп, я ллю прямо на віночки міксера. Влити олію. Напекти млинчики. Або млинці можна напекти за рецептом яким ви користуєтеся. Для м'ясної начинки: М'ясо відварити і прокрутити ...
    Читати далі

  • Долма

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо прокрутити через м'ясорубку разом з цибулею, додати зелень, спеції. Виноградне листя обшпарити окропом, загорнути в них фарш. У сковороді обсмажити моркву. Бажано мати чавунну каструлю або качатницю. Дно викласти виноградним листям, потім пошарово укладаємо долму і моркву, добовляем воду, так що б покрити вміст на три ...
    Читати далі

  • Рибні рулетики "Костянтин"

    Інші  /  Інші рецепти

    Беремо філе риби відбиваємо злегка і маринуємо в соку вичавленого лимона. Солимо, перчимо за смаком. Беремо гриби мариновані і обсмажуємо їх з цибулею (можна без цибулі) Потім гриби викладаємо на філе риби посипаємо зеленню і звертаємо в рулетики. На деко наливаємо масло викладаємо рулетики і в духовку хвилин на 40 - 50. За 10 хв до готовності посипаємо ...
    Читати далі

  • Скумбрія на пару в мультиварці

    Другі страви  /  Страви з риби

    Скумбрію попатраєте, відріжте рибку голову і хвіст, потім добре промийте. Цибулину з помідором наріжте на тонкі кільця. Посоліть і поперчіть скумбрію, полийте лимонним соком, наріжте її на порційні шматки. Між шматочками риби розкладіть колечка помидорчика з цибулею. Загорніть у фольгу кожну рибку. Покладіть в контейнер-пароварку. У ...
    Читати далі

  • Салат з огірків з кабачками

    Салати  /  Інші салати

    Молодий кабачок нарізати соломкою, змішати з нарізаними соломкою свіжими огірками, додати рубаний лук, сіль. Укласти овочі в салатник, полити кефіром, посипати рубаним зеленим луком.
    Читати далі

  • БУБУР ЛАМБУК (різотто по-малайські)

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з куркою

    Жовту цибулину дрібно нарізати Рис промити У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст л рослинного масла і обсмажуємо цибулю до прозорості Імбир натираємо на дрібній тертці і додаємо до цибулі Додаємо фарш, готуємо розбиваючи грудки, хвилин 5 Вливаємо в каструлю 1,5 л води, доводимо до кипіння Закладаємо спеції: корицю, гвоздику, перець, всипаємо ...
    Читати далі

  • Тріска в чорносливі

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Оброблену рибу нарізати на порційні шматочки. Посолити і поперчити за смаком. Моркву натерти на крупній тертці Цибулю нарізати півкільцями. Чорнослив добре промити і залити гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин, щоб він розм'як. У сковороду наливаємо оливкова олія (можна і рослинне). Викладаємо рівномірно чорнослив, який ...
    Читати далі

  • Шашлик з баранини

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з баранини

    Баранину нарізати невеликими шматками, бажано, щоб на шматочках була невелика кількість жиру. (Саме, невелике, якщо жир буде товстими скибками, то під час смаження він горітиме і капати на вугілля, що спалахує полум'я обвуглитися шашлик, не давши йому прожаритися всередині). Складовими м'ясо в досить глибокий посуд. Цибулю нарізати кільцями, ...
    Читати далі

  • Пиріг з капустою і маком

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Опарноє тісто розкачати в два тонких пласта. Один пласт покласти на змащене деко на расстойку. Свіжу капусту дрібно порубати, згасити до напівготовності, потім заправити смаженою цибулею, яйцем, маслом і розпареним маком, сіллю. На підготовлене тісто покласти фарш, закрити другим шаром, шви з боків щільно з'єднати, зверху пирога ...
    Читати далі

  • Пиріг з рибою і капустою "Уральський"

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з рибою

    Робимо тісто: У теплому молоці розвести дріжджі з 1ч. л. цукру і 1 ст. л. борошна. Дати побродити опарі 10-15 хв. Маргарин перетерти з 2 ст. борошна до стану великої крихти. Додати сіль, цукор і підійшла опару (якщо буде рідкувато підсипати борошна). Замісити тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1,5-2 години. Тісто має збільшитися ...
    Читати далі

