Ми рекомендуємо

Ви шукали: халва

  • халва

    Десерти  /  Інші десерти

    насіннячка перекрутити через м'ясорубку або перебити в блендері. борошно обсмажити до золотистого кольору. все це перемішати і перекрутити ще раз. в каструлі закип'ятити воду з цукром, олією і ваніллю. в цю суміш всипати насіння з борошном і перемішати, щоб не було грудок. харчову плівку покласти на стіл, викласти масу, надати форму і на2часа ...
    Читати далі

  • Халва

    Десерти  /  Інші десерти

    Обсмажуємо борошно у вершковому маслі, коли буде золотистого кольору добавляеш раніше підготовлений сироп, помішуючи конечноже що б грудочок не було, а на останок рубані горішки додаємо, розкладаємо по тарілочках і посипаємо корицею
    Читати далі

  • Халва домашня

    Десерти  /  Інші десерти

    Насіння обсмажити на сухій сковороді, пропустити 2 рази через м'ясорубку. Добар рослинне масло перемішати. Борошно обсмажити на сухій сковороді до рум'яного кольору (на фото обжареная борошно) Додати до насіння з маслом, перемішати пропустити через м'ясорубку. З води і цукру зварити сироп, варити 7 хвилин після закипання. Вилити в насіння з борошном перемішати, ...
    Читати далі

  • Халва

    Десерти  /  Інші десерти

    Підсмажити борошно на вершковому маслі, постійно помішуючи. Коли мука підсмажиться, залити сиропом і продовжувати заважати поки не загусне. Гарячу халву викласти на тарілку суцільною масою і потім різати, а можна викладати ст. ложкою, як картоплі. Зверху посипати цукровою пудрою з ваніллю або корицею.
    Читати далі

  • Халва Бакинська

    Десерти  /  Інші десерти

    З води і цукру заварюєте сироп. Коли вода закипить додаєте Шафран і мед і часто помешіваетe. Варити сироп на середньому вогні хвилин 15-20. Масло кладете на сковороду і на середньому вогні доводите до кипіння і повного розчинення масла. Додаєте борошно і сіль і постійно помішуючи смажите борошно в маслі до світло коричневого кольору. Потім поступово ...
    Читати далі

  • Халва борошняна

    Десерти  /  Інші десерти

    Борошно обсмажити в сотейнику до появи горіхового запаху. Намагатися, щоб борошно не змінила свій колір. Гаряче топлене масло додати в борошно, постійно помішуючи. І продовжувати варити на маленькому вогні. Коли маса стане однорідною, додати в цю суміш цукор і відразу ж гаряче молоко. Варимо помішуючи, щоб весь цукор розчинився. Коли з ...
    Читати далі

  • Халва з кокосом

    Десерти  /  Інші десерти

    У каструлю налити молоко і воду. Додати цукор, ваніль і довести до кипіння. Варити на невеликому вогні, щоб не втекло. В іншій каструлі, обсмажити манку на рослинному маслі. Обсмажувати приблизно 5 хвилин на середньому вогні (постійно помішуючи). У манку додати гарячий сироп (молоко, вода, цукор ....), постійно помішуючи. Варити, до тих пір, ...
    Читати далі

  • Печиво "Халва в шоколаді"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Кунжутне насіння змолоти в кавомолці. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою, ванільним цукром і жовтком до стану крему. Додати ложку кунжутного масла (якщо його немає, то цей пункт пропустити) Всипати розмелений кунжут. Добре розмішати до отримання однорідної маслянистої маси. Додати розпушувач з лимонним соком ...
    Читати далі

  • Халва до чаю

    Десерти  /  Інші десерти

    Насіння обсмажити. Пропустити 2-и через м'ясорубку з дрібними гратами. Додати масло і перемішати. Борошно обсмажити до рум'яного кольору. Всипати в насіння з маслом, перемішати. Все пропустити через м'ясорубку. Цукор проварити з водою після закипання 5-7 хв. Вилити в насіння з борошном, перемішати. Прямокутну форму застелити харчовою плівкою, викласти масу, утрамбувати, прикрити ...
    Читати далі

  • Ванільна халва.

