Ми рекомендуємо

  • Бананове морозиво з Містраль.

    Десерти  /  Морозиво  /  Бананове морозиво

    Банани очистити, розрізати на 4 частини. Половину шоколаду і горіхи подрібнити на крупній тертці. Пластівці змішати з шоколадом і горіхами. Шматочки бананів надіти на шпажки і обмазати медом. Обваляти рівномірно з усіх боків в пластівцях з шоколадом. Відправимо в морозилку на 3-4 години. Залишився шоколад помістити в пакет і нагріти на водяній бані. Зробити ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • "Растрепуха"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Картоплю відварити в підсоленій воді до напівготовності. 2. Розтопити на сковороді сало і обсмажити на ньому зварену картоплю до утворення золотистої скоринки. 3. На іншій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарезаннийлук. Коли цибуля стане "прозорим", додати дрібно порізане відварне м'ясо, ретельно перемішати, приправити перцем ...
    Читати далі

  • Курячі рулетики

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе (у мене з грудки) злегка відбити, посолити поперчити, натерти улюбленими приправами (у мене паприка) і залишити маринуватися. Цибулю порізати дрібно, обсмажити. Гриби порізані обсмажити. Перемішати цибулю з грибами, злити зайве масло, додати тертий сир. Злегка посолити. Викласти начинку на філе, загорнути рулетиками. Скріпити (можна зубочистками, ...
    Читати далі

  • Рибні котлетки

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу в місці з тушкованою цибулею пропускаємо через м'ясорубку. змішуємо з розмоченим в молоці батоном і яйцем, даємо приправу, солимо, перчимо. З фаршу ліпимо невеликі котлетки, обкачіваем в борошні з панір. сухарями і жарим в невеликій кількості растител. масла на сковороді до готовності. Смачного!
    Читати далі

  • Салат "Мімоза" - складний, але смачний!

    Салати  /  Салат з мімозою  /  Салат мімоза з горбушей

    Приготування: Рис відварити до готовності. Цибулю порізати дрібненько і змішати з рисом. Морква, яйця відварити до готовності. Все потім потерти на тертці (жовтки відкласти для прикраси). Яблука потерти на крупній тертці (краще безпосередньо перед викладанням їх у шар). Сир потерти на крупній тертці. Банку риби розкрити, якщо багато рідини, ...
    Читати далі

  • Котлети «Мальтійські»

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе червоної риби вимити, нарізати на шматочки і пропустити через м'ясорубку разом з хлібом, очищеним цибулею і білою рибою. Решеточку на м'ясорубку найкраще взяти найкрупнішу. Буде смачнішою, якщо фарш не буде занадто однорідний. Ретельно перемішати фарш або збити міксером, посолити поперчити, додати яйця і збити ще раз. Змішати лляне ...
    Читати далі

  • Ананасовий експромт

    Салати  /  Інші салати

    Взяти куряче філе, промити і відварити до готовності (у мене були стегенця, тому спочатку зрізала з них шкіру і жир, а потім з цибулею варила. Готове м'ясо відокремила від кісток і дрібно порубати). У салатницю Вило ананаси, порезенние помидорки і порубані або дрібно порвані листя салатів. Додати м'ясо курки, сіль, майонез. Всі тшательно ...
    Читати далі

  • Курячі грудки з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Духовку нагріти до 180 градусів. Грудку помити, посолити, поперчити. У вогнетривкої сковороді розігріти топлене масло і обсмажити грудку до рум'яної скоринки. Потім досмажити в духовці протягом 10 хв. Тим часом помити і почистити шампіньйони і нарізати часточками. Порей вимити, обсушити і дрібно нарізати як білу так і зелену частину. У сковороді розігріти ...
    Читати далі

  • Салат з вешенками

    Салати  /  Інші салати

    гливи обсмажити, до готовності, сіль за смаком, остудити. Теж саме робимо з цибулею та морквою (нарізаємо соломкою). Огірки так само нарізаємо соломкою і все змішуємо, перчимо, додаємо зелень і змащуємо майонезом. Салат готовий!
    Читати далі

  • блінчатий пиріг з фаршем, рубаним яйцем і сиром.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Змішати всі компоненти для млинчиків і посмажити круглі тонкі млинці. Фарш обсмажити з цибулею, посолити, поперчити і змішати з порізаними вареними яйцями. Сир натерти на крупній тертці. У роз'ємну форму викласти млинцями так щоб 1/3 млинця звішувалася з краю форми. Класти млинці так, щоб вони заходили один на одного. На дно укласти ще один млинець, ...
    Читати далі

