Ми рекомендуємо

  • Карамельні міні чизкейки

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Розігріти духовку до 140гр. Помістіть печиво в нижній частині кожної формочки Збийте вершковий сир за допомогою міксера на середній швидкості до гладкості, додати згущене молоко і цукор. Збийте масу до однорідності Зменшіть швидкість до мінімуму і додавайте по одному, яйця. Вилийте крем в формочку поверх печива. Розмістіть на деку формочки ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Оселедчик в 2-х варіантах

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Спочатку обробимо обидві оселедця, виберемо кісточки, поріжемо часточками і складемо у дві селёдочніци. 1-я селёдочніца: все просто - зверху -колечкі цибулі, полити рослинним маслом (краще запашним), можна збризнути оцтом. 2-я селёдочніца: промазати майонезом, зверху натерти 2 яйця, прикрасити зеленою цибулею. Смачного!
    Читати далі

  • Бозартма з баранини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізати шматками залити холодною водою і варити 1-1,5 години під кришкою на помірному вогні, після чого м'ясо вийняти з бульйону, обсмажити з цибулею в маслі, згасити до повної готовності, додати дрібно нарізані помідори, злегка згасити до повного виділення з них соку і знову залити залишками бульйону укласти крупно нарізану картоплю, ...
    Читати далі

  • рулет з яйцем

    Інші  /  Інші рецепти

    Зробити фарш, протушкувати цибулю з морквою. Розділити фарш на 2 частини. На мокру обробну дошку покласти фарш у формі подовженою коржі. На середину коржика покласти тушковану моркву з цибулею, зверху четвертинки зварених круто яєць, посипати зеленню петрушки. Сформувати рулет і викласти на змащене маслом деко. Запікати при 170 гр. до рум'яної ...
    Читати далі

  • Лазанья

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з фаршем

    Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо фарш, спеції, пасту томатну і тушкуємо під кришкою. Листя лазаньї відварюємо протягом 2-3 хвилин у киплячій підсоленій воді з додаванням рослинної олії (щоб не злиплися). Дістаємо і підсушуємо. Робимо соус Бешамель. У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло, акуратно ...
    Читати далі

  • Карпуша

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Готувати буду просто. Увечері повертаючись із гостин, в магазині купили живого коропа і по рибальському традиції почистив, розпатрав, засолив. Солити треба рясно втирати в тіло, під зябра. Зробити кармашік (фото), тільки обов'язково зверху і просолитися все всередині. Днем підготував маринад-цибуля нарізав середньо, додав приправу, сік лимона, ложку оцту, перець .. Все ...
    Читати далі

  • Гарнір з гливи з рисом.

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Вешенку дрібно нарізати, згасити з дрібно нарізаною цибулею, посолити, додати дрібно нарізаний кріп. Рис відварити, перемішати з гливи, додати вершкове масло.
    Читати далі

  • Пиріг з Кижуча (варіант)

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    З риби зняти шкіру, обробити на філе, видаливши всі кісточки і дрібно посікти. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Печериці вимити, порізати тонкими пластинками і разом з цибулею обсмажити на олії. А от з тістом у мене вічні проблеми! Принісши з магазину тісто, я ставлю його в тепле місце (накривши, до батареї) і воно в мене пару ...
    Читати далі

  • Курячі котлети з кіноа і яблуком. (ФМ вечеря за 150 руб.)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе куряче (я обробила грудку, а шкіру приховала в морозилку!) Пропустити через м'ясорубку разом з яблуком без шкірки і зеленою цибулею. Кіноа промити і відварити відповідно до інструкції на упаковці (15 хвилин у підсоленій воді), воду злити і з'єднати з курячим фаршем, додати сіль і перець. Мокрими руками зліпити невеликі котлетки і обсмажити ...
    Читати далі

  • Фаршіровнний картопля

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирі до полуготовносі, дати йому охолонути, очистити. Розрізати кожну картоплину навпіл, акуратненько вийняти серединку. Оболонка повинна залишитися приблизно 0,7 см. Підсмажити гриби з цибулею, і також окремо фарш, потім все змішати. Сир натерти на тертці. Змішати начинку, посолити, поперчити, можна додати часничок, зелень ...
    Читати далі

