Ми рекомендуємо

  • Рис з рибою "Судак в римському стилі" за 35 хвилин

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Рис відварити, протягом 35 хвилин, як зазначено на упаковці. Займемося рибою. На знадобитися 2 філе судака. Посолити поперчити філе. Начинка Сир Фета порізати на кубики. Помідор помити, очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками тільки м'якоть. Оливки порізати кружальцями, часник видавити, додати оливкове масло і перемішати. Підготуємо ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • листковий омлет

    Інші  /  Інші рецепти

    Натираємо на крупну тертку сиру картоплю. Укладаємо його на розігріту сковорідку, змащену олією і смажимо на середньому вогні, як млинець, з одного боку. Окремо обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, додаємо віджаті печериці, солимо, перчимо і доводимо до напівготовності. Перевертаємо картопляний млинець, зменшуємо вогонь, викладаємо ...
    Читати далі

  • Реберця (чуєш, молодий баранчик, ВАХ!) І овочева подушка для нього (від мене ...)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Реберця порізати на окремі ребра? Ребрину? чи як там? Цибуля - чим більше, тим краще - порізати крупно. Реберця і цибулю прямо так брутально перемісити руками, щоб цибуля сік пустив, щоб все тремтіли від страху перед вами ... Реберця з цибулею залити вином і залишити на ніч у холодильнику. Далі ці самі реберця вийняти з маринаду і слегкаобсушіть ...
    Читати далі

  • Шашлички з духовочку

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізати м'ясо невеликими шматочками гр по 50-70, Додати цибулю ріпчасту кільцями, сіль, перець, гірчицю і трави. Замаринувати на 2-3 години, можна на ніч. Приготувати довгі дерев'яні шпажки., Опустити їх у воду на 1-2 годину., Щоб добре намокли і не згоріли в духовці. Нанизати на шпажки шматочки м'яса, чергуючи болг. перчиком, помідором ілуком ...
    Читати далі

  • Качка з гречкою в пиві

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На вихідних влаштовувала своєму коханому свято, готувала качечку. Ось вирішила поділитися, що з цього вийшло ... Взяла качку, намазала маринадом (змішала спеції (я брала зіру і спеції для курки) + чайна ложка гірчиці + кетчуп (на розсуд) + сіль. Потім загорнула її в плівку і годинки на три відправила в холодильник. Приготувала гречку: зварила її ...
    Читати далі

  • Легкий салат з печінкою тріски

    Салати  /  Салат з овочів

    Яйця зварити круто, очистити і розрізати на четвертинки. Пекінську капусту нарізати досить крупно, краще керамічним ножем. І викласти на блюдо. Огірки та помідори нарізати тонкими кружками, перець соломкою, цибулю не надто тонко. Огірки та перець викласти на пекінка. Посипати половиною зеленої цибулі. Відкрити банку з печінкою, злити масло, печінка ...
    Читати далі

  • Ліниве різотто

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Думала, що приготувати на швидку руку, але так щоб нічого не було смаженого, а легше ... і ось що вийшло! 1) обжарила гриби з цибулею і виклала в тарілку. 2) на цій сковорідці підсушила рис і до прозорості прогріла, налила в нього 2.5ст. води і закрила кришкою, до тих пір поки вода в два рази не вбереться. 3) на рис викласти шматочки риби, посолити, поперчити, верху ...
    Читати далі

  • помидорки фаршировані грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. рецептик. помідори, стиглі, порізати кружальцями, викласти на тарілку, трохи посолити. дрібно порізати гриби, цибуля. На розігріту сковорідку додати слив. масла і німого соняшникової (все на око), пасіровать цибулю, потім додати дрібно нарізані гриби, дати википіти рідини і обсмажити гриби з цибулею, посолити, поперчити, додати сметану, збавити ...
    Читати далі

  • Гречана каша з овочами (Тест-драйв)

    Другі страви  /  З круп

    У мене модель мультиварки: VT-+4206 R Промити гречану крупу. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. У чашу мультиварки налити рослинне масло. Виставити режим "підсмажування". Коли масло прогріється додати в нього цибулю, моркву і обсмажити. Додати промиту гречку, паприку, сушені помідори, сіль, воду. Закрити кришку ...
    Читати далі

  • деруни по крестьянакі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Картопля потерти на дрібній тертці, посолити, додати борошно, молоко, яйця, ретельно перемішати, потім з отриманої маси сформувати оладки середніх розмірів-тоесть деруни- і підсмажити з обох сторін. М'ясо або подчеревку презать невеликими кубиками, посолити, поперчити і обсмажити до напівготовності. Окремо посмажити грибочки і порезаний кільцями ...
    Читати далі

  • Корейка в беконі з грибним соусом.

