Ми рекомендуємо

Ви шукали: шаурма

  • Шаурма A & amp; A

    Закуски  /  Бутерброди

    Насамперед ретельно миємо й нарізаємо овочі. Дрібно нарізаємо варену ковбасу і обсмажуємо її на сковорідці. Всі викладаємо на стіл і милуємося цією красою. Викладаємо на стіл півколо лаваша і кладемо на нього 2 листка салату і ковбасу. На ковбасу кладемо нарізані помідори і огірки, зверху поливаємо майонезом. Зверху посипаємо корейскойморковкой ...
    Читати далі

  • Картопляні коржі "Фастфуд по-домашньому" "

    Закуски  /  З овочів і грибів


    Читати далі

  • Буріто з омлетом, пеперонатой та індичкою на сніданок

    Закуски  /  Бутерброди

    Почнемо з приготування пеперонати: Овочі крупно порубати, часник подрібнити, петрушку дрібно нарізати. Розігріти сковороду на середньому вогні, додати цибулю. Згасити до м'якості, інтенсивно помішуючи протягом 5 хвилин. Додати перець, часник, орегано і кумін. Тушкувати помішуючи протягом 10 хвилин. Додати томат. Тушкувати ще 5 хвилин. Розігріти духовку ...
    Читати далі

  • ЕДАЛФАВІТ (російська)

    Інші  /  Інші рецепти

    Вашій дитині набридли в тарілці: звірята, каченята ... машинки ...? Фантазія на нулі? Спробуйте сумістити приємне з корисним! Я пропоную, у вигляді гри навчати дітей алфавітом, але ... які вже мають уявлення про літери, проте ще їх не запам'ятали. Можна з продукту викладати букву на яку він починається. Наприклад, з пельменів можна викласти ...
    Читати далі

  • Каурма

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізають шматками (По 20-25 г), обсмажують в сотейнику, додають ріпчасту цибулю, бульйон і тушкують під кришкою. Потім кладуть томат-пюре або частину передбачених по нормі помідорів. Через 10 хвилин розводять бульйоном або окропом і заправляють товченим часником, помідорами, перцем, рубаною зеленню, сіллю, кип'ятять ще 5 хвилин, після чого ...
    Читати далі

  • Каурма (Смажене м'ясо)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину без кісток нарізають шматочками (За 25-30 г) і обсмажують до готовності. Подають зі смаженою цибулею, посипавши зеленню.
    Читати далі

  • Каурма-шурпа (Суп)

    Перші страви  /  Інші супи

    Ця страва готують так само, як і суп мастава, але без рису і кислого молока.
    Читати далі

  • Каурма Хінгано (М'ясо з гарніром)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізають шматочками вагою 25-30 г, перчать, солять і обсмажують. Потім додають лук, лимонну кислоту, трохи бульйону і тушкують під кришкою до готовності. З борошна, яєць, солі й води готують круте тісто, розгортають його в пласт товщиною до 1 мм і нарізають ромбиками. Відваривши ромбики в підсоленій воді, відкидають на друшляк ...
    Читати далі

  • Каурма (М'ясо тушковане з картоплею)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізають шматочками, обсмажують разом з нашинкованнимцибулею, після чого додають томат-пюре, борошно і продовжують жарение. Потім заливають бульйоном і тушкують до готовності. Під час тушкування кладуть картоплю, нарізану кубиками, сіль і спеції.
    Читати далі

  • Дуже швидкі хачапурі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сулугуні викласти в миску, розім'яти виделкою. Додати сир, рубану зелень і пропущений через прес часник. Приправити перцем і сіллю за смаком і добре перемішати. Лаваш розрізати на великі квадрати. На кожний покласти начинку, згорнути конвертиком і змастити злегка збитим яйцем. Духовку розігріти до 180 * С. Деко змастити маслом, викласти ...
    Читати далі

  • пиріг "Торт-лазанья"

