Ми рекомендуємо

  • Крекери з горохової муки.

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Духовку розігріти до 180С. Два види борошна змішати з розпушувачем. 2. Додати масло і розтерти суміш в крихту. 3. Додати пропущений через прес часник, молоко, білок, сіль, перець. Замісити круте тісто. 4. Розкачати тісто в пласт товщиною 3 мм, зручно розгортати на пекарської папері. Формою вирізати печиво, викласти на деко. 5 ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • свинина запечена з цибулею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    розрізати шийку на шматки шириною в 5-6 см в окремій мисці змішати отальние інгридієнти залити м'ясо і залишити в холодильнику на ніч на дно вогнетривкого посуду кладемо цибулю порезаний кільцями шириною 2,5-3 см зверху кладемо шматки свинини, залишився маринад нам не потрібен ставимо в духовку нагріту до 250 градусів, через півгодини перевертаємо м'ясо, ...
    Читати далі

  • ФАРШИРОВАНІ зеленою цибулею яйця

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Яйця зварити круто. Розрізати на половинки. Вилучити жовток з половинок яєць. В окремій ємності потоптати нарізаний дрібно зелену цибулю, яєчні жовтки. Заправити начинку майонезом. Можна присолити. Нашпигувати половинки білка фаршем. Витримати в холоді.
    Читати далі

  • яєчка на салі

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Беру 3 яйця і смажу з цибулькою на салі
    Читати далі

  • Коржики з цибулею і весняною зеленню

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто із зазначених інгредієнтів не сильно круто і покласти під чашку, щоб воно відпочило хвилин 25-30. Порізати дрібно зелень. Тісто розділити на 5 -6 частин, потім кожну частину тонко розкачати. Коржик змастити маслом і покласти на неї начинку із зелені. Коржик згорнути рулетиком, а потім "равликом." Трохи прим'яти "равлика" рукою ...
    Читати далі

  • Хліб з цибулею (Скандинавія)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У просіяне борошно додати дріжджі, розтерти до дрібної крихти. Додати сіль, цукор і кмин. Перемішати. Влити цівкою воду і молоко. Вимішати тісто, дати відпочити 20 хвилин. Очистити і дрібно порізати цибулину, пасерувати на маслі близько 2 хвилин. Помістити тісто на стіл, трохи розтягніть руками, викладіть на нього теплий цибулю. Вимісити ...
    Читати далі

  • Гарнір овочевий

    Другі страви  /  Інші гарніри

    На розпечену сковорідку з соняшниковою олією викладаємо кабачок і обсмажуємо. Поки смажиться кабачок режим овочі: Лук-півкільцями Перець-соломкою Помідор-соломкою. У трохи підсмажений кабачок додаємо цибулю. Обсмажуємо. Потім перець. Обсмажуємо. Потім помідор. Обсмажуємо. Солимо і добовляем гранульований часник. Смажимо ще 1 хвилину. Готово! Приємного ...
    Читати далі

  • Салат "Кураж" з апельсинами і цибулею

    Салати  /  Інші салати

    Апельсин очистити від шкірки, розібрати на часточки, нарізати сегментами. Пекінську капусту нашаткувати. Маслини нарізати кружечками. Лук очистити, нарізати кільцями. картинка кроку Для заправки змішати мед, масло, оцет, сіль, перець, орегано. Збити. Викласти в салатник капусту, апельсини, цибулю і маслини. Полити соусом. Дати настоятися 15-20 хвилин. Приємного ...
    Читати далі

  • М'ясний пиріг з цибулею-пореєм

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Змішайте просіяне пшеничне та гречане борошно. Зробіть воронку, вбийте яйця і підливаючи холодну воду замісити тісто. Прямокутну форму змажте рослинним маслом. Викладіть тестів форму, надавіть його руками, по краях підтягніть тісто вгору. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно 30 хвилин. У сотейнику розігрійте ...
    Читати далі

  • Яйця запечена з цибулею

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю і петрушку дрібно нарізати. До бринзі додати зелень і збити блендером. Масло розтопити і додати до бирнзе і зелені. Розкласти на 5 маленьких горщики, додати в кожен по 1 ст. л. води і загасити. Після низько розбити в кожен горщик по яйцю і запікати до моменту поки білок весь біліть.
    Читати далі

  • Гарбузовий хліб з зеленою цибулею і насіннячками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Насіння гарбуза промити, обсушити і обсмажити. Гарбуз очистити і протерти через дрібну тертку. В оригіналі використовується пюре запеченої гарбуза. У чашці змішати тепле молоко, дріжджі, трохи борошна і цукор. Накрити тарілкою і залишити на 10-15 хвилин до утворення шапочки. В іншій чашці просіяти 3 склянки борошна з сіллю. Додати м'якоть гарбуза іперемешать ....
    Читати далі

