Ми рекомендуємо

  • Заливний пиріг з рисом, рибою і не тільки

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Філе риби дрібно порубати, цибулю очистити, дрібно порізати, обсмажити на олії цибулю, потім додати рибку, обсмажити до готовності, охолодити, посолити по-смаку. Відварити в підсоленій воді рис, охолодити. Порізати зелена цибуля, яйця, додати рибу і рис, розмішати начинку, якщо потрібно підсолити. Далі приготувати тісто, для цього, збити виделкою яйцас ...
    Читати далі

Ви шукали: кесаділья

  • Кесаділья

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо відварюємо в підсоленій воді, помідор бланшируємо. Нарізаємо дрібними кубиками всі інгредієнти Обсмажуємо до прозорості цибулю Додаємо інші продукти, смажимо ще хвилини 3-4 Потім томат-пасту, спеції, сіль за смаком. Перемішуємо до однорідної маси і тушкуємо 2-3 хвилини. Залишаємо сковороду в сторону щоб начинка злегка охолола. На тортилью насипаємо ...
    Читати далі

  • Кесаділья

    Закуски  /  Бутерброди

    Замарінуем курку: додамо оливкова олія, часник, сушену кинзу і відставити убік. Поки будемо нарізати і готувати інше, курка якраз встигне замаринуватися. Нарізаємо пір'ям цибулю і злегка обсмажуємо, потім додаємо нарізану кубиками помідор, щіпку зіри, сушеної кінзи і табаско. Залишаємо трохи притушити, а в цей ...
    Читати далі

  • Кесаділья

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Кесаділья це одне з національних страв Мексики. Див. Кроки:
    Читати далі

  • Кесаділья (простий, домашній варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Обсмажуємо в суміші рослинного і вершкового масла нашатковану цибулю (стать цибулини) з половиною солодкого перцю до м'якості. Викладаємо в окрему тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо фарш курячий, додаючи в нього приправи за смаком і томатну пасту з червоним перцем для гостроти. Готуємо фарш до випаровування рідини. Розігріваємо тортилью в СВЧ, ...
    Читати далі

  • Хибна кесаділья

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Листкове тісто розгортаємо. Вирізаємо за допомогою тарілки кола. Змащуємо італійським соусом. Ріжемо помідор, окіст, трьом сир. На тісто викладаємо помідор потім окіст і посипаємо сиром. Ставимо в духовку на 25 хвилин. Подаємо зі сметаною.
    Читати далі

  • Кесаділья "по нашому" адаптований варіант

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сир натерти на крупній тертці, змішати з дрібно нарубаної зеленню, приправити чорним перцем. На половину коржі викласти сир із зеленню, прикрити зверху другий (вільної) частиною коржі. Сковороду розігріти, корж смажити з двох сторін до моменту як сир почне слега плавитися.
    Читати далі

  • Кесаділья з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для приготування коржів Тортілья: Борошно, сіль, розпушувач, цукор змішати, додати рослинне масло і розтерти. Поступово додати воду, замісити м'яке, що не липке тісто. Залишити тісто на 20 хвилин. Розділити тісто на 10-12 частин, з кожної частини розкачати корж. Кожен коржик готувати на добре розігрітій сковороді без масла, кожну ...
    Читати далі

  • А-ля кесаділья з куркою і ананасом

    Закуски  /  Бутерброди

    1. Куряче філе посолити, поперчити і обсмажити на олії до золотої скоринки. Остудити і нарізати невеликими шматочками. 2. Сир натерти на дрібній тертці. 3. Лаваш розрізати на 3 частини. 4. На одну частину викласти сир, на сир шматочки курки, потім шайбу ананаса, і зверху засипати сиром. Лаваш підвернути. 5. Перекласти на сковороду з розігрітим рослинним ...
    Читати далі

  • Кесаділья. Гаряча пшеничне коржик з курятиною і сиром.

    Закуски  /  М'ясні

    1. Курячі грудки відварити в підсоленій воді з цибулею, морквою і селерою. Остудити. 2. Для гуакомоле: подрібнити м'якоть авокадо, додати подрібнений Чилі і помідор, сіль, перець і сік лимона за смаком. Можна додати роздавлений часник. 3. Для вершково-томатного соусу: змішаємо подрібнений цибулю і помідори з вершковим сиром, приправимо соком ...
    Читати далі

  • А-ля кесаділья з соусом песто, куркою, шинкою (домашній фаст-фуд)

    Закуски  /  М'ясні

    1). Лаваш змастити соусом песто (розмір коржі залежить від Вашого апетиту). На одну сторону коржа покласти натертий на крупній тертці сир, на сир - нарізане запечене м'ясо курки, на м'ясо - сир, накрити другою половиною коржа, і обсмажити коржик з двох сторін по 2 хвилини на міксі вершкового масла і оливкової (на кожну лёпешку розтоплюємо. ..
    Читати далі

  • Кесаділья з персиком, куркою і сиром Гауда

    Закуски  /  М'ясні

    Нагрейть сковороду на середньому вогні. Покласти 1 корж на сковороду і викласти шарами сир, половину очищеного і нарізаного персика і половину відвареної курки. Готувати поки коржик не стане золотисто - коричневої і поки сир не розплавиться. Скласти коржик навпіл і подавати. Повторити процедуру з другою коржем і іншими інгредієнтами ....
    Читати далі

  • Тортілья, тортійя-мексиканський хліб (домашній)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Усі сухі інгредієнти змішати, додати рослинне масло. Поступово додати воду, замісити м'яке, що не липке тісто. Накрити рушником і залишити тісто на 15-20 хв. Готове тісто розділити на 10 частин. Кожну частину розкачати в тонкий диск. Обсмажити на середньому вогні, на сухій сковороді по 40-60 сек. з кожного боку. Сильно не підсмажуйте! Вони ...
    Читати далі

  • Тортілья + Мексика

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарізаємо філе і шаткуємо цибулю. Обсмажуємо на олії оливковій IDEAL PURE, додаємо часник, солимо і перчимо до смаку. Цим часом підготуємо інші інгредієнти для начинки. Сир натерти на крупній тертці. Томати нарізати скибочкою. З'єднати разом обсмажене філе з цибулею, томати, сир і зелень. Перемішати. Викласти начинку рівним шаром на одну ...
    Читати далі