Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Баранина під пікантною крихтою / Прованс

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Добрий день! Дуже ароматне і смачне м'ясо вийшло, варто спробувати! М'ясо промити і обсушити. Перець грубо подрібнити в ступці (за смаком, у мене 20 горошин). Обсмажити м'ясо швидко з обох сторін, приправивши. Перекласти його у форму для запікання. На маслі обсмажити порізаний крупно цибулю і часник мелкопорубленной, додати розмарин, ...
    Читати далі

  • Рулетики з салату

    Салати  /  Салат з овочів

    Желатин залити 1 ст. ложкою води для набухання. Листя салату вимити і висушити. Зелену цибулю вимити. Горіхи подрібнити, трохи залишити для прикраси. Сир розкришити. Цибулю дрібно порізати. Желатин розчинити на водяній бані. Додати розкришений сир і перемішати. Дати охолонути, змішати зі сметаною, цибулею і горіхами. На харчовій плівці разложітьсалатние ...
    Читати далі

  • Холодний велюте з ріпки, шпинату, сьомги і вершків

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Очистити ріпки, порізати і залити окропом на 10 хвилин (прибрати гіркота) У каструлю влити оливкове масло Цибулю і часник дрібно порізати Обсмажити в каструлі і всліть бульйон, всипати ріпку, посолити і поперчити Накрити кришкою і протушкувати 15 хвилин Занурювальний блендер збити, додавши шпинат Додати вершки і довести до кипіння Зняти і остудити Сьомгу і ...
    Читати далі

  • Тартар з подкопчённой форелі та ікри тріски. Закуска на мільйон!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Ріпчасту цибулю почистити і дрібно нарізати, скропити соком лимона, присипати цукровим піском і дрібкою солі, пом'яти руками до виділення соку, залишити на кілька хвилин, поки будемо нарізати форель. 2. Подкопчённую форель відокремити від шкіри, видалити кісточки, якщо вони є, нарізаємо форель дрібним кубиком (зі стороною 3-4мм). 3. Змішуємо нарізану ...
    Читати далі

  • Куряче філе з хурмою "Їжа Богів"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудки нарізати невеликий соломкою. Посолити, додати спеції, нарізану крупною соломкою цибулю, перемішати. Залишити на 1:00 при кімнатній температурі. Хурму очистити від шкірки і насіння, нарізати великими кубиками. Волоські горіхи подрібнити в кавомолці. У сковороді нагріти вершкове масло, вкласти грудки з цибулею. Загасити на повільному вогні при ...
    Читати далі

  • САЛАТ з проростками, Нектаринка і ананасом ...

    Салати  /  Інші салати

    Проростки соєвих бобів промити і дати стекти воді. Зелену цибулю нарізати дрібними кільцями. Стебла селери вимити і тонко нарізати. У Нектаринка видалити кісточку і нарізати шматочками. Почистити і нарізати ананас кубиками. Змішати фрукти в мисці з соєвими проростками, зеленою цибулею і селерою. Для заправки змішати в невеликій мисці оцет, ...
    Читати далі

  • Тушкована капуста з качкою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качку порізати порційно і обсмажити в каструлі з товстим дном до золотистої скоринки (смажити без масла). Приправити перцями, травами і посолити. Додати 3 ст. л. води і тушкувати качку до готовності (приблизно 1-1.5 години). Готову качку викласти на блюдо. Капусту нашаткувати довгою соломкою, цибулю чверть кільцями, моркву тонкою соломкою (і ніяких ...
    Читати далі

  • Сир з риби

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу зварити в молоці, посоливши за смаком, з лавровим листом і цибулею. Філе пропустити 2 рази через м'ясорубку або подрібнити в комбайні. Отримане пюре розтерти з маслом, сиром, гірчицею, перцем. Викласти масу на довгасте блюдо, надавши форму риби, ложкою зробити зверху візерунок у вигляді луски.
    Читати далі

  • Копитко

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю подрібнюють на тертці і з'єднують з сіллю, борошном, содою. Тісто вимішують, раскативат нарізають шматочками по 2-3 см і печуть в духовці. Перед подачею на стіл опускат в гарячий м'ясний бульйон [на 10-15 хв], потім відкидав на друшлаг. Подають з спеці цибулею.
    Читати далі

  • Курка Черрі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    моєму стегна, відокремлюємо откості і шкури. нарізаємо лук кубиком. перешаровувати курку з цибулею, спеціями, заливаємо соком і вином, так щоб покрило курку. Маринуємо не менш 6-7 годин (курка повинна придбати фіолетовий відтінок). смажити на сковорідці мін.15-20. В ідеалі звичайно приготувати на мангалі.
    Читати далі

