Ми рекомендуємо

  • Рисова запіканка з м'ясом. (ніжна і соковита)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити рис "Жасмин" 200грам як вказано на упаковці. Охолодити. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю, додати фарш і обсмажувати до готовності, посолити по-смаку. Перці вимити і дрібно порізати. У мисці збити яйця з сіллю, додати перці, розмішати. Залити яєчно-перцевої сумішшю остиглий рис, додати сюди ж порізаний дрібними кубиками ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Млинці з шинкою і сирною скоринкою.

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з шинкою і сиром

    Тісто. Вершкове масло розтопіть і дайте йому трохи охолонути. Змішайте молоко, яйця, сіль і борошно. Додайте в тісто розтоплене масло і залиште на 15 хвилин для набухання. З тіста спечіть 9 млинчиків діаметром 14см (я сковороду змастила лише один раз вершковим маслом, далі випікала млинці на сухій сковороді). Теплі млинці накрийте харчової ...
    Читати далі

  • Біфштекс по-чиказьких

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порційний шматок яловичої вирізки добре відбивають, приправляють сіллю і перцем, роблять у центрі поглиблення і виливають туди сирий жовток. Біфштекси в такому вигляді поміщають на блюдо і гарнірують рубаним цибулею і зеленню петрушки.
    Читати далі

  • Салат для матусі "Піраміда Хеопса"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відварити окорочёк (я варю його, як для супу з цибулею, лавровим листом, запашним перцем). Відварити моркву, картоплю. Замаринувати цибулю: цибулю нарізати півкільцями, обдати окропом, щоб не гірчить, злити воду, посолити додати цукор, оцет і дати настоятися (поки ви будете робити салат, до того моменту, коли він знадобиться цибуля вже буде готовий) ...
    Читати далі

  • Салат "Ніжний"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Для початку цибулю підсмажити на олії до золотистого кольору, додамо моркву і обсмажити разом з цибулею. Потім відставимо в сторону, щоб цибулю з морквою охолов. Я віддаю перевагу взяти побільше цибулі та моркви, вони і надають салату той ніжний смак. Тим часом, поки обсмажуємо овочі, зваримо круто яйця. Потім вилкою розімніть сайру в тарілці, потремо ...
    Читати далі

  • Бульйон з омлетом

    Перші страви  /  Бульйон  /  Бульйон з курячим яйцем

    Добре вимийте зелень, струсіть воду, видаліть товсті фрагменти стебел і дрібно порубати залишилися листя. Збийте яйця з сіллю, перцем і молоком. Додайте до яєчної суміші посічену зелень. Змастіть маслом невелику жаростійку форму і вилийте в неї яєчну масу. Приготуйте омлет на водяній бані. Накрийте форму алюмінієвою фальгой і поставте ...
    Читати далі

  • Смачні кошики

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто: У воді розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати яйця і масло. Всипати борошно і замісити круте тісто, прикрити і відставити щоб піднялося. Розділити тісто на однакові шматочки. Кожен шматочок розкачати в корж, краї підрівняти. Банки зовні обмазати соняшниковою олією, накрити коржем красиво розподіливши краю. Банки поставити догори ...
    Читати далі

  • Стейк зі свинини "Євро"

    Другі страви  /  Стейк  /  Стейк зі свинини

    Підготовлені шматки свинини відбити. Горошини чорного перцю роздрібнити ножем на 4-6 частин (не роздавити, а як-би розрізати на шматочки). Осколки перцю рівномірно втиснути в поверность м'яса (з одного боку). Не солити! Залишити м'ясо просочуватися. Цибулю дрібно порізати. Моркву натерти на тертці. Промити і обдати окропом чорнослив. Обжарітьстейкі ...
    Читати далі

  • Грудинка свиняча фарширована

    Закуски  /  М'ясні

    Грудинку вимити, перерізати кісточки поперек, крайні не чіпати, зробити ножем з обох сторін між кісточками і м'ясом отвір-кишеню. Капусту нарізати дрібними квадратиками, посолити і віджати. Яблука очистити від шкірки і серцевини, дрібно нарізати і змішати з капустою. Масло розтопити, полити капусту з яблуками, перемішати. Начинка готова ....
    Читати далі

  • Пиріжки з куркою і капустою

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Капусту нашаткувати, посолити. Стушкувати на сковорідці на олії разом з нарізаною цибулею (1 цибулина). Додати зелень петрушки і кропу, цукор за смаком і тушкувати до готовності. Додати 20 г вершкового масла. Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці Стушкувати на іншій сковорідці з залишилася подрібненої цибулиною. Додати ...
    Читати далі

  • Курка тушкована (як ми любимо)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку помити, обсушити, розрізати на шматочки. Помідори очистити від шкірки, порізати кубиками, цибулю порізати півкільцями, часник порубати. Курку обваляти в борошні й обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки, викласти з сотейника. У цьому ж сотейнику, обсмажити часник з цибулею, до м'якості цибулі, потім додати помідори, сушёнийбазілік, обсмажувати ...
    Читати далі