  • Zwieback - Тісто для булочок, пирогів, або для дрібної випічки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Mаргарін растoпіть, налити молоко і нагріти. Дріжджі розкришити і посипати їх цукром (1 стол. Ложка). Молоко з маргарином підливати порціями, і так само порціями, підсипати просіюючи через сито борошно. Спочатку підмісити до цієї порції 1 кг. борошна, закрити кришкою, і дати тісту підійти. Потім підмішати оcтавшуюся борошно, і дати підійти тіста ще ...
    Читати далі

  • Баклажани з беконом під сирною скоринкою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Баклажани вимити і розрізати вздовж на дві половини. Шкірку не видаляти !!! Кожну половинку надрізати уздовж на кілька смужок, не розрізаючи до кінця. Розрізи посолити, поперчити, посипати спеціями і акуратно вкласти по тоненькому шматочку бекону і скибочку помідора. Сир натерти на тертці, додати дрібно нарубану зелень, часник і заправити ...
    Читати далі

  • помідорна закуска під соусом.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    і так можна зробити і на одну людину або пару, уменшить кількість продуктів. змішати в блендері часник, порізаний базилік, петрушку, половину каперсів і гірчицю. потім додати оливкове масло, бальзамічний оцет і перець, перемішати ложкою. посолити за смаком. тепер режим помідори і моцарелу, на колечка. розкласти на велике блюдо, чергуючи ...
    Читати далі

  • Кааліклімпісоппа (Капустяний суп з галушками)

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо з цибулею опустити в киплячу підсолену воду. Варити хвилин 40, знімаючи піну. Капусту нарізати широкої соломкою (смужками) і опустити в киплячий бульйон. В цей час готуємо галушки: картоплю відварити в мундирі, очистити, розім'яти з підігрітими вершками (щоб картопляне пюре не посіріло). Додати подрібнений імбир і посолити. Яйця збити ...
    Читати далі

  • Пюре з квасолі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Білу квасолю відварюють, відціджують і протирають крізь сито. Остигле пюре збивають віником, додаючи потроху рослинне масло і лимонний сік, солять за смаком і змішують з дрібно посічений цибулею.
    Читати далі

  • рулетики з сьомги

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рясно намазати лаваш плавленим сиром, нарізану тонкими (але довгими) шматочками сьомгу розкласти по всьому лаваш, посипати зеленою цибулею і зеленню. Загорнути рулетом і нарізати тонкими рулетиками.
    Читати далі

  • Квасоля-ка

    Салати  /  Інші салати

    1. Квасолю відварити, гриби і цибулю обсмажити. 2. Викласти в салатницю квасолю і гриби з цибулею, заправити майонезом і додати часник. швидко і смачно) приємного апетиту.
    Читати далі

  • закусочний "наполеон" з лососем і печінкою тріски

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Пластини тіста, не розморожуючи викладаємо на деко, ставимо в холодну духовку, виставляємо температуру на 180 (ну у кого духовка з градусами :)) і випікаємо коржі до золотистого. Два яблука наколюємо виделкою і запікаємо в духовці близько півгодини до м'якості, очищаємо від шкірки і насіння, подрібнюємо в пюре, змішуємо з майонезом, хріном, соком ...
    Читати далі

  • Картопляний салат

    Салати  /  Інші салати

    Лук очистити і порізати півкільцями. Промити в гарячій воді 2 рази, а потім в холодній. Залити оцтом (5%) на 15 хвилин. Оцет злити. Картопля крупно нарізати, змішати з цибулею, огірки порізати крупно. Заправити сіллю, перцем, олив. маслом.
    Читати далі

  • салатик "Оригінальний"

    Салати  /  Інші салати

    гриби обсмажити з цибулею, додати відварені кальмари порізані соломкою або з банки. коли гриби будуть готові до них додати кальмари і прогріти 2хв. У блюдо викласти гриби і кальмари, додати квасолю, заправити майонезом.
    Читати далі

  • Бринза по-шопски

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Помідори нарізати кружечками, покласти в глибокий посуд. Бринзу нарізати кубиками, змішати з частиною помідорів, нарізування цибулею, болгарським перцем і лютою чушках (не різати !!!). Розбити яицо зверху. Випікати в духовці при t = 220 градусів під кришкою до загустіння яйця.
    Читати далі