Ми рекомендуємо

  • Швейцарський Шоколадний тарт з ревенем

    Десерти  /  Торти

    Приготування основи для тарта Масло збиваємо з цукровою пудрою. Шоколад (100 г) розтоплюємо на водяній бані. Охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо до олійно-цукрової суміші. Всипаємо борошно, замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і поміщаємо на 30 хвилин у холодильник. Охолоджене тісто розподіляємо по застелене ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Мідії в гострому сирному соусі з лососем та рисом

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    рис відварити до готовності з додаванням солі і вершкового масла. рибу посолити, поперчити. обсмажити на тефлоновій сковороді до золотистої скоринки. (обсмажувати спочатку ту сторону, якою будете викладати вгору на тарілці). мідії розморозити, помити. в сковороді змішати вершкове і оливкове масло. обсмажити дрібно нарізану цибулю шалотт. додати ...
    Читати далі

  • Жульєн

    Другі страви  /  Жульєн  /  Жульєн з куркою

    1. Ріжемо філе курки на невеликі кубики і обсмажуємо. 2. Гриби той же ріжемо і обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею. 3. Все змішуємо в одній сковороді, приправляємо (сіль, перець і т. П.), Додаємо сметану і тушкуємо приблизно 5 хвилин. 4. Суміш викладаємо в кокотниці і зверху посипаємо тертим сиром (на крупній тертці). 5. Випікаємо приблизно хвилин ...
    Читати далі

  • Серцева запіканка

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1) цибулю порізати 2) обсмажити до легкого зарум'янювання 3) перекрутити через м'ясорубку сердечка з цибулею 4) натерти сир на крупній тертці 5) додати до сердечка вершки 6) додати яйця, сіль, спеції, роздавлений часник 7) додати сир 8) перемішати, додати петрушку 9) все добре перемішати і вилити у форму 10) запікати при температурі 220-230 гр., через 5-10 ...
    Читати далі

  • Фаршировані шампіньйони.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Гриби помити, почистити і розділити на шапочки і ніжки. 2. Приготувати фарш: у мене змішаний м'ясний фарш, додати потертий цибулю, сіль, перець, яйце і трохи води. 3. Нафарширувати шапочки, обваляти в борошні, і в збитому яйці. 4. Обсмажити з двох сторін. 5. Ніжки грибів порізати і протушкувати разом з нарізаною цибулею. 6. Коли протушкується ...
    Читати далі

  • Конвертики з сирного тіста

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    масло порубати в з борошном. жовтком і сметаною у велику крихту. додати сири. сіль. перець і замісити гладке тісто. помістити тісто на 2:00 в холодильник приготувати з даних інгредієнтів начинки: фарш посмажити з цибулею в малій кількості масла. додати спеції. охолодити. додати кріп. з тунця повністю злити масло / воду /. додати дрібно нарізаний ...
    Читати далі

  • Салат з гарбуза і буряка "Асорті смаків"

    Салати  /  Салат з овочів

    Гарбуз нарізати скибочками, змішати з ол. маслом і нарізаним часником. Запекти в розігрітій до 220 гр. духовці до готовності. Обсмажити на сковороді насіння гарбуза з сіллю, перцем, карі. Для соусу пюрировать в блендері розмочену журавлину з наріз. цибулею, діжонськой гірчицею, оцтом, апельсиновим соком, додаючи по-немногу оливкова олія. Довести ...
    Читати далі

  • Легкий грибний суп-пюре "КАПУЧІНО" від ФСБ !!!

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    У сотейник з маслом закладаємо порізані гриби і готуємо їх 20 хв. Окремо обсмажити цибулю до бледно- жовтого кольору. З'єднаємо гриби і цибулю і під кришкою потім їх 10 хв. Очистимо авокадо і крупно поріжемо його. У каструлі нагріємо молоко і вершки додаємо гриби з цибулею і авокадо. Додаємо за смаком сіль і перець. Дати закипіти, ...
    Читати далі

  • Гречаний суп з картопляними галушками і печерицями

    Перші страви  /  Супи  /  Гречаний суп

    Відварити очищену картоплю, додати вершкове масло, вершки або молоко, зробити пюре. Остудити. Додати яйце, сіль, перець, мускатний горіх і борошно, тісто має бути як густа сметана. Гречку промити і обсмажити на сухій сковороді 1-2 хв. Лук очистити, дрібно нарізати обсмажити в олії з нарізаними шампіньйонами помішуючи хвилин 10-12. У киплячий бульйон ...
    Читати далі

  • "Піца" по-літньому.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Очистити капусту від великих стовбурів та листя. Подрібнити в блендері. Раджу - подрібніть ще дрібніші, ніж у мене. наступного разу я так і зроблю. Поставити в мікрохвильовку на 2-3 хвилини, дивіться, щоб капуста не зварилася! Злегка остудити і додати всі інші інгредієнти. На пергаментним папері вистелити три диски (15 см) з тіста ....
    Читати далі

