Ми рекомендуємо

  • Торт з нуту з каштановим кремом для всіх принцес кулінарів

    Десерти  /  Торти

    Нут попередньо замочити мінімум на 4:00 (я замочувала на ніч). Змінити воду і варити близько 50 хвилин. Апельсин також варити 1:00. Витягнути його (воду не виливати). Коли апельсин перестане обпалювати, крупно нарізати, по можливості витягнути кісточки, подрібнити у блендері. Нут також подрібнити і, якщо блендер не справлятиметься, то ...
    Читати далі

Ви шукали: халва

  • Хала

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    У чашку наливаємо теплу воду, розводимо в ній цукор, засипаємо дріжджі, гарненько перемішуємо, накриваємо і кришкою і залишаємо на 15-20 хвилин. Змішуємо в окремому посуді тепле молоко, яйце, цукор, розтоплене масло. Окремо просіяти борошно з сіллю. Вилити підійшла опару в молочну суміш і, поступово, всипаючи борошно, замісити тісто. Поставити тестів ...
    Читати далі

  • Шоколадні капкейкі з халвою

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    За основу я брала рецепт "Шоколадні капкейкі" Ніжний шовк "". Змінила кількість інгредієнтів. Замінила вершкове масло на вершковий маргарин, білий цукор на тростинний. На смак вийшли капкейкі дуже ніжні, смачні в міру солодкі і мега - шоколадні. Крем я готувала "на пару".
    Читати далі

  • ЕДАЛФАВІТ (російська)

    Інші  /  Інші рецепти

    Вашій дитині набридли в тарілці: звірята, каченята ... машинки ...? Фантазія на нулі? Спробуйте сумістити приємне з корисним! Я пропоную, у вигляді гри навчати дітей алфавітом, але ... які вже мають уявлення про літери, проте ще їх не запам'ятали. Можна з продукту викладати букву на яку він починається. Наприклад, з пельменів можна викласти ...
    Читати далі

  • Тбіха з баклажанами.

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Тбіха це не зовсім овочеве рагу, в ньому є основний інгредієнт смаком якого будуть насичуватися всі інші овочі. Я приготую рагу на основі баклажана. Нут замочити на ніч, попередньо можна його трохи відварити. Лук різати кільцями і обсмажити в олії. Додати нут і спеції, обсмажити. Потім часник, розтертий з сіллю. Два помідора ...
    Читати далі

  • Солодка ХАЛА

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для опари змішуємо свіжі дріжджі з борошном (розтираємо пальцями) і, додаючи води, замішуємо тісто негусто - накриваємо і даємо в теплому місці добре піднятися ... Скільки потрібно часу, залежить від дріжджів і температури. Дивіться, якщо тісто добре підійшло, стало повітряним і пузириться, то можна використовувати. Тепер замісити тісто: -в опару додати ...
    Читати далі

  • Азербайджанські Бадамбура (ФМ Національні святкові страви. Азербайджан)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Начинку треба приготувати заздалегідь. Очищений мигдаль підсушити, перемолоти і перемішати з цукровим піском. Додати кардамон по-смаку. Для опари в теплому молоці розчинити дріжджі. Додати цукровий пісок, щіпку солі і борошно. Гарненько розмішати масу. Вона повинна вийде консистенції густого йогурту. Поставити опару в тепле місце. У миску ...
    Читати далі

  • Пхалі ка халава (фруктовий мармелад-конфетюр)

    Десерти  /  Джеми, варення, конфітюр

    Фрукти очистіть від шкірки і серцевини, нарежте на шматочки. Нагрійте масло в каструлі і підсмажуйте фрукти 4-5 хв, часто помішуючи (У мене більшу кількість фруктів-груші, підсмажити їх не вдалося, відразу пустили багато соку-потім ті ж 5хвилин. Потім додайте 2 ст. Л. Води, зменшіть вогонь і варіть без кришки 15 хв, поки фрукти не розваряться ...
    Читати далі

  • Такі різні плацинди (плечінте): частина 3 - плацинди солодкі (листкові, холодні)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    з інгредієнтів для тіста приготувати досить круте тісто (тісто добре вимісити хвилин 10-15!), розділити на 6 частин, скачати їх у кульки, прикрити рушником або целофаном і залишити на 40-50 хвилин, за цей час тісто стає м'яким і еластичним. приготувати начинку: яблука очистити від шкірки, прибрати серцевину і натерти на крупній ...
    Читати далі

  • Запіканка манна з яблуками

    Інші  /  Інші рецепти

    У глибокий посуд всипати борошно, манну крупу, цукор 120г, розпушувач і добре розмішати. Натерти на крупній тертці яблука і змішати їх з цукром і корицею або ваніліном. Розділити суміш на три частини. Змастити маслом невелике деко або форму. На дно покласти рівномірним шаром 1/3 яблучної суміші і посипати її 1/3 суміші манної крупи з борошном ....
    Читати далі

  • Єврейська суботня хала

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто: У частину теплого молока всипати цукор і дріжджі, перемішати і залишити на 15 хвилин до появи шапочки. Окремо змішати молоко, що залишилося, лимонний сік, сіль, яйце і розтоплене масло. Влити туди дріжджову суміш. Перемішати. Поступово всипати борошно, постійно вимішуючи. Коли тісто можна буде взяти, перекласти його на стіл і вимішувати ...
    Читати далі

