Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Треугольнички з сиром і черемшею

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Варила картопельку під оселедчик: 1зубч. часнику + кілька горошин перцю + 2ст. л раст. масла + 1ч. л. насіння кропу + стеблинки від пучка петрушки, в цьому відварі я зазвичай варю картоплю до оселедчиком, ну а відвар потім в банку і в холодильник, для тіста. Ось цей-то відвар я і використовувала для заварного тіста: 150гр. борошна заливаємо гарячим відваром, потім ...
    Читати далі

  • Пряний салат з огірків

    Салати  /  Інші салати

    1. У мисці середнього розміру з'єднайте разом оцет, воду, сіль, цукор. Коли цукор повністю розчиниться, влийте суміш в миску з порізаними огірками, цибулею і перцем. Добре перемішайте і охолодіть. 2. Прикрасьте готовий салат зеленню. 3. Подавайте окремо або як гарнір до яловичини, свинині, курячим грудкам.
    Читати далі

  • Курячі рулетики з креветками

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Куряче філе відбити через харчову плівку. 2. Креветки змішати з каррі, зеленою цибулею, половиною сиру і додати трохи вершків. Все перемішати. 3. Викласти креветки на курячу відбивну, загорнути в рулет. Рулети викласти у форму, залити вершками і поставити випікатися в духовку 30 хв. при 200 * С. За 10 хвилин до готовності посипати ...
    Читати далі

  • ніжні млинцеві рулетики з м'ясною начинкою

    Закуски  /  М'ясні

    Для фаршу необхідно ріпчасту цибулю подрібнити в комбайні або м'ясорубці до пюреобразного стану. Я використовувала для приготування рулетиків фарш асорті з трьох видів м'яса в довільній пропорції. З'єднати фарш з цибулею, додати сіль, перець, прованські трави, дрібно порізані зелень і кокосове молоко. Кількість молока в залежності від щільності ...
    Читати далі

  • трикутники з бараниною і айвою (в тісті філо)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Баранину обмити, обсушити, зрізати прожилки і надлишки жиру, порізати дуже дрібними шматочками. Червону цибулину дрібно нашаткувати. У розігрітій високою сковороді обсмажити баранину з цибулею (без масла !!!). М'ясо дасть рясний сік. Додати часник, м'яту, м'якоть консервованих помідорів. Вогонь зменшити до слабкого і тушкувати під кришкою, помішуючи ...
    Читати далі

  • Лазанья (не для оцінки)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Гриби обсмажити з цибулею, після чого подрібнити у блендері. 2. Фарш теж обсмажити з цибулькою, посолити поперчити, після чого додати томатну пасту (або ж томати подрібнити у блендері). 3. Фарш дати трохи охолонути і теж подрібнити у блендері. (так виходить ніжніше) 4. Помідор порізати кільцями. 5. Сир натерти на тертці. 6. Листи для лазаньї відварити ...
    Читати далі

  • Ароматна каша з махаємо, рисом і м'ясом або обідаємо з "Містраль"!

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Маш і рис промити (у різному посуді) залити холодною водою, дати не багато постояти. М'ясо нарізати не великими шматочками. У казані розігріти олію і злегка обсмажити м'ясо, помішуючи шумівкою, через 8-10 хвилин додати нарізану півкільцями цибулю (2 головки цибулі залишити для подачі.) Смажити м'ясо з цибулею помішуючи, додати спеції. посолити, потім ...
    Читати далі

  • Салат «Тигреня»

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Курячі стегенця зваримо і дрібно поріжемо. Нарізані гриби пожарим до готовності разом з цибулею і морквою, потім зайве масло зіллємо. Варені яйця дрібно поріжемо або потремо на тертці. Огірки поріжемо кубиками. Зелень дрібно поріжемо і змішаємо з майонезом. Майонез із зеленню змішаємо з нашими продуктами. Починаємо викладати шари на блюдо, формуючи ...
    Читати далі

  • Рис ледачий

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Цибулю дрібно порубати і обсмажити на олії не даючи йому зарум'яниться. Всипати рис і помішуючи обсмажувати до прозорості, додати дрібно рубаний часник, перемішати і всипати подрібнений кубик (я беру Knorr в порошку з зеленою цибулею). Все перемішати, залити киплячою водою з розрахунку 1 частина рису - 2 частини води. Закрити кришкою іубавіть ...
    Читати далі

  • Мова яловичий в кисло-солодкому соусі

    Інші  /  Інші рецепти

    Мова зачистити, добре промити, залити холодною водою і варити до готовності з корінням моркви й петрушки, перцем і цибулею. Зварений мову вийняти, опустити в холодну воду, очистити від шкіри і знову опустити в гарячий бульйон. Приготувати кисло-солодкий соус: обсмажити на вершковому маслі борошно, додати цукор і бульйон, в якому вариться мову, влити ...
    Читати далі

