Ми рекомендуємо

  • Ще не Окрошка, але вже не Довга. Азербайджан і Росія.

    Перші страви  /  Холодні

    Рис потрібно добре промити в крижаній воді і відварити до стану аль-денте. Яйця вимити і зварити круто. Остудити під струменем холодної води, очистити і натерти на крупній тертці. Шпинат, м'яту і кріп так само потрібно вимити, а потім обсушити і дрібно нарізати. У глибоку миску або каструльку вилити кисле молоко. Додати яйця, зелень і рис ... далі ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Філе курки, запечене з картоплею і грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Картопля миємо, чистимо, і нарізаємо кружечками. Викладаємо кружечки картоплі у форму або на деко, змащене соняшниковою олією. Поливаємо картопля парою ложок молока або вершків (для того, щоб картопля швидше запікся). Солимо, перчимо, посипаємо приправою для картоплі. Філе курки нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо на картоплю, ...
    Читати далі

  • Улюблена страва футболіста Оліча ЄВРО 2008

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо: 1. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку (але не через міксер!), Подсаливаем його і перчимо до смаку. 2. Підготовлений фарш добу витримуємо в холодильнику при температурі 0 градусів (не вище і не нижче - це принципово!). 3. Потім витриманий фарш ще раз пропускаємо через м'ясорубку, але вже з більш дрібними гратами. Додаємо нарубані ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі стегенця

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для початку стегенця підготувати: обмити, обрізати хвости, обсушити. Потім вийняти повністю кістки, починаючи з стегна і закінчуючи гомілкою (див. Фото). Для цього треба акуратно соскребать ножем м'ясо з кістки. Повинно залишитися філе зі шкірою. Рис відварити до готовностіпромить. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з шампіньоамі. Змішати рис і гриби з цибулею, додати ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з грибним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    РУЛЕТ Беремо готовий фарш або готуємо самі (як на котлети). Дрібно посічену зелень змішуємо з фаршем і втручається пару яєць. Розстеляємо фольгу (бажано широку), викладаємо наш фарш по ширині товщиною 1-1.5 сантиметри, відступаючи від краю сантиметрів 5. Готуємо начинку. Дрібно порубані гриби (в моєму випадку лісові, 2007 года врожаю) обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Пиріжки з печінкою і картоплею

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з печінкою

    Картоплю очистити, відварити до готовності. Печінка відварити окремо. Цибулю порізати дрібно і обсмажити до прозорості на олії. Картопля розім'яти в пюре, печінка пропустити через м'ясорубку, з'єднати всі разом, заправити обсмаженою цибулею, додати сіль і перець за смаком, добре перемішати. Змішати кефір, рослинне масло, цукор і ...
    Читати далі

  • Вареники "донські" з квашеною капустою і картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замістити тісто з холодної води і борошна, додати дрібку солі Для начинки: зварити картоплю в підсоленій воді квашену капусту віджати, якщо дуже кисла, то промити під проточною водою, дати стекти на розігрітій сковороді згасити капусту разом з мелконарезанним цибулею до золотистого картопля потовкти у пюре , додати тушковану капусту, мелконарезанную ...
    Читати далі

  • Данська ХОТ-ДОГ з хрусткою цибулею)))

    Закуски  /  Бутерброди

    Друзья !!! Я знайшла рішення !!! Хрусткий цибулю - це просто! Для початку, цибулини чистимо, подрібнюємо в блендері, пасеруємо на підсолити. олії до золотистого кольору. Посипаємо 2 ч. Ложками цукру, і солимо чуйний. Відкидаємо на серветку цибулю, що б пішло масло (можна віджати!) Викладаємо цибулю на деко тоненьким шаром. ставимо в духовку і підсушуємо при ...
    Читати далі

  • Печеня з айвою і яблуками

    Інші  /  Інші рецепти

    Жирну баранину обмити і нарізати дрібними шматочками. Нашаткувати тонкими кільцями цибулю, дрібно нарізати рейган, кріп, петрушку, кінзу. Айву і яблука, видаливши серцевину, нарізати часточками побільше. На дно чавунного казанка укласти в ряд шматочки баранини, зверху покласти цибулю, зелень і часточки айви, потім знову покласти шар баранини, цибулю, зелень ...
    Читати далі

  • Салат '' Зимовий ''

    Салати  /  Інші салати

    Креветки висипати в киплячу воду, варити 5хв. і відкинути на друшляк. Лук очистити і нарізати півкільцями. Яйця очистити і нарізати часточками. Зелень вимити і нарубати. Ананаси відкинути на сито, сік зібрати, ананаси нарізати кубиками. Кукурудзу відкинути на сито. Рис змішати з краветкамі та цибулею, додати ананаси, кукурудзу і посічену зелень. Салат заправити ...
    Читати далі

