Ми рекомендуємо

  • Чудовий торт "Чорний ліс" (нім. Schwarzwalder Kirschtorte).

    Десерти  /  Торти

    Спосіб приготування: Приготування бісквіта: 1) Нагріти духовку до 180 градусів. Шоколад розтопити на гарячій водяній бані, остудити. 2) Взяти яйця, цукор і сіль. 3) збити в пишну масу. 4) Підмішати масло, сметану і шоколад, борошно і ретельно перемішати. 5) Випікати бісквіт вистеленої папером для випікання рознімної формі 40-45 хвилин. 6) Готовий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • "Шаурма" (звичайно ж мій варіант)

    Інші  /  Інші рецепти

    Куряче філе відваріть, потім порежте на середні шматочки потім обсмажте в спеціях на зростання. маслі, в іншій сковороді обсмажте спочатку гриби, потім дрібно нарежте цибулю і добовьте до грибів. Сир потріть на крупній тертці, огірки разрежте навпіл, а потім часточками, так само помідор. Коли Ви приготували все основне: 1) Берете лаваш змащуйте його майонезом ...
    Читати далі

  • Пиріг з картоплею і грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    -масло, Сир і борошно перетерти в крихту, поступово підливаючи кефір (підсолити) з розпушувачем, замісити м'яке тісто. -Завернуть Тісто в плівку і дати йому відпочити. -Гріби Обсмажити з цибулею, додати зелень. -Тест Розподілити руками (воно м'яке) за розміром дека з невисокими бортиками. Рівномірне розподілити грибну начинку. -В Картопляне ...
    Читати далі

  • Палтус з рисом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рис промиваємо і варимо до напівготовності. Поки рис вариться, філе режим на шматочки 2х2 см. Приблизно, змішуємо всі інгредієнти для маринаду і заливаємо рибу і забуваємо про неї ненадовго. цибулю ріжемо недуже дрібно, морква трьом на крупній тертці і пасеруємо на рослинній олії. Перекладаємо в форму для запікання рис змішаний з морквою і цибулею, ...
    Читати далі

  • Кіш з курячими потрошками, зеленою квасолею і брокколі

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: просеяную борошно з'єднуємо з натертим на тертці маргарином, додаємо збите зі сметаною яйце, сіль. Замішуємо еластичне тісто. Я ділю його на 2 кулі і визначаю на 30-60 хв. в холодильник. Начинка. Промиваємо курячі потрошка, ріжемо по-дрібніше. Серденька курячі можна готувати, так би мовити "моно", але печінку (сухувата все-таки) тільки з чимось ...
    Читати далі

  • Лобіо по-грузинськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Любіо в перекладі з грузинського - квасоля. Це назву мають страви з відвареної квасолі, що мають у грузинській кухні кілька десятків варіацій. Розрізняються сортами квасолі, величиною, формою, кольором, характером забарвлення (одноколірна, плямиста, точкова, смугаста), а також ступенем розвариться і, що найголовніше, приправами. Мій варіант такий: Квасоля ...
    Читати далі

  • Плов в лаваші, з курятиною, каштанами і сухофруктами. Спрощений варіант.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рис відварюємо у великій кількості сильно підсоленої води до напівготовності, всередині він повинен залишитися сирим. Відкидаємо на друшляк. Це можна зробити напередодні. 2. Куряче філе порізати дрібними шматочками і обсмажити на вершковому маслі (1ст. Ложка) до рум'яної скоринки. 3. Цибулю почистити, порізати півкільцями і обсмажити на вершковому маслі (1ст. Ложка) ...
    Читати далі

  • Салат "ВЕСНА на тарілку"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з буряком і куркою

    Якщо йогурт рідкий, виливати в мішечок з марлі і підвішувати на кілька годин, для видалення зайвої сироватки і отримання густої маси. ----------------------------------------- Салатні листя вимити й обсушити. ---------------------------------------------- Буряк відварити в шкірці , очистити і нарізати кружечками. Горіхи, часник ...
    Читати далі

  • Грілованнимі стейки індички, мариновані з вишнею.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудку індички порізати порційними стейками. Для маринаду змішати розморожену вишню (або свіжу), з цибулею порізаним півкільцями, додати мед, подрібнену петрушку, сіль, свіжозмелений чорний перець і оливкове масло. Все перемішати, роздавлюючи вишню, щоб вона пустила сік. Занурити в маринад стейки індички і залишити маринуватися ...
    Читати далі

  • Голландський бутерброд або ода оселедця. Байдужих не буде!

