Ми рекомендуємо

  • Горіховий плов з горошком і бананової Райт.

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Почнемо з Райт-її потрібно остудити. Помити і очистити всі овочі, фрукти та зелень, обсушити. Нарізати дрібно петрушку, нарубати перець, посипати м'ятою, дрібно порубати скибочки лимона, викласти до зелені. 2. Манго нарізати дрібним кубиком, банан нарізати трохи крупніше, викласти в суміш і полити лимонним соком. 3. Йогурт збити віночком з сіллю ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Печіночку тушкована

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати крохмаль, воду і оцет. Консистенція повинна бути як у тіста на млинчики. Печіночку порізати на невеликі шматочки, змішати її з цибулею, порізаною тонкими півкільцями і Морскова, порізаної полукружьями. Викласти печінку і овочі в крохмальну суміш. Залишити на півгодинки. Розігріти на сковорідці масло вершкове, рослинне (я ще додала ...
    Читати далі

  • Печені пірожочкі зі старою доброю начинкою з зеленої цибулі і яєць "Запахло весной ..."

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з яйцем

    На вулиці страшний мороз, а вже так хочеться весни! .. Ось я і вирішила сьогодні влаштувати своїй родині весняне свято живота! Згодна, пиріжки з цибулею і яйцями-це так тривіально, але все-таки, як це смачно! Тісто у мене найпростіше-без яєць, молока і сл. масла. Але зате-це безпроігришно варіант-воно залишається м'яким і пухнастим навіть на наступний ...
    Читати далі

  • М'ясо по - мисливські.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе яловичини нарізати на порційні шматки толщенной 1 см. Маринуємо 6:00 (вино, сіль, перець, шафран, зра) відбити. Філе курки годі й маринувати, відбити. на філе яловичини покласти заздалегідь обжарінние гриби з цибулею, часником і кропом, можна додати шматочки курки. Зверху на начинку ложем філе птиці, зверху покласти помідори нарізані ...
    Читати далі

  • Строкаті рулетики

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Куряче філе, сало, цибуля перемелюємо на м'ясорубці, додаємо яйце, солимо, перчимо і все добре перемішуємо. Робимо 2 начинки: 1) Гриби дрібненько режим і пережарюють з цибулею, Остуджуємо і додаємо натертий на дрібній тертці сир. 2) Огірки і моркву режим на дрібненькі кубики і перемішуємо з дрібно натертим сиром. Розгортаємо крабову паличку по ...
    Читати далі

  • Салат "Грибний"

    Салати  /  Інші салати

    Поставити варитися стегенця в підсоленій воді. Зварити яица. У цей час порізати гриби кубиками, але не дрібно !! і обсмажити їх до готовноті, посолити за смаком. (Не забувайте, що майонез теж солоний, так що не пересолити.) Утворений сік злити. Порізати цибулю півкільцями і обсмажити до золотистого кольору, остудити. 1 шар - переміщених ...
    Читати далі

  • закусочний торт з горбушей

    Інші  /  Інші рецепти

    Беремо борошно, сметану, сіль і соду і замішуємо тісто (борошна беремо довільну кількість, щоб тісто було по консистенції трохи м'якше, ніж на пельмені, але трохи крутіші, ніж на вареники). Випікаємо 4 коржа. Потім на перший корж рівним шаром викладаємо зварені круто і дрібно порізані яйця з пасерованою цибулею, поливаємо майонезом (не рясна). На другий...
    Читати далі

  • Запіканка домашня

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш обсмажити на сковороді з додаванням спецій і солі. Гриби порізати пластинками і обсмажити з цибулею. Картоплю почистити і нарізати кружальцями. Викласти на деко шарами: фарш, цибулю, порізану півкільцями, гриби, суміш з овочів, гуртки картоплі. Залити все сумішшю майонезу з кетчупом (або томатним соком) + трохи води, додати спецііпо ...
    Читати далі

  • Азу з курки з гречкою.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю дрібно нарізати. Моркву і огірки нарізати соломкою. Філе курки нарізати невеликими шматочками. У помідорів надрізати шкірку, обдати їх окропом. Шкірку зняти, помідори нарізати часточками. Гречку добре промити. У чашу мультиварки влити рослинне масло. Всипати цибулю і моркву. Встановити режим "Жарка" на 10 хвилин. У мене немає такого режиму, ...
    Читати далі

  • Картопля

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, промити, відварити до готовності, воду злити. Картопля обсушити, ретельно потовкти, додати сирі яйця, масло, сметану, сіль, все перемішати, збити. На сковороду або деко, змащене маслом, рівним шаром покласти картопляне пюре, потім рівним шаром покласти картопляне пюре, потім рівним шаром м'ясний фарш, змішаний ...
    Читати далі

