Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Тімбалес з рису з фрикадельками в гарбузі Тест драйв VITEK

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У моїй мультиварці VITEK VT4205BK я встигла приготувати супи, м'ясні та рибні страви. Настав час перевірити функцію "Випічка". Вчора зробила першу спробу приготувати торт, але резузьтат мене не влаштував. Я взялася за дуже складний рецепт і без хорошої підготовки мені його не зробити, а що б заповнити пробіл, я вирішила сьогодні поділитися ещеоднім ...
    Читати далі

  • Кисло-солодко- пікантне печеня з молодого баранчика

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Промити і просушити паперовим рушником ніжки баранчика. Зняти більшу частину жиру. 2. Покласти їх у велике блюдо, добре обтерти сіллю (покрокові), накрити плівкою і залишити на пару годин в холодильнику). Соляна "шубка" потрібна для збереження всіх соків в м'ясі. 3. Почищені і помиті цибулю і моркву нашаткувати (не дрібне) - покрокові. Перекласти ...
    Читати далі

  • Мізки телячі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Мізки обмивають, очищають від плівок, кладуть у киплячу підсолену воду з оцтом і варять 5 хв. Обережно виймають, підсушують, охолоджують. Лук нарізають дрібними кубиками і смажать в олії до світло-золотистого кольору. Мізки нарізають великими кубиками, з'єднують з цибулею і сирими жовтками, масу вимішують, солять, перчать і подають, посипавши зеленьюпетрушкі. (Замість ...
    Читати далі

  • Спагеті "Болонья"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спагеті відварюють і змішують з розтопленим вершковим маслом і невеликою кількістю чорного меленого перцю. Яловиче філе нарізають соломкою, припускають з невеликою кількістю вершкового масла, а потім і з дрібно нарізаною цибулею. Додають дрібно нарізані помідори, зелень, солять, посипають чорним перцем, вливають одну чашку м'ясного соку ...
    Читати далі

  • Вінегрет з овочів

    Салати  /  Інші салати

    Варену картоплю, буряк, моркву, яблука, огірки очистити, нарізати скибочками, кубиками або соломкою, скласти в миску, додати квашену шинкованную капусту. Гірчицю, сіль перець, цукор розтерти з рослинним маслом і розвести оцтом. Перед подачею на стіл овочі змішати з приготовленим соусом, укласти в салатник, прикрасити скибочками буряка, ...
    Читати далі

  • Осетрина із соусом з хрону

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Закип'ятити воду з нашаткованими овочами, цибулею, прянощами і сіллю. Осетрину ошпарити гарячою водою, очистити від жучек, обмити і шматком покласти варити на слабкому вогні. Готову рибу залишити у відварі. Борошно і масло розтерти, розвести холодним відваром, додати натертий на дрібній тертці хрін, сіль, цукор і оцет за смаком. Закип'ятити, додати ...
    Читати далі

  • Вечеря із трьох страв

    Інші  /  Інші рецепти

    Як вже писано багато разів, і сказано не один раз, приготування їжі нагальною і необхідною, це вічний припадок. Це в мене так, а якщо у вас не так, так і не ображайтеся, не хотів образити ... З іншого боку як таке ще можна назвати, якщо ... Свинину шийно-карбонадную (це така рожева з прожилками жиру, ніжна і соковита) нарізав скибками, ...
    Читати далі

  • "Принцесска на бобах" -боби з м'ясом в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати кубиками й обсмажити з цибулею і помідорами. Коли м'ясо буде наполовину готове, додати зламані навпіл стручки квасолі, залити гарячою водою, приправити сіллю і перцем і поставити тушкувати на слабкому вогні. Гриби очистити, нарізати скибочками, згасити до м'якості, додати томатну пасту, яйце і сметану, посипати борошном, ще злегка ...
    Читати далі

  • Тортілья + Мексика

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарізаємо філе і шаткуємо цибулю. Обсмажуємо на олії оливковій IDEAL PURE, додаємо часник, солимо і перчимо до смаку. Цим часом підготуємо інші інгредієнти для начинки. Сир натерти на крупній тертці. Томати нарізати скибочкою. З'єднати разом обсмажене філе з цибулею, томати, сир і зелень. Перемішати. Викласти начинку рівним шаром на одну ...
    Читати далі

  • Каррі з курки з рисом "Басматі"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Для початку поставимо варити рисову крупу "Басматі" ТМ Містраль білу, ароматну, в пакетиках, як вказано в інструкції на пачці. 2. Поки вариться крупа, ми приготуємо "курку каррі". Ця страва готується дуже швидко і виходить дуже смачним. Ми розрізаємо курячу грудку вздовж і впоперек, відбиваємо, насипаємо на них сухих прованських трав і ...
    Читати далі

