Ми рекомендуємо

  • Торт «Полуничка». Соковитий смак літа!

    Десерти  /  Торти

    1. Нам потрібно 2 бісквіта (відповідно кол-во інгредієнтів, зазначених у рецепті збільшуємо в 2 рази) готувала тісто в 2 заходу, спочатку спекла бісквіт з 3 яєць з горішками, а після заново приготувала тісто і спекла друга бісквіт вже без горіхів . 2. Збиваємо яйця з коричневим і ванільним цукром до побіління, хвилин 7-10, акуратно втручаємося ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Відбивні з яловичини з грибами і сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе яловичини порізати на порційні шматки, гарненько відбити з двох сторін, натерти сіллю, перцем, улюбленими приправами для м'яса, додати оцет і дати постояти близько години. Гриби відварити, дрібно порізати і обсмажити з цибулею. Потім ввести сметану, додати сіль, перець і згасити хвилин 15. Відбивні викласти в лоток для запікання, додати трохи ...
    Читати далі

  • Дріжджові пампушки з індичкою і овочами.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Все дуже просто і смачно! Індюшью грудку порізати на шматки і обсмажити з цибулею і часником на рослинному маслі. Посолити, поперчити, і викласти у вогнетривку форму. Картоплю очистити від шкірки, нарізати на великі кубики. Моркву натерти соломкою. Зелену квасолю нарізати на 2,5-3 см завдовжки. Картопля, морква і зелену квасолю обсмажити ...
    Читати далі

  • Каша варнішкес

    Другі страви  /  З круп

    1. Варимо розсипчасту гречану кашу, 2. взявши співвідношення крупи і води 1: 2 і не забувши посолити. 3. Відварюємо в солоній воді макарони, зливаємо в друшляк і потім, переклавши знову в каструлю, перемішуємо з вершковим маслом (в пісному варіанті - з соняшниковою), щоб не злиплися. Тримаємо в теплі. 4. Підсмажуємо тонко порізані пластинами ...
    Читати далі

  • Гречаний "плов" з курячими крильцями

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Крила порубати на частини (кінці не використовую). Обсмажити в олії і додати цибулю півкільцями. Морква нашаткувати соломкою і обсмажити разом з м'ясом і цибулею. Гречку промити в холодній воді не замачівая. Зерна зіри перемолоти в ступці і додати до обсмаженої м'яса і овочів. Засипати гречкою. Залити гарячою водою тим же склянкою, яким ...
    Читати далі

  • Салат "Грибна поляна"

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат грибна галявина

    Зелену цибулю дрібно порізати, укласти на дно глибокої тарілки для салату. Потім укласти печериці капелюшками вниз. Змастити гриби майонезом. Викласти дрібно порізані яйця (2 шт.). Змастити їх майонезом. Потерти картоплю на крупній тертці. Змастити майонезом. Також потерти шинку. Змастити цей шар майонезом. Викласти решту 2 порізаних ...
    Читати далі

  • "Лисичкина шубка"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець очистити від шкіри, кісток і нутрощів. М'якоть нарізати маленькими кубиками і розкласти по дну салатника. Гриби дрібно нарізати і обсмажити на олії з цибулею (половинку) Злегка посолити. Картоплю відварити в мундирі, почистити і дрібно нарізати. Моркву почистити, натерти на тертці, цибулю (половинку) нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Всі ...
    Читати далі

  • Котлети-оладка з м'яса з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати дуже дрібними шматочками. Очищену цибулю дрібно нарубати. Картоплю і моркву очистити і натерти на середній тертці. Картопля віджати. Перемішати м'ясо з цибулею, картоплею та морквою. Яйця збити з сіллю, додати молоко. Борошно перемішати з розпушувачем і перцем, всипати в яєчно-молочну суміш, замісити тісто. Тісто вилити в м'ясо совощамі ....
    Читати далі

  • Сібасс і Доарада з овочами

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу очистити, випатрати. Всередину покласти лимончик, лаврушку, зубчик часнику, посолити всередині, поперчити за смаком. Цибуля порей обдати окропом, він тоді стане гнучким. Кожну рибу обмотати цибулею пореєм. Порізати селеру, моркву і кабачок - кубиками. На деко викласти лист фольги, полити оливковою олією. Викласти порізані овочі -...
    Читати далі

  • БОЗАРТМА З КУРКИ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку розрізати на 12 шматків, залити окропом і дати прокипіти на помірному вогні 10-12 хвилин (залежно від жорсткості м'яса птиці). Вийняти м'ясо з бульйону, обсмажити в жирі, знятому з поверхні бульйону, разом з дрібно нарізаною цибулею і тушкувати протягом 10 хвилин. Потім м'ясо залити процідженим бульйоном, проварити ще 10 хвилин, заправити ...
    Читати далі

