Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Окунь з апельсином

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу очистити від луски, випатрати, натерти сіллю, перцем і приправами. Апельсини очистити від шкірки, змолоти в блендер або прокрутити через м'ясорубку. Отриману суміш з'єднати з майонезом, вином, борошном і добре перемішати. Форму для запікання обкласти алюмінієвою фольгою, викласти тушки риби, зверху присипати порізаною цибулею і залити ...
    Читати далі

  • Плов (узбецький)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    -Рис Перебрати, промити, замочити і посолити. -М'ясо Для плову годиться будь-яке - жорстке або м'яке, з кістками і без, жирне і пісне. -М'ясо Очистити від плівок і дрібних гострих кісточок і добре промити. -М'ясо Птиці обробляють на шматки ножем, а не сокирою, щоб не дробити кістки. -На Які шматки різати м'ясо? Та на будь-які! Це справа смаку. Можна ...
    Читати далі

  • Гусяча печінка в апельсиновому соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінку гусячу промити, очистити від сполучних плівок, залити сумішшю свіжовіджатого апельсинового соку і соєвого соусу, викласти на неї порізаний тонкими півкільцями цибулю. Відставити помаринувати хвилин 20. На розпечену сковорідку вилити рослинне і вершкове масло, викласти печінку, обсмажити з двох сторін, обсипати борошном, вилити в ...
    Читати далі

  • Салат "Подарунок"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Курячі стегна відокремити т шкіри і кісток, нарізати кубиками й обсмажити. Додати цибулю нарізану кубиками, посолити, поперчити, смажити до готовності. Яйця, морква, картопля натерти на крупній тертці. Огірки нарізати дрібно. Салат викладати шарами, шари промазати майонезом. Шари: - картопля - обсмажене куряче м'ясо з цибулею - огірки мариновані ...
    Читати далі

  • риба по-Ярославський

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гриби обсмажити з цибулею. рибу нарізати на шматочки. огірки дрібно нашаткувати. картоплю порізати і обсмажити. у форму укласти шар картоплі, шар риби, гриби з цибулею, огірки, залити майонезом, змішаним зі сметаною і зеленню, посипати сиром, збризнуть маслом і запекти в духовці
    Читати далі

  • Сніданок ,,, Сонечко в хмарах ,,

    Закуски  /  Бутерброди

    Тостерний хліб підсмажити в тостері, в цей час ріжемо дрібно помідор і зeлений цибулю, туди додати 2 ложки тунця і 2 ст. ложки сиру тертого Холодні тостери змастити майонезом, викласти на них начинку. Відокремлюємо білки від жовтків, жовтки акуратно залишаємо в шкорлупках, в білки додаємо дрібку солі і збиваємо до пишної стоячій піни. Білкові массувикладиваем ...
    Читати далі

  • Закусочний грибний тортик "Лісова галявина" (дуель)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Гриби посмажити з цибулею. Остудити. Змішати всі складові для тіста. Спекти коржі, 25-30хв при 170гр. Я пекла коржі в духовці (напевно можна і на сковороді, спробую наступного разу). У мене вийшло 3 коржа діаметром 25 см. Далі готуємо сирний крем. Вершки закип'ятити, додати твердий сир, поварити. Потім, плавлений + сіль + перець + лим. сік. Коли почне ...
    Читати далі

  • Салат з креветок (смачний варіант)

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Креветки відварити в підсоленій воді, очистити від панцира, охолодити. Якщо креветки великі, нарізати шматочками. Яйця зварити круто і нарізати. Стебла селери нарізати тоненько. У салатниці змішати креветки, яйця, селеру. Приправити сіллю і перцем. Заправити салат заправкою, перемішати і залишити настоюватися на 30 хвилин. Для заправки: змішати ...
    Читати далі

  • Баранина з хурмою і м'ятою

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранину (у мене була частина туші з хребтом) розрізати на шматки, щоб у кожному була кісточка. Мед розчинити у вині. М'ясо перемішати з крупно-нарізаною цибулею, сіллю, перцем і сухий м'ятою, залити винним соусом і залишити маринуватися 2:00. Викладаємо баранину з цибулею у жароміцних форму, виливаємо в середину маринад, укриваємо форму ...
    Читати далі

  • куряча печінка з грибами і сирно-вершковим соусом

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    обсмажити гриби з цибулею додати порізану печінку. посмажити зробити соус розігріти вершки додати натертий сир, часник, зелень посолити, прокип'ятити до розчинення сиру. полити печінку соусом і подавати з гарніром.
    Читати далі

