Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Фарширований перець.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перець очищаю від плодоніжок. М'ясо і цибулю окремо злегка обсмажую на олії. Змішую м'ясо з рисом і обсмаженою цибулею, сіллю або вегетта, чорним меленим перцем. Фарширую перці і викладаю їх в каструлю з широким дном. Пересипаю солодким перцем паприкою і зеленню за вибором, заливаю окропом, щоб прикрив перці і тушу при ...
    Читати далі

  • Яйця із зеленню, в шкаралупі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Бекон нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно нарізати. Зрізати верхівку кожного яйця, садержімое вилити в миску і перемішати з беконом і цибулею, додати сметану, рубану зелень і тертий сир. Посолити і поперчити. Шкарлупки вимити. Духовку нагріти на 180 градусів. У кожну шкаралупу капнути 3 краплі рослинного масла і на 2/3 заповнити ...
    Читати далі

  • М'ясо з картоплею в маринаді

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати на невеликі шматки, картопля - кубиками, цибулю - четвертькольцами, моркву натерти на крупній тертці (або на тертці для кореской моркви). Морква з луком трохи обсмажити на ростить. маслі з додаванням томатної пасти. Дати трохи охолонути. М'ясо посолити, поперчити, додати приправи, з'єднати з морквяно - цибулевої сумішшю. Залишити ...
    Читати далі

  • лосось в медово соєвому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    У невеликій мисці змішати гірчицю, мед і соєвий соус. Зелену цибулю порізати смужками. У сковороді з антипригарним покриттям розігріти олію. Покласти філе і смажити 5 хвилин, перевернувши 1 раз, до майже повної готовності. Полити рибу соєвою сумішшю і прогріти до кипіння. Влити бульйон, злегка розмішати його з соком, що виділився при смаженні риби. Посипати ...
    Читати далі

  • Запіканка "Смакота"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби обсмажити з цибулею У форму викласти шарами: -картопля порізаний тонкими скибочками (по діаметру), -масло вершкове, -Слідуйте шаром викласти яловичину порізану на тонкі пластини 0,5 - 0,7 мм. Посолити і поперчити, додати трохи води або бульйону. -гріби попередньо обсмажені з цибулею, -посипать тертим сиром, -сверху змастити майонезом ...
    Читати далі

  • Рулетики з баклажанів

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Баклажан порізати пластинами, посолити, скласти в миску і залишити на 30 хвилин. Цибулю порізати півкільцями, перець - смужками. Маринад: Скласти спеції в каструлю, залити водою і прокип'ятити, потім додати оцет. Залити маринадом цибулю і перець і потримати 30 хвилин. Баклажани обсмажити на олії і скласти на серветці на видалення масла ....
    Читати далі

  • Рулет з грибами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Шматок м'яса треба розрізати по спіралі в клапоть. Потім відбити, посолити і поперчити. Згорнути і дати полежати 10-15 хв Поки м'ясо просочується, миємо, чистимо, смажимо гриби - нарізані дрібно з цибулею. Далі, м'ясо розгортаємо і кладемо начинку Звертаємо рулет і замотуємо у фольгу Пекти в духовці, на слабкому вогні, 1:00. Фольгу розгорнути і ...
    Читати далі

  • Салат "Сніжинка"

    Салати  /  Інші салати

    Чорнослив залити окропом на 30 хв і дрібно порізати. Грудку теж дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Гриби обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею. Салат викладати шарами в Слейд послідовності: чорнослив, куряча грудка, гриби, жовтки, сир, волоський горіх, білки. Кожен шар змащувати майонезом.
    Читати далі

  • МІНТАЙНО-оселедцеве ОБІД

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу почистити, помити, порізати середніми шматочками й обсушити. Підсмажити на сковороді в розпеченому маслі з двох сторін (з боку розрізів, а не шкурки) тоді рибка соковита і нераспадающіхся. Наприкінці смаження присолити з обох сторін, можна посипати спеціями. Порізати цибулю кільцями, пасерувати. Відварити вермішель або макаронні вироби (що хочете), смачно ...
    Читати далі

  • М'ясна запіканка "Боботай"

    Другі страви  /  Запіканка  /  М'ясна запіканка

    Мигдаль крупно порубати, цибулю дрібно нарізати, родзинки промити, хліб замочити в молоці і віджати. М'ясо пропонується порубати, я дрібно нарізала, змішати з хлібом, цибулею, додати родзинки і горіхи. Масло розігріти на сковороді, злегка обсмажити на ньому м'ясну суміш, всипати сухі приправи, додати лимонний сік, абрикосовий джем і чатні, підсолити, перемішати ....
    Читати далі

