Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Фунчеза вегетаріанська

    Салати  /  Інші салати

    Замочити рисову локшину в підсоленій охолодженої кип'яченої воді хвилин на 8- 10. Нашаткувати морква тонкою соломкою (я потерла на тертці для корейської моркви) Цибулю порізати тонкими півкільцями. болгарський перець-соломкою Злити воду з локшини і залити знову, але вже кіпяткомі залишити на 10 хв, потім відкинути її на друшляк і промити. Можна відразу іпорезать ...
    Читати далі

  • Млинчики по-Пікардійська з грибами, сиром і шинкою.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    1. Просіяти борошно, додати сіль і цукор, перемішати. Потроху вливати молоко і розмішувати, уникаючи утворення грудочок. Збиваючи тісто виделкою, додати сметану, яйця і масло. 2. Дати постояти тіста хвилин 20 і випекти тоніці млинчики. Або просто напекти тонких еластичних млинчиків по вашому коханому рецептом. 3. Для начинки гриби протерти ...
    Читати далі

  • Пиріг з курячою печінкою, сиром, перепелиними яйцями і пореєм.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Цибуля ріпчаста тонко нашаткувати. Печінка промити, обсушити і розрізати кожну частини на три. Обсмажити печінка з цибулею до підлозі готовності- зовні до рум'яної скоринки, а всередині -зовсім рожева. Посолити, поперчити і остудити. 2. Яйця зварити круто, остудити, очистити і розрізати уздовж навпіл. 3. Лук-порей і петрушку промити, обсушити і нарізати ...
    Читати далі

  • Швидкий гуляш з сосисками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Що робити: Сосиски нарізати великими шматками. Цибулю і картоплю очистити, крупно нарізати. У великій каструлі розігріти 1 ст. л. масла і обсмажити сосиски до однорідного коричневого кольору. Дістати і відкласти в сторону. Залишилося масло змішати з цибулею в тій же каструлі і готувати на сильному вогні, періодично помішуючи, 5 хв., Поки цибуля не набуде ...
    Читати далі

  • Зрази капустяні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту посікти, посолити, згасити в маслі, додавши окріп. Готову капусту змішати з нашаткованим і підсмаженою цибулею. Хліб нарізати і залити гарячим молоком, дати охолонути, додати в капусту, протерши; додати розтерті яйця, розтоплене масло, борошно, сіль. Все добре перемішати. Сформувати зрази, обваляти їх у борошні, обсмажити на ...
    Читати далі

  • Пиріг з мідіями (варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готуємо тісто. Масло кімнатної температури збити з яйцем, додати сіль, цукор, сметану, перемішати. Борошно просіяти, змішати з содою, додати в тісто 1 стакан, перемішати (я робила це міксером). Другий склянка борошна висипати на стіл, викласти на неї тісто, вимісити. Я вимішувала не на столі, а у великій мисці, просто мені так було зручніше. Тісто ...
    Читати далі

  • Чевапчічі (ковбаски)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо два-три рази пропускають через м'ясорубку, солять і дуже ретельно перемішують. Формують круглі ковбаски діаметром 2 і довжиною 5 см, змащують їх оливковою олією і смажать, перевертаючи, на сильному вогні 15 хв. Гарнірують нарізаним ко ьцамі цибулею (Використовуючи негострий сорт) і свіжої булкою.
    Читати далі

  • Птах по-чечено-інгушського

    Перші страви  /  Інші супи

    Порційні шматки вареної птиці кладуть у каструлю з луком, заливають молоком, солять, перчать і тушкують 20-25 хв. Прісне тісто обробляють на довгі смужки, нарізають ромбики і надають їм округлу форму. Галушки відварюють у бульйоні. Порційний шматок птиці поливають молочним соусом, посипавши зеленню. Окремо подають галушки. У бульонной ...
    Читати далі

  • Суп грибний з крупою «Геркулес»

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити бульйон з сушених білих грибів. Коли гриби будуть м'якими, вийняти їх з бульйону, дрібно нарізати і разом з подрібненими корінням і ріпчастою цибулею злегка обсмажити на олії, після чого покласти в киплячий бульйон і, заправивши його за смаком сіллю, варити 15 хв. Потім всипати крупу «Геркулес» і довести до готовності. У цей суп замість «Геркулеса» ...
    Читати далі

  • Торт "Закусочний"

    Десерти  /  Інші десерти

    Грудку відварити і подрібнити, гриби і цибулю дрібно нарізати і обсмажити в раст. маслі, сир натерти на дрібній тертці і змішати з подрібненим часником. Укладати шарами: корж - грудка - гриби з цибулею - сир з часником. шари повторювати і зверху накрити коржем, прикрасити зеленню. кожен шар промащувати майонезом. залишити на годину.
    Читати далі

