Ми рекомендуємо

  • Торт «Немесіс шоколад»

    Десерти  /  Торти

    Закип'ятити в каструлі підсолені вершки і залити ними шоколад. Розмішувати до повного розчинення і вмішати м'яке масло, поки воно не розчиниться в суміші. Збити яйця з цукром в міксері протягом 5 хвилин до утворення стійкої повітряної піни. Акуратно з'єднати обидві суміші (яйця додати до шоколаду), вилити у форму, поставити її в деко ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Картопляно-м'ясні пиріжки по-східному

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Порубати маргарин, змішати з борошном, додати воду, щіпку солі, соду, погашену оцтом, і гарненько вимісити. Скачати тісто в кулю, витримати його в холодильнику 30 хвилин. Тим часом очищену картоплю натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно порубати і обсмажити до золотистого кольору. Змішати фарш з картоплею і цибулею, посолити, поперчити. З ...
    Читати далі

  • Салат з авокадо з грибами

    Салати  /  Інші салати

    Добрий день! Дуже мало компонентів і тим не менш чудовий на смак салат, пробуйте, друзі! Нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо порізані гриби (взяла коричневі, вони дуже ароматні), обсмажуємо швидко разом, приправляємо і відставляємо в сторону. Нарізаємо салат, розкладаємо його на блюдо. Нарізаємо авокадо, викладаємо ...
    Читати далі

  • М'ясо з лисичками

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Крок 1. Чистимо і відварюємо картоплю. Крок 2. Чистимо, миємо і ставимо на 5 хв. відварити лисички Крок 3. Відбиваємо свинину, солимо, перчимо. Крок 4. М'ясо обсмажуємо з двох сторін. Крок 5. Нарізаємо 2 цибулини і пассівіруем їх Крок 6. До смаженого цибулі додаємо лисички Крок 7. На обсмажене м'ясо викладаємо картоплю, поливаємо сметанною, розведеної водою, ...
    Читати далі

  • Запіканка по-ірландськи "один до десяти"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготувати пісочне тісто. Масло порубати з борошном, додати борошно з сіллю, замісити тісто. Відкласти. Дрібно нарізати м'ясо. М'яса повинно бути в десять разів менше картоплі, звідси назва страви. Картоплю нарізати кубиками, змішати з м'ясом і дрібно нарізаною цибулею. Додати оливкову олію, сіль, перець, перемішати. Викласти суміш у жароміцних ...
    Читати далі

  • Маринований лящ з овочами і картоплею

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    --- 1. тушку ляща порізати на пластини товщиною 1см., пересипати сіллю --- 2. через 3часа змити сіль, залити рибу маринадом, пересипати базелік і цибулею, маринувати 24год --- 3. проіготовіть салат: солодкий перець, помідор, огірки, цибуля, кінзу взбризнуть лимонним соком, петрушка, кріп --- 4. відварити дрібну картоплю або приготувати пюре (картопля і масло вершкове ...
    Читати далі

  • котлетки "СЮРПРИЗ"

    Закуски  /  М'ясні

    Змішати фарш з цибулею, (Реца дрібно кубиками), + яйце + сіль, перець. Сформувати котлетки з перепелиним яйцем всередині. Котлетки укласти в змазану ростить. маслом форму, додати чучуть води, поставить в духовку на 15 хв. Потім все залити томатним соусом і прибрати ще в духовку на 15 хв (мощьность духовки применшити) Томатний соус: цибулю порізати кубиками, обсмажити, додати ...
    Читати далі

  • Сальники з курячої печінки з брусничним соусом

    Закуски  /  М'ясні

    Рис відварити підсоленій воді до готовності. Промити холодною водою. Печінка разом з цибулею пропустити через м'ясорубку. Додати в печінковий фарш відварений рис, нарізану зелень, яйця збиті з вершками, сіль і перець. Порвати моцарелу дрібними шматочками і вмішати в фарш. Взяти формочки для кексів, вкласти паперові капсули або використовувати ...
    Читати далі

  • Редька з маслом

    Салати  /  Інші салати

    Редьку, нарізану соломкою, ошпарюють, з'єднують з нарізаною ріпчастою цибулею і заправляють рослинним маслом, оцтом, сіллю і перцем. При подачі посипають зеленню.
    Читати далі

  • Верріни з буряком і оселедцем

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Буряк вимити і за вашим буженинам або відварити, або запекти в духовці, загорнувши у фольгу, близько години при температурі 190 градусів. Я запікала, як радили в журналі 40 хвилин, але цього явно замало, буряк вийшла жорсткувата, так що пробуйте її виделкою, при необхідності збільшіть час запікання. Доведену до готовності буряк обдатьхолодной ...
    Читати далі