  • Салат "ЛАКОМКА"

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю дрібно порізати і смажити на маленькому вогні до золотистого кольору, під кришкою (можна додати крапельку борошна). Гриби відварити в підсоленій воді, остудити і порізати на чотири частини. Цибулю і гриби з'єднуємо і тушкуємо ще 10 хвилин, охолоджуємо. Філе відварити в підсоленій воді, остудити і дрібно порізати. З'єднуємо гриби з цибулею і м'ясо, додаємо подрібнений ...
    Читати далі

  • печінковий паштет

    Закуски

    Тут вже багато рецептів печінкових паштетів, пропоную свій варіант. Відварюю печінку (свинячий, яловичий), відварюю морква, зазвичай зараннее, щоб потім зекономити час. Потім злегка обсмажую цибулю на вершковому маслі, що б підрум'янився. перекручую на м'ясорубці це все (печінка, цибуля, морква) і на сковорідку з вершковим маслом (його жаліти ...
    Читати далі

  • Фузилли з качиним фаршем та сиром Брушетта.

    Другі страви  /  Паста

    Філе качки подрібнити у блендері. Фузилли відварити дотримуючись інструкції на упаковці. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в оливковій олії. Хліб просочити молоком і додати у фарш. Так само сире яйце ... і все гарненько перемішати. Фарш додати в сковороду з цибулею і обсмажити на большои вогні протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Потім влити ...
    Читати далі

  • Цепелінай з вареного картоплі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити і перекрутити через м'ясорубку. У картопляний фарш покласти крохмаль, сіль і яйця (можна і без яєць) і добре вимішати. На вологому руці розмістити фарш ввиде млинчика, покласти начинку і сформувати Цепелин. Готові цепеліни покласти в киплячу, злегка підсолену воду і варити 10-15 хвилин при малому кипінні. Дістати ...
    Читати далі

  • Смачний Вечеря в мішечку :)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Купила сьогодні на ринку смачненькі свіжі курячі гомілки, думала просто запекти, але виявила в холодильнику смажену картопельку, а в морозилці знайшлося готове тісто, ну і вирішила я подати всі разом))) Курочку підрум'янити на сковороді на сл. маслі, потім добавть трохи водички, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до готовності (20-25хв.) ...
    Читати далі

  • Тортик печінковий (мій варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Підготовлену печінку з цибулею і часником подрібнюємо в блендері. Додаємо манку, яйце сіль і спеції. Перемішуємо і даємо постояти хвилин 20. Потім печемо млинці на сковороді з додаванням невеликої кол-ва ростить. масла або маргарину. У мене вийшло 2 млинчика не надто тонких. Яйця збиваємо з майонезом, солимо і також печемо млинці (у мене ...
    Читати далі

  • Пиріг з сайра

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з сайра

    Розтопити маргарин, додати сметану, сіль, розпушувач. Всипати частинами борошно. Замісити м'яке тісто, скачати в кулю, обернути харчовою плівкою, прибрати на півгодини в холод (якщо немає часу, можна не прибирати). З консервів злити рідину і розім'яти виделкою рибу, перемішати з рубаним зеленим луком. Для заливки потрібно збити яйця, перемішати іхсо ...
    Читати далі

  • Тарталетки закусочні (пісні).

    Закуски  /  Тарталетки  /  Тарталетки з грибами

    Хліб подрібнити в крихту в блендері. Крохмаль розчинити в холодній воді і додати рослинне масло. Рідина ввести в крихти і швидко "замісити" тісто. У змащені маслом формочки викласти "тісто" і щільно притиснути до стінок. Випікати тарталетки в попередньо розігрітій духовці при 180-190 * С 15 хвилин. Звільнити тарталетки з формочекгорячімі ....
    Читати далі

  • пиріг Танін

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Спосіб приготування: Дріжджі розчинити в третині склянки молока, додавши 1ч. л. цукру і трохи борошна. У залишився молоко додати цукор і сіль, змішати з підійшли дріжджами. Поступово додаючи борошно, замісити гладке м'яке тісто. Вимішувати 10 хвилин. Додати маргарин або розтоплене тепле масло і знову вимісити тісто. Покласти тісто ...
    Читати далі

  • Манти з гарбуза і цибулі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У просіяне борошно додати дрібку солі і перемішати, постійно заважаючи влити 200 мл. холодної води і замісити круте тісто. Накрити плівкою і дати постояти 30 хвилин. Очищену гарбуз натерти на крупній тертці і посипати дрібкою солі. Дати постояти 10 хвилин. Лук очистити і дрібно нарізати. Терту гарбуз добре віджати і змішати з цибулею, посолити, ...
    Читати далі