  • Картопля, запечений з грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. Цибулини очистити, нарізати великими шматочками. 2. Картопля очистити, нарізати кубиками і покласти шаром у форму для запікання. 3. Гриби очистити, нарізати шматочками і обсмажити на олії разом з цибулею. 4. Додати до грибів сметану і тушкувати 10 хвилин. 5. Покласти гриби у форму поверх картоплі, посолити, поперчити. 6. Запікати ...
    Читати далі

  • котлети з баклажан

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    очистити від шкірки баклажани посолити нехай полежать і віддадуть свою гіркоту, змили гіркий сік баклажан і пропустили разом з луком через м'ясорубку, відкинули на друшляк і дали стекти соку, коли сік стече додаємо яйце (можна для смаку додати пріправочку або який-небудь кубик не зашкодить ), формувати котлетки і смажити можете обваляти в сухарях ...
    Читати далі

  • Лосось під майонезом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу чистимо, миємо і акуратно ріжемо на порційні шматки, солимо за смаком. Цибулю ріжемо кружечками не розділяючи на кільця. На змащеному аркуші збираємо рибу кожен шматочок перешаровуючи цибулею і змащуючи майонезом, зверху той же лук і майонез. Тепер в духовку на середній вогонь до готовності лука. Готову рибу цілком на блюдо, прикрашаємо четвертінкамілімона ...
    Читати далі

  • Млинцевий террин "В клітинку"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Для млинчиків просіяти борошно з сіллю, вести яйця (і цукор) і ретельно перемішати. Не припиняючи збивати додати 1 склянку молока, ретельно вимішати, щоб зникли всі грудочки, влити молоко і додати рослинне масло. Дати тісту відпочити півгодини .. Випекти тонкі млинчики, змащуючи сковорідку розрізаної навпіл цибулиною, змоченою ...
    Читати далі

  • Салат із зеленої квасолі і моркви

    Салати  /  Салат з овочів

    Стручкову квасолю промити, зрізати кінчики, розрізати кожен стручок навпіл і бланшувати в підсоленій воді 5 хвилин. Злити воду. Морквину натерти на спеціальній тертці, посолити, посипати цукром, перемішати і залишити на час, щоб пустила сік Цибулю нарізати півкільцями і пасерувати в олії. Коли цибуля стане прозорим, всипати чайну ...
    Читати далі

  • Салат Хе і баклажани від Корьо-Сарама.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Корьо -сарам - кухня корейських переселенців в Росію. Хве, воно ж Хе - це просто рагу. А салат Хве або Хе це Рагу з риби, м'яса або курки з овочами. Хочу попередити: ця крута їжа - не для всіх. Корейці придумали її, як і моркву. Спеціально для росіян. У Кореї це не їдять. Отже. Салат Хве: Філе ріжемо смужками ВДОЛЬ тушки. Спосіб ...
    Читати далі

  • Пиріг з тіста філо зі шпинатом і сиром фета

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Розігріти в каструлі оливкову олію. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити в олії до прозорості. Додати шпинат і згасити з цибулею хвилин 5, поки шпинат не «опадёт". Прибрати з плити і остудити. Додати до шпинату зелень кропу і петрушки, а також збовтало яйця. Сир фета розкришити руками в шпинатну начинку. Все добре перемішати, ...
    Читати далі

  • м'ясо по аларскі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Починаємо як плов. Розжарити масло, щоб сірник загорілася Ухаем туди порізане м'ясо Смажимо під закритою кришкою, періодично помішуючи - 10-12 хв. Солимо, ложим лавр. додаємо 100 р цибулі порізаного півкільцями, ще смажимо 3-5 хв помішуючи під кришкою В цей час, морква, томати, перець - моєму, шаткуємо. Після 15 хв. до м'яса з цибулею додаємо ...
    Читати далі

  • Літній суп з фрикадельками і галушками

    Перші страви  /  М'ясні

    З води, яйця, солі й борошна замісити тесть як на пельмені і дати йому трохи постояти. Цибулю почистити і подрібнити у блендері. Зелень дрібно порізати. Зелену цибулю і цибулю порей порізати кружальцями. Фарш змішати з подрібненим луком, посолити, поперчити і скачати не великі фрикадельки. Тісто розкачати в тонкий джгутик, нарізати не великими кружечками ...
    Читати далі

  • Мусака

    Інші  /  Інші рецепти

    Баклажани нарізати кружечками приблизно 0.5 см завтовшки. Посолити, і відставити на час в сторону, щоб вийшла гіркота. Потім промити під проточною водою і висушити паперовим рушником. Обсмажити баклажани на сковороді з двох сторін (можна запекти в духовці). Я обсмажую без масла, мені так більше подобається. Плюс в тому, що це можна зробити заздалегідь ...
    Читати далі