Ми рекомендуємо

  • Сирійське печиво "Barazek"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Масло і цукор збити добела Додати яйце і добре збити Влити оцет і додати ванілін, збити Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіль Замісити тісто - ніжне, поддатлівое Зробити невеликі кульки Розігріти духовку до 180 У тарілку насипати кунжут і різані фісташки Кульки обваляти в суміші горіхів і кунжуту Викласти на застелене пергаментом ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Каннеллоні фаршировані

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Гриби дрібно порізати і пережарити з цибулею. Дати охолонути. Зелень дрібно нарізати. Заправка: моркву натерти на крупній тертці, спассировать, додати лечо і спеції. У фарш додати остиглі смажені гриби, зелень, трохи заправки, яйце, сіль, перець, спеції і все ретельно перемішати. Нафарширувати каннеллоні, зверху натерти 1/3 плавленногосира ...
    Читати далі

  • Лобіо червоне

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Квасоля злити і промити, відкинути на друшляк, цибулинки порізати і обсмажити до золотистого кольору, Горішки трохи підсмажити в мікрохвильовці 1 хвилинку, У блендер висипаємо горіхи і перемелює в крихту, Квасоля ділимо на 2 частини (мої люблять коли попадається целенькая квасоля), первуючасть змелюють в блендері з обсмаженою цибулею і часником, додаємо ...
    Читати далі

  • Фокачча

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У глубоукой посуді змішуємо всі інгредієнти і замішуємо не крутять тісто (що то середні між звичайним тістом і тістом для маффінів) У антипригарним форму наливаємо трохи оливкової олії і посипаємо дно борошном. Розподіляємо наше тісто по площі всієї форми змоченими руками Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на годину при кімнатній температурі. За ...
    Читати далі

  • УЧПУЧМАКІ

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Перш ніж зважиться виставити рецепт я спробувала пошукати в рецептах з функцією "пошук" але ні чого не знайшла, от і думаю поділюся з вами. Сьогодні я робила в перший раз. Вийшло дуже добре! Замісити тісто (я місила в Термомікс) поки тісто полежав, робила начинку. Картоплю подрібнити з цибулею, змішати все з фаршем додати сіль, перець, спеції, молочка, сахарку. Що ...
    Читати далі

  • Баклажани з кунжутною пастою і соєвим соусом.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Баклажан запекти в духовці до м'якості, остудити. Зняти шкіру і дрібно нарубати. 2. У чашу блендера висипати кунжут, додати воду, масло, лимонний сік і часник. Пробити все до однорідного стану. 3. До баклажанів додати кунжутну пасту за смаком, (у мене ще половина залишилася), додати соєвий соус, кінзу і перемішати. 4. Подавати всалатніке, ...
    Читати далі

  • "Ароматний м'ясний рулет"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Завжди м'ясо купую на ринку, а тут змінила звичці і купила в магазині, про що пошкодувала, прейдя додому. Знизу в лотку лежала не найкраща частина, яку я вирішила прикрасити. Посередині шматка, зробити надріз до середини його товщини. Після зробити поздовжні надрізи вліво і право і розгорнути пласти, як книгу. Відбити м'ясо, посолити, змастити ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Швидкі" з яйцем і зеленню

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У кефір додати соду, сіль, цукор, яйця і все хорощо перемішати і додати борошно. Замісити м'яке тісто. Приготуємо начинки. Яйця зварити в круту і натерти на крупній тертці. Додати дрібно нарізану зелену цибулю і зелень. Все добре посолити і перемішати. Для начинки з гороху, нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо його в растітельноммасле, ...
    Читати далі

  • Пампушки в масляній чесночно- цибулевої просочуванні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Кефір підігріти, всипати дріжджі, ложку борошна. Залишити, щоб дріжджі заграли. Додаємо яйце, просіяне борошно і замішуємо круте тісто. Залишаємо на час, щоб збільшилася в два рази. Ріжемо дрібно цибулю, найкраще кущовий фіолетовий. Він м'якше і не гірчить. Висипаємо у велику каструлю, додаємо часник пропущений через прес, сіль дрібку, ...
    Читати далі

  • Овочі фаршировані м'ясом або долма

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати фарш з цибулею (через велику сітку), залити 1ст. води, якщо м'ясо нежирне - додати масла і згасити до готовності, під кінець додати нутрощі помідорів, посолити, поперчити і трохи прожарити, додати базилік (Рейхан). Поки м'ясо готується обробити овочі. Баклажани надрізати з одного боку і опустити в киплячу воду на 5-10хв, ...
    Читати далі

  • Суфле з курячої печінки (малюкам з 1 року)

    Інші  /  Інші рецепти

    Печінка очистити від проток, цибулину очистити, крупно нарізати і пропустити через м'ясорубку разом з печінкою. Яйця збити з сіллю, додати молоко і ще раз збити. З'єднати з рубаною печінкою та цибулею, додати борошно і ретельно перемішати. Нагріти духовку до 250 С. Форму змастити вершковим маслом і покласти в неї отриману масу. Поставити ...
    Читати далі