  • Сациві з баклажанів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Горіховий соус (сациві): Дрібно мелені горіхи, протертий часник, подрібнена (в м'ясорубці) кінза, кориця, гвоздика, хмелі кінзи, уцхо сунелі, имеретинский шафран, червоний гострий перець змішати до однорідної маси і розвести водою - 3-4 склянки. Поставити на газ і варити, постійно помішуючи, 5 хвилин. Сама страва: Лук нашаткувати, посипати ...
    Читати далі

  • Фарширована риба

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю порізати півкільцями і згасити в казані у великій кількості олії, в кінці додати трохи води для пропарювання. З риби окуратно зняти шкуру. Кочть біля голови переламати і шкуру залишити з головою. М'ясо відібрати від кісток і 2 рази пропустити через м'ясорубку разом з цибулею Додати у фарш сіль, перець, спеції, яйця і все добре вимісити ....
    Читати далі

  • Супчик з фаршем.

    Перші страви  /  М'ясні

    Для початку розповім пред історію цього супу. вирішила я зробити сьогодні котлети, провернула м'ясо з цибулею, додала 1 яйце посолити, поперчити, додала чесночек і зрозуміла що з цього фаршу може вийде максимум запіканка, аж надто рідке воно вийшло, напевно перемерзло. Але так як у мене зламалася духовка, вирішила я зварити суп з фрикадельками ....
    Читати далі

  • лящ запечений з начинкою з рису.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Беремо ляща / чим крупніше-тим краще / потрошимо; моєму. 2. Видаляємо хвіст і плавники. Натираємо рибу спеціями і даємо постояти; поки готуємо начинку. 3. Натираємо моркву на великій тертці. Ріжемо цибулю крупно. 4. Обсмажуємо цибулю та моркву на раст. маслі. 5. Висипаємо до зажарки рис і обсмажуємо його разом з овочами хвилини 3; додавши необхідні спеції. / Vegeta і ...
    Читати далі

  • Свинина в пиві (мій варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. У глибокій каструлі або сотейнику розігріти топлений свинячий жир. Цибулю почистити, порізати, вилодіть в каструлю з жиром і обсмажити до золотистого кольору. 2. Свинину вимити, обсушити, нарізати невеликими шматками, додати в каструлю з цибулею. Посолити, поперчити, посипати кмином, влити 1,5 склянки пива. Накрити каструлю кришкою і тушкувати мясона ...
    Читати далі

  • Пельмені хатні з пікантним фаршем з яловичини

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Для початку приготуємо тісто: висипаємо в миску 2ст. борошна, змішуємо її з сіллю. Окремо розбовтаному яйця і воду. 2. Вливаємо яєчну суміш в борошно і починаємо замішувати тісто. 3. Викладаємо тісто на робочу поверхню і замішуємо м'яке, що не липнуче до рук тісто, підсипаючи борошно, що залишилося. Прибираємо тісто в пакет і даємо відпочити хвилин 30 при ...
    Читати далі

  • дюшбере

    Перші страви  /  Інші супи

    З баранини з кісточкою і цибулини зварити бульйон. Для фаршу м'якоть баранини двічі прокрутити через м'ясорубку з цибулею, часником і курдючним салом, додати яйце, прянощі, посолити і поставити на холод на 15 хв. З борошна, яєць і сироватки замісити круте тісто, загорнути його у вологу серветку і витримати 20-25 хвилин. Розкачати тісто в пласт товщиною ...
    Читати далі

  • Рисова запіканка з курячою печінкою

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з печінки

    Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді з додаванням куркуми. 2 моркви посмажити до м'якості на невеликій кількості оливкової олії, додати до рису і перемішати. Лук обсмажити до золотистого кольору. Печінка порізала на маленькі шматочки, посолити, поперчити і залила соком 1 лимона. Дати постояти, нехай трохи помарінуется. Во ...
    Читати далі

  • Гречка з фаршем і коренеплодами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Швидкий ситна вечеря можна приготувати, якщо є в наявності гречка "Містраль"! Для початку обсмажити на сухій сковороді вміст двох пакетиків гречки "Містраль" (120 г). Гречка буде тільки смачніше! Цибулю, моркву, селеру подрібнюємо приблизно в рівній кількості. Часник не забороняється! Обсмажуємо коріння на оливковій олії до золотистого стану, додамо ...
    Читати далі

  • Парові свинячі котлети з гарніром в перцях.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Хліб-можна і з корочками-розкришити і залити молоком на 5 хвилин. М'ясо двічі пропустити через м'ясорубку з цибулею, яблуком і розмоченим хлібом. Посолити і поперчити фарш і добре його вимісити, і потім і відбити до повної однорідності. Чим краще це буде зроблено, тим пишніше і соковитіше будуть котлети. Готовий фарш прибрати на півгодини на холод для ...
    Читати далі