Ми рекомендуємо

  • Конгрі по-моєму ... Так смачніше!

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Свинину нарізати великим кубиком, посипати цукром, паприкою, орегано-1 чайною ложкою, додати товчений запашний перець, чайну ложку масла і ретельно перемішати, втираючи спеції в м'ясо. Прибрати на холод на добу в закритому посуді. 2. Рис промити гарненько, відкинути ні сито, дати стекти, після чого висипати в рушник для обсушування. 3. Овочі ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Фарширована цвітна капуста

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Приготувати м'ясний фарш з цибулею. Трохи обсмажити його. Посолити, поперчити. 2. Капусту покласти в глибоку каструлю з підсоленій водою, прокип'ятити хвилин 5-6. 3. Обернути капусту щільно у фольгу, але залишити відкритою качан - низ капусти. 4. Видалити ножем середину - товсту частину. 5. Заповнити всі видимі порожні місця начинкою, проштовхуючи ...
    Читати далі

  • Смажений пиріг на кефірі з сиром і цибулею

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Приготувати дріжджове тісто (я готувала в хлібопічці), тісто має бути рідкуватим, липким і збільшеним в 2-3 рази; Глибоку сковороду змастити маслом; Сир натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно порізати; Викласти за допомогою ложки половину готового тіста на сковороду; На середину викласти сир (дещо не доповідаючи від країв); На сир - цибуля; Поверх ...
    Читати далі

  • Рубана шинка на вугіллі зі свинини з цибулею і часником

    Закуски  /  М'ясні

    З сальної частини лопатки зняти шкіру, відокремити сало від м'яса; М'ясо порізати на тонкі пластини, сало залишити цілим; Викласти м'ясо і сало в чашу, посипати спеціями, влити соєвий соус і добре розмішати, ввібравши соус в м'ясо; Залишити маринуватися на 2:00; Цибуля, часник, любисток дрібно порубати і перемішати; Розкласти сало на столі, посипати рясно ...
    Читати далі

  • Хот-дог з ковбаскою барбекю, хрустким цибулею й овочами

    Закуски  /  Бутерброди

    Кабачки нарізати кружечками, обваляти в суміші борошна і солі, обсмажити в рослинній олії з двох сторін. Ковбаски обсмажити. Від кожного лаваша відрізати по 4 "окрайця". Збризнути їх водою, поставити в мікрохвильовку на 1-1,5 хвилини. Мариновані огірочки нарізати кружальцями, помідори черрі - навпіл, або на четвертинки. Збираємо хот-дог. У гарячій ...
    Читати далі

  • Тартар з лосося і тунця з каперсами і шніт-цибулею

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Дрібно нарізаємо філе лосося кубиками по пів сантиметра. Дуже дрібно нарізаємо каперси, цибуля шалот і шніт-цибуля. Всі складові змішуємо в мисочці, додаємо соєвий соус, оливкова олія, додаємо лимонний сік, перчимо. Акуратно все перемішуємо ложечкою. Розкладаємо по формах і прибираємо в холодильник хвилин на 30. Я залишила на годину. Так само...
    Читати далі

  • Рулет з начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішуємо все необхідне для тіста і поміщаємо в холодильник на годину Готуємо начинку. Спершу тушкуємо цибулю на повільному вогні 5 хвилин, потім додаємо до нього дрібно порубані гриби, через 5 хвилин - сіль, перець і концентрат - добре перемішуємо і тушкуємо ще 5 хв. Охолоджуємо. Додаємо збите яйце Розігріваємо духовку до 180. Ділимо тісто натри ...
    Читати далі

  • Крученики c грибами запечені у вершково-сливовому соусі. Тест-драйв VITEK

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинячу корейку наріжте скибочками завтовшки 1см. Відбийте, посоліть, змастіть гірчицею і поставте маринуватися в холодильник мінімум на 30 хвилин. Цю операцію можна зробити заздалегідь. Поки маринується м'ясо приготуйте грибну начинку, а з яєць спечіть млинчики. Для цього збийте яйце з сіллю, перцем і ложкою вершків, смажте омлет на вершковому маслі ....
    Читати далі

  • М'ясний террин з помідорами і сиром

    Закуски  /  М'ясні

    Змішати сметану, сухарі і пюре Залишити на 10 хвилин Яйця збити Додати яйця в сметанним суміш Додати фарш, сіль, перець, вимісити Помідори відцідити від зайвої рідини, додати рубаний базилік У форму вкласти фарш, зверху помідори Запікати близько 30 хвилин Вийняти, посипати тертим сиром і запікати ще хвилин 15
    Читати далі

  • Курячі рулети і пюре з цибулею фрі!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Ставимо картоплю на пюре. Цибуля ріпчаста режим як захочеться, потім обвалюють у паприці та спеціях, і закидаємо у фритюр або я пропоную в ємність з маслом нагріту на плиті. Потім з курячого філе робимо метелика, режим по середині НЕ дорізаючи до кінця. Серця обробляємо і варимо. Печінка обсмажуємо з цибулею пореєм, потім це змішуємо з серцями ...
    Читати далі

