Ми рекомендуємо

  • Сочевичний суп-пюре з креветками

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Сочевицю промиваємо, заливаємо водою і відварюємо 20 хвилин. Поки вариться сочевиця, обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії нарізану дрібним кубиком селера, натерту на крупній тертці моркву і нарізану тонкими кільцями порей. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Очистимо їх від панцира і видалимо голови (частину можна ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Швидкий обід з курячої грудки

    Інші  /  Інші рецепти

    Зняти з курячої грудки зняти шкіру, відокремити від кістки. Розрізати навпіл уздовж. Потім навпіл по товщині. Змастити універсальними спеціями, залишити хвилин на 15. У цей час порізати цибулю порей кубиками (можна кільцями). Змішати майонез зі сметаною в пропорції 1: 1, змішати з цибулею. Грудки викласти на фольгу, змащену маслом. Зверху густо змастити ...
    Читати далі

  • Грибний супчик.

    Перші страви  /  Інші супи

    Гриби порізати і обсмажити з цибулею, Яйця відварити, У киплячу воду помістити обсмажені гриби з цибулею, дрібно нарізані помідори, картопля і кукурудзу, спеції за вашим смаком. Як тільки звариться картопля натерти на дрібній тертці відп. яйця. (білок буде нагадувати вермішель, а жовток растворясь, додасть супу пюреподібний вид) і додавши 0.5 ...
    Читати далі

  • Суп з курки з горіхами

    Перші страви  /  Інші супи

    У курячий бульйон з сирим луком кладуть товчені горіхи, відварну курку, оцет, зелень петрушки і кип'ятять. Подають, посипавши зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Суп-пюре з нуту з фаршем.

    Перші страви  /  Супи-пюре

    цибулю дрібно порізати фарш з цибулею обсмажити на сковороді. нут, готовий фарш подрібнити у блендері до однорідної маси додати теплий бульйон, посолити перед подачею прикрасити сметаною з кропом Смачного !!!
    Читати далі

  • мої печінкові маффіни з вишнею

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. У печінковий фарш додати яйця, сметану, коньяк, борошно і пластівці. Посолити, поперчити і добре вимішати. Розкласти масу по формах. У серединку кожної - втопити вишеньку. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах. Пригощайтеся!
    Читати далі

  • Рулетики з грудки індички з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе нарізати поперек волокон, відбити, посолити, поперчити. Печериці з цибулею обсмажити до готовності. На підготовлене філе викласти начинку і скрутити у вигляді рулетики. Запанірувати в яйці, а потім в сухарях. Обсмажити на ростить. олії до готовності.
    Читати далі

  • Салат "Від шефа"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Кальмари дрібно нарізати, розділити на 2 частини. Одну частину обсмажити. Сир натерти на крупній тертці, квасоля відцідити. Змішати всі компоненти і заправити майонезом. Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Квасолевий гамбургер.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Квасоля Пінто замочити на пару годин і зварити до готовності, воду не солити. Ретельно злити відвар. Не варто його вилівать- він багатий мікроелементами і приємний на смак, тому можна її використовувати як основу для супу або соусу, а так само завести на ньому тісто. 2. остудженому квасоля змішати в блендері з фаршем, цибулею і часником, яйцем і вівсяними ...
    Читати далі

  • = РИБНИЙ САЛАТ =

    Салати  /  Інші салати

    Рис відварити, остудити. Рибу розділити на дрібні волокна, прибравши попередньо всі кістки, хребет. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажити на раст. маслі. Остудити. З'єднати рибу, рис, моркву з цибулею. Додати майонез і ретельно все перемішати.
    Читати далі

  • картопляні рулетики

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У пюре додати борошно, одне яйце, сіль, мускат замісити як тісто фарш змішати з цибулею, кетчупом, перцем, сіллю і петрушкою. На папері для випічки расскатать картоплю і викласти на неї фарш, згорнути рулетиком і нарізати 1,5см. Смажити на олії до золотистого кольору.
    Читати далі

