Ми рекомендуємо

  • Торт з нуту з каштановим кремом для всіх принцес кулінарів

    Десерти  /  Торти

    Нут попередньо замочити мінімум на 4:00 (я замочувала на ніч). Змінити воду і варити близько 50 хвилин. Апельсин також варити 1:00. Витягнути його (воду не виливати). Коли апельсин перестане обпалювати, крупно нарізати, по можливості витягнути кісточки, подрібнити у блендері. Нут також подрібнити і, якщо блендер не справлятиметься, то ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • риба, запечена під майонезом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу обмити, вирізати нутрощі, відрізати голову і плавники. Порізати на порційні шматки, посолити і поперчити. У сковороді розжарити рослинне масло. Кожен шматок риби вмочати в борошно і викладати на сковороду. Коли нижня сторона підрум'янитися (через 1 ~ 2хв), шматки перевернути і смажити до зарум'янювання другої сторони. Форму злегка ...
    Читати далі

  • гороховий суп, і як швидко зварити горох

    Перші страви  /  М'ясні

    варимо горох. наливаємо в каструлю літр води і кладемо горох як тільки закипіла вода додаємо ще склянку холодної холодної води. вода закипіла і ще додамо літр. додамо шматочок вершкового масла він сприяє швидкий варіння гороху доливаємо воду, що залишилася, накриваємо кришкою і варимо 30 хвилин. додаємо нарізане м'ясо, через 20 хвилин додаємо ...
    Читати далі

  • Відбивні в журавлинному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо свинні відбивні солимо і перчимо за смаком, потім обвалюють у борошні і смажимо 2-3 хвилини на рослинному маслі. Витягуємо на тарілку і накриваємо, потім в сковороду де смажилися відбивні ложим 1 стіл ложку борошна з перцем і постійно заважаємо, потім добавім1 ст. ложку вершкового масла, 0,5 склянки яблучного соку або апельсинового все смажимо ...
    Читати далі

  • Паста з копченим лососем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1) Поставити варитися пасту в підсоленій воді з 1 ст. л. оливкової олії до готовності 2) Цибулину дрібно нарізати, червону рибу нарізати невеликими кубиками 3) У глибокій сковороді підігріти 2 ст. л. оливкової олії, спасерувати цибулю до прозорості 4) У сковороду додати шматочки копченої риби, підсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилин 5) Влити пів-склянки ...
    Читати далі

  • Рулет зі свинини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свининку помити, надрізати гострим ножем так, щоб вийшов пласт товщиною ок 3см. Нашпигувати шматочками часнику, скропити оцтом, натерти сумішшю солі і перцю. Залишити маринуватися. Краще годинок на декілька, але як вийде. Цибулю ріжемо півкільцями, помидорку кружечками, зелень шаткуємо. Мариноване м'ясо розкладаємо на дошці. Для начинки...
    Читати далі

  • Асип або ковбаса по-казахському. Гра-змагання. Етап третій.

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Рис промити і залити крутим окропом, залишити до охолодження. 2. Обробити і промити субпродукти. Нарізати середніми шматками і пропустити через м'ясорубку з крупними гратами. Сало нарізати дрібним кубиком. Лук так само нарізати кубиком. 3. У просторій мисці ретельно змішати мелений лівер з салом, цибулею і перцем, додати злитий рис, посолити ...
    Читати далі

  • Млинчастий пиріг з цукіні, баклажанами і грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Змішати яйця, молоко (1 склянка), мінеральну воду, додати борошно, розтерти дерев'яною ложкою, щоб не було грудочок, і залишити на 10 хвилин - тісто готове. На розпеченій сковороді спекти 8-9 млинчиків. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити осьавшуюся муку (1, ст. Л.) 2 хвилини. Влити молоко (1,5 склянки) і, помішуючи, довести до ...
    Читати далі

  • Khao Phad - рис з омлетом (3 варіанти подачі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити за інструкцією. Змішати в чашці яйця і 1 ст. л. соєвого соусу. На сковороді спекти омлет. Цибулю і часник дрібно нарізати. Чилі і помідор дрібно порубати. На сковороду з оливковою олією викласти рис з нарізаною зеленою цибулею. Додати перець, цибуля ріпчаста і часник. Обсмажити кілька хвилин. Влити соєвий соус, лимонний сік і арахісова ...
    Читати далі

  • Шашлик в духовці

    Закуски  /  М'ясні

    1. М'ясо нарізаю шматочками, як для шампурів, крупно, прімерно3х3 см. 2. відбиваємо його. 3. Одну головку цибулі дрібно нарізаю і раздаліваю його толкушкой до виділення соку. 4. Перемішую м'ясо з розчавленим цибулею, сіллю і приправою для шашлику. Зазвичай викладаю його шарами в глибокій мисці. 5. Ставлю м'ясо під гніт і мариную 2:00. 6. За годину до ...
    Читати далі

  • Салат з мовою, грибами і овочами

    Салати  /  Салат з мовою  /  Салат з мовою і грибами

    Змішати в ємності відварний язик, нарізаний соломкою, смажені шампіньйони, пасеровану цибулю і 20 грам майонезу, змішаного з дрібно рубаним кропом. В іншій ємності змішати сир Гауда, натертий на дрібній тертці і залишився соус (10 грамів). На круглій тарілці по центру встановити форму кільце, викласти в неї половину язика з печерицями, ...
    Читати далі

