Ми рекомендуємо

  • Шах-плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з баранини

    Рис промити. Викласти в каструлю шарами (по 1 см завтовшки), перекладаючи тонкими скибочками вершкового масла. Додати сіль (за смаком), щіпку шафрану і куркуми. Залити рис водою у співвідношенні 1: 2 і варити до готовності. Тим часом порізати м'ясо на невеликі шматки і обсмажити до золотистої скоринки на рослинному маслі. Нарізати невеликими ...
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • ЧОРНОСЛИВ ФАРШИРОВАНИЙ

    Десерти  /  Інші десерти

    Чорнослив фаршируємо горіхами, укладаємо в каструлю, заливаємо вином, додаємо цукор. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і "Томім" близько 30-40 хвилин. Вимикаємо, рідина (якщо залишилася) зливаємо, даємо охолонути. Викладаємо в вазочки, прикрашаємо вершками.
    Читати далі

  • креветки з апельсиновим маслом в рибному вінку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Маринуємо креветки в 1 ст л апельсинового соку, кропі, соєвому соусі і роздавленому часнику не менше півгодини. Білу рибу і лосось нарізаємо довгими смужками товщиною ~ 7 мм, шириною ~ 1.5-2 см і переплітаємо їх в косичку, скроплюємо лимонним соком і солимо. Кінці кісок закріплюємо змоченою у воді (щоб потім краще виймалася) зубочисткою або шпажкою, формуючи ...
    Читати далі

  • палтус

    Другі страви  /  Страви з риби

    палтус нарізаємо на порційні шматки, солимо перчимо і заливаємо свіжим йогуртом і залишаємо на 30 хвилин відварюємо рис обсмажуємо білі гриби змішуємо додаємо журавлину і Томім 5-7 хвилин палтуса обсмажуємо 3 хвилини в форму виливаємо вершки цибулю резанец і улюблені спеції викладаємо креветки кладемо палтус і запікаємо 15 хвилин при температурі ...
    Читати далі

  • пиріжки / киш з пореєм і беконом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Порей миємо й ріжемо кільцями, обсмажуємо в оливковій олії кілька хвилин і додаємо нарізану дрібними кубиками або тоненькими смужками бекон. Млоїмо разом, не забуваючи помішувати, до м'якості. Остужаем, змішуємо зі сметаною і тертим сиром. Листкове тісто розгортаємо, нарізаємо на квадратики, викладаємо начинку і заліплює пиріжки. Для Кіша розгортаємо ...
    Читати далі

  • м'ясо в цитрусової карамелі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свининку ріжемо порційними шматками. Розігріваємо в сковорідці олію, додаємо туди цілі очищені зубчики часнику, чорний перець, розмарин і лавровий лист, на середньому вогні обсмажуємо до золотистого часнику. Часничок складаємо в сторонку, лаврушку викидаємо. У цьому ж маслі обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки, зменшуємо вогонь і Томім ...
    Читати далі

  • Стомлений минтай

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт моєї Матусі, фірмовий ... Коли потрібно нехлопотно приготувати рибку на вечерю, то ми зазвичай так і робимо. Чистимо тушки минтая, нарізаємо порційними шматочками, складаємо в миску і присаливаем небагато. Соковиті і солодкі цибульні стрілки (яких розвелося на дачі багато ... але якщо їх у вас немає, то достатньо буде пристойних 3 цибулини) ріжемо кільцями, ...
    Читати далі

  • булгур з овочами

    Другі страви  /  З круп

    Часник і цибулю дрібно нарізаємо і половину пасеруємо в 2 ст л оливкового масла пару хвилин, додаємо булгур, помішує, щоб масло покрило кожне зернятко. Додаємо бульйон, накриваємо кришкою і Томім на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності (можливо доведеться додати ще трохи бульйону або води). Перець і цукіні нарізуємо скибочками і в залишився ...
    Читати далі

  • Свинина з грибами і маслинами

    Другі страви  /  Гуляш  /  Гуляш із свинини

    Свинину нарізаємо великими шматочками, як на гуляш. Цибулю чистимо і ріжемо кожну цибулинку на 4 частини. Лук обсмажуємо в маслі до золотистого, складаємо в казан. М'ясо обсмажуємо в тому ж маслі, що і цибулю до легкої скоринки. Обсмажуємо невеликими порціями, складаємо в казан. Моркву чистимо, ріжемо кружальцями і обсмажуємо в тому ж маслі. Складовими ...
    Читати далі

  • різотто з пореєм, беконом і горошком

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжемо порей тонкими кільцями, а часник подрібнюємо-Томім разом до м'якості в оливковій олії. Всипаємо рис і обсмажуємо хвилинку, вливаємо вино і випаровуємо його. Додаємо горошок і ополоник окропу або бульйону, перемішуємо. Постійно помішуючи, додаємо потрошку рідина і порізаний тонкими скибочками бекон. У готове різотто всипаємо тертийпармезан ...
    Читати далі

