Ми рекомендуємо

  • Манно-сирний парової пудинг.

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    1. Сир протерти через сито, якщо він грудочками. Ізюм залити окропом на 5 хвилин-я брала великий сорти Джамбо-йому вистачило. Манку залити холодним молоком і залишити хвилин на 15 для набухання. 2. Відокремити жовтки від білків і збити з цукром в піну-крем. Білки збити з чуточкой солі в міцну, але не суху піну. 3. Змішати міксером сир, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Котлети з щуки з пряними травами

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з щуки з салом

    Підготувати рибне філе: для цього щуку очистити від луски, нутрощів, голови, плавників і хвоста. Вийняти хребет, нарізати філе на шматки. Шматки хліба залити вершками, залишити розмокати. Філе щуки пропустити через м'ясорубку з салом, зеленню, очищеними цибулею і часником. Хліб віджати, додати в рибний фарш, за буженинам можна додати одне сире яйце (я ...
    Читати далі

  • Фокачча з начинкою "для найулюбленішої".

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Тісто. Розчиніть дріжджі і сіль в теплій воді. У миску просійте борошно, влийте "дріжджову воду" і додайте спеції. Вимісити тісто до еластичності (у мене на ручний заміс пішло близько 20 хвилин). Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 4,5-5 годин (тісто має збільшитися в три рази). Начинка. Вимийте овочі під проточною водою. Зваріть ...
    Читати далі

  • салат КОРАЛОВИЙ

    Салати  /  Салат з шинкою  /  Салат з шинкою і грибами

    Салат викладаємо на широке блюдо (так просто ефектніше), і починаємо викладати шарами: 1-й шар-відварені тушки кальмарів і нарізані смужками, додати майонез; 2-й- гриби смажені з цибулею; Третій-шинка, нарізана соломкою, майонез; 4-й-тертий сир, майонез; 5-й-варені яйця дрібно нарізати, чуть чуть майонезу можна и без; 6-й- свіжі помідори, ...
    Читати далі

  • «СВЯТКУЄМО З ДУШЕЮ»

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Зварені круто яйця очистити, розрізати в довжину навпіл, вийняти жовтки і трохи білки, щоб поглиблення були більш довгастими. Жовтки розтерти і змішати з будь-якої з перерахованих начинок: 1) обсмажені печінка з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати майонез, рубані петрушку і кріп, сіль, перець; 2) гриби смажені або відварні пропустити ...
    Читати далі

  • М'ясний террин за мотивами Чилі кон карне

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже цікавий рецепт попався мені в інтернеті. Соковитий, ароматний террин відмінно підійде як для бутербродів, так і в якості самостійного гарячого блюда. 1. З помідорів зняти шкірку, видалити насіння, дрібно нарізати. Перець чилі дрібно нарізати, змішати з помідорами, додати масло, лимонний сік, сіль і чорний перець за смаком. 2. Фасольоткінуть ...
    Читати далі

  • Салат з картоплі і зеленого горошку

    Салати  /  Інші салати

    Картопля зварити в мундирі, очистити, нарізати кубиками, змішати із зеленим горошком, дрібно нарубаними яйцями, все перемішати. Майонез змішати з відваром зеленого горошку і цією сумішшю заправити салат. Прикрасити часточками яйця і зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Окрошка по-Чуваської

    Перші страви  /  Інші супи

    У кисляк, розбавлену кип'яченою холодною водою, кладуть нарізані соломкою свіжі огірки, нашаткований зелений лук, цукор і сіль. Подають охолодженими з відвареним м'ясом, нарізаним дрібними шматочками, посипавши зеленою цибулею і кропом.
    Читати далі

  • Тартар зі свіжої риби з васабі-кремом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обов'язкова умова приготування тартара з сирих продуктів - це їхня безумовна свіжість. Якщо ця умова дотримана, можете сміливо побалувати себе і своїх гостей цим загадковим французьким блюдом. Тим більше, що готується воно в лічені хвилини. Філе сьомги або іншої риби дуже дрібно порізати, майже порубати ножем. З половини лайма натерти ...
    Читати далі

  • Холодець з баранини

    Закуски  /  М'ясні

    1. З голови зняти шкуру, розрубати на дві частини, витягнути мозок, язик і очі. 2. Голяшку, голову і шию помити, залити холодною водою, варити 1:00 періодично знімаючи піну і жир. 3. Цибулю і часник очистити, помити. Від пучків добре промитої зелені відірвати стебла, зв'язати ниткою і кинути в бульйон разом з цибулею і половиною головки часнику. Варити ...
    Читати далі

