Ми рекомендуємо

  • Сербський кох

    Десерти  /  Інші десерти

    Манну крупу змішати з борошном і розпушувачем. Білки відокремити від жовтків і збити міксером в піну. Жовтки збити з цукром. Підмішати до білків. Всипати борошняну суміш. Перемішати. Викласти тісто в змащену форму. Випікати 25 хвилин при температурі 180 *. По готовності нарізати у формі на шматочки. Молоко нагріти (я в мікрохвильовці), змішати з ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Фаршировані печериці на овочах.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачок очистити від шкірки і насіння, нарізати кружечками, викласти на деко, змащене оливковою олією. У середину кабачка покласти очищену і нарізану кружечком моркву і гурток червоного солодкого перцю. Посолити поперчити, посипати сухим часником. На кабачок покласти очищені, без ніжок шампіньйони. Фарш змішати з дрібно нарезанниміножкамі ...
    Читати далі

  • Запіканка а-ля рокіт крумплі.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Зварити картоплю на пару в мультиварці. Остудити. Яйця-5 шт-зварити круто остудити. Очистити картоплю і яйця, нарізати нетонких гуртками. Ковбаски порізати шматочками навскоси. 2. Змастити чашу мультиварки і викладати шарами-картопля, яйця, ковбаски. Можна повторити слоі- але на чотирьох на один раз поесть- в самий раз. Блюдовкусно ...
    Читати далі

  • Свинина в журавлинному соусі.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ложки три столові борошна, рясно посипаємо чорним перцем, перемішуємо. Солимо м'ясо, добре обвалюють у борошні й викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо до рум'яної скоринки хвилини по три-чотири на кожну сторону. Прибираємо на тарілку і накриваючи кришкою, щоб не охололо. Зменшуємо вогонь до нижче середнього і кидаємо в масло на якому обсмажувалося ...
    Читати далі

  • Тонкі млинчики на пахте (з начинкою і не тільки)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Тонкі млинці

    Сколотини я робила сама: в тепле молоко додала лимонний сік і дала постояти хвилин 20. Яйця збити з цукром і сіллю. Додати молоко (тепле!) І сколотини. Перемішати. Додати масло. Перемішати. Поступово додавати просіяне борошно, розмішуючи тісто, щоб не вийшло грудочок. Має вийти не густе тісто. Накрити його плівкою і поставити ...
    Читати далі

  • Рулет з індички

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Грудку індички відбиваємо до товщини близько сантиметра (можна в целофані - залежить від вправності) 2. Злегка підсолюємо і посипаємо прянощами (мені подобається мускат і каррі, але це справа смаку) 3. Укладаємо шар обсмажених з цибулею грибів (я брав шампіньйони) 4. Посипаємо тертим сиром (брав "Гауду", але підійде будь за смаком і засобам) трохи відступивши відкрити (щоб ...
    Читати далі

  • пупки 2 в одному

    Другі страви  /  Інші основні страви

    І так приступимо! Думала, що ж приготувати з пупков? треба ж перше і друге? Відварила пупки 1год. природно знімаючи пінку! до статі, щоб добре виділялася піна, потрібно присолити. На перше зварила розсольник: 5-6 Пуків порізала дрібно і обсмажити з цибулею і морквою. отварила перловку (люблю по розваристої) в бульйон нарізала дуже дрібненько ...
    Читати далі

  • Вареники з картоплею "Мрія хохлушки"

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники на кефірі

    Значиться так - родом я з України і всяку хохляцько їжу обожнюю! Але й тут - при приготуванні наітрадіціоннейшего страви як вареники - не втрималася і "нахімічили" ... А вся справа в тому, що вареник - це така справа: як начинку, туди можна впихнути, що завгодно! Це і сир, і картоплю, і печінка, і вишні (ой, як люблю!), І капуста, і м'ясо ...
    Читати далі

  • Квіти кабачків фаршировані, в пивному клярі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Квіти (найкраще підійдуть не до кінця розкрилися великі бутони) гарненько промити під проточною водою, стеблинки залишити, виковирнуть маточки, обсушити від зайвої вологи. Приготувати кляр. Для цього змішати борошно з дрібкою солі і додати пиво, збити віночком або вилкою. (консистенція млинцевого тесту) Поставити в холодильник. Для начинки...
    Читати далі

  • Густий грибний суп з квасолею і овочами (пісний)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Квасоля і гриби добре промити і замочити Воду з-під грибів я не виливаю - просто я її акуратно зливаю не до кінця: якщо на дні пісок, то він там і повинен залишитися. Варимо квасолю і сухі гриби у воді, в якій були гриби, до напівготовності квасолі, злегка підсолити. Кришимо ріпчасту цибулю і обсмажуємо до рум'янцю. Кришимо гливи - від них ...
    Читати далі

