Ми рекомендуємо

  • Сочевичний суп-пюре з креветками

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Сочевицю промиваємо, заливаємо водою і відварюємо 20 хвилин. Поки вариться сочевиця, обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії нарізану дрібним кубиком селера, натерту на крупній тертці моркву і нарізану тонкими кільцями порей. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Очистимо їх від панцира і видалимо голови (частину можна ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • помідори з начинкою

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    у помідорів зрізати верхівку, вийняти м'якоть. Яйця зварити в круту. Сир, яйця, огірки нарізати кубиками. Печериці нарізати шматочками, обсмажити на олії з подрібненою цибулею. У помідори начинку вилажіваем шарами: 1) гриби з цибулею, 2) огірки, 3) яйця, 4) зелений горошок, 5) сир. Кожен шар Перемащуємо майонезом.
    Читати далі

  • Квасолевий паштет з волоськими горіхами

    Закуски

    Цю закуску часто готувала моя мама. На святковому столі бутерброди з цим паштетом вмить розліталися. Готується цей паштет дуже просто. З вечора замочуємо квасолю у холодній воді. Вранці заливаємо квасолю свіжою водою і варимо години 2, поки не звариться. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на ростить. маслі. Відварену квасолю разом з часником і тушкованим ...
    Читати далі

  • Тефтелі з яйцями некруто і сиром в молочному соусі.

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі з рисом і фаршем

    Куряче філе разом з цибулею подрібнити у блендері ... або прокрутити на м'ясорубці. Яйця відварити некруто, а рис до готовності. Яйця подрібнити у блендері разом з сиром і додати у фарш. Туди ж розбити сире яйце, додати всі спеції і рис. Перемішати гарненько, сформувати круглі тюфтельки і обсмажити в оливковій олії з двох боків до напівготовності ...
    Читати далі

  • Курка, фарширована млинцями "Збірна"

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з м'ясом та рисом

    З підготовленої курки акуратно зняти шкуру, починаючи зі спинки. Крила і ніжки відрубати по суглобу Зняти м'ясо з кістки. Брокколі відварити до напівготовності. Пропустити куряче філе через м'ясорубку разом з цибулею, часником і капустою. Печериці нарізати кубиками, обсмажити на олії. Додати разом з вареним рисом в фарш. Посолити, поперчити, добре ...
    Читати далі

  • Брики з м'ясом і сиром

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    В оригінальному рецепті в книзі пропонується взяти яловичину або телятину. У мене була баранина, робила долму і залишився фарш. Але пишу рецепт так, яким він пропонується в книзі. У мене у фарші ще багато кінзи. М'ясо пропустити через м'ясорубку з крупною сіткою. Лук нарубати дрібними кубиками. Обсмажити м'ясо і цибулю в 1 ст. л. рослинного масла. Посолити, ...
    Читати далі

  • Салат "Оселедець під шубою"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Відварити моркву, буряк, картоплю до готовності. Відварити круто яйця. Оселедець очистити, відокремити від кістки, філе оселедця нарізати невеликими кубиками. Овочі окремо натерти на крупній тертці. На плоске блюдо викласти шар картоплі у вигляді рибки з хвостом. Шар картоплі змастити майонезом. Потім викладати слоямі- нарізане філе оселедця, шар ...
    Читати далі

  • Смачні гніздечка з рибкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю дрібно покришити Рибу дрібно порізати Зелень дрібно покришити Сир натерти на дрібній тертці. Змішати рибу, цибулю, зелень, посолити, поперчити. Батон порізати шматочками товщиною 2 см Шматочки батона просочити молоком, трохи віджати Форму змастити маслом, викласти шматочки кожному шматочку зробити поглиблення, просто прим'яти м'якуш руками. У поглиблення ...
    Читати далі

  • Щука фарширована варіант

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Щуку обережно очистити від луски, намагаючись не прорізати шкіру. Підрізати шкіру навколо голови, відокремити її від м'якоті і зняти "панчохою". М'якоть в міру необхідності підрізати ножем. При хребті перерубати так, щоб хвостовий плавник залишився з шкірою. Залишилася тушку випатрати, промити і відокремити м'якоть від кісток. М'якоть щуки пропустити через ...
    Читати далі

  • Помідорно-грибний салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Печериці нарізати пластинками і обсмажити на сухій сковороді з антипригарним покриттям до золотистого кольору. Якщо сковорідка з звичайним покриттям, можна додати трохи олії. Смажимо таким чином: висипаємо нарізані шампіньйони на розпечену сковороду, хвилини 2 перемішуємо, закриваємо кришкою (вогонь не зменшуємо) і даємо грибам ...
    Читати далі

  • Яйця фаршировані грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Гриби залити гарячою водою і дати постояти кілька годин, потім зварити їх в цій же воді до готовності (у мене були сушені різні гриби-самі збирали і сушили). Яйця розрізати навпіл і вийняти жовтки, розтерти їх. Гриби остудити і дрібно нарізати, додати до жовтків, перемішати. Додати майонез і підсолити за смаком всю масу приправою (у мене була ...
    Читати далі

