Ми рекомендуємо

  • Гороховий кисіль або "Музичний мус"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Горох підсушити на сухій сковороді, не довго - як піде аромат, можна зняти з вогню. Подрібнити в муку (якщо немає можливості зробити борошно, то можна подробити в крихту або зварити так, а готову кашку збити в комбайні). Горохову борошно розвести холодною водою до стану кашки і влити в киплячу підсолену воду. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, ...
    Читати далі

Ви шукали: кугель

  • кугель

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Відварити локшину за інструкціями на упаковці; злити. Покласти масло і половину цукру в каструлю з товстим дном і помішувати на середньому вогні, поки цукор не розтане і вийде коричневої суміші. Зняти каструлю з вогню (суміш буде продовжувати готуватися і ставати більш коричневої), залити локшину і перемішати. Додати цукор, яйця, перець, ...
    Читати далі

  • КАРТОПЛЯНИЙ КУГЕЛЬ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігріти духовку до 200 гр С. Очистити картоплю і натерти на дрібній тертці. Покласти терту картоплю в миску, пермешать зі збитими яйцями і гарячого молока, приправити сіллю і чорним меленим перцем. Додати тертий лук, потім додати 6 ст л рослинного масла. Налити решту 2 ст л у форму для випічки, досить велику, щоб розподілити ...
    Читати далі

  • Пшоняний кугель з родзинками

    Десерти  /  Інші десерти

    Кугель - це страва, середні між пудингом і запіканкою. Я приготувала кугель з пшона і сиру. Вийшла дуже смачна і корисна запіканка з родзинками і полита фруктової глазур'ю. Чудово підходить для сніданку або вечері! 1. Пшоно моєму, заливаємо водою і залишаємо на кілька годин. Потім знову промиваємо і зливаємо воду. Одну ст. ложку ...
    Читати далі

  • Солодкий сирний кугель

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Духовку нагріти до 200 *. Ізюм залити окропом і дати постояти 7-10 хвилин. Після цього воду злити. Локшину відварити до стадії "аль-данте". Коли локшина готова процідити, перекласти в глибоку посуд, додати 2ст. л. рослинного масла і добре перемішати. Змішати в міксері до однорідної маси сир, цукор, яйця і корицю. Додати сирну суміш клапше, так-же ...
    Читати далі

  • КУГЕЛЬ ЄРУСАЛИМСЬКИЙ, ну .... майже.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Ізюм залити окропом, залишити до набрякання, обсушити Пасту (макарони, локшину і т. П.) Відварити до готовності, злити воду, охолодити Збити яйця з молоком (я збивала віночком як на омлет), додати перець мелений, родзинки Перемішати суміш з макаронними виробами. Цукор розтопити на сковороді до світло-коричневого кольору. Влити отриману карамель ...
    Читати далі

  • кугель з соусом і шкварками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю натерти на дрібній тертці перемішати зі збитими яйцями і сіллю, залити киплячим молоком перемішати, вилити масу на змащений раст маслом деко, випікати при 200-220град, близько 1часа, для соусу: сало і цибулю нарізати кубиками, спочатку посмажити на сковороді сало, потім додати цибулю, влити сметану посолити за смаком, приємного апетиту
    Читати далі

  • Кугель з кабачком в мультиварці (тест-драйв)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    У мене модель мультиварки VITEK VT-4201 SR Підготувати мультиварку та інгредієнти. Овочі та зелень промити. Картопля, морква і кабачок очистити, натерти на крупній тертці, якщо у вас кабачок молодий, то його можна не очищати. Зайву рідину віджати. Зелену цибулю, кріп і часник дрібно нарізати, змішати з натертими овочами. Приправити куркумою, ...
    Читати далі

  • Картопляні міні-Кугель з кальмарами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Кальмари очистити і замаринувати в соєвому соусі. Цибулю і перець чилі нарізати тонкою соломкою, часник подрібнити. Обсмажити овочі до золотистого кольору. Кальмарів дістати з маринаду, обсушити і нарізати тонкою соломкою. Духовку розігріти до 200 градусів. Форми для маффінів змастити маслом і помістити в духовку. Картоплю нарізати тонкою соломкою ....
    Читати далі

  • Білої акації грона запашні ...

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Хочу запропонувати Вашій увазі ще один, можливо, для багатьох незвичайний рецепт. Для моєї родини це ласощі не в новинку, його завжди варили мої бабуся і мама, ну, а тепер прийшов і моя черга. Але, перш, ніж приступити до опису, хочу трохи розповісти про ту, що спонукала мене на це. Родова назва: Acacia, Robiia і Caragaa. Аптечне: ...
    Читати далі

  • Пасха сира без яєць і "писанки" - Російська Пасха (ФМ)

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Пасха готується швидко і не трудомістко, а результат чудовий! Сир протерти через сито в миску, розтопити в СВЧ масло (30 сек), додати до сиру. Вершки збити не надто щільно, до стану середньої сметани і підмішати до сирної маси. Шоколад (попередньо покласти в морозилку на 10 хв) натерти, я терла на простий крупній тертці, ...
    Читати далі

  • ЗАПЕЧЕНИЙ ФРУКТОВИЙ САЛАТ

    Десерти  /  Інші десерти

    Ягоди винограду розрізати навпіл і видалити кісточки. Персики на кілька секунд опустити в окріп, обдати холодною водою, зняти шкірку, видалити кісточки і нарізати часточками. Ківі очистити і нарізати кружечками. Фрукти викласти у вогнетривку форму, перемішати з вином, накрити целофаном і залишити на 30 хв. просочуватися. Білки з лимонним соком ...
    Читати далі