Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Рис, вино, морепродукти

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Отже, Свиняче філе сирокопчені нарізав дрібними скибками, обсмажити в олії соняшниковій, додав цибулі-порею багато, обсмажив всі разом. Заважав інтенсивно. У самому кінці обсмажування додав томатів у власному соку, без шкірки і нарубаних дрібним кубиком, соку томатного теж неммного налив. Утушітся всі разом до густого соусу. Додав до томатів, ...
    Читати далі

  • Борщ в святвечір

    Перші страви  /  Інші супи

    Гриби замочити, зварити. Кілька грибів дрібно порубати, з інших приготувати фарш з цибулею для маленьких пельменів - вушок. Буряк, цибулю, зелень ретельно промити, очистити, нарізати, скласти в каструлю, залити трьома склянками води, додати лавровий лист, порубані гриби і варити до готовності. Додати грибний відвар і, помішуючи, закип'ятити ....
    Читати далі

  • Курча з рисом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Випатрану і промиту тушку курчати запікають, попередньо поливши її вершковим маслом. Нарізають тушку на шматки і виймають кістки. Підсмажують на вершковому маслі подрібнений на тертці ріпчаста цибуля і рис. Наливають воду, додають сіль, мелений чорний перець, гвоздику, дрібно нарізані помідори, рис з цибулею і тушкують у духовці 20-25 хв ....
    Читати далі

  • Закуска з цукіні

    Другі страви  /  Інші гарніри

    1. Картоплю ретельно вимити щіткою і розрізати уздовж навпіл. Сильно посолити і поперчити поверхні зрізу. 2. Сир натерти на крупній тертці і половиною посипати картоплю. Викласти половинки бульб на лист, попередньо змащений маргарином. 3. Цукіні вимити, зрізати верхівки і нарізати тонкими скибочками. Розкласти по 2-3 скибочки ...
    Читати далі

  • РОЛЬМОПС / ДАТСЬКИЙ ВАРІАНТ /

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Обробляємо 4 оселедчики на філе. Кожну половинку (всього їх 8) змащуємо з "м'ясної" сторони гірчицею, посипаємо дрібно різаним цибулею-пореєм (або просто зеленою цибулькою). Звертаємо в рулетик "м'ясний" стороною всередину, сколюємо зубочисткою. Складаємо в керамічний посуд. Варимо маринад - 150мл оцту 9% 150 мл води 2 ст. ложки сахара2-3 ...
    Читати далі

  • помідори смажені з яйцем

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Помідори нарізають великими часточками. Яйце збиваємо і виливаємо на расколенному сковорідку і швидко помішує. Через 3-5 сек. яйце викладаємо в дуршлак і даємо стекти маслу. На чисту сковорідку кладемо помідори помішуючи. через 3-5 сек. помідори теж на дуршлак. обсмажуємо окремо цибульку. соус: в сковорідку рослинне масло 20гр. сіль, аджіномото, ...
    Читати далі

  • Свинячі реберця в чайному маринаді

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Чай всипати в чайник для заварювання, залити 500 мл окропу, накрити і настоювати 5 хв. Процідити чай в миску. Додати соєвий соус, подрібнений часник, гвоздику і 2 ст. л. цукру. Дати маринаду охолонути до кімнатної температури. Реберця вимити, скласти у велику каструлю, залити водою і довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, зменшити вогонь і ...
    Читати далі

  • Індичка в пікантному соусі з лавашем

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Індичку маринуємо за добу до приготування: З лайма зняти цедру і порізати його на часточки Цибуля помити, підсушити і не крупно порізати Приправи змішати, додати до них цедру лайма. З двох "Попок" лайма вичавити сік і змішати його з гірчицею і сумішшю приправ і цедри. Індичку рясно намазати сумішшю, обкласти цибулею і часточками лайма Покласти в пакет, ...
    Читати далі

  • Сарті (рисовий "пиріг" зі збірною м'ясною начинкою)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Підсмажити ковбаски на сухій сковороді на середньому вогні, перевертаючи, до рум'яної скоринки, 5-6 хв., І відкласти. Дрібно нарізати цибулю і розділити його на три частини. Одну частину підсмажити в тій же сковороді в 1 ст. л. оливкової олії, 4-5 хв. Додати до цибулі рубаний кубиками болгарський перець і 1/2 склянки води, довести до кипіння, готувати на ...
    Читати далі

  • Картопля з м'ясом у горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Не знаю, з якого часу живе в мені любов до товкучці, не повертається язик сказати «блошиному ринку». Задоволення від висматріванія цікавих і корисних предметів, дрібничок, уявного прікідиванія і пристосовування їх до домашнього інтер'єру просто пронизує уяву принаймні переміщення по речовому базару, очі розбігаються від ...
    Читати далі

