Ми рекомендуємо

  • Торт "Мюзикл"

    Десерти  /  Торти

    Ганаш: Нарізати шоколад на дрібні шматочки. Вершки нагріти до 90 "С і помістити в них нарізаний шоколад, дати постояти 2-3 хвилини і перемішати до однорідної гладкої маси, додати коньяк і знову перемішати. Відставити в сухе і прохолодне місце. Просочення: Розмішати цукор у воді, довести до кипіння, відставити в сторону і дати охолонути. Змішати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Сирно-овочевої торт

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Цибулю і часник дрібно ріжемо, цукіні (разом з шкірою) ріжемо полукружьями, у квасолі відрізаємо кінчики і ріжемо приблизно по 3-4 см. У шпинату і базиліка видаляємо стебла. У сковороді (середній вогонь) на оливковій олії обсмажуємо цибулю (бл. 5 хв), додаємо цукіні, порей і квасоля, смажимо ще 5-6 хв., Додаємо часник, смажимо ще хвилину, знімаємо з вогню, закриваємо ...
    Читати далі

  • запіканка "Літній етюд"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Сочевицю залити холодною водою, довести до кипіння і варити ~ 15-20 хв., Потім відкинути на друшляк. 2. Нарізати цибулю і 2 черешка селери дрібними кубиками, а часник подрібнити. Потім підсмажити все на оливковій олії. 3. Дрібно потовкти горіхи, 4. змішати з відвареної сочевицею і обсмаженими овочами. 5. В отриману масу розкришити ...
    Читати далі

  • Капустяні мішечки з диким рисом, овочами, грибами, м'ясом і без м'яса

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Дикий рис зварити до готовності (можна взяти і звичайний білий рис). Гриби дрібно нарізати, додати часник через прес і обсмажити на олії. Болгарський перець, очищені від шкірки помідори, зелена цибуля дрібно нарізати і додати до грибів, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності. Додати зварений дикий рис і сіль. Перемішати ....
    Читати далі

  • рибка запечена в рукаві і вершково-креветковий соус

    Інші  /  Низькокалорійні страви

    1. Очищену рибу (можна з головою, але я більше люблю без) вимити, висушити паперовим рушником. Зробити невеликі надрізи з двох сторін рибки, натерти сіллю і перцем (і черевце теж), скропити оливковою олією. 2. Начинити черевце рибки дрібно порізаною зеленою цибулею, часточками лимона і гілочкою кропу. 3. Укласти рибку в пакет для запікання, ...
    Читати далі

  • Рулет з ковбасою і горошком

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Нарізаємо цибулю дрібно ... половину кладемо в каструлю ... Картоплю варимо "в мундирі", натираємо на крупній тертці разом з сиром. Додаємо горошок. Нарізаємо тоненькими квардарікамі ковбасу. Тоненькими дрібненькими шматочками нарізаємо помідор. Дрібненько нарізаємо яйця, попередньо зварені круто. Солимо і додаємо майонез, щоб вийшов "не сухий" ...
    Читати далі

  • Айсбайн

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спосіб приготування Блюдо це широко поширене в "мясоедящей" і "півопьющей" Європі. У Польщі це називається "голонка", в Чехії - "печене коліно", у Німеччині - "айсбайн" або "швайнехаксен". З'їсти його відразу, в один присід, практично неможливо, т. Е. Споживання його увазі достатню кількість часу для душевної бесіди і ...
    Читати далі

  • Вареники з квасолею.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Білу квасолю перебрати, промити і замочити на 4-6 годин. 2. Залити холодною водою і поставити варитися. 3. Після закипання зняти піну і варити, підливаючи по півсклянки холодну воду кожні 10 хвилин. Тричі підлити, після чого варити до готовності. 4. Готову квасолю відцідити і залишити остигати. 5. У часнику відрізати денце і неочіщеннимзапечь ....
    Читати далі

  • Плов з лісовими грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку потрібно взяти рис і замочити його у воді. Потім гриби добре вимити, порізати не дуже дрібно. Розігріти в сковороді олію і покласти гриби, щоб випарилася вся рідина. за цей час порізати цибулю півкільцями, якщо цибулини великі або кільцями, якщо цибулини дрібні (як у мене свіженькі, прямо з грядки). цибулю положітьк ...
    Читати далі

  • Рибник

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Відварюємо саго в підсоленій воді, хвилин 7, промиваємо холодною водою. Цибуля ріпчаста, не шкодуємо, чим більше, тим краще, ріжемо квадратиками, тушкуємо в маслі. У будь-якому, але у вершковому смачніше. Змішуємо цибулю з саго. Дівчата, вибачте, не можу сказати скільки чого - все на око і на смак! Рибу беремо жирну, без кістки. У мене сом і судак. Якщо брати ...
    Читати далі

