Ми рекомендуємо

  • Квасолеві морозиво «Думи про Ірландію».

    Десерти  /  Інші десерти

    1. Квасолю замочити годин на 6, я вранці залила холодною водою, а ввечері після роботи промила набряклу квасолю і поставила варити у свіжій воді. Майже готову квасолю злити, залити молоком, додати пару ложок цукру і на повільному вогні дати молоку вбратися в квасоля. Трохи відсудити і пробити блендером в гладке пюре. Залишити остигати, потім ...
    Читати далі

Ви шукали: штоллен

  • Сирний штоллен

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    А тепер солодке до чаю .. Змішала розтоплене слив. масло, цукор, сіль, ваніль і яйця. Додала сир, цедру лимона, родзинки і горіхи, перемішала. З'єднала борошно з розпушувачем і замісила тісто. Виліпила з нього 3-4 штоллен (я брала половину норми), виклала на пергамент і відправила у вже розігріту до 180 ° духовку на 50-60 хвилин, готово! Розігріла залишився ...
    Читати далі

  • сирний штоллен

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замочуємо родзинки в куантро не менше як на пару годин. Збиваємо м'який маргарин з цукром і ванільним цукром, не вимикаючи міксер, додаємо яйце і цедру. Додаємо сирок, родзинки разом з лікером, цукати і ретельно вимішуємо. Змішуємо борошно з мигдалем і розпушувачем і частинами додаємо в масляну суміш. На змащену маслом папері для випічки ...
    Читати далі

  • сирний штоллен з маком

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Мак заливаємо киплячим молоком, накриваємо і даємо повністю охолонути (якщо не все молоко вбереться, зливаємо надлишки), в блендері пробиваємо мак разом з цукром і 2 ст л апельсинового лікеру. Ізюм заливаємо які залишилися лікером і даємо настоятися. Збиваємо вершкове масло з медом, не перестаючи збивати додаємо яйце, сирний сир, ванільний цукор, ...
    Читати далі

  • Різдвяний штоллен

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Сухофрукти промити, залити коньяком (можна бренді, віскі) і прибрати мінімум на добу, щоб вони ввібрали алкоголь. Я збиралася піч штоллен приблизно тиждень. Весь цей час вони стояли у мене в холодильнику. Для опари: Дріжджі розвести в теплому молоці, додати борошно, розмішати, накрити ємність кришкою і прибрати в тепло для бродіння приблизно на 2,5-3 ...
    Читати далі

  • штоллен класичний

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Цукати, родзинки, вишню, брусницю, мендаль помістити в контейнер, залити ромом, щільно закрити кришкою і залишити на ніч при комнотной температурі. Іноді струшуючи, не відкриваючи кришки, контейнер. Для опари дріжджі перетерти з борошном, додати цукор, розвести молоком і залишити на 20-30 хв. до підйому дріжджовий "шапочки". Для тіста борошно висипати в чашу ...
    Читати далі

  • Штоллен (варіант)

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Мигдальний крем Збити 125 г несолоного слив. масла кімнатної температури і 125 г дрібного цукру в пишну бліду масу. Додати 125 г мелкомолотого мигдалю і збити ще раз. Додати 25 г борошна і, продовжуючи збивати, додати по черзі 2 яйця. Додати 2 великі ложки рому. Крем повинен вийти однорідний і повітряний. Щільно закритий зберігається ...
    Читати далі

  • Простий Різдвяний Штоллен

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Масло, цукор, ванілін, сіль, перемішати. Додати сирну масу, яєчка, перемішати. Всипати борошно, перемішану з розпушувачем і замісити тісто. Розкачати тісто в прямокутник 30 * 40см. Макову масу змішати з яйцем і нанести на тісто, відступивши від краю 2см, по всій поверхні распределмть мигдаль, потім натертий на тертці марципан і скачати ...
    Читати далі

  • Різдвяний штоллен (Christstollen)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Муку всипати в миску, зробити поглиблення і розкришити туди свіжі дріжджі. Залити теплим молоком і добре перемішати. залишити тісто відпочивати на годину в теплому місці. масло розтопити і домісити до тіста, додати цукор і прянощі. Добре перемішати. залишити відпочивати на годину в теплому місці. мигдаль обсмажити, родзинки залити окропом - дати наполягатимуть ...
    Читати далі

  • Простий Різдвяний Штоллен

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для тіста розводимо дріжджі з теплим молоком і половиною цукру. Я в опару відразу додаю частину борошна, вимішую і залишаю хвилин на 20. Потім збиваю яйце з цукром і сіллю, і додаю в тісто. Просіваю борошно з ваніліном і додаю розм'якшене масло. А цедру то ... не забудьте покласти. Ну нехай підніметься в теплому місці пару разів. Горіхи, ...
    Читати далі

  • Штоллен з маком, марципаном та в'яленої журавлиною для Елли // Mohnstollen

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Добрий день! Елл, як обіцяла, виставляю штолень для тебе! Одне не можу пообіцяти вже відразу- чекати, поки він визріє три дні, у нас ніхто не дозволить, тому розповісти, як він себе поведе через цей час, не можу, обіцяють більш насичений смак, твори-пробуй-розповідай! Всю борошно просіваємо в ємність, робимо лунку, вливаємо туди молоко (125 мл.), ...
    Читати далі

  • Штоллен з в'яленою журавлиною і фундуком

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Журавлину замочити в ромі на 4:00. Вершкове масло дістати з холодильника, залишити при кімнатній температурі. Фундук підсушити в духовці при температурі 180 град. 10-15 хв., Остудити. Очистити від темної шкірочки. Подрібнити в блендері (імпульсний режим) у велику крихту. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровим піском, додати яйце, ванільний ...
    Читати далі

  • Баварські сирні різдвяні Кноделя

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру


    Читати далі

  • Свердловський кекс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1) Ізюм та вишню попередньо замочіть в коньяку (або солодкому вині). У чому б ви не збиралися замочувати родзинки, в першу чергу промийте його гарячою водою. Пропустити цей крок можна тільки в тому випадку, якщо у вас найсвіжіша партія м'яких і ароматних сухофруктів. Переберіть родзинки, звільніть його від сміття, засохлих живців. Покладіть родзинки і ...
    Читати далі

  • Різдвяний штолень

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Підготовка: Залити родзинки і дрібний родзинки без кісточок ромом і залишити на ніч просочуватися. 2. Дріжджове тісто: На наступний день підігріти молоко. Просіяти борошно в миску. Зверху викласти дріжджі. Додати молоко, цукор, ванільний цукор, сіль, ароматизатор, яйця і масло або маргарин і перемішати за допомогою міксера (встановивши насадку з гачком ...
    Читати далі