Ми рекомендуємо

  • Апельсиновий мармелад

    Десерти  /  Желе та муси

    З апельсинів вичавити сік. Залишити. Корки трьох апельсинів нарізати, скласти в сотейник, додати фруктовий цукор, влити півлітра води і довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 10 хв. Відвар остудити до кімнатної температури, процідити (кірки злегка віджати). Змішати відвар з соком, додати агар і ретельно розмішати. Залишити на годину для набухання ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат "Гранатовий браслет"

    Салати  /  Інші салати

    Куряче філе дрібно порізати. Цибулю дрібно покришити. Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Додати філе, посолити, трохи обсмажити, потім остудити. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці. Горіхи дрібно порубати. Змішати горіхи і буряк, трохи посолити. Картоплю відварити і натерти на дрібній ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Булочку порізати, залити сумішшю молока і збитого виделкою 1 яйця. Яйця зварити до напівготовності (4 хвилини після закипання води), очистити. Цибулю нарізати дрібно, засмажити до золотистого кольору. Фарш, змішати з булкою, цибулею, посолити, поперчити. Додати дрібно нарізану зелень. Половину фаршу викласти прямокутником у змащену маслом форму. Поверх ...
    Читати далі

  • Райські тости

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    - Дрібно порізати цибулю, обсмажити його на маслі. помідори на кілька імнут покласти в киплячу воду, щоб репнула шкірочка. потім їх дістати і шкіру очистити. - Помідори порізати на дрібні шматки і тушкувати разом з цибулею, поки суміш не стане густою (гдето 10 хв). потім додати часник. - Дамо суміші трохи охолонути, додамо збиті яйця і тертий сир ....
    Читати далі

  • Фаршировані бублики

    Закуски  /  М'ясні

    Бублики залити теплим молоком на 15 хвилин, вони повинні трохи розбухнути. Духовку попередньо нагріти до 200С. Фарш прокрутити разом з цибулею і часником через м'ясорубку, посолити і поперчити за смаком і добре перемішати. Деко змастити маслом і викласть на нього бублики. На кожен бублик покласти трохи фаршу, приблизно 1 \\ 3 ч. Л майонезу (...
    Читати далі

  • Свинина на шпазі з печеним картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготуємо маринад для м'яса: змішати соєвий соус, гірчицю, мед до однорідної консистенції. Часник дрібно порізати, ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Свинину нарізати довгими брусочками, злегка посолити, поперчити, перекласти цибулею і часником і залити маринадом. Залишити м'ясо години на три. Картоплю помити, очистити і розрізати кожну вздовж надвоє ...
    Читати далі

  • Кіски

    Інші  /  Інші рецепти

    Філе нарізати тонкими смужками, скріпити трьох полосочки філе зубочисткою і сплести косичку, наприкінці також закріпити зубочисткою. Скласти в каструльку. засипати цибулею і маойнезом .. акуратно перемішати. намагаючись не поламати косички. Витримати пару годин і смажити на грилі. Я люблю зробити суміш з кропу, часнику, оцту. (дрібно нарізати кріп, видавити ...
    Читати далі

  • Вареники з м'ясом

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з м'ясом

    Тісто: 1. відміряємо 3 склянки борошна. 2. в цей же стакан розбиваємо яйце і доливаємо до країв водою, розмішуємо 3. висипаємо 3/4 борошна в каструлю, робимо посередині дірочку і поступово вливаємо туди воду з яйцем, помішуючи. 4. потім вимішуємо тісто додаючи туди решту борошна 5. тісто повинне вийти крутим. Фарш: 1. відварюємо м'ясо 2. перекручуємо ...
    Читати далі

  • Рагу овочеве в соусі "Суміш смаків"

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Нарізати дрібно цибулю Порубати морква довгими смужками і обсмажити з цибулею на вершковому маслі. Додати нарубані тонкими смужками картоплю і кабачок. Трохи обсмажити. Додати соєвий соус і згасити 5 хв. Потім додати воду, кетчуп і сметану і тушкувати 30 хв. не накриваючи кришкою. В кінці додати часник і зелень.
    Читати далі

  • печінка з картоплею і грибами (варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    Картопля зварити в мундирі, почистити, нарізати кружечками Печінка і цибулю обсмажити Зробити заливку: сметана + натертий часник + натертий сир + зелень все змішати. Форму змастити олією. 1-й шар - половина картоплі 2-й шар - печінка з цибулею третій шар - гриби 4-й шар - картопля Залити заливкою. Запікати в духовці до утворення ...
    Читати далі

  • Пиріг з сиром або ...

