Ми рекомендуємо

  • М'ясний рулет з квасолею.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рулет: Фарш посолити, приправити за смаком. Сир натерти на середній тертці, додати до фаршу, розмішати. Потім додати яйця і добре вимісити фарш. Начинка: Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді з додаванням 1/2 ч. Л. соди. (таким способом квасоля вариться на багато швидше, ніж при замочуванні.) Готову квасолю злити і промити чістойводой ....
    Читати далі

Ви шукали: японські роли

  • Асорті з ролів

    Закуски  /  Роли  /  Гарячі роли

    РІС: Ретельно промити рис, поки вода не стане прозорою, потім злити всю воду, щоб не залишилося ні крапельки. На 1 частина рису необхідно 1,5 частини води. Спочатку включити плиту на максимум. Коли рис почне закипати, накрити кришкою і перемкнути на одиничку. Готується рис так протягом 14-15 хвилин, потім вимкнути плиту і, не відкриваючи кришки, ...
    Читати далі

  • Суші "Побачення з Китаєм"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рис кілька разів промити холдной водою, обсушити. Перекласти в каструлю, залити холодною водою і варити 5 хвилин після закіпаніяна сильному отгнівшие. Полум'я зменшити, варити ще 10 хвилин і вимкнувши вогонь дати постояти під кришкою ще 10 хвилин. Додати сіль, цукор, оцет і, перемішавши, охолодити до кімнатної температури. Розкласти листи норі на бамбуковий ...
    Читати далі

  • "Щасливий рис" за мотивами японської кухні.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рис промити до прозорої води. Залити окропом і варити на слабкому вогні 10 хв. і дати постояти на вимкненій плиті ще 10 хв. Оцет підігріти і влити в гарячий рис, перемішати стинають, ріжучими рухами, щоб рисинки НЕ злиплися і не перетворилися на кашу. Коли рис охолоне до температури 30-40 гр. ліпимо "веселих чоловічків", вічка ...
    Читати далі

  • Супер- роли і супер-суші

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Насправді, ми з моїм хлопцем вирішили влаштувати - японський вечір. Поїхали в маг-ин- все купили (плюс смачне, сливове вино "Снігова принцеса" і на основі різних і у великому кол-ве традиційних рецептів вирішили зробити своїми руками суші і роли. По-моєму вийшло дуже навіть непогано і дуже красиво :)
    Читати далі

  • Ролл хосёмакі з авакадо і імбиром

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Приготування рису Для приготування ролів використовується довгозерний рис вищих сортів. Найбільшою популярністю користуються Нішікі і Ічибан. Рис ретельно промити холодною водою, замочити на півгодини. Потім відкинути на сито, дати обсохнути. При відсутності рисоварки, рис варити в малій кількості води. Відкинути на сито, з промиваючи водою. Викласти ...
    Читати далі

  • І на пару буває вечеря смачним! Гаряча закуска, салат і десерт приготовані в пароварці!

    Закуски  /  Роли  /  Гарячі роли

    Чізкейк на пару найкраще приготувати з вечора (втім, як і всі інші чизкейки). Гарбуз почистити, нарізати кубиками, укласти на деко (застелений фольгою), і поставити запікатися в уже нагріту духовку до 200 гр. (приблизно на 25-30 хвилин) до м'якості. Запечену гарбуз збити в блендері до пюреподібних стану. Додати в блендер ...
    Читати далі

  • Роли "всякі різні"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Промити рис під холодною водою, варити рис в окропі близько 3 хвилин, вимкнути нагрів, залишити набухати під щільно-закритою кришкою 10-15 хвилин, додати по 1 чайній ложці солі і цукру і 2 ст. ложки рисового оцту. Обов'язково дати рису повністю охолонути !! Робимо японський омлет: змішуємо яйця, соєвий соус, цукор, злегка солимо, заважаємо ...
    Читати далі

  • Роли "Чорна перлина" з гребінцем і чорнилом каракатиці. Японія.

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Рис дуже добре промити ... до тих пір, поки вода не стане прозорою ... приблизно 6-7 разів. Залишити рис в ситі під кришкою на 1:00. Потім перекласти в ківш або каструлю, залити водою і додати чорнило каракатиці. Перемішати так, що б чорнило розчинилися у воді. Щільно закрити ємність кришкою і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння ... це ...
    Читати далі

  • Нігірі суші і роли

    Другі страви  /  Страви з риби

    Див покроковий рецепт
    Читати далі