Ми рекомендуємо

  • Заливний пиріг з рисом, рибою і не тільки

    Закуски  /  Заливне  /  Заливний пиріг

    Філе риби дрібно порубати, цибулю очистити, дрібно порізати, обсмажити на олії цибулю, потім додати рибку, обсмажити до готовності, охолодити, посолити по-смаку. Відварити в підсоленій воді рис, охолодити. Порізати зелена цибуля, яйця, додати рибу і рис, розмішати начинку, якщо потрібно підсолити. Далі приготувати тісто, для цього, збити виделкою яйцас ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Капусние мішечки. Варіант №2.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Листя капусти обсмажуємо на сковорідці з двох сторін. Філе сьомги нарізаємо смужками, ікру чистимо від пленочки і збиваємо міксером, солимо, перчимо і поливаємо лимонним соком. У розігріту сковорідку, наливаємо невелику кількість олії оливкової і тушкуємо філе з ікрою (приблизно 5 хвилин не більше). На листя капусти висипаємо нашу масу і робимо ...
    Читати далі

  • Пиріг з рибою і яйцями

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: У кефір покласти соду, погашену оцтом, перемішати Додати сіль, цукор, яйце, перемішати Туди ж розм'якшений маргарин (Не розтоплювати) підсипати муку і замішуємо тісто. Тісто викласти на стіл і додатково ще підсипати (трохи) борошна і місити 5-10 хв. Тісто має бути м'яке. Муки багато не підсипати, довго не місити, щоб виріб не було ...
    Читати далі

  • БАКЛАЖАНИ в соусі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Бланширувати баклажан - кинути в киплячу воду на 2-3 хвилини. 2. Злити гарячу воду і охолодити під струменем холодної води. 3. Порізати на кружальця товщиною 10-12 мм. 4. Запанірувати кружечки баклажана в борошні, змішаної з сіллю і перцем. 5. На розігрітій толстодонной сковороді обсмажити їх з обох боків, пару раз перевертаючи, ...
    Читати далі

  • Горох колодкою

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Горох варять, додають моркву, ріпу і цибулю, овочі розварюють, протирають, заправляють сіллю і перцем, вдруге протирають і охолоджують. Конічні формочки змащують рослинним маслом, щільно наповнюють овочевим пюре і викладають його на блюдце. При подачі поливають рослинним маслом і посипають зеленою цибулею. Навколо кладуть гірками прогрітий в ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Просіяти борошно в миску. Жовток покласти в склянку, налити воду, щоб вийшло 3/4 склянки, додати сіль, все розмішати. Воду потихеньку лити в борошно, одночасно розмішуючи воду круговим рухом руки. Потрібно домогтися, щоб борошно утворила з водою грудочки-пластівці. Потім вилити в тісто рослинне масло і замісити тісто, якщо тісто буде ...
    Читати далі

  • "Овочевий Суп з М'ясними Кульками"

    Перші страви  /  М'ясні

    Змішуємо яловичий і свинячий фарш, солимо і перчимо, формуємо мокрими руками не великі кульки! Тонко ріжемо цибулю порей, морква, селера, крупніше ріжемо картоплю, свіжі гриби, броколі, солодкий перець! Рубаємо зелену кінзу, тонко ріжемо цибулю зелений, розчавлює і дрібно ріжемо часник! Ставимо на вогонь каструлю з курячим бульйоном і доводимо до кипіння, ...
    Читати далі

  • Паштет з нуту і червоної квасолі з гранатом

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Квасоля і нут замочуємо окремо на ніч. Зливаємо воду. І кожен окремо варимо в чистій воді з лавровим листом до готовності (близько 1:00). 1 цибулину нарізаємо тонкими кільцями і замаріновиваем (додаємо оцет, цукор і сіль) Другу цибулину дрібно нарізаємо. Часник подрібнюємо. І обсмажуємо їх на рослинному маслі. Коли квасоля і нут ...
    Читати далі

  • Краби

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Фарш готуємо, як на котлети: гарненько перемішати з яйцем і цибулею і приправити. Фарш можна "побити": беремо в руку трохи фаршу і кидаємо з силою назад в тарілку, щоб не залишилося "шматочків". Напевно, всі так роблять, але я нещодавно дізналася :) Далі: спагеті намочити в теплій воді (нехай полежать там пару хвилин, але щоб не "зварилися"). Якщо ...
    Читати далі

  • Піца «Для двох»

