Ми рекомендуємо

  • Повітряний пиріг з кунжутом і чорницею

    Вироби з тіста  /  Пироги

    М'яке вершкове масло збити з дрібним цукром Містраль. Додати жовтки, не перестаючи збивати. Всипати просіяне борошно разом з крохмалем, розпушувачем і сіллю. Замісити м'яке тісто. Тісто розподілити по дну форми d = 24 см. Прибрати в холод. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Остудити і подрібнити. Кунжут змішати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Суп гороховий - 2 // Газова атака //

    Перші страви  /  Інші супи

    Після того як горох постоїть у воді, ставимо його варити затоку чистою водою і даємо туди кубик бульйону. Коли горох готовий растераем його в пуре і відкладаємо вбік. Від копчоного м'яса відрізати 100-150г дрібно порізати його і обсмажити його разом з порізаною цибулею. Решта м'ясо покласти в воду в якій варився горох, дати туди терту морква ...
    Читати далі

  • Тефтелі з горбуші в квасоляному соусі з гарніром з рису і сочевиці.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Готувати почнемо з гарніру. Тому що у фарш нам потрібно додати рис-це ж тефтелі- а чого це я буду його двічі варити ... Дрібно рубаємо цибулину, обсмажуємо її до золотистого відтінку, висипаємо в блюдо сухий рис і обсмажуємо його, намагаючись покрити маслом все рисинки - до прозорості. Потім висипаємо зверху промиту і обсушену зелену сочевицю, ...
    Читати далі

  • М'ясні рулетики з грибами та сиром у вершках.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Свинину промити, нарізати як на відбивні, відбити, поперчити і посолити. Загорнути в харч. плівку і відкласти в сторону. 2. Гриби 3/4 частини (у мене варені були) смажимо з цибулею. 3. Сир тремо на тертці. 4. Беремо отбівнушку на неї кладемо сир, потім гриби, а зверху присипаємо мускатним горіхом, імбиром, паприкою. Загортаємо в тугий рулетик, обв'язуємо ...
    Читати далі

  • Філе судака по-угорськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу обробляють, філе звільняють від кісток і шкіри. У низьку каструлю з підрум'яненим у вершковому маслі і посипати червоним перцем цибулею наливають підсолену воду, кладуть голови, плавники, хребти; все це кип'ятять 20-25 хвилин і потім додають сметану. Відвар-соус знову доводять до кипіння, заправляють борошном, підсмаженої у вершковому маслі ...
    Читати далі

  • Закусочний торт

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити і варити в підсоленій воді. Зробити пюре, додати гаряче молоко, слив. масло, 2 сирих яйця і борошно. Отримане тісто розділити на 4 частини. На смаз. раст. маслом сковороду викласти одну частину картопляного тіста. Зверху третю частину грибної начинки, накрити картопляним тістом і т. Д. Верхній шар картопляний. Поверхня змастити ...
    Читати далі

  • Помідори фаршировані грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Стиглі не надто великі (краще однакові за розміром) помідори помити, з боку плодоніжки зрізати 1 / 4-1 / 5 частину, із середини за допомогою чайної ложки видалити насіння разом з соком. Усередині помідори посолити і поперчити, а потім наповнити фаршем (гриби дрібно нашаткувати і змішати з нарізаним, підсмаженим на рослинній олії цибулею і вареними ...
    Читати далі

  • Курка з чебрецем

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Порізати курку на шматочки і приправити. У нижній посудину пароварки налити велику кількість води, посолити і довести до кипіння. Половину гілочок чебрецю помістити у верхню судину пароварки. На чебрець викласти курку, накрити залишилися чебрецем, а також очищеним і нарізаним луком-шалот. Прикрити посудину і варити 30-35 хвилин. Поки готується ...
    Читати далі

  • Плов по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис замочують на 2-3 години в підсоленій воді. М'ясо, нарізане шматочками по 10-15 г, обсмажують в чавунному казані до утворення скоринки, потім додають нашатковані соломкою цибулю і моркву і смажать всі разом. Вливають воду в кількості, рівній вазі рису, набряклого у воді, кладуть спеції і варять. Після того як рис вбере всю воду, розрівнюють ...
    Читати далі

  • Серце куряче тушковане з овочами в соєвому соусі.

    Другі страви  /  Печеня

    Цибулю порізати кубиками або півкільцями, моркву потерти на крупній тертці або порізати брусочками кому як подобається, кабачок розрізати навпіл і тонко нашаткувати. Серце помити, дати стекти воді, очистити про залишків жиру, розрізати на навпіл. Пасерувати цибулю на 1 ложці олії до прозорості. Потім додати моркву, 5 хвилин пасерувати ...
    Читати далі

  • Маїсові блідолиці, забавні чертята і кекси-зебрікі "Казкова країна".