  • Скумбрія, запечена у фользі

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Скумбрію обробити і промити. Покладіть кожну скумбрію на окремий великий шматок фольги і помістіть на деко. Натріть рибу спеціями всередині і зовні. 2. Наріжте лимон часточками, покладіть усередину кожної риби кілька часточок, розмарин і шматочки часнику. Посипте цибулею і полийте кожну рибу 2 ст. ложками ...
    Читати далі

  • кишеня (кишеня)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У м'ясі зробити невеликий надріз у вигляді кишеньки, замаринувати м'ясо; сіль, перець, приправа для свинини, приправа для гриля, 50гр червоного сухого вина. Грибочки обсмажити з цибулею і морквою, дати охолонути, змішати з рубаною зеленню і сиром, готовий фарш покласти в кишеньку і заколоти зубочисткою. Обсмажити на сковороді з двох боків до золотистої скоринки. Покласти ...
    Читати далі

  • Шашлик з осетрини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Осетрину звільнити від шкіри і хряща, нарізати на шматки 4х4х4 см і добре перемішати з цибулею, натертим на тертці (пюре), сіллю і перцем. Нанизати на шампури, смажити на грилі 180 гр / 10 хв або на сковороді на вершковому маслі. На гарнір: помідори і цибулю нарізати кубиками 1х1х1 см, посолити, добре перемішати. Так само як гарнір положітьна ...
    Читати далі

  • м'ясний рулет

    Інші  /  Інші рецепти

    В емальованому мисці ретельно змішати м'ясний фарш з натертим хлібом, яйцем, цибулею. Посолити, поперчити, всипати кмин і перемішати. Змащену маслом форму посипати панірувальними сухарями і викласти в неї половину приготовленої м'ясної маси. Шматочки сиру обернути скибочками шинки і акуратно розкласти по всій поверхні м'яса у формі. Зверху ...
    Читати далі

  • Яловичина по-пастуші

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з яловичини з картоплею

    М'ясо миємо, ріжемо на дрібні шматочки. Цибулю чистимо, ріжемо, одну цибулину обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо м'ясо, обсмажуємо на сильному вогні, тушкуємо під кришкою на середньому вогні. Гарбуз, картоплю чистимо, картоплю ріжемо на досить великі тонкі скибочки, смажимо з рештою цибулею до готовності, посипаємо петрушкою. Гарбуз трьом на тертці, обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Баранина в гарбузі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Вчора ввечері я замаринувала баранину в гранатовому соку, у мене була лопатка, трохи більше кг, м'ясні шматочки з невеликими кісточками. Натерла спеціями для баранини, порізала цибулю кільцями, залила гранатовим соком і залишила на ніч. Сьогодні виклала баранину в розігріту сковороду, додавши в неї трохи рослинного масла. Обсмажила до невеликої ...
    Читати далі

  • смажені пиріжки з м'ясом

    Інші  /  Інші рецепти

    Всі продукти для тіста з'єднати (чим борошна менше, тим тісто буде м'якше). Відварну яловичину пропустити через м'ясорубку. Змішати з обсмаженою на олії цибулею. Ще трохи обсмажити всі разом. Додати нарізані круті яйця. Посолити і, головне, поперчити. Тісто нарізати на порційні шматочки (не розкочувати), розтягнути в лепешечки і ...
    Читати далі

  • Грибна картопляна піца

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Картоплю відварити до готовності, розрізати на 2 частини. Середню частину м'якоті картоплі акуратно вийняти ложкою і обернути картопляні стаканчики фольгою. Обсмажити порізані шампіньйони з цибулею і покласти на дно наших картопляних чаш. Дрібно порізати болгарський перець і помідор і також шарами покласти в картоплю. Налити в кожен картопляний ...
    Читати далі

  • райдужні фаршировані ПЕРЦІ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    поставить рис варитися, так як у мене фаршу не було я вирішила посмажити м'ясо (куряче) розрізане кубиками на оливковій олії, додати сіль але небагато, накришити овочі, цибулю і моркву трохи залишити для підливи, перемішати м'ясо, овочі та рис, додати сіль, приправу. підсмажити залишився лук і моркву в каструлі де будемо тушкувати перці. розрізати ...
    Читати далі

  • Роли «НЕФіладельфія».

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Приготувати рис для суші -по вашому коханому рецептом або за способом, вказаним в джерелі. 2. У огірка товсто зрізати шкірку і нарізати брусочками. Лук підрівняти під розмір норії. 3. На лист норії, покладений на рогожу блискучою стороною вниз, викласти шар рису і утрамбувати його вологими руками. 4. Викласти сирний сир полоскойі ...
    Читати далі

  • Пшоняна кашка в тюфтельки з баранини

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Промийте пшенку великою кількістю води, перекладіть в каструлю, залийте водою і варіть пшоняну кашу до готовності. Потім відкиньте на сито, злегка обсушити. Фарш з баранини з'єднайте з пшоняною кашею, приправте паприкою, сіллю і перемішайте. Для начинки порубаєте часник, дрібно наріжте зелень, чорнослив. Лук поріжте дрібним кубиком і пасеруйте ...
    Читати далі