  • Фарширована горбуша. Фірмовий рецепт моєї мами.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Горбушу почистити, випатрати. Акуратно зняти шкіру, відокремити м'ясо від кісток (кістки можна заморозити і після зварити суп). 2. Ріпчасту цибулю почистити, нарізати середнім кубиком і обсмажити на олії (з додаванням щіпки солі і цукру) до м'якості. 3. Філе горбуші пропустити через м'ясорубку або пробити в блендері разом зі смаженою ...
    Читати далі

  • Картопля, фарширована оселедцевим паштетом

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Картоплю ретельно вимити, залити водою, додати сіль і лавровий лист (посолити гарненько) Відварити до готовності. Воду злити, але не обдавати холодною водою, щоб не потріскалася. Нехай охолоне сама-по-собі. Моркву і цибулю почистити, нарізати крупно, обсмажити на сильному вогні пару хвилин, потім накрити кришкою і на повільному вогні ще хвилин ...
    Читати далі

  • Яловичина з грибами з селерою в гострому соусі.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. М'якоть яловичини нарізати нетовстими брусочками, залити ложкою соєвого соусу, ложкою оцту і горілкою. Перемішати і залишити маринуватися на пару годин. 2. Овочі помити, почистити. Лук нашаткувати уздовж цибулини тонкою соломкою, селеру нарізати півмісяцями. Гриби -в залежності від розміру -пополам або на 4 частини. 3. Для соусу змішати ...
    Читати далі

  • Заливне з яєць з шинкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Замочити листики желатину зварити 300 мл води і покласти бульйонні кубики і зробити овочевий бульйон Коли він охолоне покласти в нього розм'якшені листики желатину Зварити яйця, щоб вони не полопалися додати у воду оцет і варити не менше 5 хв., Стобі вийшли яйця "в мішечку" У 6 невеликих формочок (для випічки кексиков) налити ...
    Читати далі

  • Фарширований перець (класичний) в томатно-сметанному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Перець очистити від насіннєвої коробки і гарненько промити. У розігрітій з рослинною олією сковороді обсмажити перець з усіх боків і викласти на тарілку. Рис відварити до напівготовності. Моркву почистити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити і дрібно порізати. У сковороді обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати моркву і смажити ...
    Читати далі

  • Голубці з куркою і беконом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Хочу запропонувати Вам попробивать приготувати голубці, блюдо всім відоме, але з трохи незвичайною начинкою. Метушні звичайно більше ніж з м'ясним фаршем, але смак получаестя абсолютно суперовская. Ніжна і соковита начинка. Голубчики просто тануть у роті. Отже. Качан капусти розібрати на листки, помити і обшпарити окропом. (у кожної господині свій ...
    Читати далі

  • Курка каррі, запечена в човниках SAGA

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Наріжте курячу грудку на дрібні шматочки по 4 см і приправте їх сіллю і перцем. Наріжте банан скибочками і розріжте 2 яблука на 8 рівних частин. Наріжте цибулю і часник кубиками. Обсмажте курку разом з цибулею і часником на сковороді протягом приблизно 3 хвилин. Змішайте каррі з вершками. Візьміть 4 листа кулінарного паперу SAGA (розміру ...
    Читати далі

  • Котлети №999 або як готую їх я

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з баранини

    Фі, скажете Ви, хто не вміє робити котлети. Ваша правда, але, погодьтеся, котлети у всіх різні. Я готую так багато років, скільки себе пам'ятаю, а навчила бабуся. Варіантом ні до кого не стала причіплятися, ясно ж, що котлет тут море і смачні все. Але раптом мої комусь знадобляться !? Подрібнити петрушку і кріп (краще якщо це буде або те, ...
    Читати далі

  • Курочка в сливочку)) (варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нарізаємо ріпчасту цибулю, не дрібне Грибочки так само ріжемо на неболяче шматочки Лук з грибами викладаємо на підігріту сковороду, обсмажуємо на середньому вогні))) (у мене електрична, на двоечку готувала =) Куряче філе режим так само невеликими шматочками Засипаємо філе до трохи підсмажені грибів з цибулею Після, коли м'ясо підготується, заливаємо вершками (...
    Читати далі