    Інші  /  Рецепти для школярів

    КАПЕЛЮХИ ДЛЯ чоловічка. Пармезан і цукіні натріть на дрібній тертці. Часник пропустіть через прес. У підходящої посуді збийте оливкову олію, сметану і яйця. Просійте поверх маси борошно з розпушувачем тіста, а потім перемішайте. Додайте в тісто цукіні, сир, часник і сіль, перемішайте ще раз. 8 формочок змастіть вершковим маслом і пріпиліте ...
    Читати далі

  • Салит "Морський"

    Перші страви  /  Інші супи

    Рис обсмажити до легкого золотистого кольору і відварити Морську капусту пошінковать Крабові палички і яица покришити на свій розсуд Кальмари відварити в спеціях *, остудити, порізати соломкою Молочко розтерти з оливковою олією Морква протертих на крупній тертці спасерувати з дрібно порезаной цибулею і дати постояти до охолодження Все остиглі ...
    Читати далі

  • Плов по-домашньому

    Другі страви  /  Плов

    Яловичину промити, нарізати на невеликі шматочки і обсушити за допомогою паперового рушника. Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити. Яловичину посолити, поперчити і обсмажити на олії на сухій сковороді. Сухий рис обсмажити в казані або жаровні з товстим дном на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Зверху ...
    Читати далі

  • Том Ка (кокосовий суп з куркою)

    Перші страви  /  М'ясні

    Підготувати всі інгредієнти (суп вариться швидко, в процесі приготування не встигнете все нарізати) Курячу грудку порізати на довгі плоскі, Цибулю нарізати пір'ям, гливи порвати уздовж, помідор порізати часточками, по Лемонграс і шматочках калгану постукати тупим предметом - вивільняємо аромат, часник і чилі не чистити - розчавити ножем ....
    Читати далі

  • Обід "Містраль" рулить

    Другі страви  /  Інші основні страви

    **** Квасоля (нут) замочити, дати набрякнути. Потім добре промити. Залити холодною водою, довести до кипіння. Потім воду злити і залити знову холодною водою. Варити до готовності, підливаючи по необхідності холодну воду. Квасоля повинна бути повністю у воді, інакше верхні фасолінку розваряться. Я зазвичай замочую пару стаканів сухого нуту, а потім ...
    Читати далі

  • швидкий пловік

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розділити курку на порційні шматочки. Почистити і нарізати помідори. Цибулю почистити і нарізати підлозі кільцями, можна і дрібно. Для приготування плову краще підходить казан з чавуну з щільною кришкою. У казан налити масло. Покласти в казан цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Потім покласти на цибулю курку і продовжувати обсмажувати ще 10 хв. Потім ...
    Читати далі

  • Хлібний бочонок з овочами

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Тонко порізаний хліб викладаємо на тацю, залишаємо відкритим, щоб він трохи підсох. І займаємося приготуванням грибного фаршу для заповнення діжечки. Очищені овочі нарізаємо невеликими кубиками. 2. Дрібно порізані гриби обсмажуємо з цибулею і часником. Потім додаємо сюди порізані овочі, приправу, соєвий соус (2 ст. Л.), Солимо ...
    Читати далі

  • Альтернатива звичайним блинчикам "А ля буррітос по-моєму"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Абсолютно не хочу претендувати на оригінальність, т до знаю, що таке є насправді буррітос. Не можу сказати, що я в воссторге від смаку кукурудзяних лепёшек- тортільяс, але от з начинками можна експерементувати до нескінченності .... Ось, одного разу спробувавши такий собі млинець в гостях у своєї коханої куми, взяла на озброєння, і трохи розвинула ...
    Читати далі

  • Оселедець тартар

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Що може бути смачніше пряної оселедчики з вареною картоплею ?! Та з цибулькою і кропом. Я купив бочкову оселедець, обробив її на філе, але навіть на мій смак вона виявилася занадто солона. Ну нехай не біда. Вимочувати її я не став, просто вирішив розбавити свіжим огірком, зробивши тартар. Картошка у мене молода, тому чистити її не потрібно. Гарненько ...
    Читати далі

  • Фарширована риба

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу почистити, відрізати голову, видалити нутрощі не розрізаючи черевця, З голови вийняти зябра і оченята. Плавці можна залишити або відрізати під корінь. Відрізати плавник хвоста. Лушпиння залити 1 склянкою води, прокип'ятити хвилин 10 і відставити на час приготування риби убік. Тушку порізати на шматки товщиною 5 см. Обережно, підрізаючи ...
    Читати далі

  • свинина по-французьки з копченою почеревкой

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки в духовці

    У суботній вечір у чоловіка розігралася фантазія і він вирішив мене здивувати. Я, зрадівши, що вечеря сьогодні готує він, тільки вирішила подивитися вкотре улюблений фільм, але не тут то було! Обманним шляхом заманивши мене на кухню, мені запропонували беззаперечно слідувати вказівкам шеф-кухаря (в сенсі, чоловіка). Сам же шеф-кухар сів за стіл і розпорядився: ...
    Читати далі