  • Канапе з оселедцевим тартаром

    Закуски  /  Канапе  /  Канапе на шпажках

    Для тартара філе оселедця, помідор і цибулину-шалот нарізати дрібним кубиком. Каперси порубати ножем. Змішати всі нарізані інгредієнти, приправити лимонним соком і декількома краплями табаско (для тих, у кого такого соусу не знайдеться, але захочеться приготувати, замість табаско можна взяти чилі на кінчику ножа). Хліб можна нарізати довільно, ...
    Читати далі

  • Печінковий блінчатий пиріг

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Печінковий пиріг

    Готує дві начинки. Перша: на некрупною тертці трьом морква, тушкуємо в оливковій олії, хвилин за 5 до кінця додаємо подрібнений часник і чотири ложки сметани, трохи солимо. Друга: Півкільцями ріжемо цибулю, подтушіваем в олії (навпіл вершкове і оливкове), туди порізану, досить великими шматками печінку, хвилин десять обсмажуємо, солимо, ...
    Читати далі

  • Смачний салатик

    Салати  /  Інші салати

    Відварити курячу грудку, цибулю обсмажити з грибами на рослинній олії. Викладівать шарами: 1-й гриби з цибулею, 2-й дрібно порезаная куряча грудка, третій дрібно порезаная петрушка, 4- кубиками помідори, 5-й-на крупній тертці сир, 6-й на дрібній тертці яйця. Кожен шар, крім верхнього промазати майонезом. на 2:00 залишити настоятися і на ніч в ...
    Читати далі

  • запіканка з кабачків з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    цибулю порізати і обсмажити перець дрібно нарізати і обсмажити з цибулею додати фарш і спеції. обсмажити натерти кабачек на крупній тертці приготувати соус з яєць, сметани та вершків зі спеціями обсмажений фарш поділити на дві частини кабачки так само розділити на дві рівні частини запіканка укладається шарами фарш, кабачек, залити половиною соусу, фарш, кабачек, ...
    Читати далі

  • Печеня в горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину порізати шматочками, обсмажити, посолити, поперчити, покласти в горщик, залити бульйоном з кубика, поставити в духовку на 20 хв, моркву і цибулю обсмажити додати часник, картоплю порізати часточками додати до м'яса зверху моркву з цибулею і помазати майонезом і в духовку на 25 хв.
    Читати далі

  • Курині крильця. Просто і смачно!

    Закуски  /  М'ясні

    Промити крильця, обмазати приправою для курки покласти в посуд, обмазати курку соком лимона, нарізати цибулю і часник (можна крупно), змішати, залишити на 1-2 ч. В холодильнику. Потім змастити майонезом і в духовку разом з цибулею і часником! Через 45-50 хвилин страва готова :)
    Читати далі

  • Картопляний завиванець з грибною начинкою

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю очистити і відварити. Відвар злити, картоплю розім'яти і добре перемішати з крохмалем, яйцем і сіллю. Отримане тісто покласти товстим шаром на вологий рушник, а на тісто грибну начинку, згорнути рулетом і викласти на змащене смальцем деко швом вниз. По діагоналі нанести на рулет смуги тупим кінцем ножа. Посипати сухарями ...
    Читати далі

  • Сніданок хуторянина

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю порізати скибочками (Не соломкою) і посмажити з цибулею на олії, додати зелений горошок, сіль, вершкове масло, поперчити, добре перемішати, залити збитими яйцями з рубленими солоними огірками, коли яйце запечеться - ще раз добре все перемішати
    Читати далі

  • Морський салат

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    ріжемо дрібно цибулю, обдаємо окропом, заливаємо на 30 хвилин оцтом + цукор. паралельно відварюємо морепродукти (якщо якихось не вистачає смак це сильно не зіпсує), охолоджуємо змішуємо з цибулею і додаємо соєвий соус.
    Читати далі

  • Сочевична юшка з часником

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Сочевицю переберемо і промиємо. Цибулю почистити і 2 цибулини порізати на четвертинки, а 1 кубиками. Зняти шкірку у помідор і теж розрізати на 4 частини. Часник очистити і крупно порізати. У киплячу воду кинути сочевицю, четвертинки цибулі, помідорів з часником. Варити на повільному вогні до готовності. У сковороді підрум'янити на рослинному маслемелко ...
    Читати далі

  • Буряково-грибна запіканка

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з грибами

    Гриби вимити, нарізати невеликими шматочками. Лук очистити, нарізати півкільцями. У сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю до золотистого. Викласти гриби, посолити, тушкувати до випаровування рідини. Моцарелу і буряк натерти на крупній тертці. Половину моцарели змішати з натертою буряками, додати яйце і вершки, підсолити, перемішати ....
    Читати далі