  • Десерт з ягід з коньяком, безе і вершками

    Десерти  /  Інші десерти

    Добрий всім денек! Дуже рада зустрічі з вами, хочеться пригостити чимось швидким і солодким .... Дістаємо ягоди з морозильника і кладемо їх в маленьку каструльку. Ставимо на середній вогонь і проварюємо 5 хвилин, підсипавши цукор. Додаємо коньяк і Томім ще хвилинку. Знімаємо з вогню. Безе розламуємо на великі шматочки, додаємо збиті вершки (без ...
    Читати далі

  • свинина в сметанно-яблучному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізаємо невеликими шматочками і швидко обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Перекладаємо в сотейник шумівкою. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву - кружальцями. Пассируем цибулю в тій же сковороді, де смажили свинину до легкої золотистої, додаємо моркву і обсмажуємо разом пару хвилин. Моркву і цибулю викладаємо до м'яса, ...
    Читати далі

  • Лобстер на грилі з лимонним рисом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Лобстер (морської рак) у мене варений і заморожений-розморожуємо. Якщо у вас свіжий-відварити в підсоленій воді. Розрізаємо вздовж на 2 половинки. Масло змішуємо з песто (рецептів на сайті багато). Наносимо Пестово масло на половинки лобстера, посипаємо пармезаном і ставимо під розігрітий гриль на 10 хвилин Рис відварюємо по інструкції в підсоленій ...
    Читати далі

  • Курозавр день другий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо вчорашню курку, приготовлену в духовці. Різдвом її до скелета, м'ясо рвемо на трісочки. Кладемо м'ясо в глибоку сковорідку, до нього залишки вермішелі з морквою, обсмажуємо. Додаємо сметану, протушіваем небагато, засипаємо тертим сиром і 3 хвилини Томім під кришкою. Із задоволенням лопає.
    Читати далі

  • курочка у вині-coq au vin (спрощений варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Борошно змішуємо з сіллю і перцем, паніруємо в цій суміші порційні шматочки курочки. В оливковій олії пасеруємо пару міну цибулинки шалотт (Не ріжемо) або крупно порізану ріпчасту хвилин, додаємо гриби і обсмажуємо до повного випаровування рідини, виймаємо з сковороди. Тепер обсмажуємо тонко нарізаний бекон до золотистого кольору, теж виймаємо. У ...
    Читати далі

  • Курка в сметанно-часниковою підливі з солоними огірочками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячу грудку порізати кубиком, згасити на сковороді під кришкою (без масла) хвилин 15 на середньому вогні. Солоні огірочки натерти на дрібній тертці, часник очистити і кожен зубок розрізати на 3-4 частини. До курки додаємо огірки і часник (після приготування його потрібно вийняти), сметану, зовсім небагато солимо, перчимо і доливаємо близько 100 мл. води ....
    Читати далі

  • яблучні кишеньки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Моєму родзинки і заливаємо коньячком. Яблучка чистимо й ріжемо невеликими скибочками, змішуємо з лимонним соком і корицею. Млоїмо яблучка з родзинками на невеликому вогні хвилин 10, не забуваючи помішувати. Для тіста змішаємо сир, маргарин, вершки, ванільний цукор і простий теж, поступово додаючи борошно з розпушувачем. Розкачуємо зовсім тонко, вирізаємо кружечки, викладаємо ...
    Читати далі

  • м'ясне асорті

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    свинину натираємо спеціями і скроплюємо бальзамико, яловичину маринуємо в перці, далі обсмажуємо яловичину на сковороді на суміші оливкової і вершкового масла і доводимо до готовності в духовці, свинину запікаємо 25 хвилин а потім тушкуємо в соусі барбекю 20 хвилин, шпинат млоїмо з заливки 5-7 хвилин, з вершків 10 гр бальзамико і перцю робимо соус ....
    Читати далі

  • Суп "Осінній"

    Перші страви  /  Інші супи

    У киплячу воду кидаємо гриби, лавр. лист, горошок запашний. Млоїмо під кришкою хвилин 20. Додаємо овочі та картоплю, порізаний на шматочки. Варимо до готовності овочів. Режим стебло цибулі порей, і кидаємо в суп. Трьом на тертку плавл. сирок і повільно помішуючи, додаємо в суп до повного розплавлення. Додаємо за смаком приправи. Після виключеніярежім ...
    Читати далі

  • картопляно-шпинатові ньокки з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварюємо картопля "в мундирі", очищаємо від шкірки, мнём толкушкой. Моєму шпинат і ще вологим без води і масла в каструльці під кришкою на середньому вогні Томім до м'якості кілька хвилин. Остуджуємо і дуже сильно віджимаємо (якщо використовуємо заморожений шпинат, то його слід тільки розморозити і віджати). У чаші блендера віджатий шпинат і борошно змелюють ...
    Читати далі

  • Ковурма -Шурпа

    Перші страви  /  М'ясні

    Розігріваємо казан або інший посуд в якій будемо готувати. Виливаємо в нього масло. І розпалює його. Як тільки пішов димок закладаємо м'ясо. Смажимо м'ясо. Постійно помішуючи. Викладаємо на м'ясо цибулю. І хвилин десять, не перемішуючи, Томім. Після того як перемішаємо цибулю, викладаємо зверху моркву і так само хвилин десять не заважаємо. Потім викладаємо ...
    Читати далі