  • Гороховий суп з копченостями

    Перші страви  /  М'ясні

    Залити горох холодною водою. Залишити на годину, кожні 20 хвилин міняючи воду. Почистити і дрібно нарізати цибулю, моркву натерти на тертці. Налити в сковороду масла, підсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати моркву і обсмажувати ще трохи, поки вона не стане м'якою. Беремо каструлю. Додаємо до гороху реберця (якщо вони в каструлю влазять, -...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі гомілки з малиновим соусом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Для приготування малинового соусу влити в каструлю курячий бульйон і вино. Додати промиту і перебраний малину, цукор і лавровий лист. Довести до кипіння і готувати на середньому вогні близько 10 хвилин. Прибрати з каструлі лавровий лист, додати рубану м'яту, посолити, поперчити і через хвилину зняти з вогню. Гарячим протерти через сито. Прибрати ...
    Читати далі

  • Печена лососева форель з авокадной-кроповим соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Розігріти духовку до 180 градусів Цельсія Риба повинна бути почищена і випотрошена, але залишитися при голові і хвості Сполоснути рибу всередині і зовні проточною водою, але не обсушивать Посипати рибу всередині сіллю і перцем Заповнити черевце часточками лимона, зеленою цибулею і гілочками кропу Приготувати дуже довгий лист пергаменту, рази в 3 длинне, ніж ...
    Читати далі

  • М'ясо, запечене в горщику з фруктами

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Розігріти духовку до 190 градусів. Підрум'янити в маслі м'ясо протягом 10 хв. і викласти його на тарілку. 2. Зібрати зайвий жир, залишивши на дні кострюлі 2 ст. л. масла. Пасерувати на ньому цибулю хвилин 5, поки не стане м'яким. Влити бульйон і все перемішати. 3. Покласти в каструлю з цибулею м'ясо, корицю, лавровий лист, апельсинову цедру, повільно довести докіпенія, накрити ...
    Читати далі

  • Щука фарширована. Таки да!!!!!!!!!!!!! Здійснилося !!!!!!!!!!

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Зловити або вдало купити свіжу велику щуку. Акуратно очистити від луски, не пошкодивши шкіру. Видалити зябра і вийняти нутрощі через горловину. Зробити надріз навколо голови-НЕ відрізаючи голову зовсім. Перерубати хребет біля основи голови. Пальцями відокремити шкіру від м'якоті, пропіхівая пальці всередину. Потягнути шкіру і зняти її панчохою, ...
    Читати далі

  • Холодне з куріпок

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У обливаний глиняний горщик покласти на дно нарізаний скибочками шпик. Очищених, обпалених, випотрошених і вимитих куріпок розрізати на порційні шматки і укласти в горщик поверх шпику, пересипаючи шматочками шпику, рубаним сирим луком, горошинами перцю і лавровим листом. Залити червоним вином. Замазати горщик товстим шаром житнього тіста умістили ...
    Читати далі

  • баклажани зі смаком грибів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Очищаєте баклажани від шкірки, ріжете соломкою (як картоплю фрі), кладете в миску, додаєте яйця і добре розмішуєте. Залишаєте на годину. Окремо на сковорідці обсмажуєте цибулю. Потім берете каструлю, викладаєте туди баклажани і тушкуйте майже до готовності (вони повинні стати такого сіро-коричневого кольору, не лякайтеся). Потім окремо розминаєте ...
    Читати далі

  • Суп пюре із селери

    Перші страви  /  Супи-пюре

    У каструлю, де будемо варити овочі, налити олії і покласти шматочок вершкового масла, порізати цибулю, моркву і тушкувати до золотистого кольору порізати картоплю і селеру на кубики, як цибуля підсмажився покласти овочі і залити гарячою водою, посипати вегетой і перцем, можна покласти овочевий кубик, тоді не соліть, т. к. в кубику вже є сіль. Води має ...
    Читати далі

  • Святковий рисовий торт по-тайськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для приготування цього торта потрібно спочатку відварити й остудити рис "Індіка" ТМ Містраль. Для заправки рису приготуємо маринад. Коріандр і зіру обсмажити на сухій сковороді до появи характерного запаху. Аромат буде приголомшливий. Розтерти їх в ступці разом з лемонграсу і додати до цих спецій 1 ч. Л. меду, 2ст. л. соку лайма і 1 ст. л ....
    Читати далі

  • Пропоную універсальний спосіб виготовлення котлет ...

    Інші  /  Інші рецепти

    Розповім на прикладі риби. Я купую чехоня морожену (коштує приблизно 40 р. За кіло) - 1500 г. (приблизно, можна 1 або 2 кг). Не розморожуючи замочую в каструлі в гарячій воді з під крана хвилин на 10. Далі вона дуже добре чиститься від луски руками. Відрізаю голову разом з прилеглими до неї плавниками і дістаю кишки (ікру залишаю) ....
    Читати далі

  • ЛІТНІ РАДОСТІ 4: Борщ зі шкварками і грибами.

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з грибами

    З курячих гудок (на повільному вогні!) Відварити бульйон (довести воду до кипіння, а потім знизити Т до 3,5 на електрічской плиті). Варити приблизно 30-40 хв. (фото 1) Зняти бульйон з вогню. М'ясо вийняти з бульйону і нарізати на великі шматочки. Відкласти. Картоплю і моркву очистити щіткою під проточною водою. Картоплю нарізати великими частками, ...
    Читати далі