  • Фарширований судак

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу, почистити, обрізати плавники і хвости і зняти акуратно шкуру. Відокремити від кісток м'ясо і перемолоти в м'ясорубці разом з цибулею, морквою і салом. Додати у фарш яйце і хліб. Добре перемішати, посолити, додати спеції. Викласти фарш на риб'ячу шкуру і зшити краю. (Під час зшивання добре утрамбовувати і в міру необхідності додавати ...
    Читати далі

  • млинцевий торт зі шпротами

    Інші  /  Інші рецепти

    Почнемо з млинців. Змішуємо всі інгредієнти і випікаємо млинці, виходить 10-12 шт. Можете взяти свій рецепт млинців (це не принципово). Варені яйця натремо на тертці, додамо зелена цибуля, сіль і заправимо майонезом. Кріп подрібнюємо і змішуємо з майонезом, що залишився, туди-ж додаємо часник (це наш соус). Шпроти виймаємо і розминаємо виделкою (Не рахую ...
    Читати далі

  • Котлети з курячої печінки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати перець, сіль, зелень і яйця. Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна додати трохи панірувальних сухарів чи борошна. Смажити на сковороді як оладки. Подавати зі сметаною.
    Читати далі

  • Міні рулети з кабачків зі свининою і грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Філе свинини порізати подрібніше, посолити, поперчити, додати оцет і дати замаринуватися. Обсмажити до готовності. Остудити. Гриби відварити. Потім обсмажити на олії з цибулею. Остудити. Трохи посолити і поперчити. Кабачки або цукіні порізати на смужки, присипати сіллю і дати постояти. Викласти на деко і запекти до м'якості ....
    Читати далі

  • Пиріг з лососем гарячого копчення

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Зварити рис до готовності в солоній воді. Розтопити 35г масла, додати апельсиновий сік, збити виделкою, влити в рис, перемішати. Лук-порей порізати, обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини. Яйця дрібно порубати, змішати з цибулею і рисом, додати дрібно порубаний кріп, ретельно перемішати. Розкачати один лист листкового тіста, викласти ...
    Читати далі

  • Мариновані деревні вуха (Mu-Err)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Гриби замочити у воді кімнатної температури з розрахунку 1 частина грибів на 15 частин води. Залишити гриби на 40 хв. Потім воду злити, гриби промити і знову залити водою, прибрати на добу в холодильник. Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю до прозорості, цибуля відкласти. Налити ще масла в сковороду і обсмажити в ньому дуже швидко дрібно нарізаний ...
    Читати далі

  • Оладки "ДЕНЬ і НІЧ" з соусом.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Я дуже люблю печінкові оладки, з дитинства. Звичайними вас врядли здивуєш, ви тут багато краси бачили ... от довелося фантазувати, сподіваюся вам сподобається. Картоплю натерти на дрібній тертці, додати яйце, сіль, 3 ложки муки ... перемішати. Печінка прокрутити на м'ясорубці разом з цибулею, додати яйце, 3 ложки борошна, сіль, французькі трави ... перемішати ....
    Читати далі

  • Каша з м'ясом в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис змішати з гречкою і засипати в горщики. Підсмажити нарізане на невеликі шматочки м'ясо з цибулею. Розкласти підсмажене м'ясо по горщикам. Помідор нарізати на тонкі кружечки і викласти поверх м'яса. Залити крупу з м'ясом киплячою водою, так щоб закрила помідори. Посолити і поперчити за смаком. Накрити горщики кришками або фольгою. Поставити ...
    Читати далі

  • "Очерет"

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю і часник очистити, пропустити через м'ясорубку. У фарш додати 1 яйце, цибуля з часником, сіль, перець і ретельно перемішати. Плавлені сирки нарізати кубиками, 3 яйця збити в окремій мисці. Панірувальні сухарі висипати на плоску тарілку. Варені жовтки натерти на дрібній тертці. Зробити з фаршу овальні коржики, викласти в центр кожної кубики ...
    Читати далі

  • Наклюкався Геркулес.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо свинини і яловичини разом з цибулею перемелюємо в м'ясорубці. Батон заливаємо вершками, даємо увібрати їх батоном і теж пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо сіль і перець, вбиваємо яйце і вимішуємо кістлявий окорок. . Ділимо його на однакового розміру колобочкі. Журавлину засипаємо цукром і злегка розминаємо. Даємо постояти мінут20-30. Доводимо до кипіння ...
    Читати далі

  • Рисові кульки

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Зварити в'язку густу рисову кашу, остудити, додати яйце, борошно, посолити за смаком, все ретельно перемішати. Дрібно нарізати печериці. Фарш обсмажити разом з нашинкованнимцибулею і печерицями до готовності. Посолити, приправити спеціями. З рису сформувати коржі, на середину кожної покласти трохи фаршу. З'єднати краї, надаючи форму ...
    Читати далі