    Десерти  /  Інші десерти

    У сотейнику розігріти масло, всипати в нього, постійно помішуючи, просіяне борошно. Продовжуючи помішувати, обсмажити борошно до коричневого кольору (перепрошую фото немає, думала зробила, а воно змастити дуже). Цукор коричневий і ванільний розчинити в гарячій воді. Влити сироп в борошно і прокип'ятити на слабкому вогні до загусання маси. Викласти халву у формочки ....
    Читати далі

  • Арішту-халва

    Десерти  /  Інші десерти

    Яєчні білки збити з 0,5 ст. цукру Жовтки розтерти з залишилася половиною цукру. Після цього збиті білки і жовтки з'єднати, додати просіяне борошно і ретельно перемішувати протягом 10- 15 хвилин. Отримане тісто поступово (частинами) викласти на стіл, розкачати тонким шаром, нарізати у вигляді локшини, пересипати борошном. Підсмажити в киплячому ...
    Читати далі

  • Телятина "Халва" в горіховому маринаді.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Телятину вимити і зробити в ній надрізи ножем, для того, що б м'ясо краще промаринувалося. Апельсинову цедру очистити від плівок і нарізати соломкою. Соєвий соус нагріти і розвести в ньому арахісове масло. Додати цедру апельсина, мелений чорний перець і подрібнений чесок. М'ясо залити маринадом, як слід обмазати з усіх боків і в ...
    Читати далі

  • Халва з пшеничного борошна

    Десерти  /  Інші десерти

    Злив. масло розтопити в каструлі і дати покипіти - 15 хвилин на маленькому вогні, періодично знімаючи з'являється піну. Потім в каструлю з маслом всипати просіяне борошно, перемішати. Перекласти суміш на сковороду з антипригарним покриттям і періодично помішуючи підсмажувати олійно-борошняну суміш - 30 хвилин на маленькому вогні, поки суміш не стане ...
    Читати далі

  • Халва кунжутна з медом

    Десерти  /  Інші десерти

    Кунжут і стружку злегка обсмажити на сухій сковороді і змолоти в кавомолці. Додати корицю і кардамон, перемішати. Додавати мед по 1 ложці, ретельно перемішуючи (можна прям руками). Повинна вийти волога розсипчаста крихта. Суміш щільно укласти в контейнер відповідного розміру і прибрати на 20 хвилин у холодильник. Халва схопиться і її можна ...
    Читати далі

  • Халва "Фрут енд Нат"

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Див. Покроковий опис
    Читати далі

  • GADZSAR HALVA-ХАЛВА З МОРКВИ

    Десерти  /  Інші десерти

    Цю смакоту приготувала моя донька, Рената. Пару років тому ми завдяки їй полюбили індійську кухню. Страву можна заздалегідь приготувати, так як добре зберігається в морозилці, на смакові якості не впливає. По перше натремо на дрібній тертці Морква це приблизно 10 коренів. Шафран розчинний у 1 ч. Л. теплої води, потім втрутилися в молоко ....
    Читати далі

  • Морквяна халва

    Десерти  /  Інші десерти

    Замочити родзинки в алкоголі. На дрібній тертці натерти моркву. У глибокій сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити кешью. Викласти горіхи на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії. У ступці або за допомогою ножа крупно порубати горіхи. У сковороду викласти натерту моркву і кокосову стружку. Помішуючи смажити 5-10 хвилин. Додати ...
    Читати далі

  • Кунжутна (тахинная) халва

    Десерти  /  Інші десерти

    Кунжут пережарити на сухій сковороді Провернути через м'ясорубку (6-8 разів) або в блендері до отримання однорідної маси Борошно присмажити на сухій сковороді до світло-жовтого кольору Змішати з кунжутною масою і провернути через м'ясорубку 2-3 рази Додати рослинне масло і розмішати до однорідності У каструлі змішати молоко з цукром і ванільним ...
    Читати далі

  • Халва бакинська (можливо варіант)

    Десерти  /  Інші десерти

    Готується цей десерт дуже легко і швидко. У чавунній сковороді розтопити масло. Але для того, щоб халва вийшла як треба, потрібно брати масло тільки хорошої якості. Як масло розтопиться, засипаємо поступово борошно, обов'язково безперервно помішуючи, щоб не було грудочок. І так смажимо, поки маса не стане золотистого кольору, не перестаючи ...
    Читати далі

  • Домашня халва з смажених насіннячок.

    Десерти  /  Інші десерти

    Насіння я гарненько на маленькому вогні прожарила, помішуючи, хвилин 20. пересипати в блендер і на максимальній швидкості розмолола в крихту або майже в пасту. Додала цукор, соняшникова олія, згущене молоко (за смаком) і ще раз гарненько перемішала. Додала арахіс і злегка перемішала, щоб не роздрібнити горіхи. Взяла 2 шари марлі, виклала туди ...
    Читати далі