  • Ніжний паштет з курки з лісовими грибами

    Закуски  /  М'ясні

    Курку відварити, дістати з бульйону і остудити. Відокремити м'ясо від кісток. Гриби залити невеликою кількістю води (1,5 ст. Води) і відварити до середньої м'якості (5 хв. Кипіння на сильному вогні) Підсмажити на слив. олії дрібно нарізану цибулю, коли цибуля зарум'яниться, додати до нього гриби і протомитися пару хвилин. Пропустити раз через м'ясорубку відварне ...
    Читати далі

  • Незвичайна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сирі ковбаски наріжте невеликими шматочками. Складіть на розігріту сковораду і додайте трохи води. Коли ковбаски трохи підсмажаться додайте нарізану півкільцями цибулину. Накрийте кришкою і потримайте так на невеликому вогні, поки цибуля не стане м'яким. Буханець хліба наріжте кубиками, поставте в розігріту до 175 С духовку хвилин на 15 ...
    Читати далі

  • Долма

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо (баранину або яловичину), відокремлене від кісток і сухожиль, промити в холодній воді, нарізати невеликими шматками і разом з ріпчастою цибулею і зеленню кінзи пропустити через м'ясорубку. Потім додати сирий рис, мелений чорний перець, сіль, і все ретельно перемішати. Виноградне листя використовуються свіжі або солоні. Листя обрізати під корінець, ...
    Читати далі

  • Гарбузовий крем-суп з сирними рулетиками

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Гарбуз з цибулею і часником відварити, вийняти з бульйону і перетворити на пюре. Потім залишилися бульйоном розвести до потрібної консистенції. Додати спеції за смаком і вершки. Довести на слабкому вогні до кипіння, зняти з вогню. Для рулетиків зелень (у мене петрушка і кріп) порізати, сир натерти на тертці, все змішати, розкласти на лаваш. Згорнути щільно ...
    Читати далі

  • Червонокачанна капуста з грибами і беконом в Вінн соусі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цибулю і часник порізати, обсмажити у великій кількості оливкової олії до золотистого. Нарізати гриби смужками, обсмажити разом з цибулею. З бекону зрізати шкірку, нарізати смужками, додати до овочів. Капусту тонко нашаткувати, додати в сковороду і посипати двома ст. ложками тростинного цукру. Додати ложку винного оцту, сухе ...
    Читати далі

  • Картопляні котлети з грибами

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з грибами

    Набір продуктів наведено з оригіналу, я внесла свої корективи. Отже, описую своє приготування: Картопля вимила, почистила і поставила варитися на пюре. Свіжі печериці (в найближчому магазині розхапали перед святом), мені не дісталися, купила мариновані грузді добірні. Виловила з маринаду, дрібно порізати, скласти в сковорідку, ...
    Читати далі

  • мусака

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Овочі для м'ясної прошарку мусаки промити. З перцю видалити насіння, нарізати дрібно кубиками. Моркву натерти на дрібній тертці. У сковороді розігріти олію, обсмажити тонко нарізаний лук, додати нарізаний кубиками солодкий перець, моркву і обсмажити разом з цибулею до м'якості перцю. Додати фарш, все перемішати, після чого додати томатну ...
    Читати далі

  • Запіканка а ля тортилья з тортеллини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тортеллини відварити у великій кількості добре підсоленої води до готовності. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на оливковій олії до прозорості, а потім додати до нього зелений горошок і згасити всі разом пару хвилин. Ковбасу нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Дрібно посікти часник і перчик чилі. Віночком злегка збити яйця, злегка посоливши ...
    Читати далі

  • Грибний супчик з пельменями

    Перші страви  /  Інші супи

    Цей рецептик народився дуже спонтанно після ревізії в холодильнику. Ревізія показала, що у мене є в наявності невеликий шматочок пельменного тіста, трохи фаршу, що залишився від приготування Бєляєв, кілька печериць, що вимагають термінової переробки та грибний бульйон, що залишився від приготування окрошки грибний. Першим ділом народилася ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з цвітної капусти (Варіант, але ДУЖЕ смачний)

    Перші страви  /  Супи-пюре

    У глибокій каструлі з важким дном розігріти оливкове і вершкове масло, відправити туди нарізані цибулю і часник і на повільному вогні довести до прозорості. Додати лавровий лист. У киплячу воду опустити цвітну капусту, розібрану на невеликі шматочки-суцвіття, і відварити її протягом 6-7 хвилин, в кінці посолити. Додати в каструлю з цибулею ...
    Читати далі

  • Закуска з оселедцем а-ля "Капрезе"

    Салати  /  Салат з овочів  /  Салат капрезе

    Картопля зварити заздалегідь до готовності і остудити або використовувати залишився від інших закусок і салатів. Нарізати картоплю кружальцями завтовшки 5-7 мм. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками, червона цибуля - не дуже дрібною соломкою, моцарелу - скибочками приблизно такого ж розміру, що й оселедець. У сковороді добре розігріти рослинне ...
    Читати далі