Ми рекомендуємо

  • Курабье Бакинське

    Десерти  /  Печиво

    М'яке вершкове масло кімнатної температури збити до пишного стану. Дрібний цукор Містраль перемолоти в цукрову пудру і додати в масло. Збивати 5 хвилин. Додати білок і продовжити збивати ще хв 5. Олійно-цукрово-білкову масу для подібного печива треба збивати довше, тоді печиво збереже форму при випічці. Під взбітуюмассу ...
    Читати далі

Ви шукали: паелья

  • Червоне і Біле (в піку Стендалю) - салат

    Салати  /  Інші салати

    Квасоля Квасоля замочити на ніч в теплій воді. І вранці відварити в підсоленій воді до м'якості, але не развареному ... ДРЕСІНГ (зробити з вечора) Налити масла в каструльку. Поставити на sредній вогонь. Кинути в нього часник. Коли масло почне пошкварчівать, зняти з вогню і залишити на хвилин 20-ть; Вийняти часник з масла. Додати решту ...
    Читати далі

  • Курячий бульйон з лісовими грибами. Тест Драйв.

    Перші страви  /  Супи  /  Курячий суп

    1. У мене мультиварка Maxwell MW- 3801 BN. Перед першим використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією! Перед першим приготуванням промийте всі знімні деталі теплою водою з нейтральним миючим засобом, обсушити і зберіть мультиварку. 2. Включаємо мультиварку на функцію «Підігрів», автоматично виставиться час 25мінут, вливаємо трохи ...
    Читати далі

  • ЛОБСТЕР - морський красунчик

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Налити в каструлю воду, додати сіль. Клешні лобстера повинні бути скріплені щільною гумкою, щоб уникнути непорозумінь і травм. Лобстера опускають в холодну воду і поступово додають вогонь, він повільно адаптується до зміни температури і засинає. Як кажуть професіонали для приготування лобстера потрібна тільки сіль і вода, щоб ...
    Читати далі

  • Іспанська сендвіч

    Закуски  /  Бутерброди

    На оливковій олії злегка обсмажуємо бекон і помідори. Змащуємо обидва скибки хліба вершковим маслом і викладаємо помідор і бекон приблизно як на фото. На один зі шматочків хліба кладемо сир, іншим накриваємо. Занурюємо сендвіч у тарілку зі збитим яйцем Він повинен добре пропітатся з двох сторін. Яйця майже не повинно залишитися в тарілці. Смажимо наолівковом ...
    Читати далі