Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: банниця

  • Банниця

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змастити форму розтопленим маслом, покласти 2 листа тіста, потім посипати зверху натертим на крупній тертці сиром, за буженинам ще посипати зеленню, потім ще 2 листи тіста і т. Д. Зверху закрити 2ма листами тіста. Підготовлену банніцу ріжемо гострим ножем на порційні шматочки, потім заливаємо верхній шар пирога, заздалегідь розігрітим сл. маслом. Окремо ...
    Читати далі

  • Банниця

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Яйце збити. Масло розтопити. Змішати просіяне борошно, розпушувач і сіль, влити олію і яйце. Вимісити тісто і поставити його в холодильник хвилин на 30. Для начинки змішати кокосову стружку, масло, мед, цукор і цедру. Розкачати тісто в пласт, змастити олією. Викласти на нього начинку і згорнути рулет. Рулет загорнути в равлика, змастити яйцем ....
    Читати далі

  • Банниця

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Бринзу натерти на крупній тертці або розім'яти виделкою, додати яйця, перемішати. Тісто розкачати завтовшки 2-3 мм. Викласти начинку рівним шаром. Поперчити за смаком. Згорнути рулетом. Викласти на деко швом вниз. Випікати 30 хвилин при 180 градусах.
    Читати далі

  • «Ледача» банниця

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сир натерти на тертці. Кріп подрібнити. Форму змастити маслом. Викласти один пласт лаваша, залишити звисають краю для закриття, а зайве обрізати. Другий лист лаваша - це дах, його ми обрізати по контуру форми. Він повинен повністю прикривати пиріг зверху. Приготувати начинку. Змішати сир з яйцями. Додати сметану, сир і молоко. Потім ...
    Читати далі

  • милена або банниця

    Інші  /  Інші рецепти

    Втворог додати 1 яйце, 100гсметани, сіль за смаком. Сирну масу розподілити тонким шаром на 3 лаваша. Лаваші згортати з двох сторін до центру. Всі три лаваша викласти в добре смазаную вершковим маслом форму. 4 яйця збити зі сметаною і залити лаваші. Випікати при 170 градусах до зарум'янювання. І подавати до столу.
    Читати далі

  • баніца

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Т есто постоїть у тече години, потім разкатіваем на несколко тонких коржів. Смазат їх маслом. Начинку все перемешат і віложам на поверхност Корж і кожен згорнуть на рулет. Ставимо в духовку на 200 градусав гдето за 30 - 40 хвилин.
    Читати далі

  • Баніца

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Протвень намазати маслом і покласти 1 лист тіста Філло. Збризгуємо кожен лист розтопленим вершковим маслом і розкладаємо начинку і так - кожен лист. Самий останній - заливаємо газованою водою з збитим яйцем. Гострим ножем нарізаємо баницу і випікаємо її 15 хвилин у сильній, попередньо нагрітій духовці. Виймаємо і заливаємо інше ...
    Читати далі

  • Баніца

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дно дека змащуємо маслом. З лаваша зрізаємо товсті краю, іншу частину рвемо на дрібні (але не зовсім) шматки і "ажурно" викладаємо їх на дно дека. Не треба їх придавлювати, щоб вони прилипли, треба, щоб вони лежали хвилеподібно для майбутньої "легкості" пирога. Посипаємо бринозой, нам'яті виделкою і поливаємо олією. Робимо таким чином ...
    Читати далі

  • Баніца "Банічка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Донечко попросила дружину зробити баницу, і я подумав, що даремно досі приховував цей прекрасний рецепт. У неї виходить завжди дуже смачно. Ми звичайно з'їдаємо половину Баніци ще гарячою, хоча, звичайно, краще дати їй охолонути і стабілізуватися, а при необхідності завжди можна потім підігріти у хвилі, буде смачнішою свіжоспеченої ....
    Читати далі

  • баніца

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Із зазначених продуктів замісити тісто. Дайте постояти, потім розділіть на 9 рівних частин. Розкачайте 9 тонких коржів, дайте їм підсохнути. Для начинки протертий сир змішайте зі збитими яйцями, додайте сіль. Коржі змастіть маслом, викладіть у форму, перешаровуючи начинкою, і випікайте в духовці. Готову баницу збризніть водою, накрийте ...
    Читати далі