    Інші  /  Інші рецепти

    1. сир змішати з цибулею 2. форму намазати сметаною або підсолити-му маслом 3. покласти лист тіста, з верху сир + сметана і так далі 4. сир натерти на крупній тертці 5. яйце змішати залишати-ся сметаною і залити зверху наш пиріг сумішшю, випікати близько години, при 180с.
    Читати далі

  • Бургер

    Закуски  /  Бутерброди

    Яловичину разом з цибулею порубати, посолити, поперчити, сформувати круглі плоскі котлети і підсмажити на сковороді до готовності Овочі порізати кружальцями Верхню частину булочки намазати кетчупом і гірчицею На нижню частину булочки покласти лист салату - котлету - ризький цибуля - помідор - огірок - накрити верхньою частиною булочки Смачно, а головне ...
    Читати далі

  • Салат Валюнчік

    Салати  /  Інші салати

    Відварити курячу грудку, гриби згасити з цибулею, яйця збити з мінералкою і посмажити млинці. Згорнути готові млинці рулетом і порізати соломкою, грудку розібрати на волокна. Перемішати омлет, грудинку і гриби, запрвіть все майонезом.
    Читати далі

  • Салат з яловичиною

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Яловичину відварюємо і нарізаємо невеликими смужками. Яйця відварюючи і нарізаємо смужками. Сир натерти на крупній тертці. Шампеньони нарізаємо смужками по грибу і обсмажуємо разом з цибулею (півкільцями нарізаємо) Заправка: змішуємо індегрідіенти за своїм смаком. Все змішати і заправити.
    Читати далі

  • Картопля відварна з солоними грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби перебирають (Великі розрізають на 2-3 частини), змішують з нашаткованою або зеленою цибулею, посипають перцем і заправляють рослинним маслом. Подають гриби до відварного картоплі.
    Читати далі

  • Анчоусовим СОУС

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Змішати майонез з вершками. Нарізати філе анчоуса в пату або замінити готової анчоусовим пастою. Перемішати зі шніт-цибулею, Табаско, коньяком і сумішшю з майонезом.
    Читати далі

  • Запечений паштет з індички (дуже простий варіант)

    Закуски  /  Паштет  /  Паштет з індички

    Печінка промити, очистити від прожилок і плівок, нарізати шматками і збити в блендері. Додати яйця і вершки і ще раз добре збити. Індичку пропустити через м'ясорубку з цибулею і часником 2 рази. З'єднати печінку з фаршем, додати всі спеції, дуже добре перемішати що б вийшло однорідна маса. Форми змастити олією беззапаха, ...
    Читати далі

  • Сирні млинці з цибулею і зеленню

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з цибулею

    Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити, потім злегка обсмажити на олії. Вимиту зелень подрібнити. Сир протерти крізь сито. Додати в сир просіяне борошно, посолити, ввести 2 ст л рослинного масла і перемішати. Яйця збити з 150 мл води. Яйця з'єднати з сирною масою і обсмаженою цибулею, перемішати і дати тісту відпочити ...
    Читати далі

  • Грибна галявинка

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. У грибів вирізати ніжки. 2. Порізати дуже дрібно цибулю і обсмажити. Так само порізати ніжки грибів і з'єднати з цибулею і майонезом, посолити-поперчити. Посолити побільше, тому що самі гриби солити не будемо. 3. Отриманим фаршем начиняємо капелюшки грибів. 4. Викладаємо гриби у форму для запікання (змастити олією) і посипаємо сиром. 5. Відправляємо ...
    Читати далі

  • Минтай "шалений"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Помити, почистити минтай, порізати на порційні шматки, посипати спеціями і залишити на деякий час у спокої ... Нарізаємо печериці та цибулю - обсмажуємо у вершковому маслі. Обваляти минтай в борошні і смажити по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаємо у форму минтай, ріжемо плавлений сирок і викладаємо на рибку, на сирок гриби з цибулею, змастити ...
    Читати далі

  • Фаршировані помідорчики

    Закуски  /  З овочів і грибів

    У помідорах вирізати серединку, ложкою вийняти м'якоть, залишити Бакложан порізати на шматочки посмажити з цибулею та морквою, потім додати м'якоть помідор, часник, не багато майонезу. Начинити помідори бакложановой сумішшю, зверху посипати тертим сиром і в духовку на 180 ° поки зверху не запечеться сирна скоринка.
    Читати далі