Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Брамборак

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Дивилася "Галілео", був репортаж, де порівнювали чотири національні страви з картоплі (чеське, білоруска, російське та українське). Порівняння полягали в тому, де більше вийти виробів з одного кіллограмм картоплі)))) Передача була, якщо я не помиляюся, у п'ятницю, 30.06.12 (плюс-мінус один день) але мені чомусь сподобалися саме ...
    Читати далі

  • Королівська рибка

    Другі страви  /  Страви з риби

    рибу обробити на філе. Філе рибки покласти у форму з дрібно нарізаною цибулею і слив. маслом. З шкіри, хребта і голів приготувати бульйон, рибку залити вином і бульйоном, посипати зеленню і тушкувати в духовці 20-30 хв. Окремо відварити раки і креветки Соус: обсмажити на маслі борошно, залити соком, в якому тушілась рибка додати відвар раків і креветок, шийки ...
    Читати далі

  • Капустяна начинка для пиріжків, за рецептом моєї бабусі

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Моя бабуся, царство їй небесне, була майстриня пекти пироги! З раннього дитинства я крутилася у неї за спиною допомагаючи їй у міру моїх сил. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування начинки, для пиріжків з капустою, тісто можна брати будь-яке: дріжджове або листкове - це справа смаку. 1. Отже: насамперед почистимо цибулю і поріжемо його тонкими ...
    Читати далі

  • Пельмені під бринзою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пельмені відварити. Нарізати кубиками цибулю і помідори, подрібнити зелень. Форму змастити слив. або оливковою олією. Покласти шар цибулі, на нього помідори, посолити. Потім покласти пельмені, накрити рештою цибулею і помідорами, посипати зеленню. Зверху щільним шаром покласти раскрошенную бринзу. Поставити форму в духовку і запекать10-15 хвилин, прикривши форму ...
    Читати далі

  • м'ясна зрази з начинкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    зробити фарш, як на котлети, розділити на 2 частини. розкачати фольгу. З першої частини фаршу зробити довгасту корж, покласти на фольгу. Викласти на фарш начинку. (рубане яйце з обсмаженою цибулею) накрити другим коржем з фаршу. фольгу закріпити. на деко і в духовку хвилин на 40. коли зготувати, то дати охолонути і тільки ...
    Читати далі

  • Салат з креветок

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Креветки відварити і очистити від панцира. Гриби обсмажити з цибулею (якщо дуже великі, нарізати подрібніше). Отварть яйця, нарізати кубиками (сестра на тертці терла). Сир натерти на тертці. Огірок або авокадо нарізати немелко соломкою. Всі інгредієнти змішати, заправити майонезом і притрусити зеленню.
    Читати далі

  • Люля-Кебаби з хитринкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Скажу відразу, як тільки ні готувала кебаби, хоч вимішуємо годину! Хоч додавай батон, хоч яйця, хоч крохмаль, (як мені порадили один раз), але це вже не кебаби будут !!! Вони падають зі шпажок, хоч убейся. І ось, прийшла до такого рішення! Обов'язково потрібно брати не пісне м'ясо (свинину, або баранину), а жирне. Що я і прикупила. М'ясо, цибулю ...
    Читати далі

  • Грудка курчати з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе курчати нарізаємо кубиками і уложіваем у форму для запікання, гриби з цибулею дрібно нарізаємо, змішуємо з маслом, додаємо спецій. Тепер це викласти на філе і запікати в духовці 15 хв. при t 200С, потім майонез, потертий сир разом з помідором (заздалегідь порізаним на "часточки") вилажіваем зверху і випікаємо ще 10 хвилин.
    Читати далі

  • Соєві котлети

    Інші  /  Інші рецепти

    З готового соєвого фаршу важко зробити нормальні котлети, тому я роблю фарш з соєвого м'яса сама. Соєве м'ясо зварити в підсоленій воді. Пропустити м'ясо через м'ясорубку разом з цибулею і скибочкою хліба. Додати у фарш майонез, яйце, сир через дрібну тертку, спеції. Робимо котлети і смажимо. Можна обваляти сформовані котлетки в солоних ...
    Читати далі

  • Котлети, рубані по-домашньому.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть яловичини, свинини пропустити 2 рази через м'ясорубку разом з цибулею, натертим на тертці сирим очищеним картоплею, попередньо замоченим білим хлібом і часточками часнику. У масу додайте молоко, добре вибийте, посоліть, поперчіть. З фаршу сформуйте котлети, запаніруйте в борошні, обсмажте з двох сторін на гарячій сковорідці і доведіть ...
    Читати далі

