Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Яєчна локшина з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Почнемо з маринаду. Змішаємо мед з соєвим соусом, часник вичавити через прес. Ретельно розмішати, заллємо маринадом грудку, і залишимо на 30 хвилин. Весь секрет соковитості курки полягає в правильному запіканні. А саме - випікаємо при 180 градусах в режимі конвекції, протягом РІВНЕ 20 ХВИЛИН !! По закінченні цього часу витягуєте грудку з печі, ...
    Читати далі

  • детокс меню на 1 день

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Сніданок: Брокколі з "кислим" цибулею і "зелений" смузі: Броколі розділити на суцвіття і приготувати на пару. Викласти на тарілку і приправити сіллю і перцем. Обсмажити червоний цибулю на оливковому маслі, додати 2 чайної ложки лимонного соку, поперчити і посолити. Получившимся пряним соусом полити брокколі. Для приготування смузі: 3 стебла селери ...
    Читати далі

  • «Сир» зі свинячої голови.

    Закуски  /  М'ясні

    Першим ділом, відправившись на ринок, не проходимо повз м'ясних рядів, а купуємо свинячу голову. За антикризовою ціною 35 руб. / Кг. На 145 руб. ось таке чудо (4 кг800 гр.) (фото1) Щодо тріщини на лобі не турбуйтеся. Це вона не з розбігу об стіну вбилася, це я попросив м'ясника розрубати. Голову замочуємо в холодній воді годин на 5, тому ...
    Читати далі

  • айва з курячою начинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Айву помити й розрізати навпіл. Насінну коробочку вирізати. М'якоть з айви витягти так, щоб залишилися тоненькі стінки (1 см завтовшки). Цибулю дрібно нарізати і згасити з рослинним маслом до прозорості. У цей час половину, м'якоті айви порізати дрібними кубиками. Айву викласти до размягшую луку, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 5-7 ...
    Читати далі

  • Псевдо-плов з куркою і барбарисом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. Курку обробити на порційні, не надто великі шматки, крильце навпіл, гомілка навпіл і т. Д. Казан або велику чавунну круглу утятніцу поставити на сильний вогонь, налити рослинне масло і гарненько його прожарити. Повинен піти білястий димок. У розпечене масло додати ...
    Читати далі

  • Плов по-ферганську

    Другі страви  /  Плов  /  Плов ферганський

    Підготувати продукти потрібно відразу, бо потім займатися різкою і обробленням буде ніколи. М'ясо відокремлюємо від кісточок і нарізаємо невеликими шматочками. Кісточки не викидаємо. Сало ріжемо невеликими кубиками. Лук тонкими півкільцями. З моркви зрізаємо шкірку (не шкребти, а зрізаємо), ріжемо тонкою соломкою, посипаємо дрібкою цукру, щоб ...
    Читати далі

  • Юшка з перлової крупи з індичкою.

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Готуємо з вечора, відміряти 250 гр перлової крупи, залити водою і залишити на 1-2 години. Потім добре промити і викласти на рушник, або на друшляк, потрібно, що б перловка до ранку висохла. Очистити цибулину і морквину, розрізати на половину, присмажити на сухій сковороді до темних підпалин У каструлі розтопити 1 ст. л. вершкового масла, обсмажити ...
    Читати далі

  • Делікатесний осетер, фарширований до свята або Very Important Fish

    Другі страви  /  Страви з риби

    Отже, домовляємося про доставку осетра за день до бажаного дня приготування риби в осетровому господарстві. Милуємося доставленим красенем і набираємося мужності і сміливості перед приготуванням! Обов'язково одягаємо щільні гумові рукавички, так як можна сильно поранитися під час роботи з рибою. Натираємо осетра сіллю, слиз починає виділятися ...
    Читати далі

  • Бабусині кислі млинці

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Сиру картоплю потрібно потерти на найдрібнішу тертку. Окремо в мисці розводимо дріжджі з цукром в теплій воді, після чого додаємо терту картоплю і одну частину борошна. Всі розмішуємо і залишаємо опару в теплому місці на 20-30 хвилин. Після чого додаємо сіль і решту борошна. Знову даємо можливість постояти в теплому місці нашому тіста ....
    Читати далі

  • Котлети гриль з дерунами на подушці з красноголовців зі сметаною

    Другі страви  /  Котлети

    1. Порізати м'ясо на невеликі шматочки і пропустити через м'ясорубку з гратами для середньої рубки. 2. На великій тертці натерти сир, ріпчаста цибуля і часник. 3. У мисці змішати фарш з індички з натертим сиром і цибулею, посіченою зеленню петрушки, панірувальними сухарями, яйцем і гірчицею. Додати сіль перець, добре вимісити масу і сформувати ...
    Читати далі