  • Курячі рулети з грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З курячих стегенець вирізати кісточку, відбити, посолити, поперчити. Гриби обсмажити з цибулею (додаю спеції для грибів), викласти на м'ясо, згорнути рулетиком. Скласти в форму, влити трохи бульйону, залити сметаною. Запікати в духовці хвилин 50-60. Смачного.
    Читати далі

  • Солянка з квашеною капустою

    Перші страви  /  М'ясні

    Свинину нарізати тонкими смужками, обсмажити в каструлі (3,5 л) з цибулею в невеликій кількості олії, налити води, дати закипіти, покласти капусту, огірки, копченості, варити до готовності капусти. Наприкінці варіння додати дрібно нарізаний помідор, сіль, спеції, томатну пасту, каперси
    Читати далі

  • Рибно-рисова запіканка "Повітряна"

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з риби

    Рис промити в 7-ми водах і поставити варити до напівготовності. Рибу миємо і разом з цибулею (2 шт) пропускаємо через м'ясорубку. Фарш солимо, перчимо і добре перемішуємо. Моркву і залишилася цибулину дрібно режим і обсмажуємо на рослинному маслі. З готового рису зливаємо воду, злегка охолоджуємо і перемішуємо з обсмаженими овочами і яйцем. Ретельно ...
    Читати далі

  • Млинцевий пиріг

    Інші  /  Інші рецепти

    У ємність влити молоко, додати яйця, сіль, цукор, ст. ложку рослинної олії і добре розмішати. Всипати борошно і вимісити тісто, щоб не було грудок. Для випічки млинців сковороду добре розігріти і змастити маслом. Потім посолити, поперчити і обсмажити фарш з цибулею. Сир натерти на крупній тертці. Порізати зелень і перемішати з сиром ....
    Читати далі

  • Бурітто (варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    курку порізати дрібно, обсмажити разом з цибулею, посолити, поперчити. помідори нарізати кубиками, трохи присолити. сир натерти на дрібну тертку. беремо одну тортилью кладемо 2ст. л м'яса, потім 1ст. л помідор, і рясно посипаємо сиром. складаємо в двоє. сковороду змастити олією, кладемо бурітто на сковороду з того боку де сир, трохи ...
    Читати далі

  • Фаршировані міні-баклажани в сливово-винному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Баклажани надрізаємо збоку і вичищаємо серединку, кладемо на півгодини в соляний розчин, щоб вивести гіркота. Компоненти для начинки змішуємо, фаршируємо баклажани. На 10 хвилин у духовку. Готуємо соус. Чорнослив пробиваємо блендером разом з обсмаженою цибулею, додаємо вино, воду і томатну пасту, приправляємо за смаком і потім трохи на вогні, ...
    Читати далі

  • святкова вечеря

    Другі страви  /  Інші основні страви

    свинину порізати порційними шматками, посолити, поперчити, залишити щоб настоювалась. цибулю порізати півкільцями, обсмажити, додати порезаний соломкою перець ,, трохи посолити. картоплю очистити, порізати кубиками, посолити, перемішати з майонезом, м'ясом, з смаженою цибулею і перцем, і з тим жиром що вони смажилися. все це покласти в рукав для випічки, укласти ...
    Читати далі

  • Вечеря за 30 хвилин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дивіться в покрокової інструкції.
    Читати далі

  • Котлети з сюрпризом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Промийте і обсушіть м'ясо. Цибулю очистіть, і розріжте на шматочки. Замочіть батон в молоці. Поріжте м'ясо на шматочки і разом з цибулею і батоном пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець, паприку, петрушку, базилік, розмарин і перемішайте. Сформуйте коржі і покладіть на деко, змащене олією. У середині кожного коржика ...
    Читати далі

  • рулет з куркою, шпинатом і грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розтопимо маргарин, вливаємо тепле молоко, додаємо сіль, цукор, яйце, поступово всипаємо борошно перемішану з дріжджами. Вливаємо раст. масло і гарненько вимішуємо тісто. Даємо підійти близько години. Печериці обсмажуємо дрібно порізаною цибулею, солимо-перчимо. Курочку ріжемо шматочками, додаємо рис і подрібнений часник, солимо-перчимо (можна додати ...
    Читати далі