  • пиріг-закуска з картоплею, грибами і курочкою

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою і картоплею

    Розкачати тонко тісто і викласти у форму змащену маслом. Залишити підходити. Нарізати картоплю соломкою і обсмажити його з цибулею до готовності трохи посолити. Обсмажити куряче філе і додати туди гриби все перемішати, поперчити, посолити. На тісто викладаємо обсмажену картоплю, а потім курку з грибами. Верх змащуємо майонезом і викладаємо ...
    Читати далі

  • Кундюми. (Гра-змагання. Раунд-3)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби промити, залити гарячою водою. Часник розчавити разом зі шкіркою. Додати в каструлю з грибами лавровий лист, перець, часник, довести до кипіння і варити 10 хв. Зняти з вогню, залишити на 15 хв. Відкинути гриби на друшляк. Відвар процідити, посолити і відставити. Гречку залити 1 склянкою води, посолити, довести до кипіння. Зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • Башточки з дерунів

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Деруни зі сметаною - справа звична, безпрограшна, завжди вдаються і швидко з'їдаються. Але це коли вони прямо з печі, а коли вже охололи ... теж смачно, але вже не те. Вся справа в тому що, приготувала я їх, коли нікого не було вдома і, природно розуміла що треба що придумати, що б і холодними вони були привабливими. От і вийшли ...
    Читати далі

  • Паста пенне під соусом блакитних кровей

    Другі страви  /  Паста

    Ніхто не заперечить що паста з соусом набагато смачніше, ніж без нього. І саме соус робить звичайні макарони кожен раз новим блюдом. Поставимо воду для макаронів, і поки вона закипить, займемося соусом. Це практично соус бешамель, тільки з деякими доповненнями та змінами. Розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю, потім ...
    Читати далі

  • Гавайська Піца з м'ясом кабана, ананасом і грибами! ! !

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Беремо м'ясо дикого кабана, (можна домашню свиню, якщо сильно налякати!) Відмінно підійде задня частина, у свійської видаляємо зайвий жир! Готуємо суміш для натирання: Змішуємо, сіль, цукор коричневий, паприку, часник, Хабанери перець, гірчицю, кмин, імбир! Натираємо сумішшю м'ясо і ставимо в холодильник на 12 - 24 години! Дістаємо наступного дня м'ясо, загортаємо ...
    Читати далі

  • курник

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Просіяне борошно з'єднати з розпушувачем. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з сіллю і цукром, додати розм'якшений маргарин, перемішати, ввести сметану. Потім поступово додати борошно, замісити тісто і поставити його на 30 хвилин у холодильник. Приготувати начинки: -куріние гомілки зварити, відокремити м'ясо від кістки і подрібнити. Лу дрібно ...
    Читати далі

  • Пиріжки з тунцем "Оленькин подарунок"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто розморозити при кімнатній температурі. Зварити 1 яйце круто. Охолодити, очистити і нарізати кубиками. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. З банки з тунцем злити рідину (рідина зберегти). Тунця розім'яти виделкою. Змішати тунця з зеленою цибулею і яйцем. Приправити сіллю і чорним перцем) якщо начинка суха, то долити трохи ...
    Читати далі

  • Ковбаса домашня ліверна варена

    Закуски  /  Ковбаси

    Печінка порізати на шматки, що проходять в жерло м'ясорубки, залити на 2/3 водою і бланшувати при кипінні 15 хвилин; Вийняти печінка, бульйон відлити окремо - все остудити до кімнатної температури, а потім і в холодильнику; Печінка пропустити через м'ясорубку (решітка 2мм) з цибулею; Додати бульйон, сіль, цукор і приправи - добре перемішати; Щековина ...
    Читати далі

  • Шашлик по-грецьки. Сувлаки з курячої грудки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Це шашлик, який можна готувати в духовці, на грилі або мангалі - у кожному разі шашлик за рецептом грецької кухні вийде дуже смачним. 1. М'ясо нарізати шматочками і скласти в каструлю. 2. Додати нарізаний шматочками цибулю - такими, щоб можна було проткнути шпажкою, в кільцях зазвичай горить. Додати орегано. 3. Видавити на м'ясо часник ....
    Читати далі

  • Мамалига з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку приготуємо гриби. У печериць обрізати край ніжки, промити під проточною водою, обсушити і нарізати "в профіль" на тонкі скибочки. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками. Часник (5 зубців) нарізати тонкими пластинками. У казані розігріти оливкове масло і закласти нарізану кубиками цибулю. Смажити, при помішуванні, до прозорості цибулі (близько ...
    Читати далі

  • Форель з лотосом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промиваємо в трьох водах, заливаємо 300 мл холодної води і доводимо до кипіння на середньому вогні. Воду злити, залити ще 200 мл холодної води в рис, знову довести до кипіння, повторити процедуру ще 2 рази. після того, як рис закипить вчетверте, воду зливаємо, а рис промиваємо холодною проточною водою і розкладаємо у формочки. Стейки солимо, перчимо ...
    Читати далі