Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Муксун Маринований-Малосольний)))

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Лайм моєму (можна лимон), цибулину і часник чистимо, і все це разом подрібнюємо в м'ясорубці або в блендері в однорідну масу (лайм прямо з шкіркою) ... Рибку поділяємо навпіл по хребту, при цьому видаляючи великі кістки і вирізаючи хребет. Далі до лайма, цибулі і часнику додаємо цукор і сіль, ретельно перемішуємо і наносимо на рибу.2 чайні ложки ...
    Читати далі

  • Яєчні кульки

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Все змішати в однорідну масу. Обережно "закопуємо" отриману масу в бульйон і варимо 2-3 хвилини.
    Читати далі

  • Старорусские рибні ковбаски

    Другі страви  /  Страви з риби

    Хлібний м'якуш залити молоком, масло розтопити. Філе нарізати ножем, а потім подрібнити в комбайні (а можна і по-старому, через м'ясорубку пропустити) У велику миску покласти фарш, хліб (віджати обов'язково !!!), жовтки, масло, сіль і спеції. Перемішати. На харчову термостійку плівку видавити через кулінарний мішок або акуратно викласти ложкою ...
    Читати далі

  • Пиріг "Святковий хліб"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    За пару годинку до випічки пирога природною чином розморозити тісто (одного разу я спробувала допомогти собі і в мікрохвильовці ... пошкодувала ...). 500г фаршу обсмажити з 1 Лукович в олії (я віддаю перевагу на рослинному). 500 г грибів обсмажити на сухій сковороді до випаровування рідини, потім ввести масло вершкове і додати 2 цибулини, порізані ...
    Читати далі

  • Салат з курячою грудкою, пекінською капустою і солодкої ноткою (швидко, просто і несподівано смачно)

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Вітаю всіх! Черговий салатик для любителів курячих грудок і швидких рецептів. Капусту тонко нашаткувати, відварну грудку тоненько нарізати, корнішони дрібно порубати, відварені яйця очистити і порізати кубиками, кріп подрібнити. Цибулю порізати півкільцями, обшпарити окропом і скропити бальзамічним оцтом хвилин на 10. Змішати всі інгредієнти, ...
    Читати далі

  • САЛАТ "Гніздо глухаря" (Варіант)

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з куркою і печерицями

    Приготування: Шинку порізати тонкою соломкою, злегка обсмажити. Нарізати тонкою соломкою білки, а жовтки відкласти в сторону. Сиру картоплю нарізати тонкою соломкою і обсмажити на сковороді з рослинним маслом (як фрі). Гриби нарізати і обсмажити з цибулею до золотистого кольору. Акуратно перемішати некрупно порізане м'ясо курки з шинкою, білками, грибами ...
    Читати далі

  • Каша по-монастирськи.

    Закуски  /  М'ясні

    Як - то раз мені, з одним, довелося ночувати в монастирі. Водій, який нас привіз, виїхав за терміновим викликом і виїхати ми змогли тільки вранці, з туристами. Добрі ченці не залишили двох грішників ночувати в заметі і надали нам нічліг в будиночку за територією монастиря. Коли прийшов час вечірньої трапези, послушник приніс нам хліб, ...
    Читати далі

  • м'ясна запіканка з баклажанами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани порізати кружальцями і прополоскати в соляному розчині з розрахунку 1 ч. Л. солі на 1/2 ст. води. Розчин злити. Обсмажити баклажани з двох боків на олії. Остудити. Картоплю порізати кружальцями, посолити і обсмажити на сковороді до готовності. М'ясний фарш обсмажити на сковороді, змішати з обсмаженою цибулею (можна у фарш додати ...
    Читати далі

  • Філе "білої" риби з виноградом / ДУЕЛЬ

    Другі страви  /  Страви з риби

    см. покрокове
    Читати далі

  • Сирний рулет

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    500 гр. сиру натерти на крупній тертці, додати майонез, збиті яйця, перемішати. На протвень застелити Пекарській папір, викласти сирну масу, запікати в духовці близько 10 хвилин на хорошому середньому вогні. Коли маса покриється характерною для сиру плівкою, головне не перетримати сир у духовці, вийняти протвень дати трохи постояти, викласти ...
    Читати далі