  • Салат з баликом

    Інші  /  Інші рецепти

    Цей салат дуже смачний і вітамінний, гарний і для дорослих і для дітей шкільного віку. Невеликими колечками наріжте зелену цибулю і половину його перемішайте з листям салату. Зробіть заправку з оливкової олії, соку лимонів, прованських трав, цедри лимона, свіжомеленого чорного перцю і дрібки солі. Поділіть заправку на дві частини. Дуже ...
    Читати далі

  • ОМЛЕТ з картоплі з беконом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля очистити і нарізати дуже тонкими кружечками або нашаткувати. Цибулю і часник порубати. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. М'якоть нарізати кубиками. Бекон нарізати смужками. Обсмажити в 1 ст. л. рослинної олії 1/4 рубаного цибулі та часнику. Додати 1/4 картоплі. Посолити і поперчити. Смажити, перевертаючи. Додати 1/4 помідорів ...
    Читати далі

  • Яловичина з маслинки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для страви необхідні невеликі тонко нарізані шматочки яловичини, які необхідно маринувати наступним чином: -Уксус змішати з оливковою олією додати орегано, поперчити, посолити і залишити маринуватися хв 10. -М'ясо обсмажити. Далі приготуємо гарнір: -На маслі обсмажити тонко нарізані скибочки часнику додати до них маслини і прожарити ...
    Читати далі

  • Свинячі реберця «Китай-Японія»

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Заварити чай в 400 мл окропу, дати настоятися 5 хв. Процідити чай в ємність. Влити соєвий соус, видавити через прес (або подрібнити дрібно) часник, додати гвоздику і 1,5 ст. л. цукру. Остудити до кімнатної температури. Реберця вимити, розрізати, покласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Зняти піну, варити при слабкому кипінні ...
    Читати далі

  • Зливні галушки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто робимо як на пельмені, тільки трохи м'якше, цибуля смажимо на пісному маслі, чистимо картоплю, ріжемо його на великі шматочки. У каструлю наливаємо воду, в воду опускаємо картопля, вода повинна бути вище картоплі на 2-3 см. Варити на середньому вогні, коли почне закипати - посолити, коли картопля буде майже готовий, починаємо відщипувати від ...
    Читати далі

  • Курячий суп з локшиною

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    1. Налийте бульйон в каструлю, покладіть курячу грудку. Доведіть до кипіння (зняти шум), потім зменшіть вогонь і додайте імбир і часник. Накрийте кришкою, залишивши щілину і варіть 20 хвилин при слабкому кипінні, до готовності курки. Вийміть грудку, покладіть на обробну дошку і за допомогою двох вилок розберіть на невеликі шматки. 2. Знову покладіть ...
    Читати далі

  • "Золоті" розмаринові крильця від півника з картопляною запіканкою з білими грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Для початку приготуємо соус «Бешамель». Подрібнену цибулю обсмажити на оливковій олії, додати молоко, сіль, перець і мускатний горіх, довести до кипіння. У маленькому сотейнику обсмажити борошно з вершковим маслом, поступово вливати молочну суміш, постійно помішуючи, як тільки суміш загусне, вогонь вимкнути. Соус процідити. Крильця від «Золотого ...
    Читати далі

  • тістечка з печінки

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Не плутати з традиційним печінковим тортом ... Ще одна перевага страви перед тортом, що шматочки не розвалюються, коли нарізуєш і їсти зручно! На м'ясорубці провертаємо печінку (якщо є зайва рідина, зливаємо), шпик, цибулю. Додаємо 2 яйця, сіль, перець і борошно до ніжної консистенції, тут головне не переборщити! Якщо замість борошна беремо ...
    Читати далі

  • Селянка грибна, але не суп. З індичкою

    Перші страви  /  Солянка  /  Грибна солянка

    Капусту помити, обсушити, нарубати квадратиками зі стороною в 1 см. Висвпать в каструлю, влити трохи молока і тушкувати до м'якості приблизно 1:00. Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії. Індичку помити, обсушити, нарізати кубиками розміром близько 2 см. Додати до цибулі. Тушкувати, поки не випаруватися рідина. Гриби почистити, нарізати кубікамісо ...
    Читати далі

  • Деруни з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш ще раз пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити, поперчити. Готовий фарш обсмажити, остудити і заправити сирим яйцем. Картоплю почистити, натерти на крупній тертці. Віджати і перекласти в глибоку миску. Додати в терту картоплю яйця і крохмаль, з розрахунку на 5-6 середніх картоплин 2 яйця і 1-1,5 ст. л. крохмалю. Посолити, поперчити ....
    Читати далі