Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Картопля з сиром по-селянськи

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді (постарайтеся вибрати нерассипчатую картоплю, бульби якої приблизно однакового розміру). Вимиту зелень подрібніть. Часник пропустіть через прес і змішайте зі сметаною. Сир посоліть, змішайте зі сметаною і зеленню до однорідної кремоподібної маси. Картопля злийте, гарячі бульби розрізаємо ...
    Читати далі

  • Салат "Обжорка"

    Салати  /  Салат з квасолею  /  Салат з білої квасолі

    Квасолю відварити, злити воду дати охолонути. Цибулю нарізати півкільцями моркву натерти на тертці корейської і обсмажити на раст. олії (масла зовсім трошки не переборщити), посолити і приправити чорним меленим перцем, туди ж додати нарізане м'ясо копченого стегенця та притомленим хвилинки 2-3 на повільному вогні. Цибулю з морквою увберуть в себе весь ...
    Читати далі

  • Солоні лимони і салат з червоної цибулі на їх основі

    Закуски  /  Соління й маринади

    2 лимона викласти в каструлю з киплячою водою, варити 5 хвилин. Вийняти, обсушити паперовим рушником і дати охолонути 8-10 хвилин. Після цього, ще теплі лимони, розрізати навпіл, а потім кожну половину на 4 частини (т. Е. Всього повинно вийти 16 часточок). Видалити кісточки і середню білу велику перетинку. Викласти лимонні дольки в широку миску ...
    Читати далі

  • Коттбулар - м'ясні фрикадельки (Kottbular)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ми з сином недавно читали книгу Астрід Ліндгрен "Карлсон який живе на даху" і там сказано, що Kottbullar (по фінськи Linapyorykat) найулюбленіша їжа Карлсона. Син поцікавився, що ж це таке - дивне "коттбулар". Ну що робити, довелося перечитувати в інтернеті купу рецептів, у тому числі і інформацію в вікесловаріке про цій страві ......
    Читати далі

  • Томатні млинчики «ЛІТО ЧЕРВОНЕ»

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Солодкі, м'ясисті, стиглі помідори (наприклад, сорту «бичаче серце», або «де-бару», або «рожевий гігант») розрізати навпіл і натерти на тертці так, щоб шкірка залишилася в руці. Помідорової м'якоті повинно вийти 800 мл. У помідорні масу додати сіль, цукор, перець, збиті яйця, манну крупу, рослинне масло, борошно і крохмаль. Залишити ...
    Читати далі

  • Рибка в банку.

    Другі страви  /  Страви з риби

    У підігріту банку викладати шарами: Лук, порізану півкільцями, терту моркву, філе риби, і знову цибулю і моркву. Посолити, поперчити, додати трохи оцту і ростить. масло. Накрити банку скляній або металевою кришкою, поставити в каструлю з водою (як для стерилізації). Після закипання води варити 20 хвилин.
    Читати далі

  • Курячі котлети з печерицями

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе курячої грудки нарізати не занадто дрібно, невеликими шматочками. Гриби нарізати кубиками. Якщо вирішите додати цибулю, то невелику цибулину дрібно нарізати. Гриби повинні складати 2/3 від обсягу м'яса (вони сильно ужаріваются). Додати яйця, зелень кропу (у мене сухий), крохмаль і сметану, подрібнений зубчик часнику, сіль і перець. Все змішати ...
    Читати далі

  • Шинка смажена з гірчицею і цибулею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Скибочки шинки змастити гірчицею і, виклавши на добре розігріту з жиром сковороду, обсмажити, після чого перекласти на блюдо, а на сковороді підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану кільцями. Поверх кожного скибочки шинки помістити цибулю і посипати подрібненою зеленню. Подають шинку гарячою.
    Читати далі

  • Запіканка з макаронів зі свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізати тонкими, довгими шматочками. Обваляти в спеціях для свинини. Не солити! Залишити полежати 15 хв. Розжарити рослинне масло на сковороді і покласти туди м'ясо. Обсмажити до скоринки, після чого додати рідину (1ст), зменшити вогонь і тушкувати до готовності. Відварити макарони в підсоленій воді, промити, дати стекти воді, додати ...
    Читати далі

  • Курячі кишеньки

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Два варіанти використання картоплі: або просто варимо пюре, що не заправляючи ні маслом, нічим жирним (простацьке) або відварюємо до напівготовності. Беремо стегенця: із зворотного боку тонким ножем акуратно вирізаємо кісточку - це насправді не складно, треба спочатку зробити глибокий надріз до кісточки, потім намагатися вивільнити кісточку, ...
    Читати далі