    Інші  /  Інші рецепти

    Режим корейку рівно на дві частини проти волокон і трохи відбиваємо. Обворачіваем обидва шматочка беконом, закріпивши його зубочистками. Маринуємо спеціями свинини і гриля. Додаємо не багато масло, ріпчастої цибулі, солимо за смаком і залишаємо в холодильнику на 20 хвилин. Приготуємо поки соус! Гриби для соусу нам потрібні сушені і свіжі. Можна купити заморожені ...
    Читати далі

  • Фарширована качка

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Качку поістіть, вирізати "мильце", відрізати шию, помити, обсушити серветками і натерти сіллю, перцем і приправою Santa Marija для м'яса. Відставити, якщо на ніч, то в холодильник, якщо ненадовго, то може стояти в кухні. НАЧИНКА-локшину домашню відварити до готовності в підсоленій воді, потрошки, якщо вони вкладені в качку, а ні, так 200-300г курячої печінки, дрібно ...
    Читати далі

  • Швидкий (заливний) пиріг з двома начинками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для початку приготувати начинки. Начинка 1 Капусту нашаткувати дрібно і згасити на вершковому маслі з додаванням томат пасти і невеликого кол-ва аоди до готовності, посолити. Окремо обсмажити шинку до золотистої скоринки, змішати з капустою. Начинка 2 Яйця порізати кубиками, змішати з рисом і рубаним дрібно цибулею заправити майонезом (це ...
    Читати далі

  • Запіканка Червоне, біле, зелене

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з кольорової капусти

    Цвітну капусту (білу і зелену брокколі) розібрати на окремі суцвіття і відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. М'ясний фарш обсмажити на олії з дрібно порізаною цибулею, додати подрібнений часник, зелень петрушки, посолити, поперчити. Хлібні крихти обсмажити. Помідор нарізати кільцями. Перець очистити, нарезатьтонкімі ...
    Читати далі

  • Котлети з лосося з кремом васабі і салатом з огірків

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з лосося

    Для салату: Огірок розрізати навпіл, потім на 3 частини впоперек. Імбир очистити. Чилі вимити, видалити насіння. Імбир і чілі дрібно порізати. Віджати сік лайма. Змішати його з чилі, імбиром, цукром і сіллю. Полити огірки. Картоплю очистити, відварити в підсоленій воді протягом 25 хвилин. Трохи охладітть. Лосося дрібно порізати. Лук вимиті ...
    Читати далі

  • Штрудель з начинкою з грудки індички і гарбуза

    Десерти  /  Штрудель  /  Штрудель з м'ясом

    З продуктів для тіста сформувати гладке пружне тісто Прикрити тісто і залишити на 30 хвилин Розкачати дві тонесенькі пласта, вирівняти ножем до прямокутника 20х30 см розміром Скласти кожен пласт в кілька разів, конвертиком і прибрати на час в холодильник Тим часом зробити начинку: М'якоть гарбуза (хоккаідо гарбуз чистити не треба) порізати ...
    Читати далі

  • Спіральки з яловичиною, грибами і соусом Маринара (спрощеним)

    Другі страви  /  Паста

    Робимо соус Маринара. У мене спрощений варіант, оскільки я не маринована перчик каскабель, у мене такого немає. Тому зробила багато простіше і менш гостро. Розігріваємо оливкову олію в каструльці, обсмажуємо подрібнений цибулю і часник, поки вони не стануі м'якими. Додати в каструльку нарізані маслини і каперси. Помідори без шкірки і насіння, ...
    Читати далі

  • Суп з качки по китайським мотивами

    Перші страви  /  Інші супи

    Для приготування супу знадобиться не вся качка, а лише її частина з грудкою. У каструлю налити 3 літри води, поставити на вогонь, додати сіль, перець, лавровий лист. Відокремити м'ясо качки від кісток. Кістки покласти в киплячу воду варитися. Грудку нарізати тонкими пластами. Часник подрібнити. У глибокій мисочці перемішати качине м'ясо з часником, ...
    Читати далі

  • Запіканка з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    З м'яса зробити фарш (я люблю через великі ґрати). Цибулю і часник дрібно нарізати, додати чебрець, пасерувати. Додати фарш до цибулі, готувати, розбиваючи грудочки, посолити, поперчити. Коли фарш з цибулею обсмажаться, влити вино, випарувати не до кінця, щоб фарш залишався соковитим. Картоплю відварити в мундирі, очистити гарячим, стовкти в пюре, вливши ...
    Читати далі

  • капустяний пиріг "мням-мням"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    спочатку приготуємо начинку. капусту нарізаємо не надто крупно і смажимо з цибулею і томатним соком до готовності. солимо. перчимо і додаємо кріп. для приготування тіста беремо глибоку миску і збиваємо міксером білки. потім змішуємо їх з окремо збитими жовтками. поступово вводимо майонез і сметану. масло. порошок для тіста. цукор. сіль і борошно ...
    Читати далі

  • Тапас. Три види.

    Інші  /  Інші рецепти

    MONTADITOS DE PIMIENTOS CON CEBOLLA Y ANCHOAS. "МОНТАДІТОС" З ПРАЦЮЄМО, ЛУКОМ І анчоусами. Хліб нарізати тонкими порційними шматочками, підсушити на сухій сковороді з обох сторін. Лук очистити, нарізати тонко. Обсмажити в невеликій кількості оливкової олії з додаванням цукру і солі до золотистого кольору. Остудити. Перець нарізати кубиками, ...
    Читати далі