  • "Не класичний" борщ

    Перші страви  /  Інші супи

    ідея-http: //planeta.rambler.ru/community/001kylinar/50488960.html#cut0 Ставимо варити м'ясо (за вашими рецептами-як завгодно / скільки потрібно / з чим подобається). Дрібно кришимо цибулину. У глибокій сковороді обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла. Коли цибуля почне золотитися, додаємо томатну пасту. Буряк ріжемо соломкою, закидаємо до цибулі, ...
    Читати далі

  • Картопля, запечена під горгонзоловим кремом

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картоплини добре вимити й відварити в мундирі 15 хвилин (не до повної готовності). З картоплі злити воду і гарячої очистити. Невелика хитрість очищення гарячої картоплі - одягніть гумові рукавички, і ваші пальці зможуть терпіти температуру. Кожну картоплину розрізати навпіл. Чайною ложкою акуратно вийняти трохи м'якоті з середини. Вийняту ...
    Читати далі

  • Млинцевий коровай "Те, що любо вибирай"

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з м'ясом

    Для млинчиків просіяти борошно з крохмалем і сіллю, вести яйця (і цукор) і ретельно перемішати. Не припиняючи збивати додати 1 склянку молока, ретельно вимішати, щоб зникли всі грудочки, влити молоко і додати рослинне масло. Дати тісту відпочити півгодини .. Випекти тонкі млинчики, змащуючи сковорідку розрізаної навпіл ...
    Читати далі

  • "Хуторок"

    Салати  /  Інші салати

    Замаринувати нарізану півкільцями цибулю на 30 хв. (маринад: 2 ч. л. оцту, 1ч. л. цукру, сіль повкусу. Морква, філе і сир нарізати соломкою не дуже дрібно. Всі інгредієнти перемішати з цибулею і заправити майонезом! Дати годину настоятися і можна подавати до столу! Приємного! Смакота, пальчики оближеш! Просто, швидко і дешево!
    Читати далі

  • закуска з м'яса і сиру

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Дрібно нарізану цибулю підсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Холодне відварне м'ясо пропустити через м'ясорубку, з'єднати з охолодженим пджареним цибулею, натертим сиром, збитим вершковим маслом, рублённим яйцем, майонезом, сіллю і гарненько все вимішати. Закуску красиво викласти на блюдо і посипати рубаною зеленню.
    Читати далі

  • М'ясний рулет

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Тісто розморозити і розкачати в прямокутний пласт близько 5мм. 2 яйця відварити круто і розрізати на половинки Фарш змішати з подрібненою цибулею, часником, спеціями, зеленню. На тісто викласти готовий фарш, зверху посередині половинки яйця один за одним. Тісто защипати, змастити яйцем, зробити надрізи для краси. Випікати близько 30 хвилин ....
    Читати далі

  • Картопляний суп-пюре

    Перші страви  /  Інші супи

    Відварити картоплю в бульйоні до стану як на пюре. Якщо немає бульйону, то можна у воді варити, але з бульйоном смачніше. Коли картопля почне розварюватися, додати вершки і продовжувати варити ще хвилин 10. Поки картопля вариться з вершками, цибулю дрібно подрібнити і обсмажити на вершковому маслі до прозорості на СЕРЕДНЬОМУ вогні. (на середньому вогні тому ...
    Читати далі

  • морква з яловичиною

    Інші  /  Інші рецепти

    свіжу моркву натерти на тертці великої. цибулю порізати соломкою. яловичину відварити і нарізати соломкою. цибулю замаринувати, додати по 1 ч. л. солі і цукру, трохи гарячої води, оцту і залишити на 15 хв. м'ясо з'єднати з маринування цибулею, дати 40 хв. постояти, додати моркву, сіль, перець, соняшникова олія. смачного.
    Читати далі

  • салат з баклажанами

    Салати  /  Інші салати

    гарбуз нарізати дрібними кубиками, залити соєвим соусом, дати постояти хвилин 30 баклажани нарізати кубиками, посолити, залишити на 15 хвилин підсмажити баклажани, потім охолодити помідори, обдати окропом, зняти шкірку видалити середину нарізати кубиками нарізати перець порізати цибулю-порей перемішати оливкова олія з лимонним соком баклажани перемешатьс ...
    Читати далі

  • Картопляні оладки

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю дрібно нарубати і злегка обсмажте на 2ст. л. масла. Картопля зваріть, протріть гарячим, додавши трохи відвару, остудіть. З'єднайте картопля з цибулею, зеленню, додайте борошно, посоліть за смаком, перемішайте. Отриману масу небольшшімі порціями викладайте на розігріту сковороду і обсмажуйте на олії до золотістго кольору ....
    Читати далі

  • Різотто з гарбузом і морськими гребінцями

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з гарбузом

    Гарбуз очистити, нарізати невеликими кубиками, дрібно порізати цибулю шалот. У сотейнику розігріти оливкове масло (80мл), обсмажити до прозорості цибулю, додати рис і трохи обсмажити разом з цибулею. Влити вино, додати гарбуз, готувати до повного випаровування. Потім влити пару ополоників бульйону, готувати, помішуючи, періодично підливати бульйон ...
    Читати далі