  • Spatzle - Швабські Шпетцле

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Яйця посолити і збити трохи міксером, додати просеяную борошно і по ложечці воду. Все добре перемішати міксером, щоб грудочок не було. Поставити на вогонь воду і дати їй закипіти. Спеціальне пристосування поставити на каструлю з киплячою водою і видавлювати Шпетцлі у воду. Шпетцлі готові, коли вони будуть плавати на воді. Потім скинути ихв ...
    Читати далі

  • картопля, тушкований з копченостями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищену картоплю нарізати великими кубиками. Лук нашаткувати і попджаріть на маслі, Копчене м'ясо нарізати. Все скласти в сотеёнік, залити водою, щоб вона покрилаіх, додати за смаком сіль, перець, лавровий лист і тушкувати під кришкой40-50 хвилин. СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • "Сирні завитки"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Хоч я і робила половину замісу, все одно тіста виявилося дуже багато, тому, крім "Сирних завитків", я зробила ще й пироги з м'ясом і "Московские плюшки". У мене вийшло 25 завитків, 7 пиріжків і 6 булочок, але тісто ще залишилося, його я пристосувала ще для одного блюда, яке викладу окремим рецептом. Тож почнемо! Як замісити тісто, ...
    Читати далі

  • Котлети гречані з бринзою. Тест Драйв.

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з гречки

    1. У мене мультиварка Maxwell MW- 3802 PK. Перед першим використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією! Перед першим приготуванням промийте всі знімні деталі теплою водою з нейтральним миючим засобом, обсушити і зберіть мультиварку. 2. У мисці змішуємо гречку з цибулею, розкришений сир і порізану зелень. Картоплю почистити і ...
    Читати далі

  • М'ясо по-казахському

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Помити м'ясо і поставити варити. Закипіло - злити бульйон, і залити м'ясо назад гарячою водою кип'яченою, довести до кипіння. Варити на повільному вогні 2-2.5 години, періодично знімаючи піну (якщо буде). У бульйон додати цибулину цілу (залишити на ній один шар лушпиння - для кольору бульйону), перець горошок і перед закінченням варіння покласти лавровий ...
    Читати далі

  • Консервований салат з помідорів і огірків

    Закуски  /  Інші заготовки

    Помідори та огірки беремо у співвідношенні 5: 1. Помідори повинні бути міцними і злегка недозрілими. Я віддаю перевагу брати для салату помідори-сливки і "рожевий гігант". Огірки нарізаємо напівкружечками, помідори часточками. Нарізані овочі перемішувати не треба, щоб зайвий раз не травмувати помідори, а відразу розподілити по літровим банкам. Втрати ...
    Читати далі

  • Пиріжки з капустою. Для тих. хто хоче навчитися.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з капустою

    см. покроковий опис начинка: згасити капусту в сотейнику з цибулею і спеціями до повного випаровування рідини
    Читати далі

  • Рулька "Святкова"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Варити рульку в невеликій кількості води (тільки щоб покрило) протягом чотирьох годин, з додаванням цибулі, гвоздики, лаврового листа, запашного перцю. кореня петрушки 2. Маринувати готову рульку в суміші темного пива, меду, соєвого соусу, можна додати спеції за смаком (я додавала імбир і чорний перець) мінімум 2:00 3. Запекти рульку ...
    Читати далі

  • Рожок омлетний "Едельвейс"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Спекти тоненький омлет на сковороді під кришкою з двох сторін. Виходить дві штуки. Розрізати кожен млинець на дві частини. Приготувати начинку: порізати крабові палички, консервований ананас, натерти на крупній тертці сир. Змішати всі три компоненти і заправити майонезом. Кожен полублінчік згорнути конусом (ріжком) і начинити. Укласти на тарілку ...
    Читати далі

  • Марокканські мсмени

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1 склянку води з молоком перешкодити з сіллю, влити в тазик де знаходиться манка помішаної з борошном і чайної ложки соди, замісити тісто і залишити відпочити хвилин 10. За цей час пропускаємо сир через тертку. Ділимо тісто на кілька частин, у мене вийшло 6 штук, обмазати їх злегка соняшниковою олією і покласти на стіл де теж навазюкала маслом ......
    Читати далі