  • Торт з печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінка з цибулею перекрутити на м'ясорубці, додати яйця, молоко, борошно, сіль і все ретельно перемішати. Я перемішую міксером. Спекти коржі. Я печу на сковороді тефаль діаметром 22 см. Крем: перемішати майонез, терті яйця, сир, часник. Кожен корж змастити кремом, поставити години на 2 в хододильник. Торт готовий!
    Читати далі

  • Чаудер з кукурудзою (Corn Chowder)

    Перші страви  /  Інші супи

    Картопля очистити і нарізати кубиками 1х1 см, цибулю очистити і дрібно нарізати. Бекон обсмажити на середньому вогні до хрусткого стану, вийняти і відкласти. На витопився жирі (якщо треба, додати масла) обсмажити до прозорості цибулю, посолити, поперчити, додати чебрець, всипати борошно, обсмажити разом з цибулею, помішуючи, 1 хвилину, влити тонкою ...
    Читати далі

  • Куряче філе з чорносливом в беконі.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Яблука вимити, очистити, нарізати шматочками і сбризгнуть оцтом. Чорнослив замочити в окропі, якщо він цього вимагає, нарізати на шматочки. Лук очистить, подрібнити і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. З'єднуємо яблука, чорнослив і цибулю. Для заправки з'єднуємо обидві гірчиці, мед, сік лимона. Куряче філе нарізати невеликі шматочки ...
    Читати далі

  • Волохаті яйця

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Відварюємо печінка, і яйця, натираємо на дрібній тертці. Лук мелконарезаний смажимо на раст. олії до золотистого кольору, додаємо моркву потерту теж на дрібній тертці і припускаємо разом з цибулею на невеликому вогні до повної готовності моркви. До моркви і цибулі додала імбир-1 ч. Л., Перець, сіль. До натертої печінки і половині яєць додаємо дрібно нарізану ...
    Читати далі

  • Пісний грибний суп з перловкою.

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Перловку промити, відкинути на друшляк. У каструлі закип'ятити воду, помістити зверху друшляк з перловкою, накрити кришкою. Зменшити вогонь до середнього. Розпарювати 30 хв. Гриби промити під проточною водою, залити окропом на 5 хвилин. Воду злити, гриби ще раз промити. Залити ще раз 4 склянками окропу, і залишити на 10 хвилин. Потім відкинути ...
    Читати далі

  • Фальшивий плов в духовці

    Другі страви  /  Плов  /  Овочевий плов

    Баранячий окіст замаринувати на ніч у суміші вина, солі, суміші перців, лаврового листа і сухого базиліка. Змішати одну частину маша і дві частини бурого рису, замочити суміш в холодній воді на годину. Сочевицю (одна частина) промити. Цибулю і моркву нарізати брусочками, перемішати, злегка посолити і помістити у форму для запікання. На овочеву подушку викладаємо ...
    Читати далі

  • Биточки натуральні по-східному

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть баранини і ріпчасту цибулю пропускають через м'ясорубку, додають сіль, перець, і масу ретельно перемішують. З фаршу формують биточки і смажать. Подають з дрібно шинкованою ріпчастою цибулею, сумахом і зеленню.
    Читати далі

  • салат

    Салати  /  Інші салати

    Спосіб приготування: Видалити з перців насіння і залити їх окропом на 5 хвилин, потім порізати соломкою. Помідори і цибулю нарізати кільцями. Викласти перці з помідорами та цибулею на блюдо, прикрасити зеленню і полити заправкою. Приготувати заправку: рослинна олія змішати з цукром і сіллю, додати в суміш гірчицю, оцет і чорний мелений перець, ...
    Читати далі

  • Пиріжки з картоплею і грибами

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з картоплею та грибами

    Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії, додати гриби і продовжити обжарку 5-10 хвилин. Картоплю відварити, пом'яти як на пюре (тільки не додавати молоко і вершкове масло). Гриби з цибулею з'єднати з картоплею (масло від обсмаження додати теж), добре перемішати, додати сіль, перець, зелень кропу. Листкове тісто розморозити, ...
    Читати далі

  • Печериці "гостренькі"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Перемішати приправи з томатним соком і відставити убік. Перець дрібно порізати, видалити насіння. Цибулю порізати кубиками. Гриби обробити, якщо великі порізати. Налити в сковороду масло і прожарити цибулю до м'якості на середньому вогні протягом 3 хвилин. Додати до цибулі порізаний перчик, перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5. Виложітьв ...
    Читати далі