  • Ситно-супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    У закипілий м'ясний бульйон покласти мелконашінкованную капусту, дати закипіти і зменшити вогонь. Додати трохи суміші коріння. Почистити і нарізати картоплю - додати в суп. Після закипання додати перці. Через 3 хвилини, заправку. Заправку можна виготовити і з живих овочів, пропассеровать їх на сковороді. Через 3 хвилини, мелконарезаний ...
    Читати далі

  • Бешбармак

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відваріть м'ясо одним шматком в невеликій кількості води, до кінця варіння додайте сіль і червоний перець. Готове м'ясо наріжте скибочками 0,5 см і довжиною 5 см. Тепер замісіть тісто, як для локшини, тонко розкачайте і наріжте тонкими прямокутниками, відваріть їх в бульйоні, відкиньте на друшляк. З'єднайте з підготовленим м'ясом і нарізаною кільцями ...
    Читати далі

  • Пиріжки з куркою і сочевицею, швидкі

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з куркою

    Сочевицю отварітьдо готовності як вказано на упаковці Морква нашаткувати і разом з цибулею обсмажити на вершковому маслі до напівготовності. Додати до овочів дрібно нарізану курячу грудку. Посолити, поперчити (це за смаком). Обсмажити до готовності. Додати підготовлену сочевицю і всі разом трохи потім на сковороді. Начинка готова, ...
    Читати далі

  • М'ясний торт

    Інші  /  Інші рецепти

    Замісити тісто і поставити в холодильник на 2 ч. Спекти 4 коржа. гарячі коржі змастити майонезом. На 1 корж викласти 0,5 кг нарізаного вареного м'яса зі смаженою цибулею; на 2- корж 200 гр. натертого сиру на 3-корж натертий варений буряк на виборах 4- корж 5 натертих варених білків. Зверху прикрасити 5 подрібненими жовтками. Кожен шар начінкісмазать ...
    Читати далі

  • Курячі ніжки "Тропікана"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З голяшек видалити кісточки, але не до кінця, а, щоб коли вивернути і нафаршеровать, вийшла, як би ціла голяшка з кісточкою. Приготувати маринад і покласти в нього м'ясо на час не менш як однієї години. Приготувати фарш: обсмажити гриби з цибулею, коли охолоне натерти сир і все перемішати ....
    Читати далі

  • Салат "Святковий сімейний"

    Салати  /  Інші салати

    1. Розморожуємо, очищаємо і відварюємо кальмари. 2. На сковорідці пасеруємо дрібно порізаний цибульку. 3. На сковорідку ж відправляємо помиті і порізані гриби і підсмажуємо їх до готовності. 4. Остиглі кальмари нарізаємо соломкою. 5. Додаємо остиглі гриби з цибулею. 6. Сир натераем на крупній тертці і можна його перемішати з салатом а можна і посипат ...
    Читати далі

  • слоечки - вкусняшки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Тісто підготувати відповідно до інструкції на упаковці фарш (я беру свинний) обсмажити до готовності на не сильно вогні додати сіль і перець за смаком окремо гриби дрібно порубати обсмажити на маслі з порубаним луком до готовності з'єднати фарш і грибну начинку коли обидва трохи охолонуть Тісто нарізати на квадрати (приблизно їх буде 10) ...
    Читати далі

  • Солянка "ПО-Далекосхідного"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кальмари розморозити в холодній воді, у тушок видалити залишки нутрощів і хітинові пластинки. Кальмари занурити в гарячу воду (60-65 градусів) на 5 хвилин, потім остудити, видалити шкірку, промити у воді і порізати соломкою. Капусту нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. На рослинному маслі обсмажити капусту з цибулею, посолити ....
    Читати далі

  • Манти-трояндочки з м'ясом індички і хоккайдо-гарбузом

    Інші  /  Інші рецепти

    1. ІЗ борошна-води-солі робимо тісто (тісто схоже на пельменне, тільки без яйця). 2. М'ясо ріжемо дрібними кубиками (тільки неодмінно ріжемо, а не пропускаємо через м'ясорубку, а то це вже будуть не манти) 3. Цибулю ріжемо дрібно і додаємо до м'яса 4. Гарбуз ріжемо дрібними кубиками і додаємо до м'яса з цибулею 5. солимо і перчимо начинку 6. тісто треба розкачати (невсё ...
    Читати далі

  • Спанокопіта / пиріг зі шпинатом / варіант

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Начинка: Якщо шпинат свіжий - промити, відрізати стебла, листя крупно порубати і помістити на сковорідку під кришку на повільний вогонь на 3-4 хвилини - обсушити. Заморожений шпинат потримати подовше (без кришки), щоб випарилася зайва волога. Дати охолонути. Дрібно порізати або розім'яти фету, змішати зі шпинатом, зеленим луком, кропом, обсмаженою ...
    Читати далі