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з грибами і фаршем

    Фарш пережарити з цибулею, додати томатну пасту і згасити, поки не зникне запах пасти хвилин 5. Влити 100 мл. сливок і згасити ще хвилин 5. Одна начинка готова. Подумки або ложкою розділити її на 3 частини. Гриби нарізати тонкими пластинами і згасити з цибулею на сильному вогні до випаровування рідини, кришкою не накривати і не смажити. Влити ...
    Читати далі

  • Сметанний соус

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Тиснемо часник, додаємо в сметану і додаємо перець, щоб маса стала злегка сіруватою (я додавала чорний). Додаємо сіль для смаку. Все перемешваем. Полити готові котлетки, дуже смачно. Соус схожий на соус в шавермой або шаурме.
    Читати далі

  • Курячі нагетси

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Син оголосив суботу вдень домашнього фаст фуду. Тепер цього дня я готую щось з таких страв. Шаверму, шаурму я знайшла на нашому сайті, дуже сподобалися чебуреки від Тамари Агапітової, минулої суботи готувала нагетси. Син купив мені журнал, а там цей рецепт ... Яйце з сіллю збити трохи віночком. Куряче філе вимити й нарізати шматочками ...
    Читати далі

  • САЛАТ "Денер - Кебаб"

    Салати  /  Інші салати

    У салатницю укладаємо шарами - великі листя салату у вигляді пелюстків, потім шар готового м'яса Денер-Кебаб, потім чіпси, шар майонезу (тонким шаром розподілити), листя салату дрібно нарізати або порвати руками, яйця нарізати кубиками, огірок очистити від шкірки, нарізати кубиками (посолити, дати настоятися мін.10, потім злити з них сік, ...
    Читати далі

  • соус часниковий для шаурми

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    - Часник чистимо і тремо на меленькую тертку або тиснемо чеснокодавку - Додаємо до натертого часнику спеції, трави, сметану, майонез і кефір - Все ретельно перемішуємо і даємо приблизно півгодини - годину настоятися Часниковий соус для шаурми готовий.
    Читати далі

  • овочева запіканка з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Кожне філе розрізати на 2 частини. Замаринувати в суміші вина, соєвого соусу і рослинної олії. Залишити на 2:00 в холодильнику. На сухій сковороді 3хв. прогріти сіль і перець, потовкти, натерти курку і залишити на годину при кімнатній температурі. В оливковій олії (1,5ст. Лож.) Обсмажити філе по 3хв. з кожного боку. Баклажан нарізати ...
    Читати далі

  • Мова у вині

    Закуски  /  М'ясні

    Якось гуляла на сторіночці у чудового кулінара. Дуже мене вразило приготування мови. Давно збиралася приготувати, а тут в суботу купила на ринку 2 відмінних мови і згадала про цей рецепт. Відповідно було куплено біле сухе вино. Чоловік сказав, що це просто знущання над вином !!!!! Мова варити у вині !!!!!! Рецепт не ...
    Читати далі

  • М'ясо по-грецьки "?????"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо порізати тонкими смужками, скласти в миску. Спеції перетерти в ступці, часник пропустити через чеснодавілку, додати спеції до м'яса, влити туди ж оливкова олія і ретельно перемішати. М'ясо залишити на кілька годин маринуватися. Приготувати соус тцацікі. Натерти на крупній тертці огірок. Віджати сік з огірка, змішати зі йогуртом, ...
    Читати далі

  • Яловичина з квасолею і овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    А я хочу пригостити вас нашим простим, повсякденним, смачним блюдом, яке готують у нас давно і по різному. Ще в дитинстві я пам'ятаю банки з різнобарвною квасолею, яку вирощували у нас у великих кількостях. Але зараз завдяки компанії Містраль я можу просто піти і купити квасолю на будь-який смак відмінної якості! 1. Квасолю замочити і зварити ...
    Читати далі

  • Шаверна ліванська

    Закуски  /  Бутерброди

    Філе телятини, баранини або птиці порізати на тонкі пласти і витримати в цьому маринаді ніч, після чого обсушити і обсмажити на сильному вогні до напівготовності - до появи золотистої скоринки. Після цього нарізати соломкою, помістити в ємність, накрити фольгою і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин. Інгредієнти длясоуса ...
    Читати далі