  • Халава. Відео

    Десерти  /  Інші десерти

    Халава - це дуже смачна страва ведичної кулінарії. Його традиційно готують в Індії в якості солодкого частування. 1. Нагріваємо сік, і додаємо в нього цукор, родзинки і журавлину. Перемішуємо, поки цукор не розчиниться, і відставляємо на 20 хв. 2. У глибокій каструлі на середньому вогні розтоплюємо масло. Додаємо манку і обсмажуємо її, постійно ...
    Читати далі

  • Єврейська суботня хала

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Тісто: У частину теплого молока всипати цукор і дріжджі, перемішати і залишити на 15 хвилин до появи шапочки. Окремо змішати молоко, що залишилося, лимонний сік, сіль, яйце і розтоплене масло. Влити туди дріжджову суміш. Перемішати. Поступово всипати борошно, постійно вимішуючи. Коли тісто можна буде взяти, перекласти його на стіл і вимішувати його ...
    Читати далі

  • Медова хала з 6 джгутиків

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    в теплу воду додати цукор і дріжджі, дати постояти хвилин 8 мед + яйце + 3 жовтки + оливкова олія + сіль-перемішати в 1 ст муки зробити колодязь, в нього вилити медову суміш і сах. воду з дріжджами, додати 3 ст борошна, замісити тісто місити 10 хв, ось тут знадобиться ще немног борошна, місити поки тісто не стане прілепать до рук, поставити в тепло на 1:00, перемісити, залишити ...
    Читати далі

  • Бурфи, халаву - індійські солодощі (ФМ Національні свята).

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Коли мені дісталася Індія, думок не було ніяких абсолютно. Так, відгомони загальних відомостей про країну, святах і спеціях. Довелося грунтовно перешерстити інтернет. Знайшла безліч рецептів. І ось тоді найголовніша біда - вибір. Тим більше, що в Індії одне і те ж блюдо в різних провінціях готують абсолютно по-різному. І святкові ...
    Читати далі

  • Суджі ка халава (Пудинг з манної крупи)

    Десерти  /  Інші десерти

    Довести молоко до кипіння, покласти туди цукор, мускатний горіх, корицю, родзинки, залишити на маленькому вогні варитися. Розтопити масло в каструльці з товстим дном, додати манну крупу і підсмажувати на середньо-великому вогні, поки крупа не стане коричневою і масло почне відділятися від крупи. (займає хв 20, однак я постійно не заважаю манку)) ...
    Читати далі

  • Хала шафраново-шоколадна для Еллочки

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Добрий день! Ось вона, твоя ХАЛА, Елл! Від усієї душі вітаю тебе і всіх, хто святкує зараз Новий 5774! Мирного, веселого, доброго і солодкого року всім вам бажаю! Просіваємо борошно (400 гр.) В глибоку ємність, робимо лунку, вливаємо туди тепле молоко, кладемо 1 ч. Л. меду і дріжджі, залишаємо на 15 хвилин. Потім додаємо ваніль, мед, м'яке вершкове ...
    Читати далі

  • Домашні цукерки "Не може бути" зі смаком халви

    Десерти  /  З шоколаду

    Нут замочити на ніч у холодній воді і поставити в холодильник, щоб уникнути закисання води. Після закінчення часу замочування, нут відварити протягом години, відкинути на сито (друшляк) і остудити. Нут, мед, тахинную пасту, ванільний цукор і сіль помістити в чашу блендера і перетворити в гладке однорідне пюре, таке, щоб з маси можна було ...
    Читати далі

  • ХАЛА єврейська святкова (ФМ: ХЛІБНИЙ СЛОВНИК)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Спосіб приготування: Рецептів хали багато. Так як я жодного разу ще не мала справи з цією випічкою, то вибрала навскидку перший, що привернув мою увагу рецепт. Скажу чесно, результатами дуже задоволена. Обов'язково буду пробувати і інші варіанти, більш здобної і солодкої хали, і ту, яка з медом, і де добавки всякі, і посипання різні. Ось ...
    Читати далі

  • «А-ля картопля» з халвою

    Десерти  /  Тістечко  /  Тістечко картопля

    У блендері подрібнити халву і печиво. Додати масло, згущене молоко, какао-порошок. Ретельно розмішати. З отриманої маси сформувати кульки. Для обсипання можна використовувати подрібнені горіхи, какао-порошок, кокосову стружку ..., але я розмолола залишився печиво і обваляти в крихтах від печива. Вийшло дуже смачно. Звичайно, даний тістечко ...
    Читати далі

  • Яблука "бджілка"

    Десерти  /  Інші десерти

    яблука помити, вирізати серцевину в поглиблення покласти халву, гранат, залити медом У посуд для запікання налити води (небагато, так щоб яблука у воді були на чверть всього обсягу) поставити фаршировані яблука і запікати ~ 30-40 хв. (залежно від яблук) Готові яблука посипати горіхами і шоколадом.
    Читати далі