Ми рекомендуємо

  • Булочка "XL" з карамельним покриттям і ніжним кремом

    Вироби з тіста  /  Булочки

    Тісто робила в комбайні - всі інгредієнти, крім вершкового масла склала і замісила тісто Дістала і місила руками, додаючи потроху вершкове масло Тісто накрити і прибрати в тепле місце на 1,5 години Крем Крохмаль розчинити в молоці, додати жовток, цукор і дуже добре перемішати Поставити на вогонь і помішуючи, довести до кипіння Зняти, остудити ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Пряна квасоля з овочами по-кубанських

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Ця страва навчила мене готувати моя тітка, яка родом з однієї з незліченних станиць Краснодарського краю, тому і назва я їй дала "по-кубанських". Раніше в радянські часи, коли з салатів подавали тільки олів'є і вінегрет, воно навіть з'являлося у тітки на святковому столі. У приготуванні воно зовсім не складно. Сама я пост не дотримуюся, ...
    Читати далі

  • Торт "Хрещатий Яр"

    Десерти  /  Торти

    З коричневого тіста (замішуємо, як звичайно на бісквіт) випекти один корж і розрізати його навпіл. Випікати у формі, застелене пергаментом, при температурі 180- 200 градусів. Для білого тіста маргарин перетерти з борошном, жовтками і сметаною. Для безейной прошарку білки збити з цукром і перемішати з горіхами. З білого тіста розкачати 4 ...
    Читати далі

  • Хашламу, Басма, Дімляма - називайте як хочете)))

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Пропоную вашій увазі ще одне популярне блюдо не тільки азербайджанської, але і середньоазіатської кухні. Хочу дати пояснення до назви, чому я так назвала сей рецепт. У нас в Азербайджані це блюдо називають - Хашлама, у деяких регіонах Середньої Азії - це Басма, а в деяких - Дімляма. Але як би це страва не називалося, воно дуже ...
    Читати далі

  • Печиво без додавання яєць з рисовими кульками в шоколадній глазурі.

    Десерти  /  Печиво  /  Печиво без яєць

    Думка про те, куди б напхати рисових кульок - Повітряних Кульок, -як пана рят у нас на Україні, намалювалася у мене вже давно, та все якось не могла придумати, куди б їх засунути, оскіль- ки рецепти печенюшек, більш-менш придатних для цього, були і самі по собі самодостатні. І ось я нарешті зважилася. Рецепт цього печива вразив мене своєю ...
    Читати далі

  • Негламурний пісний пиріг з фруктовим наповнювачем "Експромт"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    По-правді, я зовсім не збиралася виставляти цей рецепт пирога, а тому й не готувалася до цього так, як належить. Все відбулося експромтом. Молодшій доче захотілося чогось солоденького. Часу вже за 6:00 вечора. Ось я їй і запропонувала-будеш допомагати, і ми разом чёгось щось зварганити. Тісто я взяла пісне-з мого тосканського пирога з ...
    Читати далі

  • доса-південноіндійських рисово-сочевичним млинці

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    в моєму варіанті необхідно було просто замочити суміш водою в пропорції, відповідно до інструкції на упаковці, посолити, перемішати і залишити на ніч. Суміш являє собою мікс з рисового борошна і борошна з дала. Якщо готувати все самим, то варіант такої: Замочуємо рис і дав на 5-6 годин в окремих мисках. Промиваємо і сушимо їх, потім перемелює ...
    Читати далі

  • Печиво шоколадне з кокосом і ягодою

    Десерти  /  Інші десерти

    Беремо суміш пластівців "7 злаків" і перемелює в кавомолці. Готуємо тісто. Кладемо в миску розм'якшене масло, жовток одного яйця (білок залишимо для начинки) і цукор, добре перемішуємо. Додаємо в миску 2 склянки перемеленої борошна, какао-порошок, крохмаль, дрібку солі і добре перемішуємо. 1/2 склянки борошна залишити на обвалку і якщо потрібно ...
    Читати далі

  • Підлива-рагу овочева

    Інші  /  Інші рецепти

    Весна, у нас в магазинах з'явилися молоді кабачки. Так як іде третій тиждень посту, вчора придумала собі овочеву пісну заправку-підливу-рагу до рису / каші, ділюся з Вами. Кабачки зараз, звичайно, занадто дорогими, але потрібно зовсім небагато, 1 маленький. Отже: 1. Порізала цибулю кільцями чверть, спассировать на р / маслі (масла небагато, особливо для ...
    Читати далі

  • морквяний суп з грибами

    Перші страви  /  Інші супи

    Облік Вам будуть потрібні: гриби (глива) - 200г; морква - 300г; рослинне масло - 4 ст. л .; часник - 4 зубчики; сіль - 1 чайна ложка солі без верху; вода - 1.5 л; червоний перець на кінчику ножа; ріпчаста цибуля - 2 дрібних цибулини; борошно - 1ст. л .; сметана - 2 ст. л .; петрушка (для прикраси) Морквяний суп з грибами. Фото-рецепт Збільшити Збільшити: ...
    Читати далі

  • "Булочка з родзинками, медом і горішками ..."