  • Цибулевий пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Сметану і маргарин змішати до однорідної маси, посолити. Замісити борошном. нарізану цибулю підсмажити (навіть скоріше протушкувати) до прозорості на маргарині. Щоб не горіло я спочатку змащую олією сковорідку, а потім поступово маргарин додаю). Поставити остигати. Яйця, сметану і спеції збити. Змішати з остившім цибулею. Посолити ...
    Читати далі

  • Святковий розтягай з рибою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити дріжджове тісто. Для цього потрібно розтопити 50 гр. слив. масла, додати 50 мл. молока, жовток 1 яйця (білок відкласти), сіль і цукор. У решти 50 мл. молока потрібно розвести пресовані дріжджі і влити їх до отриманої суміші. Все перемішати і замісити тісто, поступово додаючи все борошно. Поставити тісто в тепле місце підходити. В це...
    Читати далі

  • Курячі гомілки з овочами в підливі.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Гомілки промити, просушити. У глибокий великий сотейник налити 4-5 ст. л. масла, нагріти, обсмажити курячі гомілки до золотистої скоринки. Вийняти з сотейника гомілки, і в цьому ж маслі спассировать ріпчасту цибулю, до карамельного кольору. Додати болгарський перець, нарізаний смужками, згасити до м'якості. Додати до перцю з цибулею помідори, нарізані ...
    Читати далі

  • Тефтелі з рисом в овочевому соусі.

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі з рисом і фаршем

    1. Фарш змішати з рисом і нарізаним дрібно цибулею. Сформувати тефтелі. 2. Овочі для соусу нарізати дрібним кубиком. У глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю до прозорості, потім додати інші овочі, обсмажити. Потім додати томатну пасту, потім крохмаль і влити воду. Довести соус до кипіння і зняти з вогню. 3. На дно каструлі ...
    Читати далі

  • Морська форель, запечена в пергаменті з квасолею

    Другі страви  /  Страви з риби

    Четвер для мене особисто завжди чудовий день з дитинства-їмо улюблену рибу! Сьогодні запікала морську форель в пергаменті, дуже рекомендую ... У ємності з'єднуємо квасоля (у мене з банки) з половинками черрі, порізаним крупно ріпчастою цибулею, рубаним дрібно перчиком чилі і зеленим цибулькою, приправляємо і викладаємо половину маси на пергамент ....
    Читати далі

  • Курочка в арахісовим-майонезну соусі з лимонними нотками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    курячі стегенця вимити, обсушити, розрізати на два шматки кожен (гомілка і стегно). Натерти сіллю, перцем, сушеним базиліком і прянощами. Скропити лимонним соком. Часник дрібно нарізати або пропустити через чесночнецедавку, цибулю порізати півкільцями. Змішати арахісову пасту з майонезом і часником. рясно натерти цією сумішшю наші шматочки курочки ....
    Читати далі

  • курочка фарширована сиром і шинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    зняти шкіру з курячих окостів. Промазати їх сіллю, білим перцем і приправою для курки. Нарізати шматочки шинки і сиру і нафарширувати ними курячі окости. По краях зачепити зубочистками, щоб сир і шинка не повилазили під час готування :) Взяти невеликий деко і намазати його рослинним маслом (небагато) і покласти в нього курку. Зверху ...
    Читати далі

  • Печінка з квасолею

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Ріпчасту цибулю очистити і нарізати півкільцями. Печінка вимити, обсушити, нарізати брусочками, посолити, поперчити, запанірувати в борошні. У сотейнику розігріти олію і викласти печінку. Додати цибулю. Обсмажувати разом з печінкою 10 - 12 хвилин. Вимити перець і помідор. У перцю видалити насінну коробочку і нарізати тонкими смужками. Додати ...
    Читати далі

  • Картопляна ватрушка з грибами

    Другі страви  /  Інші гарніри

    гриби печериці, гливи, у кого які є, обсмажити з цибулею, посолити і поперчити. картопляне пюре добре толкушкой збити, щоб не було грудок і було однорідним, повітряним, додати борошно, яйця, перемішати. зробити гуртки, в них посередині зробити углуленіе, заповнити грибами. зверху змастити яйцем, покласти на розігріту форму, смаз. раст. маслом і запекти ...
    Читати далі

  • Свинина фарширована грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати на шматки по 150-200 г, відбити. Начинка: гриби обсмажити з цибулею, додати сметану та вершки (стільки, щоб не було занадто жидко), посолити, поперчити. На м'ясо викласти начинку, згорнути в рулетик, заколоти зубочистками, обсмажити. Вийняти зубочистки, загорнути у фольгу і поставити в гарячу духовку на 10 хв. М'ясо викласти на тарілку, ...
    Читати далі

  • "Їжачки" з фаршу

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рис промити, залити гарячою водою. відварити до напівготовності, відкинути на друшлаг. охолодити. Потім з'єднати рис з м'ясним фаршем, дрібно рубаним сирим луком, посолити і поперчити. Сформувати кульки і обсмажити в ростительного маслі злегка. Після покласти в неглибоку сковороду або каструлю. Залити приготовленим бульйоном з кубика, щоб виглядивалішарікі. Накрити ...
    Читати далі