  • свинина тушкована з Кензо і цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину режим на кубики невеликого розміру і тушкуємо у відкритій каструльці. Лук режим півкільцями. Зелень шаткуємо. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, протерти. Коли бульйон, в якому тушкується м'ясо, випаруватися додаємо цибулю і масло. Тушкуємо ще хвилин 10, після чого додаємо помідори і зелень. І ще тушкувати хвилин 15. Як гарнір сюди підходить ...
    Читати далі

  • Фріта з зеленим горошком, шинкою і цибулею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сир натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями, шинку саломкой, горошок промити і обсушити. Яйця збити з вершками і сиром, посолити, поперчити за смаком. Розігріти в сковороді масло вершкове і рослинне, обсмажити в олії цибулю, додати яєчну суміш і готувати 3 хв. Покласти горошок, шинку і продовжити готувати на середньому огне15 ...
    Читати далі

  • ледачі млинці

    Перші страви  /  Інші супи

    борошно просіяти в миску, додати яйця, посолити і перемішати, понемного додавати молоко, щоб не було грудок. Тісто має бути не дуже густим. Додати фарш. Якщо густо-розбавити молочком. Додати 1-2 ст. л олії і смажити млинці на розпеченій сковорідці.
    Читати далі

  • Супчик з морською капустою

    Перші страви  /  Інші супи

    Воду (2-2,5літра) довести до кипіння, додати порізані сирки. Помішуючи, дати їм повністю розійтися (на малому вогні). На розігрітій сковороді спасерувати моркву (соломка) і цибулю (соломка). Морську капусту добре промити проточною водою і додати до цибулі з морквою. Туди ж всипати нарізані соломкою болгарські перці і трохи протушкувати. У сирний ...
    Читати далі

  • Рибний салат з цибулею

    Салати  /  Інші салати

    Лук обшпарити окропом і відразу опустити в холодну воду. Рибу відварити, нарізати шматочками, змішати з нарізування: картоплею, цибулею і перцем. Заправити олією, посипати зеленню.
    Читати далі

  • Картопляні ватрушки

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Відварити картоплю в мундирі, очистити, розім'яти в пюре, додати масло, яйце і спеції. Вимісити ретельно тісто. Мокрими руками сформувати круглі коржі, зробивши всередині поглиблення. Приготувати фарш і викласти невеликими порціями в поглиблення ватрушек. Змастити ватрушки жовтком і поставити запікатися в духовку до утворення рум'яної скоринки ....
    Читати далі

  • Фаршировані кабачки

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Дуже швидко і смачно. Потрапила на цей рецепт і він закріпився у мене, хоча смажу я рідко, коли немає нічого іншого під рукою і немає часу. 1. Кабачки нарізані кружальцями завтовшки в один сантиметр. Виймаємо середину і заповнюємо її сирим фаршем (мій варіант), а взагалі у всіх свої варіанти. 2. Готуємо кляр - будь-який, з газованою водою ...
    Читати далі

  • Салат з тунця і огірка

    Салати  /  Інші салати

    Воду або масло злити з тунця і розділити його на маленькі шматочки. Свіжі огірки, часник і корнішони порізати дрібно кубиками. Змішати все разом і заправити майонезом. Смачного!
    Читати далі

  • Курячі рулетики

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розрізати грудинку поперек, відбити, посолити, поперчити. Свинину чи яловичину тонко розрізати, відбити, посолити і поперчити. Відварений рис змішати з яйцем; на курячу грудинку покласти м'ясо, рис, згорнути рулетиком, перев'язати ниткою, щоб не розповзлися. Готові рулетики обсмажити на сковорідці з усіх боків, а потім відправити в духовкудо ...
    Читати далі

  • пиріжки з яйцем і цибулею

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Для опари: змішати 1 пакетик дріжджів з 1.5 ст теплого молока, двома ст. ложками цукру і 6 ст. ложок борошна. розмішати щоб не було грудочок. Дати постояти 15 хвилин теплому місці. додати дрібку солі. Всипати 3 склянки борошна поступово вилити дві треті склянки соняшникової олії. замісити НЕ круте тісто, щоб не прилипало Крукам ....
    Читати далі

  • Яловичина з цибулею, тушкована в пиві

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину нарізати на порційні шматочки, товщиною в 1 см. Обсушить кожен шматочок паперовою серветкою. Обсмажити м'ясо на великому вогні швидко, з двох боків до зарум'янювання. Потім у цій же сковороді обсмажити цибулю. Часник подрібнити і перемішати з уже готовим цибулею. У товстостінну каструлю, придатну для духовки укласти шар м'яса, посолити і поперчити, потім ...
    Читати далі