  • супчик пюре грибний

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Картоплю чистимо режим і варимо до готовності хвилин 20 разом з курячою грудкою, в цей час відварюємо гриби хвилин 10-15 (можна додати грам 10-15 сушених білих грибів, тоді запах буде ще смачніше), в той же час на вершковому маслі з соняшниковою , смажимо цибулю до напівготовності, потім трьом на крупній тертці моркву і додаємо в лук + часничок ....
    Читати далі

  • Різнобарвні млинці і "різнобарвна" подача (ДУЕЛЬ)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Шоколадні млинці

    Отже, приступимо! почнемо з рожевих млинців: натремо буряк на дрібній тертці Після чого не буде становити праці віджати з неї сік (я просто це зробила руками, з м'якоттю можете вступити на Ваш розсуд, або в суп, або в котлетки) Добре збиваємо яйця з молоком. Додаємо сік, рослинне масло, сіль і цукор - збиваємо, поки масло рівномірно ...
    Читати далі

  • Пельмені томлені

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Спочатку необхідно замісити тісто. З появою в нашій родині хлібопічки, тісто месім тільки за допомогою неї, дуже хороше виходить тісто. У чашу ХП насипаємо 250 грам просіяного борошна, 1 яйце і 100 мл холодної води, дрібку солі. 2. Ставимо ХП в режим «Пельмені», тісто буде вимішувати в даному режимі 20 хвилин. 3. З грудки індички зняти ...
    Читати далі

  • черепашки з філе

    Інші  /  Інші рецепти

    грудку птиці (вона складається з двох часточок) розрізаємо на дві часточки робимо розріз в кожній часточці майже на дві частина, трохи недорези, щоб вийшла як ніби це напіввідчинені мідія, гриби обсмажити з цибулею, остудити, викласти на серветку щоб прибрати зайве масло наші мідії з птиці потрібно начинити перлинкою з грибів: філе поперчити, замість солі ...
    Читати далі

  • Ашлямфу по Дунганскій

    Перші страви  /  Інші супи

    Начнёмс з крохмальної локшини: Воду нагріти до кипіння. Ввести оцет. Додати сіль за смаком, має бути як би трошки солонувато. Крохмаль розвести в 4 ст. ложках холодної води. Влити тонкою цівкою в киплячу воду, енергійно помішуючи. Варити приблизно 10 хвилин на повільному вогні, безперервно помішуючи, інакше пригорить. Холодець готовий, Когдаему ...
    Читати далі

  • Качка з кус-кусом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    ідея рецепта народилася і стрімко розвинулася в спробі (не першої) приготувати цю "жир" птиця. мало того, що птах жирна, так ще й м'яса з неї, м'яко кажучи, немає майже. не буду описувати все, що я витворяла з попередніми птахами, хоча це було і смішно, але не смачно. а просто в суп вапна шкода. лежить вся така цільна, якийсь доброї ...
    Читати далі

  • Кислі щі.

    Перші страви  /  М'ясні

    З подивом виявила, що на запит "щі" з'являється порожня сторінка. Набралася сміливості дати свій рецепт російських щей з кислої (квашеною) капусти. У каструлю кладеться м'ясо, заливається водою і вариться. Не забуваємо зняти піну після закипання! Поки мяско вариться обсмажуємо моркву з цибулею і коренем селери. Коли м'ясо готове, вибираємо його з бульйону ...
    Читати далі

  • Плов з осетриною

    Другі страви  /  Інші основні страви

    alecroy | 23.09.2007 21:29 Спробуйте плов з осетриною: нарізати на великі / середні шматки; при варінні додати сіль, лавр. лист, перець-горошок; шматки риби вийняти на тарілку, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею / кропом, накрити і залишити тужити. Рибний бульйон не виливайте але процідіть - див. Далі. У казан налийте ростить. масло, розжарите, ...
    Читати далі

  • Мова яловичий з маслинами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вимитий і ретельно очищений мову замочити в холодній воді на 12:00. Обсмажити мову в розігрітій олії, поки зарум'яниться з усіх боків, викласти в окремий посуд. У що залишився від смаження маслі спасерувати борошно і нарізані скибочками овочі, залити їх теплою водою, додати томатну пасту, покласти мову, сіль, перець і варити близько двох ...
    Читати далі

  • Закуска "Пеньки на галявині"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготуємо разом: Починаємо з приготування омлету, обсмажити цибулю та гриби. Потім збиваємо яйця, додаємо дрібно нарізану зелень і муку. Гриби з цибулею перемішуємо і виливаємо до них на сковороду приготовлену суміш, обсмажуємо омлет двох сторін. Відрізаємо свинячий биток і добре відбиваємо його з двох сторін. Солимо і перчимо до смаку. Зверху викладаємо ...
    Читати далі