  • Альпійська запіканка (Alpenmakronli)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ріжки відварити за інструкцією на упаковці. Злити воду. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками. Побланшіровать в киплячій воді 5 хвилин, воду злити. Бекон нарізати дрібно, залишивши кілька смужок. Дрібно нарізані бекон і цибулю обсмажити до рум'яності, приправивши перцем і мускатним горіхом. Сир натерти на крупній тертці. Змішати всепродукти, ...
    Читати далі

  • Торт закусочний "Графський"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    На 1корж кладемо: шпроти размельченниє виделкою, зверху-сир, протертий на крупній тертці, зверху змащуємо майонезом; на 2 корж - яйця, терті на крупній тертці, гірчиця, сметана, зелена цибуля; на 3 корж - куряче м'ясо дрібно порізане, майонез; на 4 корж - обсмажені гриби з цибулею, різані соломкою, майонез; на 5 корж - майонез, 100гр. сиру, ...
    Читати далі

  • Печінковий паштет (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Зняти з печінки плівку. Нарізати печінку на невеликі шматочки. Обсмажити на курячому жирі, не перепечеться! Окремо спасерувати ріпчасту цибулю. Печінку, цибулю, одне круте яйце і вимочений у воді і віджатий хліб промолоти в м'ясорубці або в блендері. Додати залишався курячий жир, сіль і перець за смаком. Гарненько все перемішати. Викласти наплоскую ...
    Читати далі

  • Салат вітамінний гострий

    Салати  /  Салат з овочів

    Буряк запекти в духовці, остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками. У винний оцет додати аджику і добре перемішати. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати, залити оцтом з аджикою і поставити в холодильник на 3-4 години. З лимонів вичавити сік. Зелень промити і дрібно нарізати. Хрін очистити і перекрутити через м'ясорубку, змішати ...
    Читати далі

  • Крильця з картопляно-мигдальними кульками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Крильця помити і покласти разом з нарізаною цибулею і часником в миску. Залити соком бузини і додати сіль, перець горошинами і ягоди ялівцю. Залишити години на два. Змастити соєвим соусом з медом і прибрати в духовку, на 200градусов до золотистої скоринки (приблизно 30хвилин) Картоплю відварити в солоній воді, зробити пюре з додаванням вершків ...
    Читати далі

  • М'ясні вузлики

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати пластами - дуже тонко, відбити, щоб вийшов великий тонкий пласт. Покласти відбивну на лист фольги, посолити, поперчити. На середину відбивною поставити склянку і сформувати ємкість (обліпити стакан відбивною разом з фольгою.) Прибрати стакан. На дно м'ясного стаканчика покласти обсмажені гриби з цибулею, полити сметаною, потім ...
    Читати далі

  • Воловани з печінкою тріски і грибами

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Воловани: Розкачати тісто в пласт товщиною 5 мм Стаканом вирізати круглі коржики Половину їх кількості укласти на деко і змастити водою, проколоти вилкою в декількох місцях У решти коржів виїмкою меншої величини вирізати середину Отримані колечка тіста помістити поверх коржів і змастити жовтком Випікати при температурі 200. ..
    Читати далі

  • Курка фарширована

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Зняти шкіру з курки намагаючись не порвати її, залишивши "пальці" і останній суглоб на ногах. Потім зняти м'ясо з кісток і дрібно його порізати. Курагу і чорнослив замочити. Курагу на 1:00, чорнослив на 20 хв. Цибулю почистити, порізати дрібно і обсмажити до стекляную стану на раст. маслі. Волоські горіхи подрібнити і обсмажити на сухій сковорідці. Лук іорехі ...
    Читати далі

  • Курка по чеченськи.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. відварити курку, вийняти і викласти на тарілку. 2. картоплю нарізати кубиками і відварити в бульйоні, потім вийняти. 3. з борошна й води замісити м'яке тісто, розкачати завтовшки 0.5 см, нарізати смужками довгою 3см, шириною 0.5см, відварити в бульйоні. 4. цибуля ...
    Читати далі

  • Яєчня-больунья в шкаралупі

    Другі страви  /  Яєчня  /  Яєчня брехуха

    1. Розбийте яйця в глибоку тарілку або саладніцу, збережіть 4 половинки скорлупок. Збийте яйця, посоліть і поперчіть. Вимийте і обсушіть цибулю. 2. Розігрійте масло в невеликій каструлі або ковшике. Вилийте в неї збиті яйця і готуйте, постійно помішуючи. Коли брехуха почне загусати, додайте сметану і продовжуйте готовтіь в течение3 ...
    Читати далі

  • просто пиріжки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    тісто розкачати і розділити. Робимо начинки: перший Капусту нарізати і згасити з цибулею, в кінці додати варені рубані яйця. Хвилин п'ять обсмажити всі разом і готово. Другий Відварити рис, яйця і мову. Мова дрібно порізати додати рис і роблення яйця. Трохи все обсмажити. Зліпити пиріжки, обмазати яйцем і в духовку. Коли будуть готові змастити ...
    Читати далі