Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: узбецькі манти

  • Манти узбецькі (СМАЧНІ !!!)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Замісити круто тісто і полежати кілька хвилин. м'ясо, гарбуз, цибулю і курдюк - нарізати дрібними кубиками. потовкти у ступці зіру і коріандр. Додати перець і сіль. додати спеції до фаршу. Перемішати. Начинка готова. Тісто розкачати на кружечки (як для пельменів, тільки трохи крупніше) викласти начинку і сформувати манти (я роблю кіскою. На жаль ...
    Читати далі

  • Манти (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу


    Читати далі

  • Манчіза

    Перші страви  /  М'ясні

    З продуктів приготувати тісто, як для локшини. Розкачати в тонкий пласт, згорнути гармошкою, нарізати шириною в 4 см стрічки, зібрати їх разом і нарізати куточки. (хто як хоче, головне, щоб були куточки, стороною в 2 см). Окремо підсмажити в розпеченому маслі дрібно нарізане м'ясо (нежирний фарш), цибуля. Додати нарізані кубиком моркву. Через ...
    Читати далі

  • гарбузове чаклуни з бoрoвікамі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гарбуз, картоплю, пропустила через м'ясорубку, додала борошно, сіль, яйце. (гриби в окремий посуд, теж пропустивши через мясоруб. в них додала кмин, сіль). розігрів сковороду зробила млинці підсмаживши з одного боку і на верх поклавши грибочки і з верху знову ложку млинчика, з боці коли утворюється скориночка перевернути і смажити на другій стороні. як ...
    Читати далі

  • Манти по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт: Приготувати фарш: баранину порізати на дрібні шматочки, або пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно нашаткувати і додати до м'яса. Трохи посолити, поперчити і фарш готовий. Змушують тісто з борошна, води і солі. Розкачати з нього довгий джгут і розділити його на шматочки вагою по 20 г. Шматочки розкачати тонкими кружечками, але так щоб краї ...
    Читати далі

  • Манти по-узбецьки (варіант, звичайно ж)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відразу обмовлюся: т. К. Руки були в тісті, а потім в м'ясі, поетапно зняти все не вдалося. А докладно все опишу і видам секретик (тим хто ще не знає!). Манти роблю не часто, тільки коли приїжджає брат з моїми племінниками, тому роблю відразу багато. Якщо у вас сім'я маленька, то краще порцію зменшити вдвічі. Тож почнемо! Тісто: для початку ...
    Читати далі