  • Сирний суп

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Набираємо неповну 3х літрову каструлю води і ставимо на вогонь. У цей час ріжемо капусту, кидаємо в закіпевшую і трохи підсолену воду. Капусти повинно бути не дуже багато, щоб заважаючи ви бачили дно. Чистимо картоплю і ріжемо кубиками. Після того як капуста проварилася хв 20, закидаємо картоплю. Через 20 хв починаємо смажити гриби, в обсмажені печериці ...
    Читати далі

  • Кеббе

    Другі страви  /  Котлети

    Кускус залийте гарячою водою на 15 хвилин. Яловичину прокрутите на м'ясорубку і вийшов фарш розділіть на дві частини, 2/3 на основу, 1/3 для начинки. За допомогою шинкування натріть цибулю, одну цибулину додайте більшу частину фаршу, другу відкладіть для начинки. Так само використовуючи шатківницю натріть моркву і обсмажте її з цибулею на суміші оливкової та ...
    Читати далі

  • Пиріг "Відкривай ширше рот"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З незапам'ятних часів на Русі жодна трапеза не обходилась без пирогів. Пироги були незмінною приналежністю різних бенкетів. Слово "пиріг" походить від давньоруського "бенкет" - бенкет. Надзвичайно багатий і різноманітний століттями складався асортимент пирогів. Пироги готували з м'ясом, рибою, мізками, яйцями, горохом, кашею, ріпою, цибулею, ...
    Читати далі

  • яйця "giovane toro"

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    ПОКУПКА Перше, що необхідно зробити, це знайти і купити предмет наших подальших кулінарних випробувань. Самі бичачі яйця. Купуються вони не в магазині - там ви цього делікатесу не знайдете, - а на ринку. Причому не на аби якому, а на такому, де є нормальні м'ясні ряди, де торгують не в кіосках, а з прилавків. Яйця зазвичай не лежать на прилавках, ...
    Читати далі

  • Суп з бичачого хвоста, з томатом, чи не освітлений

    Перші страви  /  Інші супи

    Раніше легко набував бичачий хвіст в одному з сумермаркетов, але завозити його туди перестали. Кілька місяців не шукав, питав час від часу і раптом позавчора знайшов дуже недалеко від свого будинку. Продавалося 6 хвостів, ціна була ... приблизно 110 рублів (3 євро / кілограм), я вибрав один з них вагою близько 700 грамів, мені його тут же і порізали ....
    Читати далі

  • М'ясний штрудель

    Десерти  /  Штрудель  /  Штрудель з м'ясом

    Спочатку я хотів Його назвати «М'ясний пиріг», але потім, коли спік і спробував, то вирішив, що це якраз «М'ясний штрудель»! Якщо вам сподобалася заголовна картинка і ви хочете порадувати коханого чоловічок (чоловічок - кому як більше подобається) смачненьким, то вам доведеться сходити на базар і підкупити потрібних продуктів! Ще, якщо вам ліньки ...
    Читати далі

  • Харчо

    Перші страви  /  Інші супи

    Добре іноді покуштувати гостренького супчика. Перевантажений випитої напередодні горілкою організм, отримавши дозу трохи модифікованого в супчику перчика, струшується і з потом швиденько виводить із власних надр сивуху та іншу отруту. Все питання - яким має бути такий супчик, коли перший лікувальний процес, проведений за допомогою солянки ...
    Читати далі

  • Фарширована риба по домашньому

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу ретельно очистити від луски. Луску промити і скласти у велику невисоку каструлю. З голів видалити зябра, потім зробивши надрізи біля голови зняти шкуру цілком, видалити нутрощі, ретельно промити, хребет відрізати біля голови і хвоста. Голову промити і покласти в каструлю до луски. Зняти з хребта філе, хребет додати в каструлю ....
    Читати далі

  • Рулет з телятини з куркою з начинкою з грибів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Шматок телятини промити. Акуратно ножем зробити розріз уздовж, в вигляді кишеньки, не прорізаючи до кінця, розгорнути м'ясо книжечкою і добре відбити. Трохи посолити і поперчити. Куряче м'ясо також вимити, обсушити і відбити, покласти на телятину. Для фаршу печериці з цибулею дрібно нарізати, обсмажити в рослинній або вершковому маслі, викласти ...
    Читати далі

  • Фаршировані фрикадельки з салатом латук і лісовими грибами

    Закуски  /  М'ясні

    Ретельно вимити шпинат і петрушку, видалити стебла. Покласти листя в киплячу воду на 5 секунд, і негайно охолодити в крижаній воді. Злити воду крізь сито і ретельно висушити листя. Покласти в миску, додати хрін і дрібно нарізану цибулю-шалот, посолити за смаком. Зліпити 12 маленьких кульок, помістити їх в морозилку на 10 хвилин. Присмачити ...
    Читати далі