Ми рекомендуємо

Ви шукали: лобіо

  • Лобіо з грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    З вечора замочити квасолю. Відварити без солі до готовності на маленькому вогні з прочиненими кришкою. Злити воду. У сковороді обсмажити цибулю, (нарізаний чверть кільцями) з печерицями (нарізаними пластинками). Морква посмажити окремо. Все змішати - гриби з цибулею, моркву, квасолю, додати томатну пасту, і ще 5-10 хв тушкувати. Туди ж висипати ...
    Читати далі

  • Лобіо по-гурійськи

    Інші  /  Інші рецепти

    Квасолю можна замочити на ніч. А потім варити до готовності. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, зелень (кінзу, петрушку, кріп), потовкти волоські горіхи з часником. Квасоля приправляємо червоним перцем і сіллю, соеденяет із зеленню, цибулею і горіхами, кип'ятимо ще 2хв. і охолоджуємо.
    Читати далі

  • Лобіо з грудкою курки (індички)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Дві середні цибулини ріжемо дрібними кубиками. 2. Смажимо цибулю на невеликому кол-ве раст. масла, 3. додаємо дві дрібно нарізану зубчики часнику, трохи смажимо разом з цибулею, солимо, 4. додаємо нарізане невеликими шматочками м'ясо, смажимо разом з цибулею і часником хвилини три, не більше, інакше м'ясо буде сухим. 5. Додаємо дві стіл. ложки аджики (обережно, якщо ...
    Читати далі

  • ЛОБІО

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Популярне блюдо грузинської кухні, в перекладі з грузинського «лобія» означає «квасоля». 1. Цибулю і моркву очистити. Солодкий перець вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Потім цибулю і перець і моркву нарізати невеликими кубиками. 2. Волоські горіхи потовкти у ступці в дрібну крихту. На помідорах зробити хрестоподібні надрізи, помістити ...
    Читати далі

  • Фантазія на тему лобіо

    Інші  /  Інші рецепти

    Влити на велику сковороду оливкова олія, добре розжарити, убвавіть вогонь і кинути зерна зіри і тмину порезаний півкільцями цибулю. Поки лучёк кинули швидко ріжемо соломкою (у мене 3х0,5 см) кабачок і додаємо на сковорідку до цибульки Після того як кабачёк трохи підсмажився, кидаємо сл. перець порезаний смужками. Тушкуємо все це на невеликому ...
    Читати далі

  • Лобіо (мій варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. квасоля промити, висипати в салатницю 2. цибулю посмажити в раст. маслі, вилити на квасолю (відразу, гарячий) 3. видавити часник і додати порізану кінзу 4. трохи посолити і перемішати. Все готово. Незважаючи на простоту, дуже смачно.
    Читати далі

  • Рідке лобіо "кіркаш"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Квасолю відварити до готовності. Відкинути на друшляк, відвар зберегти. Нашаткувати цибулю. Обсмажити цибулю на середньому вогні. Додати квасолю і обсмажувати разом 5 хв. Половину квасолі відкласти в тарілку і швидко розім'яти виделкою. Повернути в сковороду. Перемішати, додати прянощі, коріандр і оцет. Розбавити квасоля відваром до консистенції супу, прогрівати ...
    Читати далі

  • лобіо з грудинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    квасолю відварити до напівготовності (залишити трохи води від квасолі), цибулю обсмажити до прозоро золотистого кольору, додати грудинку нарізану кубиками, обсмажити 5 хв, додати помідори (без шкірки) протерті через сито, додати квасолю і тушкувати до готовності квасолі, за 5 хв до готовності додати сіль, перець, хмелі сунелі, часник і кінзу
    Читати далі

  • Лобіані-хачапурі з квасолею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Борошно перемішати з сіллю і дріжджами + кефір (теплий) + сметана + яицо = замісити м'яке тісто. Налити в долоньку трохи подсолнечнечнего масла і "обмити" ім тісто. Ще раз вимісити. Поставити "відпочивати", змастивши його олією, щоб не підсохло. Квасоля перебрати, промити. Залити холодною водою (4-5см над квасолею) і поставити варити. У міру випарювання, підливати холодну (!) ...
    Читати далі