  • Баніца з гарбузом. Точніше, кручена баніца з гарбузом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ... Така історія - наш кулінар і мій друг Радка народжена в Болгарії, живе в Італії, російська мова розуміє, але писати на ньому не може. Вона професійний кухар гарячої кухні, відмінно готує, в тому числі (природно! ..) І баницу. Нещодавно прислала мені рецепт болгарською мовою з прекрасними покроковими знімками, я їх відредагував і вислав ...
    Читати далі

  • Пиріжок вкуснющій (за мотивами болгарської банниця)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    беремо невелику форму, лаваш розрізаємо на 4 рівні частини. і викладаємо у форму. Зверху викладаємо 1 \ 3 частина начинки, знову лаваш, останній шар лаваша заливаємо заливкою. ставимо в духовку 170-180 градусів на 30-40 хвилин. Смачного!
    Читати далі

  • Баніца-гармошка (варіант)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Соду тушкуємо в йогурті. Змащуємо форму раст. маслом. Змащуємо раст. маслом лист тіста, на крупній тертці натираємо бринзу по всьому листу. Гофріруя лист, з одного кінця до іншого ввиде гармошки. Кладемо в форму. І так кожен аркуш, не дуже щільно один до іншого. У йогурт з содою додаємо 3 яйця, 200гр. молока-все перемішуємо. Цією сумішшю заливаємо ...
    Читати далі

  • Баніца з фруктами і сиром

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з фруктами

    У ємність просіяти борошно, влити розтоплене масло, додати воду, яйце. Все змішати, тісто вимісити і залишити хвилин на 30-40. Тісто розділити на 4 частини, кожну з якої расскатать, вирізати за розміром форми і залишити підсихати. Сир розтерти з маслом, цукром. Додати яйця, мед, ванілін, борошно і добре перемішати. Фрукти нарізати кубиками ....
    Читати далі

  • Баніца з бринзою.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Бринзу розкришити і змішати з яйцями. На поверхню викласти три листа тіста один на одного, кожен змащуючи пензликом оливковою олією. 2. Потім викласти половину начинки, як на фото. 3. Потім знову три листа філо. Зверху викласти залишилася начинку і знову три листа тіста. 4. Потім акуратно згорнути рулет і загорнути його равликом. 5. Форму ...
    Читати далі

  • Баніца підглянута у Сірануш Онікян

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Знайшла прекрасний рецепт Баніци від Сірано Онікян і вирішила його помістити, вже дуже смачне це справа, та все відкладала, на кулінарію Баніци багато, а сьогодні дивлюся Оля знову піднесла нам прекрасний подарунок, описавши так цікаво про тест Філло і вирішила показати вам ще й цей рецепт. У нас це тісто теж дешеве, та наостанок з'явилися заморожені ...
    Читати далі

  • Баніца з гарбузом або "Тіквенік"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Перемішуєте все інградієнти і сміливо розкладаєте на листки, я беру 2, мажу їх маслом, накладаю один на інший і зверху "фарш" - розкидаю, укладаю в форму спіралькою і так до останнього листочка. Зверху нарізаю холодне вершкове масло або по-точно - стругати. Випікати при температурі 200 градусів, поки не підрум'янитися. Коли охолоне ...
    Читати далі

  • Баніца з газованою водою - рецепт Цветанкі

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Намазати форму маслом. Розгортаємо пакет, беремо 2 листики, промазуємо розтопленим або пісним маслом, що є під рукою, і посипаємо бринзою, подрібнену виделкою. Звертаємо рулетом, нарізаємо шматочками 5-6 см. До розтопленого маслу додаємо пісне масло і підлогу пляшки газованої води. Поливаємо баницу і кілька разів струшуємо форму, ...
    Читати далі

  • Баніца з хліба і бринзи

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У змащену вершковим маслом сковороду або на деко укласти ряд скибочок пшеничного хліба, нанести на них фарш з подрібненої на тертці бринзи, змішаної з маслом, покрити ще одним шаром хліба. Збити яйця з вершковим маслом, молоком і сіллю і залити цією сумішшю хліб. Випікати в гарячій духовці.
    Читати далі

  • "Равлики"

    Вироби з тіста  /  Рулети

    У глибокий посуд натираємо на крупній тертці бринзу, змішуємо з сиром, вбиваємо яйце і розмішуємо до однорідної маси (можна додати вершкове масло) Розкачуємо тісто і по всій площі викладаємо начинку. Скачуємо тісто в рулет Нарізаємо рулет на шматочки по 2 см. Викладаємо "равликів" на деко вистеланний пергаментом змазаним рослинним ...
    Читати далі