  • Пасуп толма

    Перші страви  /  Інші супи

    Варену сочевицю, полбу, квасоля перемішують з луком, курагою, родзинками, зеленню, сіллю, перцем. Отриману начинку загортають у ошпарені виноградне листя у вигляді конверта. Толму рядами укладають у каструлю, додають курагу, вливають воду і соняшникову олію і припускають до готовності. При подачі посипають зеленню.
    Читати далі

  • Ізмірі кюфта (Кульки з баранини в соусі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бараняче м'ясо двічі пропускають через м'ясорубку і заправляють сирим жовтком, сіллю, червоним і чорним перцем, дрібно рубаним ріпчастою цибулею. З фаршу формують дрібні кульки, панірують їх у борошні, обсмажують, заливають томатної підливою, приготовленої на м'ясному бульйоні, і доводять на слабкому вогні до готовності. При подачі посипають червоним перцем ...
    Читати далі

  • Копитко

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сиру картоплю подрібнюють на тертці і з'єднують з сіллю, борошном, содою. Тісто вимішують, розкочують смужками, нарізають шматочками по 2-3 см і печуть їх у духовці. Перед подачею на 10-15 хвилин Копитко опускають у гарячий м'ясний бульйон, потім відкидають на друшляк. Подають зі смаженою цибулею.
    Читати далі

  • Грибний суп по-китайськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Прокип'ятити на повільному вогні міцний курячий бульйон з нарізаним свіжим коренем імбиру і натертим часником протягом 30 хв. Процідити. Гарячий бульйон змішати з нарізаними грибами, відвареної локшиною, зеленою цибулею, шинкою, соком лайма, соєвим соусом (Сен Сой Класичний Гриби) і кунжутним маслом. Розлити в тарілки, прикрасити зеленою кінзою ....
    Читати далі

  • Гороховий Гратен з вершками і шинкою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ця страва має ніжний і насиченим смаком, на мій погляд смак гороху дуже яскравий. Готується швидко і продукти всі прості. Спробуйте вам сподобається! Горох заливаю водою в пропорції 1 до 3 і варю так щоб горох не багато розварився. Для Гратен приготую великі рамекіни об'ємом 350 мл, т. К це все таки гаряче блюдо і приготую решта ...
    Читати далі

  • Паста з брокколі і беконом

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з беконом

    1. Брокколі розібрати на дрібні суцвіття і отвра протягом 5 хвилин. 2. Цибулю порезть півкільцями, обсмажити до золотистого. Гриби (сирі) нарізати пластинами і додати до цибулі. Смажити до готовності. Не солити. (Вся сіль буде в беконі). 3. Перець чилі очистити від насіння і дуже дрібно нарізати. У сковороді розігріти 1 ч. Л. оливкової олії і викласти ...
    Читати далі

  • Риба з картоплею (донська кухня)

    Другі страви  /  Страви з риби

    Посмажити філе риби невеликими або порційними шматочками, попередньо посолити і в борошні. я приготувала філе тілапії, так як у нас немає донський річкової риби. Можна використовувати будь-яку рибу. В окремій глибокій сковороді приготувати соус. Обсмажити в підсолити. маслі цибулю, моркву, пастернак, болг. Перц, додати 300гр томатного соку, півлітрову ...
    Читати далі

  • Картопляні крокети, фаршировані куркою

    Закуски  /  М'ясні

    Картоплю помити, відварити в шкірці до готовності. Філе відварити з додаванням солі. На оливковій олії з додаванням вершкового обсмажити дрібно нарізану цибулину. Нарізати куряче філе дуже дрібними кубиками. Обсмажити разом з цибулею. Додати трохи курячого бульйону, рубане варене яйце і зелень. Посолити, поперчити. Остудити. Підсушити ...
    Читати далі

  • Іспанська картопляний омлет (тортилья) з тунцем та оливками

    Другі страви  /  Омлет  /  Омлет в духовці

    Картоплю і цибулю почистити. Цибулю порізати дрібно, картоплю кубиками прімерно1х1х1 см. У сковороду налити оливкову олію, щоб воно повністю покрило дно. Сковороду нагріти і обсмажити в ній картоплю з цибулею до напівготовності, постійно помішуючи і злегка посоливши. Баночки з тунцем відкрити і злити рідину. Оливки вийняти з розсолу і теж дати стекти ...
    Читати далі

  • Салат "Здоров'я"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, покласти нарізану маленькими кубиками цибулю і згасити близько 6-7 хвилин. Додати нарізані гриби і згасити під кришкою ще 8-10 хвилин, потім додати нарізані дрібними кубиками болгарський перець і моркву, згасити під кришкою близько 15 хвилин. Додати очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори ...
    Читати далі