  • Циганські манти

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі стегенця дрібно порубати і підсмажити на олії в казані. На великій тертці натерти моркву, одну цибулину нарізати півкільцями і додати до курки. Поки смажаться стегенця та овочі, пельменне тісто розділити на кульки завбільшки з кулак. Кожна кулька розкачати в корж, що не дуже тонку. Посипати дрібно нарізаним залишився ...
    Читати далі

  • Рагу з свинини із стручкової квасолею і грибами

    Другі страви  /  Рагу  /  Рагу зі свинини

    М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити на олії, до рум'яної скоринки. Квасоля при необхідності перебрати, порізати на шматочки 2-3 см і бланшувати в підсоленій слабо киплячій воді 5 хвилин, а потім воду злити. Цибулю дрібно нарізати, гриби, порізати, якщо великі. Цибулю і гриби злегка обсмажити на олії. Помідори порізати ...
    Читати далі

  • Курочка з картоплею і буряком (дачні)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Було літо! Я щось прихворіла, готувати не могла, ось і сусіди вирішили мене пригостити. Чесно скажу! Ніколи не готувала курку з буряком. Сподобалося! ДУЖЕ! Отже, приступимо: Курку помили, обсушили, натерли спеціями, сіллю, перцем. Поки чистимо овочі, курка відпочиває. Розігріваємо олію (слив. І олив.) Обсмажуємо курку до рум'яної скоринки. Потім на курку викладаємо ...
    Читати далі

  • Справжні грибні пельмені

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Поки відварюються гриби (40хвилин, з моменту закипання), замішуємо тісто. Насипаємо гіркою борошно, робимо в ній ямку, розколюємо яйце, най ямкою, солимо, тонким струмочком наливаємо воду (кип'ячену, кімнатної температури) додати 2ложки масла .. Замішуємо круте тісто. Гриби витягуємо з каструлі шумівкою, даний бульйон від грибів, "грибниця", нам ще знадобиться. Гриби ...
    Читати далі

  • домашня піца

    Інші  /  Інші рецепти

    тісто в теплому молоці розчинити дріжджі і цукор, залишити до появи шапочки. розтопити маргарин, додати сметану, сир, яйця, перемішати (всі продукти повинні бути теплими) просіяти борошно додати дріжджову масу і масляну масу, зробити м'яке тісто, щоб злегка приставало до рук, покласти у змащену маслом посуд, накрити серветкою і в теплу .. .
    Читати далі

  • Салат "Хрусткий"

    Салати  /  Салат з сухариками  /  Салат з сухариками і шинкою

    Для початку маринуємо цибулю - нарізаємо дрібно, в чашу наливаємо оцет, масло рослинне і розбавляємо трохи водою (щоб суміш вийшла злегка кислої). Додаємо в чашу цибулю і залишаємо хвилин на 20-25. Шинку, перець нарізаємо соломкою. Перемішуємо з маринованою цибулею. Додаємо сухарики, майонез. Краще сухарики додавати відразу перед подачею ...
    Читати далі

  • Ароматні курячі стегна в паніровці

    Закуски  /  М'ясні

    Стегна підсолити, посипати перцями, базиліком - натерти; Залишити на 20 хвилин; Обваляти стегна в борошні; Обсмажити стегна з обох боків на розігрітій сковороді, на олії до золотистої скоринки; Вогонь зменшити на мінімум, посипати м'ясо рубаним луком і паприкою; Доготувати під закритою кришкою ще 15 хвилин;
    Читати далі

  • крокети картопляні сгрібамі і беконом

    Інші  /  Інші рецепти

    Крокети: картоплю відварити, потовкти з маслом, гриби дрібно порізати обсмажити з цибулею, бекон порізати дрібною соломкою, зелень подрібнити, все додати в картоплю посолити і вбити 1о яйце добре перемішати. сформувати крокети обваляти спочатку в борошні потім в яйці і поніровачних сухарях, і обсмажити у фритюрі. Соус: гриби дрібно порізати обсмажити ...
    Читати далі

  • грибна закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Різані консервовані шампіньйони обсмажити в рослинній олії з досить крупно порізаною цибулею, приблизно в середині готовності додати терту на дрібній тертці моркву і смажити далі. За 5 хвилин до готовності додати пропущений через чесноковижималку часник. У салатник порізати сир кубиками, оливки колечками, додати обсмажену остигнула ...
    Читати далі

  • Кролик тушкований в сметані

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для початку натремо на дрібній тертці цибулину. Для цього краще при чищенні у неї не відрізати хвостик (див фото) - так її зручніше тримати. Кролика моєму, солимо, посипаємо перцем і коріандром, а потім перемішуємо з тертим цибулею. Ось так він повинен помаринувати в цибульному соку годинки 3-4. У каструльку дрібно ріжемо яблучко, поверх викладаємо нашого кролика, ...
    Читати далі