  • Зелене лобіо з яйцем

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Квасоля варити під кришкою 40- 50 хв. Скинути на друшляк (що б вийшла вся вода) Дрібно нарізати цибулю і часник, посмажити на сковороді до золотистої скоринки. Дрібно нарізати всю зелень Цибулю і часник додати в квасоля і тушкувати на повільному вогні приблизно 10 хв Додайте сіль і перець і зелень Розбийте яйце і добре збийте Влийте в каструлю накрийте ...
    Читати далі

  • Салат "Лобіо"

    Салати  /  Інші салати

    Квасолю замочити заздалегідь, краще на ніч і відварити в підсоленій воді 1:00 з моменту закипання, кришку краще не закривати, інакше квасоля втрачає свій колір, варити на повільному вогні. Заправка робиться з оливкової олії (можна брати будь рафінована олія), обсмажених волоських горіхів, зелені кінзи, часнику, солі і меленого чорного перцю. Спочатку ...
    Читати далі

  • салат з квасолі, типу лобіо

    Салати  /  Салат з овочів

    квасолю відварити, кладемо в холодну воду і при необхідності доливати ТІЛЬКИ! холодну воду, не солити. траву порізати не особливо дрібно, горіхи порубати крупно. квасоля охолодити, часник подрібнити, краще його рубати, а не тиснути чеснокодавку. все змішати і залишити на холоді приблизно на 1:00. СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • Лобіо по-вірменськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Розпустити курдючний жир і обсмажити в ньому баранину, копченості, морква, цибуля, додати трохи води, квасоля, всі разом згасити 20-30 хв. Додати спеції, зелень, згасити ще 5 хв., В самому кінці додати томатну пасту, часник, довести до кипіння, настояти під кришкою. Є в гарячому вигляді
    Читати далі

  • зелене лобіо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    покладіть квасолю в каструлю. залийте холодною водою поставте варитися під кришкою 40- 50 хв наріжте цибулю дрібними кубиками, моркву натріть. У великій сковорідці розігрійте масло, покладіть цибулю і моркву смажте, до золотистого кольору. Потім додайте натерті помідори і дайте потомитися 10 хв Часник з сіллю і дрібно нарізаний кінзою зітреш ...
    Читати далі

  • Зелене лобіо з помідорами і горіхами.

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Помідори нарізати кубиками. Покласти в сковороду і тушкувати 5 хвилин. Волоські горіхи подрібнити у блендері, або можна пропустити через м'ясорубку. Зелень подрібнити. Часник видавити пресом. І вже відчуваєте якийсь пішов аромат ?! Квасоля в замороженому вигляді кинути в киплячу воду, відварити 10 хвилин, і відкинути на друшляк. Цибулю дрібно нарізати, додати ...
    Читати далі

  • Лобіо (квасоля по-грузинськи)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Відварити квасолю Лук обсмажити в маслі, додати дрібно нарізану кинзу. Горіхи подрібнити, перемішати з часником, додати порізаний кріп, хмелі-сунелі, червоний мелений перець, сіль. Все перемішати з цибулею і тушкувати кілька хвилин. Зняти з вогню, додати ще часнику і кінзи. Змішати з відвареною квасолею.
    Читати далі

  • Лобіо з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години, поміняти воду і відварити на повільному вогні до готовності. Печериці порізати смужками, обсмажити з порізаним дрібними кубиками цибулею в рослинному маслі. З готової квасолі злити воду (або відкинути її на друшляк). Викласти квасоля до грибів в сковороду, додати трохи винного оцту, перемішати. Зелень ...
    Читати далі

  • Квасоля в стилі лобіо (дуже смачно і швидко)

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю нарізаємо півкільцями Обсмажити в рослинному маслі до напівпрозорої Квасоля разом з рідиною вилити з банок до цибулі Додати томатну пасту і тушкувати, поки рідина не випаруватися на половину Додати зелень, часник, соус, горіхи, гранатовий сік, сіль і цукор Протушкувати ще 10 хвилин Подавати в холодному вигляді (в гарячому теж смакота!)
    Читати далі

  • Пісний (вегетаріанський) паштет або Лобіо

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Відварити квасолю до готовності, цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотого кольору. Часник дрібно порізати (не тиснути) Горіхи теж порізати (щоб відчувалося). Все змішати і пом'яти толкушкой. Додати спеції. Я додала ще дрібку каррі. Остудіть.bon appetit!
    Читати далі

  • Червоне лобіо з маслом

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Попередньо замочену квасолю відварюють, відціджують і заправляють луком, рубаною зеленню, перцем, сіллю.
    Читати далі