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Просіяти борошно, додати в неї дріжджі, сіль, перець і цукор. Все перемішати. Потім влити молоко, масло, злегка збите яйце і ретельно вимісити тісто. Поставити в тепле місце, дати тісту піднятися, потім обмять, дочекатися, поки воно підніметься ще раз. Крабів відварити, порізати на дрібні шматочки. Гриби обсмажити на вершковому маслі. Помідори порізати ...
    Читати далі

  • Hotdog-Hotfish

    Закуски  /  Бутерброди

    Для початку про рибних паличках. Я брала напівфабрикати, але на сайті є багато рецептів, за якими можна їх приготувати вдома. Так от якщо це напівфабрикат, то приготувати по інструкції на упаковці. Я їх запікала в духовці, а якщо ви хочете приготувати ці рибні палички самі, то виберіть сподобався вам рецепт і готуйте. Приготовлені рибні ...
    Читати далі

  • Каша картопляно-круп'яна з салом (Шпик)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Нарізаний шматками картоплю кладуть на дно каструлі, засипають крупою, потім вливають воду і варять до готовності. Гарячу кашу товчуть до отримання однорідної маси, подають з вершковим маслом і підсмаженою на салі цибулею. Окремо подають молоко.
    Читати далі

  • "Доступно кожному"

    Інші  /  Інші рецепти

    САЛАТ: -гріби промити, порізати, з'єднати з нарізаним луком- заправити олією. РАГУ: -гріби промити, зняти пленочку з щляпкі і ніжки, опустилася ть в гарячу воду варити хвилин-10, вийняти порізати на кусоч ки. Порізану цибулю, натерту моркву обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, за 5хвилин до готовності покласти томат пасту. До речі я тут смажила ...
    Читати далі

  • Листковий омлет

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Суть омлету - всі разом смажиться на половині сковорідки: поки смажиться права сторона сковорідки, заливаєш ліву. Потім обсмажену праву перевертаєш на ліву. А на звільнилася стороні смажиш наступний шар. Потім вже ліву сторону перевертаєш на праву. 1-й шар - На половині сковорідки (припустимо на правій) обсмажуємо мяско іліколбаску, ...
    Читати далі

  • Рябчик, запечені з сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти духовку. Збити білок з сіллю. В окремому посуді змішати панірувальні сухарі, тертий сир, борошно, червоний перець. Намазати рябчиків білком, обваляти в сухарях. Запікати близько 35 хвилин до золотистого кольору. Готових рябчиків посипати зеленню і цибулею.
    Читати далі

  • Пельмені зі шпинату

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шпинат злегка розморозивши прокрутити на м'ясорубці. Цибулю порізати дрібно і обсмажити на олії. Змішати шпинат з цибулею. Посолити і поперчити. Зробити Вареничне тісто. І наліпити невеликих пельмешек з фаршем з шпинату. Готові пельмені злегка полити розігрітим рослинним маслом. Смачного!
    Читати далі

  • Шашлички по-домашньому (на шпажках)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Останнім часом я часто став готувати домашні шашлички на дерев'яних шпажках з філе індички, або курячого філе. Вони виходять дуже ніжні, соковиті, легкі та смачні. Готуються елементарно, швидко, виглядають на блюді красиво і апетитно. Нового в їх приготуванні я звичайно нічого не скажу, все дуже просто. Порізане на шматочки філе я мариную ...
    Читати далі

  • Картопля, тушкована з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати страву так само, як описано в рецепті «Тушкована картопля», але перед тушкуванням додати свіжі білі гриби або печериці, попередньо обсмажені з цибулею, і замість томатного соусу залити картопля червоним соусом.
    Читати далі

  • Рум'яні млинці з смачною начинкою

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Напевно, багато хто любить пиріжки з цибулею і яйцем, але далеко не всі люблять витрачати час на ліплення цих самих пиріжків. Я пропоную спрощений варіант цієї страви, але не менш смачний)))
    Читати далі

  • Котлети в листі цибулі-порею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, картоплею і часником. Вбити яйце, посолити, поперчити і добре вимішати фарш. Обробити з нього маленькі котлетки і обсмажити їх в олії до золотистої скоринки з обох сторін. Розібрати цибулю-порей на листя і обдати їх окропом. Відкинути на друшляк, злити залишки рідини ...
    Читати далі

  • Млинчики (оладки) "Чіполіно"

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Лук нашаткувати соломкою, пасерувати в олії до золотистого кольору в глибокому посуді. Влити холодне молоко, від цибулі воно нагріється (температура для замісу тіста не повинна перевищувати 40 гр.). З усіх інгридієнтів замісити тісто для млинців (як у мене) або для оладків (погустіше), дати тісту підійти. Піч без додавання олії. Можна ...
    Читати далі