    Закуски  /  Бутерброди

    1. Для булки: змішаємо в мисці борошно, сіль і дріжджі, вольем воду і масло, замісити тісто, воно буде злегка липнути до рук, краще місити змастивши руки маслом. Накриваємо тісто плівкою і залишаємо для підйому. 2. Підійшло тісто розгортаємо в пласт, після скручуємо рулетом і розтягуємо до довжини форми. У нас повинен вийти довгий і плоский «батончик» ....
    Читати далі

  • Пиріжки і булочки з мого улюбленого тіста

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Налити півсклянки теплої води, розчинити дріжджі В іншу посудину покласти маргарин, цукор, сіль, раст масло і залити половиною склянки крутого окропу (перешкодити) Хвилин через 10 з'єднати обидві маси Додати борошно і замісити м'яке тісто. Накрити тісто і поставити на 1-1,5 год в тепле місце Робимо начинку для пиріжків Порізати цибулю і обсмажити на ...
    Читати далі

  • "Биточки фаршировані"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Лук довільно нарізати, злегка обсмажити. Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею, в фарш покласти хліб, замочений у молоці, посолити, додати спеції, одне яйце, добре змішати все і укласти у вигляді биточків на змащене деко. Для приготування фаршу: Печериці дрібно порізати і підсмажити до готовності, ...
    Читати далі

  • Фарширована качка "в сорочці".

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яблуко очистити і нарізати кубиками ~ 1см. на 1см. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії, додати туди ж нарізані яблука і згасити три хвилини. Туди ж покласти свинячий фарш, натерту цедру1 / 2лімона, зелень кропу, хлібні крихти, збите яйце. Все посолити, поперчити і перемішуючи обсмажити разом з вже погашеними яблуком і цибулею ....
    Читати далі

  • М'ясні рулетики з помідорами в прованському соусі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свініну- 6 кусков- відбити через плівку. Приготувати маринад-змішати соєвий соус, бальзамік, додати базилік і кайенский перець. Перемішати Обмазать пензликом кожен шматок відбивної з одного боку і укласти один на одного в ємність. Залишити помаринувати на 15 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями. Посипати дрібкою солі-пом'яти і відставити убік ...
    Читати далі

  • Баранина в цибульному соусі "ВІВАТ, ВІРМЕНІЯ!" - З ягодами російського лісу.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Люди, баранина настільки смачна - ніжна, запашна, ароматна - що ми з чоловіком порцію на 4-х удвох умялі, не могли зупинитися. Це казка! Вобщем, справа проста ... Беремо мяско, миємо його обсушуємо, робимо разрезік до кісточки. Цибулю чистимо і весь (так-так, всі 10 штук!) Грубо ріжемо. Часник чистимо й ріжемо теж на шматочки. Чилі чистимо і тонко ...
    Читати далі

  • Пиріжки "Як пух" з начинкою з капусти, яка радує око

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з капустою

    Спочатку робимо начинку: Чистимо цибулю і ріжемо його тонкими півкільцями. У сковороду наливаємо пару ст. ложок соняшникової олії і ложим туди цибулю. Трохи посолимо його і додамо щіпку цукру. Ставимо на повільний вогонь - нехай тушкується до прозорості і м'якості. Капусту тонко нашаткувати. Моркву натерти на крупній тертці і додати в капусту. Всі ...
    Читати далі

  • Самса "Міська", яку може зробити кожен

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Якщо ви відкрили цей рецепт, значить, вам теж захотілося самси. Проте приготування такого шанованого всіма страви справа тонка. І ось з'явилася ідея, а слідом за нею і можливість виготовлення схожого блюда в міських умовах, при тому остаточний продукт буде смачним і навіть нагадає справжню самсу, хоча "та", звичайно, була смачнішою ... Якщо ...
    Читати далі

  • Гречана каша з грибами і селерою в горщиках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Селера очистити, промити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Гриби очистити від сміття, обтерти вологій ганчіркою і нарізати скибочками або кубиками. Ріпчасту цибулю очистити, вимити й нарізати дрібними кубиками. Яблука очистити від шкірки, видалити насіннєві коробочки, нарізати дрібними кубиками і полити соком лимона, перемішати. Зелень промити, ...
    Читати далі

  • Пироги з м'ясом з дріжджового тіста, приготовленого холодним способом

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з картоплею і м'ясом

    Дріжджі залити кислим, додати 1 ст. л. цукру, відставити. У цей час взяти 5літровую каструлю, збити в ній яйця з сіллю і цукром, додати розтоплене слив. масло, добре перемішати, вилити дріжджову суміш, ще раз добре перемішати. У кілька прийомів вмішати просіяне борошно. ВСІ! Поставити каструлю з тістом в холодильник на 2 години ....
    Читати далі

  • баклажани Ніжність

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    баклажан вимити, видалити плодоніжки і нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см Баклажани викласти в глибоку ємність, пересипати сіллю і перемішати. Залишити на 20 хвилин. Це робиться для того, щоб з шкурки баклажана вийшла гіркота. Тим часом чистимо морквину і цибулю морквину тремо на тертку, цибулю дрібно ріжемо У підготовлену сковорідку (розжарили ...
    Читати далі

  • Вершково-сирний крем-суп з копченостями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо суп: Нагріваємо бульйон, кидаємо в нього варитися порізаний невеликими кубиками картоплю (якщо бульйон НЕ солоний - посолити за смаком), варимо 20 хвилин. У цей час обсмажуємо цибулю Відрізаємо половинку курячої грудки і перетираємо в блендері з вершками і смаженою цибулею зварити картоплю перетираємо в пюре і викладаємо назад в бульйон ...
    Читати далі