    Вироби з тіста  /  Булочки  /  Булочки з родзинками

    Хмммм .... це автопортрет. Один чол дав мені таку характеристику :)))))))))). Поспілкувавшись на цю тему з народом, з'ясувалося, що так воно і є. :))))))) Ну ось, надихнувшись подивитися на себе з боку, я зважилася сваять скульптуру чи що ... але не одну, а ще й подарувати на пам'ять маленькі бюстики дорогим людям :))))) Залізла в холодильник ......
    Читати далі

  • Вірменські ковбаски "Сигарети" з травами і овочами.

    Закуски  /  М'ясні

    Крутимо фарш яловичий. 0,5 кг. Кладемо в фарш два жовтки. Ріжемо, а потім товчемо в чаші 1 головку цибулі і підлогу головки часнику. Товчемо дерев'яної ступкою. Додаємо чорний мелений перець. Ріжемо дрібно 50 гр. зелені. Реган, кріп, кінзу. Зелень викладаємо на фарш Солимо - 1 чайна ложка без верху. І дуже ретельно вимішуємо М'ясну ...
    Читати далі

  • Желе "Сніданок вдався!" (дуель)

    Десерти  /  Желе  /  Молочне желе

    Яєчня-глазунья з желе. Ідею побачила в Яндекс-картинках, в основному, у вигляді торта, вирішила видозмінити подачу і все. Розмочити желатин, згідно інструкції на упаковці, хвилин на 10-15. Листовий необхідно віджати, після чого ввести в желіруемую масу (у нас молоко + вершки + цукор, а можна в кефір + сметана + цукор) і ретельно розмішати. Після цього...
    Читати далі

  • Чізкейковие варіації "Незвичайні Вкусняшка" ...... з самих звичайних продуктів

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    ПЕРШИЙ варіант - Шифоновий або японський чізкейк. В основі технології лежить рецепт Лариси (laralaram) http://smach.pp.ua/recipe/view/101518. Готуємо шоколадно-бісквітну основу. Нам потрібна половина із зазначених інгредієнтів. Детально технологічний процес описаний в рецепті http://smach.pp.ua/recipe/view/108877. При бажанні, після того ...
    Читати далі

  • ВІВСЯНЕ ПЕЧИВО

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Вершкове масло розтопити, додати яйця, цукор, мед, соду, вівсяні пластівці. Все перемішуємо, нарізаємо дрібно горіхи і в кінці додаємо борошно. Отриману суміш повинна бути дуже густою. Викладаємо ложкою на деко на відстані один від одного з урахуванням що печиво трохи розповзеться і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 230 градусів ...
    Читати далі

  • Гострий салат з баклажанами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Білі баклажани виявилися дуже ніжні, гіркоти в них не було зовсім. Я їх порізала, посолила і через 30 хвилин, промакнув паперовим рушником, змастивши злегка маслом (2 ст. Ложки), вже поставила в духовку під гриль. Дуже швидко обжарила до світло-коричневого кольору. Дала трохи охолонути, приготувала маринад із залишків оливкового масла (2 ст. Ложки) ...
    Читати далі

  • Салат під пікантним соусом "Копчений блюз".

    Салати  /  Інші салати

    Коптимо тріску за всіма правилами гарячого копчення на вільхи. Остужаем, обробляємо, подрібнюємо. Всі складові дрібно ріжемо ножем. Заливаємо майонезом. Укладаємо у форму. Викладаємо на рибну салатницю. Укращаем цибулькою і помідорчиками.
    Читати далі

  • А у нас в горщику помістилися не тільки грибочки, або дуельна ОВОЧЕВА ФЕЄРІЯ.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Отже, овочеве рагу. Ця страва прийшло до нас в 18 столітті, в петровську епоху з Франції. На ихнем (французів) мовою ця назва має 2 значення: блюдо і гостра приправа. Справжнє рагу готується тільки з молодого м'яса, але існує безліч рецептів овочевого рагу, т е взагалі без м'яса. І знаєте, як його французи обізвали? Кепське рагу (ratatouille ...
    Читати далі

  • Вбити двох зайців

    Інші  /  Інші рецепти

    Звичайно, мені далеко і дуже далеко до лососів напідпитку і недільних від irina90-60-90. І я їй кажу величезне спасибі за ці шедеври, прості і смачні. І тому відразу попереджаю, що не претендую затьмарити їх своїми простацькими рецептиками. А просто хочу поділитися тим, що прийшло на думку буквально ввечері в п'ятницю. А почалося з того, що ...
    Читати далі