  • Сирний суп з цибулею

    Перші страви  /  Інші супи

    Плавлений сир нарізати маленькими шматочками і кинути їх у киплячу воду, безперервно помішуючи. Моркву натерти на дрібній тертці, обсмажити на маслі і теж покласти в суп. Вилити туди ж біле вино, додати сіль і перець. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити в киплячому маслі до золотисто-коричневого кольору. Окремо посмажити грінки з білого хліба, ...
    Читати далі

  • Молода картопля з цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, залити водою, довести до кипіння, посолити і на повільному вогні зварити до готовності, воду злити. Поки вариться картопля очистити цибулю, нарізати не крупно. Розігріти в сковороді олію, викласти цибулю і обсмажити до золотистого. Картопля розкласти порційно, зверху викласти цибулю і полити олією в якому він смажився ....
    Читати далі

  • Швидкий (заливний) пиріг з зеленою цибулею і яйцем

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Зелену цибулю промити і нарізати. Лука повинно бути багато, у мене була повна сковорода, злегка прогріти його з маслом, щоб він пом'якшав і осів. Посолити, поперчити, додати нарізані кубиками круті яйця. Масло розтопити, додати цукор і сіль, влити кефір і збиті яйця, борошно змішати з розпушувачем, додати до рідкої суміші, змішати до однорідного ...
    Читати далі

  • Пиріг з цибулею пореєм (варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Холодний маргарин порізати шматочками, перетерти з борошном і тертим сиром, додати яйце. Ще трохи борошна, замісити тісто. Форму змастити. Викласти в тісто форму і розрівняти руками. Наколоти виделкою. Випікати майже до готовності при 180-200 * С. Тим часом приготувати начинку. Цукіні і помідори порізати кубиками, цибулю кільцями, обсмажити ...
    Читати далі

  • Курячі стегенця тушковані з цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Стегенця порізати на 2-3 шматки. Ретельно обмазати гірчицею, каррі (якщо потрібно сіллю). Поставити в холодильник на 30 хв. У цей час цибулю нарізати тонкими (!) Півкільцями, присолити і посипати злегка перцем. "Пом'яти" в руках, щоб з'явився сік. Дістаємо стегенця і обсмажуємо з двох сторін в невеликій кількості рослинного масла до рум'яної ...
    Читати далі

  • Суп з цибулею - пореєм

    Перші страви  /  Інші супи

    Порей нарізати тонкими кільцями, моркву натерти на тертці, помідор порізати кубиками. У глибокій сковороді розтопити масло, викласти овочі і обсмажувати 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. З бульйону вийняти курку, довести його до кипіння і викласти в каструлю з бульйоном овочі зі сковорідки. Проварити при слабкому кипінні 20 хвилин, ...
    Читати далі

  • Омлет з шинкою, цибулею, сиром і помідорами

    Другі страви  /  Омлет  /  Омлет з молоком

    Шинку, помідори, цибуля - порізати кубиком (цибуля і помідор подрібніше, шинку можна побільше. Яйця розбити збити, додати молоко, повторно збити, додати сіль (за смаком можна перець) Розігріти сковороду, додати трохи олії. На гарячу сковороду - лук і шинку, обсмажувати 2-3 хв. до невеликої золотистої скоринки, післячого ...
    Читати далі

  • Біляші

    Вироби з тіста  /  Біляші  /  Біляші з дріжджового тіста

    Цибулю дрібно порізати, додати у фарш, посолити, поперчити за смаком, розвести водою. (у мене молоко) Тісто розкачати на лепешечки. На середину кладемо фарш, защипуємо краю по колу, залишаючи в центрі дірочку. Смажимо в добре розігрітій олії, спочатку дірочкою вниз, потім перевертаємо і смажимо до готовності, поки не з'явиться сік.
    Читати далі

  • СТЕЙК З помідорами та цибулею

    Закуски  /  М'ясні

    нарізаємо масо приблизно 1 см завтовшки солимо, перчимо з двох сторін. в добре розігріту сковороду наливаємо масло (олія повинна розжариться) акуратно укладаємо м'ясо і кожну сторону обсмажуємо по 2-3 хв. помідори і цибулю нарізаємо кільцями. викладаємо м'ясо на деко, на кждий шматок по 3-4 кружечка помідор і лука. У нагрітої до 220 ° духовці випікати ...
    Читати далі

  • Фатір листковий з цибулею (фм "хліб") -

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    1. З борошна, води і солі замісити круте тісто, як для пельменів. Розділити на 4 коржі. Посипати борошном, скласти один на одного і накрити рушником. Дати постояти на 5-10 хв. Кожна коржик, далі розкатана-це один фатір, т. Е. Один коржик. У нас при виході тут вийде 4 фатіра. 2. Цибулю очистити, дуже тонко порізати на півкільця. Пом'яти ...
    Читати далі