  • Салатик низькокалорійний, але дуже смачний

    Салати  /  Салат з кукурудзою  /  Салат з грибами і кукурудзою

    1. Зварити 4 яйця і дрібно нарізати. 2. Потім відкриваємо баночку з грибами і теж нарізаємо, додаємо тонко нарізаної цибулі і кукурудзу! 3. 5 секунд і салатик готовий! Головне з цибулею не переборщити !!
    Читати далі

  • Фінський святковий закусочний торт

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філадельфію і риккотой (у мене замість неї 30% творог) змішати, половину відкласти. Половину змішати з тунцем, скумбрією, кропом, зеленою цибулею, приправити. Форму вистелити фольгою. Покласти скиби білого хліба (я кірку не зрізати, але можна зрізати), злегка просочити бульйоном, намазати шар сирно-рибної начинки, прикрити шаром хліба, просочити ...
    Читати далі

  • Салатик з курячої печінки з грибами та оливками

    Салати  /  Інші салати

    Печінка відварити до готовності. На рослинному маслі обсмажити цибулинку. Порізати гриби на чотири частини. Обсмажити разом з цибулею. Печінка нарізати брусочками, додати на хвилинку до грибів. Викласти в глибокий посуд. Додати порізані кружальцями оливки (або огірок малосольний), порізаний стебло селери, корейську моркву. Посолити, поперчити, ...
    Читати далі

  • Котлети смажені в манці.

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети зі свинини

    Котлети з фаршу з додаванням тертої сирої картоплі вигідно відрізняються смаком від традиційного фаршу з булочкою. Соковито - дуже! Смачно - дуже! Отже. Перекрутити м'ясо з цибулею на м'ясорубці. Сиру картоплю почистити і натерти на крупній тертці. Змішати з фаршем, додати сире яйце, посолити, приправити. Мокрими руками сформувати котлетки, ...
    Читати далі

  • Салат "Ніжність"

    Салати  /  Салат з овочів

    Цвітну капусту відварити, остудити. У блендер покласти капусту, часник, кріп, петрушку, трохи солі і оливкове масло. Збити до гладкості. Соус готовий. Морквину натерти на крупній тертці, трохи посолити і трохи пом'яти. Огірки нарізати тонкою соломкою або натерти на тертці для корейської моркви. На дно салатник кладемо морква, зверху - 1/2 ...
    Читати далі

  • Манний пудинг з грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Гриби відварити, обсмажити з цибулею, кропом і куркою (курку попередньо нарізати дрібненько, якщо курка копчена - відповідно не обсмажуємо); Солимо; Змішати масло, молоко, жовтки, сир, манку, соду; Збити білки, змішати з грибами і тістом; Викласти у форму, змащену жиром і випікати 40-45 хв при температурі 200 градусів.
    Читати далі

  • Гречана каша з грибами

    Другі страви  /  Каші  /  Гречана каша

    Зварити гречану кашу, на 2 склянки гречи приблизно 4 склянки води (кашу солити). На сковороді обсмажити цибулю, додати гриби (у мене консервовані шампіньйони, тому обсмажувати протягом 5-7 хвилин). Форму (сковороду) змастити олією, викласти половину гречаної каші. Наступний шар гриби з цибулею. Останній шар - оставшаясягреча ....
    Читати далі

  • котлетки з грибами і сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гриби посмажити на рослинному маслі з цибулею, посолити, поперчити. приготувати фарш. дати стекти грибам від масла. далі робимо коржик, кладемо начинку і посипаємо сиром, здолати форму котлетки. обсмажувати на маленькому вогні в рослинному маслі, до золотистого кольору з обох сторін.
    Читати далі

  • Печінковий тортик

    Інші  /  Інші рецепти

    Цибулю нарізати півкільцями і протушкувати в невеликій кількості рослинного масла на слабкому вогні. Печінка перемолоти на м'ясорубці, додати три яйця, три-п'ять ст. л борошна, посолити, поперчити за смаком і все ретельно перемішати. З отриманої маси спекти млинці. Зазвичай виходить п'ять штук. Готові млинці змастити майонезом, посипати тушкованим луком і укласти ...
    Читати далі

  • картопляні кошики

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    картопля чистимо, ріжемо навпіл, вирізаємо серединці, начиняємо. Начинка: Фарш обсмажити з цибулею і грибами Акуратно картоф. скласти в деко глибокий і залити: борошно підсмажити на сл. маслі додати трохи вади, кубик маги, вершки накрити і в духовку на 35м. Дістати посипати сиром і ще на 10м.
    Читати далі