Ми рекомендуємо

  • Суп-пюре з нуту і овочів

    Перші страви  /  М'ясні

    Нут замочуємо на ніч. Потім варимо (приблизно близько години). У каструльці, в якій буде вариться суп-пюре, варимо в невеликій кількості води нарізану кубиками картоплю і моркву, хвилин через 5-7 додаємо гарбуз і цибулю. Солимо за смаком. Коли все буде готово додаємо нут. А поки варяться овочі, на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізаний ...
    Читати далі

Ви шукали: узбецька шурпа

  • Шурпа узбецька «ковурма» (Жаренная)

    Інші  /  Інші рецепти

    Як готуємо: 1. Казан (товстостінний котел) нагріваємо, тим часом ріжемо 300 р сала шматочками 1х1 см. 2. Опускаємо сало, і витоплюємо з нього масло, іноді помішувати, до тих пір, поки шматочки сала не стануть красивого, золотистого кольору . Сало викладемо на блюдце, посолимо, зверху покладемо тонко порізаний білий лук, який теж посолимо - це, ...
    Читати далі