  • Моцарелла у фритюрі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Кульки моцарели вийняти з розсолу, обсушити паперовим рушником і розрізати на четвертинки. Підготувати панірувальну вулицю - борошно, збите яйце, панірувальні сухарі, змішані морською сіллю. У невеликій каструльці нагріти рослинне масло. Ступінь нагрівання визначаємо дерев'яною паличкою, якщо при опусканні палички в масло навколо палички ...
    Читати далі

  • Салат "Моя сирень"

    Салати  /  Інші салати

    Червону і білу капусту окремо дрібно нашаткувати. Посипати сіллю і відставити на 10-15 хв. перемять її руками поки не пустить сік. додати неповну ст. л. майонезу. 0,5 ст. л. кукурудзи і 1/2 зубочка часнику пропущеного через прес окремо в кожну миску. Викласти подовженими купками на великій плоскій тарілці. Залишився майонез змішати ...
    Читати далі

  • Фрикадельки в соусі

    Другі страви  /  Фрикадельки  /  Фрикадельки в сметанному соусі

    Хліб замочити у воді і віджати. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Всі інгредієнти для фрикадельок з'єднати, посолити, поперчити і перемішати. З фаршу сформувати маленькі кульки (фрикадельки). У сковороді розігріти трохи раст. масла і обсмажити фрикадельки. Кабачок, гриби і зелений лук вимити і дрібно нарізати. У сковороді або каструлі обжарітькабачкі ...
    Читати далі

  • Яйця по-королівськи.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картопля очистити і зварити в під солоній воді, злити воду, обсушити і розім'яти в пюре. Додати в пюре вершкове масло, 1 збите яйце, борошно, прянощі, приправити сіллю і перцем за смаком, ретельно перемішати. Варені яйця щільно обліпити з усіх боків картопляним тістом, вмочити в збите яйце, а потім обваляти в панірувальних сухарях ....
    Читати далі

  • Знають дядька на банкеті, про смачну вінегрет!

    Салати  /  Салат з овочів

    Всі овочі відварити Нарізати дрібним кубиком Лук нашаткувати дрібним кубиком Буряк окремо полити олією, але в міру. Що б не змішати гаму кольорів овочів у вінегрет. Укладання коктель - салату Вінегрет Всі овочі крім капусти укладаємо шарами, чергуючи шари зеленим горошком по краю келиха. Капусту з'єднуємо з цибулею і посипаємо цукром, за смаком ....
    Читати далі

  • Перловка з куркою в горщику

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Перловку краще заздалегідь залити водою години на 2, потім промити, залити водою, посолити і варити майже до готовності. Курку порізати на невеликі шматочки, перемішати їх з дрібно нарізаною цибулею, сіллю, кетчупом і майонезом, додати спеції. Проварену перловку викласти в горщики, залити гарячою водою врівень з кашею. Зверху викласти курку з маринадом ...
    Читати далі

  • TARAMOSALAD (Тарамосалата)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Хліб замочити у воді, зняти кірку і віджати. Лук очистити і крупно нарізати. У блендері подрібнити м'якуш з ікрою і цибулею до однорідної маси. Не перестаючи збивати, поступово додавати масло з лимонним соком. Збивати хвилин 10 до утворення повітряної кремо-образної маси. Готову закуску перекласти в контейнер і охолодити в холодільнікемінімум ...
    Читати далі

  • Салат з морської капусти з квасолею

    Салати  /  Інші салати

    Консервовану квасолю промити окропом. Ріпчасту цибулю порізати півкільцями, моркву нашаткувати соломкою і обсмажити з цибулею. У цибулі повинна піти гіркоту, а морква злегка хрустіти. Додати в цибулю з морквою соєвий соус і протушкувати 1 хвилину. Остудити. Болгарський перець нарізати кубиками (я брала четверту частину від великого перцю), свіжий огірок ...
    Читати далі

  • куряча відбивна під шубою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Грудинку відбити трохи посолити, часник, приправи. Яйце збити, вмочити туди грудинку потім в сухарі і підсмажити на повільному вогні. Відбивну кладемо на деко зверну пережаренние печериці з цибулею ложку майонезу рясно посипати тертим сиром і в духовку.
    Читати далі

  • Порційний запечений рибно-гарбузовий сюрприз.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу порізати невеликими шматочками. Кріп дрібно посікти. З лимона вичавити сік. У глибокій тарілці змішати рибу з кропом і соком лимона, підсолити і відставити. Гарбуз помити, ажурно зрізати верхівку, за допомогою ложки і ножа видалити м'якоть, залишивши 0,5 см. Картоплю очистити, нарізати кубиками. Цибулю дрібно посікти. На розігрітій з маслом сковороді ...
    Читати далі