  • Квасоля, тушкована з томатами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасоля промити і залити на ніч холодною водою. Вранці воду злити, залити свіжу і поставити варитися до готовності. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, часник подрібнити. З великого помідора зняти шкірку і нарізати великими кубиками, у Черрі відрізати «попки», щоб в процесі готування легше було видалити з страви їх шкірку. На сковорідку влити ...
    Читати далі

  • GARJACZAJA ZAKYSKA "JAZUCZOK"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски


    Читати далі

  • Салат "Русь"

    Салати  /  Інші салати

    Всі порізати (дрібно або крупно ... кубиками або брусочками ... загалом, кому як подобається) Додати посічену зелень (але можна і без неї) Заправити майонезом.
    Читати далі

  • Пиріг з листкового тіста зі шпинатом і сиром

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з листкового тіста

    Тісто, що не розплющуючи, розкладаємо на столі, виходить прямокутник. Ріжемо на 4 смужки по уздовж, в середину кожної смужки викладається начинка. Краї смужок защипують. Разом у нас виходить 4 довгі "ковбаски". Тепер на деко кладемо папір для випічки, а на неї починаємо викладати отримані "ковбаски": від центру по колу, ...
    Читати далі

  • Фрунчоза з овочами та філе грудки курчати на грилі.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1 Ріжемо репчетий цибулю півкільцями і викладаємо на сковорідку з оливками маслом, обсмажуємо. 2. Ріжемо моркву соломкою, додаємо до цибулі. 3. Ріжемо цибулю порей кільцями і болгарський перець, який додаємо слідом за морквиною. 4. Замочуємо фрунчозу в гарячій воді на 7 хвилин, потім промиваємо під холодною водою і додаємо до смажених овочів. У самому ...
    Читати далі

  • Блинная тарталетка з НВЧ.

    Вироби з тіста  /  Млинці

    Печемо млинці. Беремо склянку, перевертаємо його і обмазуємо пензликом з маслом. Викладаємо млинець на дно склянки. Краї млинця звисають, красиво їх формуємо і ставимо склянку з млинцем в СВЧ на 2 хвилини при потужності 800W. Виймаємо, даємо трохи постояти і знімаємо готову тарталетку на тарілку. Викладаємо туди ваш улюблений салат, рибу чи м'ясо. Чого вам...
    Читати далі

  • Курячі грудки в сметані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити курячі грудки Поки варяться грудки що б не втрачати часу обсмажити цибулю з грибами, туди додати сіль, перець Варені грудки нарізати кубиками, додати в обсмажені цибулю та гриби, залишити помішуючи на вогні 7-10 хвилин Додати сметану і накрити кришкою тушкувати на повільному вогні хвилин 15 Приємного апетиту =))))
    Читати далі

  • Картопляні зрази

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопляні зрази (котлети) з м'ясом Очищений і нарізаний великими шматками картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, можна додати спеції для картоплі (перець, чабер, коріандр, паприка, майоран) і зробити пюре. Приготувати начинку. Варіант начинки з печінкою. Печінка вимити, порізати великими шматками і зварити в підсоленій ...
    Читати далі

  • Заливний пиріг за рецептом kuzar (варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Обсмажила фарш на вершковому маслі майже до готовності 2. Картопля отварила і нарізала тоненькими пластинами 3. Дно форми змастила рослинним маслом. Вилила половину тіста. 4. Виклала картоплю, зверху обсмажений фарш, а на фарш потерла плавлений сирок. 5. На начинку вилила другу половину тіста. 6. Випікати в духовці при 180 гр. 30 хв ....
    Читати далі

  • Тортеллини з лісовими грибами у вершковому соусі.

    Другі страви  /  Паста

    Гриби перебрати, ретельно промити і зачистити. Просушити на паперових рушниках. Порізати не дуже дрібно, обсмажити на суміші рослинного і топленого масла. Миті гриби, зазвичай вбирають у себе дуже багато води, тому я спочатку кидаю їх на суху сковорідку і, помішуючи, випарюють, поки не залишиться зовсім мало рідини на дні, а потім ужедобавляю ...
    Читати далі