  • рибний рулет, запечений в духовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1) Хліб залити теплим молоком і залишити на 10хвилин. Ріпчасту цибулю очистити і крупно нарізати. Рибне філе вимити, обсушити, видалити всі кісточки і нарізати великими шматочками. Хліб віджати, змішати з рибою і цибулею і пропустити отриману масу через м'ясорубку. Додати яйце, сіль і перець, ретельно перемішати. 2) Нагріти духовку на 200 градусів. Деко ...
    Читати далі

  • Швільпікай (Картопляні палички під соусом)

    Інші  /  Інші рецепти

    Зварений у мундирі і очищений картопля пропускають через протирочную машину, додають борошно, яйця, сіль. З отриманої маси формують валики діаметром 2 см, надають їм плоску форму, нарізають навскіс палички довжиною 7 см, укладають їх на лист, посипаний борошном, і випікають у духовці. Потім палички складають у каструлю, заливають ...
    Читати далі

  • Листковий гречнік

    Другі страви  /  Інші гарніри

    1. Лук порубати і обсмажуйте на олії 3-5 хвилин. 2. Додайте дрібно нарізані гриби і смажте всі разом ще 10 хвилин. 3. Відваріть гречку 4. Половину готової гречаної каші викладіть в змащену маслом форму 5. Потім шар грибів з цибулею 6. І знову залишилася кашу 7. Сметану змішайте зі збитим яйцем 8. Полийте цією сумішшю гречнік. 9. посипте сиром ...
    Читати далі

  • Філе сома по-індійськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе сома нарізають на порційні шматки, кладуть у каструлю з нарізаною скибочками морквою, селерою і ріпчастою цибулею, додають трохи вершкового масла, селера, заливають вином і рибним бульйоном і припускають. Готову рибу виймають. Для соусу борошно пасерують на маслі, додають каррі і розводять рідиною, яка утворилася при тушкуванні ...
    Читати далі

  • Капустяний пиріг з сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Борошно, цукор, соду і 200 гр маргарину, порізаного шматочками, - порубати. Додати 3 яйця і майонез. Замісити тісто і поставити в холодильник на 1:00. Потім викласти тісто у форму так, щоб краї тіста були вище середини. Накрити фольгоой і пеечь 15 хв. Загасити на маргарині капусту з цибулею, збити 2 яйця з 50 гр розтопленого маргарину, додати ...
    Читати далі

  • Бастурма по-казахському

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину (Корейку, задню ногу) нарізають шматочками, злегка відбивають сапкою, солять, перчать, змішують з кільцями ріпчастої цибулі, заливають оцтом і витримують 3-4 години на холоді. Потім на середину кожного шматка кладуть часточки червоних солоних помідорів і ріпчасту цибулю, вийнятий з маринаду, згортають м'ясо трубочками у вигляді ковбасок, нанизують ...
    Читати далі

  • Смажений салат "Фраппе"

    Салати  /  Інші салати

    Курячу грудинку моєму і відокремлюємо м'ясо від кістки. Чисте м'ясо режим по можливості якомога тонше соломкою. Посипаємо трошки каррі. Картопля варимо в мундирах, потім чистимо і режим на квадратики приблизно 1см \ 1см \ 1см. Огірок очищаємо і режим соломкою приблизно по см 5 в довжину. Болгарський перець режим дрібними квадратиками. Помідор режим крупно ...
    Читати далі

  • Щавель дикий, запечений з куркою, та й бульйон курячий

    Перші страви  /  Бульйон  /  Курячий бульйон

    Щавель дикий, як виявилося, багато кулінарів на нашому сайті в їжу не вживали, так що мені здалося цікавим дати ще один рецепт "з плити". Вчора зібрав близько кілограма такого щавлю, помив і обробив, як у попередньому рецепті (див. Посилання) і залив окропом. Десяток курячих спинок розділив на м'ясо і кістки. М'ясо залишив маринуватися ...
    Читати далі

  • Кукси (Дунганскій) рецепт з Киргистану

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати дрібно соломкою, відварити (або обсмажити). Якщо вирішите м'ясо обсмажити, тоді вам знадобиться будь бульйон. Я м'ясо відварюю, щоб бульйон був понаварістее. Поки вариться м'ясо, я роблю салат з капусти. Капусту дрібно ріжемо соломкою, додаємо моркву, зелений лук (або ріпчаста), болгарський перчик (будь-якого кольору), кріп, масло рослинне ...
    Читати далі

  • М'ясо в конвертику (швидше за все ВАРІАНТ)))

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Кладемо розморожуватися пласт листкового тіста. 2. Відбиваємо м'ясо (або не відбиваємо, кому як подобається, у кого який шматочок). Солимо, перчимо, але не захоплюємося. Обсмажуємо хв по 2 на кожній стороні. Даємо йому охолонути. До речі, можна і замаринувати мяско попередньо, наприклад в майонезі на пару годинок. 3. Ріжемо цибулю-порей півкільцями, перецсоломкой ...
    Читати далі